Dodaj do ulubionych

Moze ktos da mi prace?

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.07.05, 16:59
Chcialbym prace na umowe o prace z wynagrodzeniem miesiecznym conajmniej
1500PLN (na reke). Najlepiej sluzbowy samochod i telefon.

Oferuje: Pelna dyspozycyjnosc (moge pracowac po 12 albo wiecej godzin
dziennie ale oczywiscie za dodatkowa oplata). Ogromna chec do pracy
(szczegolnie ciekawej pracy), sumiennosc, odpowiedzialnosc.

Czy jakis pracodawca jest mna zainteresowany?
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: Moze ktos da mi prace? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.05, 17:26
      Stary z takim podejściem to poszukasz długo. Zaczynasz watek od wymagań
      płacowych nic nie wspominając o swoich kwalifikacjach. Powodzenia ale szaro Cię
      widzę.
      • Gość: Pracowity Re: Moze ktos da mi prace? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 17.07.05, 17:48
        Nie mart sie. Mam prace tylko poszukuje lepszej. Nie podalem moich umiejetnosci
        dlatego ze podam je jak ktos sie zglosi. A wynagrodzenie podalem bo nie
        interesuja mnie oferty ponizej tej wartosci bo juz taka prace mam.
    • Gość: pan Re: Moze ktos da mi prace? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 21:33
      Jest taka praca, ale trzeba być naprawdę ładnym chłopakiem.
      • Gość: Pracowity Re: Moze ktos da mi prace? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.07.05, 01:27
        Odpada bo zem brzydki
    • robak_wroc Re: Moze ktos da mi prace? 18.07.05, 14:02
      myjnia samochodowa AUTOCZYSCIOCH 2 na Betonowej szuka zawsze ludzi do pracy.
      skoro mozesz pracowac dlugo i duzo, to tam sie zglos. wycisnac mozna calkiem
      sympatyczna kase. a sluzbowe auta to tam bedziesz przynajmniej myc :)
    • agasik4 Re: Moze ktos da mi prace? 18.07.05, 23:02
      Fajna oferta, płakać się chce jak się coś takiego czyta.
      Wiesz co mój ośmiolatek, przepytywany przez babcię na okoliczność tego kim
      będzie w przyszłości (taki standard urodzinowy w jej wykonaniu) powiedzial?
      że z pracą to nie ma problemu - jak się coś umie to kupuje się wyborcza w
      poniedziałek, tam jest dodatek Praca i już ma się pracę jaką się chce. A że on
      będzie konstruktorem robotów to do niego będą przychodzić żeby u nich chciał
      pracować albo kupić od niego robota.
      Powodzenia
      • Gość: Pracowity Re: Moze ktos da mi prace? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.07.05, 23:05
        No i tak wlasnie zrobilem i znalazlem prace ale teraz jak juz napisalem szukam
        lepszej, ktora spelni takie wymagania jakie postawilem.
        • robak_wroc Re: Moze ktos da mi prace? 18.07.05, 23:48
          i myslisz ze praca do Ciebie przyjdzie sama? chociaz bys zadzwonil w kilka
          miejsc z ogloszen, a nie napisales wymagania. najpierw zaczyna sie od tego co
          umiesz i jakie masz kwalifikacje, a potem ile mozesz za to dostac. Ty napisales
          wymagania i mowisz potem zainteresowanym co mzoesz za to dac. lol.
        • agasik4 Re: Moze ktos da mi prace? 19.07.05, 18:07
          To szukaj dalej SAM tej wymarzonej pracy. Albo podejmij działania by stać się
          na tyle porządanym i cennym pracownikiem by znalazł się ktoś kto cie znajdzie i
          złowi do siebie. To juz nawet 8 latek wie.
          • Gość: Pracowity Re: Moze ktos da mi prace? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 19.07.05, 23:59
            Tepa dzida jestes tak jak twoj 8letni synek, ktory bedzie kopal rowy za 3,50/h.
            • Gość: Uzo Re: Moze ktos da mi prace? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:38
              ale z takim gburem rozmowa jest bez sensu,
              powodzenia Ci życzę, Pracowity,
              chociaż nie widzę na nie szans...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka