Dodaj do ulubionych

ortopedzi z wrocłwskiego Promyka Słońca

15.07.05, 12:30
Napiszcie co myślicie o tej poradni i jej specjalistach. Jakie miałyście z tą
poradnią doświadczenia?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • maj55 Re: ortopedzi z wrocłwskiego Promyka Słońca 15.07.05, 13:49
      Słyszałam, że pediatrzy i inni lekarze nie akceptują badań, np usg, tam
      zrobionych. ja sama wybrałam do usg mózgu i bioder innych lekarzy mimo ze
      miałam skierowanie do promyka
      • diners tylko nie do PYTLASIŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 17:22
        Ostrzegam Cię przed tym doktorkiem.... który na pieczątce ma wpisane
        specjalista chirurg ogólny, specjalista ortopeda... te specjalności to chyba
        jakiś dowcip...
        Otóż nie dawno pisałam na forum przerażona, że u mojego 7-miesięczniaka
        stwierdzono brak jąderek kostnienia. a stwierdził to właśnie ten...(nie będę
        się wyrażać na forum...)
        Doktorek nie chciał udzielać żadnych informacji, przeraziliśmy się z mężem, że
        to jakaś nieprawidłowość (patologia) u naszego dziecka, Jedyne co powiedział
        to, że jakby dziecko chciało wstawać lub chodzić to mamy go powstrzymywać, bo
        będzie miał koślawe bioderka. Po czym sucho stwierdził, do kontroli za 2 m-ce.
        Jak dotknął ciemiączka naszego bąbla, to powiedział tylko ... o Boże... z
        przerazeniem w głosie...
        Wyszłam z płaczem z gabinetu, bo nie wiedziałam co się dzieje.
        Po niecałym tygodniu poszliśmy na wizytę do dr Szybińskiego (znany we Wrocku
        ortopeda), który stwierdził (pokazał na usg) że wszystko jest w jak najlepszym
        porządku. Żadnych zastrzeżeń do bioderek.

Ogólnie ostatnio promyk zbiera nieciekawe opinie, parę lat temu było całkiem
        inaczej...
        • kaja_ja Re: do diners 15.07.05, 18:05
          Gdzie przyjmuje dr.Szybiński,mojej kolezance,a raczej jej córeczce jest
          potrzebny dobry ortopeda.
          • diners Re: do diners 15.07.05, 19:00
            naprawdę jest rewelacyjny - ul. Młodych Techników 7, pok.14
            Od pon. i czw. od godz 16. do 17:30
            rejestracja od 12.30 do 14.30 nr 363-65-84 - w lipcu i sierpniu bez rejestracji
            Na początku sierpnia chyba od 1 do 5-go nie ma go.
            wizyta 70 zł.
            Podobno rewelacyjny jest również Michajłow - również w tym gabinecie przyjmuje -
            wt. śr. - 16 do 17:30
        • leo77 Re: tylko nie do PYTLASIŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 19:12
          Tak, tak - to ten sam fachowiec ... tylko nie wiem od czego....
          U mojego 7,5-miesięcznego synka stwierdził, że ma biodra jak dwutygodniowy
          niemowlak. Przerażeni z żoną zrobilismy w ciągu paru dni badania kontrolne i
          inny doktor (tym razem prawdziwy) stwierdził że wszystko jest w należytym
          porządku. Mamy wydruki z Usg, potwierdzające tą ocenę.
          Wniosek, złe diagnozy trzeba zawsze konsultować z innymi lekarzami.
          pozdrawiam
          • guinda Re: tylko nie do PYTLASIŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.07.05, 01:10
            Ja tez ostrzegam przed Pytlasinskim!! Facet nic nie tlumaczy, nawet jak sie go
            pyta, udziela krotkich informacji, ktore jak ktos sie nie zna nic nie mowia.
            Jest niesympatyczny i ospaly. Najpierw powiedzial, ze moja mala ma dysplazje
            bioderka, robil usg, ktore trwalo 5 sek, nie wiem co w takim krotkim czasie tam
            widzial... Jak miala ok. 7 mies. kazal przychodzic co miesiac, dopoki nie
            zacznie chodzic. Poszlam wiec po miesiacu ( oczywiscie jeszcze nie chodzila), a
            on po kolejnym 5 - cio sekundowym usg powiedzial, ze mam przyjsc jak corka
            skonczy 18 mies! Nie rozumiem co taki gosciu robi w miejscu, gdzie chodza
            rodzice z maluszkami, przeciez od tego jak sie postawi diagnoze i poprowadzi
            dalej zalezy postawa dzieci itp! ech, szkoda gadac...
        • agak61 Re: tylko nie do PYTLASIŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.07.05, 10:46
          Dziękuję Ci bardzo!!!
          Ja właśnie trafiłam do tego gościa (PYTLASIŃSKIEGO) i facet zrobił na mnie
          kiepskie wrażenie. Powiedział, że Weroniczka ma poważny problem z oboma
          bioderkami, tymczasem inny lekarz (fakt tylko radiolog) tydzień wcześniej
          stwierdził, że jest to wada bardzo dyskretna.
          Jeszcze raz DZIEKI. Wybierzemy się do tego Twojego
          pozdrawiam
          • diners Re: tylko nie do PYTLASIŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.07.05, 10:04
            Mam nadzieję, że będzie miał dla Was dobre wiadomości :-)
            Pozdrawiam
            • zula77 Re: tylko nie do PYTLASIŃSKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.07.05, 11:53
              Ja rowniez odradzam Pytlasinskiego. Trafilam do niego bo slyszalam ze w Promyku
              sa dobrzy lekarze, ale moze tak bylo kiedys. Nie powiedzial nic konretkego
              tylko straszyl. Poduszke ktora zapisal miala zle wymiary, badanie bylo
              powierzchowne a na usg nic nie potrafil powiedziec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka