wielki_czarownik 17.07.05, 23:08 Był tam czasami Sokół 1000? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: motór harleyowcy to bogate snoby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:45 Dla mnie motocykl marzeń to i tak Ducati Monster 900. Niezłe, chociaż drogie są również motory BMW, ja osobiście lubię "cegłę" K75 lub K100. Na razie jeżdżę Yamahą Virago 250, a przymierzam się do XJ 600. A jakie są wasze typy i co sądzicie o 'H(w)D'? Wpisujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: harleyowcy to bogate snoby 18.07.05, 00:17 co sadziecie?? no 883 R to moj numer jeden w HD, reszta jakos mnie nie bawi. NAtomiast ten wlasnie jak najbardziej z racji swojego podpbienstwa do starych motocykli z dirt track (amerykanswa odmiana zuzla) czy harleisci to bogate snoby? zbyt duze uproszczenie. czy HD to kawal metalowej kupy? tez nie jestem do konca przekoanany chpc widzialem juz VROD'a z pordzewialymi srubkami ( po miesiacu uzywania) i jakos mnie to zniesmalczylo, ze drynda za 100 patykow ma takie felery. p.s. xj600? piekna sprawa, tylko pow 140 leb urywa znad fabrycznej szybki :) moja miala ponad 63kkm gdym ja sprzedal i ZTCW dalej dobrze jezdzi gdzies po mazowszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: harleyowcy to bogate snoby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 10:58 masz slaba glowe ;-) mi nie urywa choc szybki nie mam praktycznie wogole a przebieg ponad 70 tys tez nie robi zadnego problemu (sprzeglo klekocze jak w kazdej xj ale to nie stanowi ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abraxas Re: harleyowcy to bogate snoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 02:27 Harleye mają coś w sobie, ale osobiście wolę na nie patrzeć niż jeździć. Jakoś pozycja hande hoch i jazda nogami do przodu mnei nie bawi. Tak czy siak szacunek dla posiadaczy HD, bo to piękne motocykle i w znaczącej większości bardzo zadbane. Co do moich typów to marzenie bardziej realne to Suzuki SV1000S, a mniej realne Benelli TNT 1130 CafeRacer. PS: Część właścicieli HD to snoby, a część nie, tak samo jak w wypadku innych drogih motocykli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: harleyowcy to bogate snoby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 10:52 > Co do moich typów to marzenie bardziej realne to Suzuki SV1000S, a > mniej realne Benelli TNT 1130 CafeRacer. a czyz benelli to nie przypadkiem HaDecja wlasnie ? IMHO troche zbyt przekombinowane sa ostatnio motocykle typu naked; za bardzo stylisci ida w strone street, a klasa nakedow praktycznie zanika :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abraxas Re: harleyowcy to bogate snoby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:14 Pomyliło Ci sie z Buellem. A co do przekombinowania to prawda, ale mnie właśnie o to chodzi bo wolę streety od typowych nakedów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: harleyowcy to bogate snoby IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 10:58 dobry wybor taka xjota :-) Odpowiedz Link Zgłoś