Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsze motory świata

17.07.05, 23:08
Był tam czasami Sokół 1000?
Obserwuj wątek
    • Gość: motór harleyowcy to bogate snoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:45
      Dla mnie motocykl marzeń to i tak Ducati Monster 900. Niezłe, chociaż drogie są
      również motory BMW, ja osobiście lubię "cegłę" K75 lub K100. Na razie jeżdżę
      Yamahą Virago 250, a przymierzam się do XJ 600. A jakie są wasze typy i co
      sądzicie o 'H(w)D'? Wpisujcie!
      • ed_norton Re: harleyowcy to bogate snoby 18.07.05, 00:17
        co sadziecie??
        no 883 R to moj numer jeden w HD, reszta jakos mnie nie bawi. NAtomiast ten
        wlasnie jak najbardziej z racji swojego podpbienstwa do starych motocykli z
        dirt track (amerykanswa odmiana zuzla)

czy harleisci to bogate snoby? zbyt duze uproszczenie.
        czy HD to kawal metalowej kupy? tez nie jestem do konca przekoanany chpc
        widzialem juz VROD'a z pordzewialymi srubkami ( po miesiacu uzywania) i jakos
        mnie to zniesmalczylo, ze drynda za 100 patykow ma takie felery.

p.s.
        xj600? piekna sprawa, tylko pow 140 leb urywa znad fabrycznej szybki :)
        moja miala ponad 63kkm gdym ja sprzedal i ZTCW dalej dobrze jezdzi gdzies po
        mazowszu
        • Gość: drom Re: harleyowcy to bogate snoby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 10:58
          masz slaba glowe ;-)
          mi nie urywa choc szybki nie mam praktycznie wogole a przebieg ponad 70 tys
          tez nie robi zadnego problemu (sprzeglo klekocze jak w kazdej xj ale to nie
          stanowi ... :-)
      • Gość: Abraxas Re: harleyowcy to bogate snoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 02:27
        Harleye mają coś w sobie, ale osobiście wolę na nie patrzeć niż jeździć. Jakoś
        pozycja hande hoch i jazda nogami do przodu mnei nie bawi. Tak czy siak szacunek
        dla posiadaczy HD, bo to piękne motocykle i w znaczącej większości bardzo
        zadbane. Co do moich typów to marzenie bardziej realne to Suzuki SV1000S, a
        mniej realne Benelli TNT 1130 CafeRacer.

PS: Część właścicieli HD to snoby, a część nie, tak samo jak w wypadku innych
        drogih motocykli.
        • Gość: drom Re: harleyowcy to bogate snoby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 10:52
          > Co do moich typów to marzenie bardziej realne to Suzuki SV1000S, a
          > mniej realne Benelli TNT 1130 CafeRacer.

a czyz benelli to nie przypadkiem HaDecja wlasnie ?
          IMHO troche zbyt przekombinowane sa ostatnio motocykle typu naked; za bardzo
          stylisci ida w strone street, a klasa nakedow praktycznie zanika :-(
          • Gość: Abraxas Re: harleyowcy to bogate snoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:14
            Pomyliło Ci sie z Buellem. A co do przekombinowania to prawda, ale mnie właśnie
            o to chodzi bo wolę streety od typowych nakedów :)
      • Gość: drom Re: harleyowcy to bogate snoby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 10:58
        dobry wybor taka xjota :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka