Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 09:16 Oglada ktos ten program, co o nim myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rita Re: program "Letnie szorty" IP: *.ac.pwr.wroc.pl 18.07.05, 10:16 Chała.tzn najbardziej żenujące jest to jakże "autentyczne" rozbawienie prowadzących. I panienka z anoreksją (taka blondyneczka z wielgachnymi oczami). Wygląda tragicznie w tych bawełnianych koszulkach.Mam ochotę ją nakarmić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:20 mnie sie arz podoba, arz nie, zalezy kto prowadzi i jaki jest temat.Pytania konkursowe sa dziwne, ale widac, ze ludziom podchodza, bo zawziecie dzwonia i pisza maile.Z tych dwoch blondynek duzo aldniejsza jest ta z gladkimi prostymi wlosami, ola chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:08 niestety wielki szaaajs ! szajs do kwadratu !!!!! - beznadziejne pomyslana ramówka, jakieś 5 wejść w ciągu dnia , z tego więszość na 5 minut, jako przerywnik na siusiu między innymi programami ? - tematy konkursów po prostu debilne ( np. jak nazwac mężczyzne ciagle gadajacego przez komórke ?) - permamnentnie szczytująca na antenie Ziembicka ( typ dzizia-piernik), ona ma to na okrąglo , ta baba jest nie do zniesienia - ogóleni program zrobiony "na odwal sie" , z musu - bop coś letniego na antenie musi sie znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
smakosz_buraka Letnie Szorty! To program dla Ciebie! Po nim poczu 28.07.05, 19:47 A ja uwielbam LETNIE SZORTY! To program typowo dla buraków, więc go oglądam regularnie ale i tak nic nie przebije buractwa z tego forum. Nawet Letnie Szorty. Letnie Szorty! To program dla Ciebie! Po nim poczujesz się jak w niebie... tra! la!la!lala!...... Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 LG - Kobierzyce - Letnie Szorty 08.09.05, 09:06 Na stronie LG piszą o przyczynach wyboru Kobierzyc. Napisali że wybrali Kobierzyce po obejrzeniu programu „Letnie Szorty”. Program ten zrobił na nich ogromne wrażenie i stwierdzili że trzeba pomóc nieszczęśliwym ludziom w tym rejonie świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as a ja bym ja .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:20 :-p mi sie ta "anorektyczka" podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: a ja bym ja .... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.07.05, 14:05 Ja widziałam sportowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimbajło Re: a ja bym ja .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:16 Czegoś równie kiepskiego to chyba dotąd nie było.Cały program lipcowy jest do kitu, więc najlepiej i najtaniej by było ogłosić przerwę letnią w nadawaniu całego programu TVP i oddać ludziom pieniądze za dwa miesiące opłacenia abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozue32 zenada IP: 82.160.248.* 26.08.05, 00:38 program jest zenujacy ale smieszny zarazem.mowie wam kiedys sie dodzwonilem i zrobilem taki scisk ze nie wiedzieli co maja mowic:D:D:D:Di jak siezachowac:D:D:D: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kledo Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:25 Anorektyczka jest córką Maciejewskiego - tego kabanka z wasem, co to z sitkiem i kamerzysta po Dolnym Śląsku się tłucze. Córka zaczynała od prognozy pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 16:59 mnie denerwuje ten maly, przysadzisty, ten dlugi, chudy jak patyk jest w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inwestor Re: program "Letnie szorty" na DVD! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:18 Gdzie można kupić ten materiał na DVD? Zostawiłbym w spadku dla przyszłych zbieraczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarek TV Wroclaw i jej szorty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:47 Letnie Szorty, to kolejny przykład nieudolności scenopisarskiej. W programie brak podstawowych zasad konstruowania programu. Młodzieży w tym programie można wybaczyć, ona się uczy. Jak nam wiadomo w TV Wrocław pracują redaktorzy, którzy są świetnymi teoretykami i nic więcej. Uważam, że są to zmarnowane pieniądze. W programie od początku do końca brakuje pomysłu. Dla młodych adeptów sztuki telewizyjnej. 1, na początku musi być pomysł 2 następnie scenariusz ( ciekawe dlaczego w Łodzi studiują scenopisarstwo ?) a w TV Wrocław wszyscy uważają się za scenarzystów) 3. wyprać osoby prowadzące, które odtworzą to co zostało napisane 4. no może zatrudnić reżysera Dziwie się w jaki sposób znalazły się osoby w tym programie. Nie chciałbym użyć słowa dziennikarze . W jaki sposób dokonano castingu ? Ten program jest naprawdę żenujący. Wystarczy włączyć satelitę i po oglądać jak inni robią programy. Szczytem orgazmu w programie jest w podeszłym wieku niespełniona aktorka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: program "Letnie szorty" IP: *.ac.pwr.wroc.pl 19.07.05, 08:46 Córka Maciejewskiego?Już mnie chyba nic nie powinno dziwić a jednak... Chociaż ona jeszce potrafi coś powiedzaić bo druga blondynka ( Ola) nie dość że głupotę ma wypisaną na twarzy, to jeszcze to wciąż potwierdza.Boższszsz.Żenada. Pochwała Głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: program "Letnie szorty" IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.07.05, 09:35 w telewizji i GW sami Maciejewscy pracują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glastonbury Mnie na rzygi sie zbiera IP: *.iitd.pan.wroc.pl 19.07.05, 09:53 jak widze w okienku pania Ziembicka , konkretna perystaltyka jelit boze jak mozna tego babsztyla popieprzonego w dekiel 3 dekady w telewizji trzymac gdyby ona jeszce była madra to spoko ale ona jest głupia i brzydka a to juz za duzo tez przydalo by sie innego cwaniaczka wyrugowac o nazwisku Wenzel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco-van-basten odwalcie się IP: *.media4.pl 19.07.05, 10:36 program jak program-całkiem sympatyczny a ta dziewczyna , szczupła blondynka, jest ok. więc się odwalcie, pojedźcie sobie gdzieś za miasto na weekend, pojdźcie na spacer do parku zamiast wywalać pomyje swoich frustracji na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: program "Letnie szorty" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:40 oj nie krytykujcie juz tak tej oli biednej bo sie dziewczyna załamie. jest ładna, sympatyczna, z ciagle niewiadomych dla mnie powodów współprowadzi ten beznadziejny przerywnik programowy. poza tym, wbrew temu co mogłoby sie wydawac, nie jest AZ TAK głupia i nieinteligentna, na jaka wskazuje jej zachowanie. dziwi tylko sztuczne wylansowanie jej na gwiazde z powodu ładnej buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarek Letnie szort cd.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.05, 15:03 Pamiętam Magdę Mołek jak w 97 roku wystartowała w Tv Wrocław. Nikt by nie dał za nią przysłowiowych 5 złotych. Na ekranie nie świeciła jak gwiazda, modelka. Ale miało to coś. To co kamera kocha. Patrząc na Letnie szorty, jest jedna osoba z której można coś zrobić. Reszta jest próżnością do kwadratu. Wymagało by o tej jednej, jedynej w tym programie osoby zawodowego przygotowania, kilku miesięcy pracy. Szkoda mi tej młodzieży, że robi się jej wodę z mózgu i rozbudza marzenia wielkiej gwiazdy. Wielką gwiazdę to już ten program ma, niedocenioną aktorkę, dziennikarkę. Pasuje jak kwiatek do kożucha wśród tej młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Letnie szort cd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:04 a ktora to osoba twoim zdaniem cos ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Letnie szort cd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:05 a mnie sie ten program podoba, mysle, ze sie czepiacie. Skoro sie wam nie pdooba to po co ogladacie, a ogladacie na pewno ,bo duzo o tym programie wiecie. Na wakacyjny czas program jak znalazl, nie za ambitny, ale smieszny, pogodni prowadzacy, potrafia rozbawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprany szort Re: Letnie szort cd.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 01:04 rozbawić to umie nawet diabeł przed śmiercią pytanie czmeu tak drogo a tak mało śmiesznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Z MOŁEK I TAK NIC NIE WYSZŁO... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 10:36 SWZTUICZNOŚĆ< PRZEMĄDRZAŁE KOMUNAŁY A LA FAJKOWSKA JOLA - DNO - taka warsiwaska paniusia z pustą łepetynką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx Re: Z MOŁEK I TAK NIC NIE WYSZŁO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 14:10 to jest gwiazda !!!! nie ma zeza nie czyta z kartki wie co mowi wie jak sie ubrac wie do kogo w stolicy chodzic na zajecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Z MOŁEK I TAK NIC NIE WYSZŁO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:47 co maja powiedziec w tv wro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K>K Re: program "Letnie szorty" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 18:36 A Mi sie podoba Tylko Piotr karpinski ;-) WYROBIŁ SIE CHLOPAK, ale mam nadzieje, ze na wakacje pojedzie bo szkoda zeby caly rok pracował! A BLONDyneczka ma reczywiscie przesadzisty usmiech i chyba zapalenie nerwu twarzowego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guguluec Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 16:17 moze i ma, ale tylko ta jedna z wielkimi oczami, bo ta druga jest ladniutka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulkaula Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:01 a mnie najbardziej z tego programu podoba sie piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et22 Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 13:32 a mnie Ola Rosiak. Jest sliczna. chetnie bym sie z nia umowil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:54 plastik fantastik. Juz lepiej umów sie z Wandą. Ona jest przynajmniej sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacer Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:11 czytam i widzę, że jesteście tendencyjni do kwadratu. Oczywiście program jest denny, prymitywny a prowadzący (szczególnie ten facet) są beznadziejni. Jednak uroda tych dwóch blondyneczek jest wspaniała. Zawsze jak oglądam "denne szorty" wyłączam głos i wyobrażam sobie jak ta druga (nie ta anorektyczna z wielkimi gałami tylko ta druga) jest koło mnie,klęka, nachyla się i.... i wtedy widzę W.Ziembicką i mi się wszystkiego odechciewa Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: program "Letnie szorty" 21.07.05, 22:20 Co tu ukrywać zamiast nam pokazywać humor wrocławski, FPA z achwiwum TVWr., to nas sie karmi repami z okrasą dwóch blondi i to wszystko za wygórowaną opłatę abonencką. Gdzie tu kultura? Ale taką mamy naszą rzeczywistość, obok nas jest takie życie i taka młodzież pojeb..... Od dzisiaj nie ogladam państwowej TV . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Błe Błe UUUUU Program "Letnie Wakacje do RYGI" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 22:39 Wstrętne ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elllis Re: program "Letnie szorty" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.05, 22:55 zrobiło się niesmacznie, ale blondyneczki i ich szefowie na to zasłużyli... nie można pokazywać kogoś w TV tylko dlatego, że ma urodę modelki... tutaj trzeba charakteru, wyrazistości, a w tego typu programach LUZU - a na pierwszy rzut oka widać, że panienka oleńka spięta jest jak jej kitka... plastikowy uśmiech nie pomoże, trzeba jeszcze umieć zareagować, dostosować się do sytuacji i wreszcie... BYĆ SOBĄ !!!! ciekawi mnie czy to telewizja tak obie panie tremuje, czy też po prostu takie są .... tak czy inaczej - na wybieg, a nie na ekran... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizjoner Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 08:56 Dosięgnąłeś istoty problemu, nim się puści na wizję, trzeba najpierw praktyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et22 Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:21 > plastik fantastik. Juz lepiej umów sie z Wandą. Ona jest przynajmniej sobą. mowie powaznie. wg mnie Ola ma bardzo naturalny wyglad i wcale nie jest palstik fantastik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 10:45 mnie się też podoba, ale czy wszystkie dziewczyny które ci się podobają, wysyłasz na wizję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: program "Letnie szorty" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.05, 15:03 problem polega na tym, ze to nie widzowie decyduja o tym kogo wysłac na wizje. poza tym z tego co pamietam ola ma juz doswiadczenie w pracy w telewizji wrocławskiej bo swego czasu brała udział w jakims kultowym wrocławskim serialu, klasa 1a chyba. taka kolejna refleksja- cał problem polega na tym, ze program jest nagrywany live, wiec moze stad tyle wpadek/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-o-p Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:11 Mi ten program zwisa, jak mi sie nie podoba jakis odcinek to po prostu nie ogladam i tyle, nie wzbudza u mnie tylu negatywnych, az chorych emocji jak u niektorych z Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv public Re: program "Letnie gacie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:21 A który program TVP oglądasz zamiast, skoro już płacisz abonament i możesz wymagać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: program "Letnie szorty" IP: *.kom / *.kom-net.pl 26.07.05, 18:41 a tam juz nie przesadzajcie z ta "uroda"rosiak-zwyczajna blondyna,nie ma nawet czym oddychac specjalnie:Dmalo takich po Rynku chodzi,no bez jaj mili panstwo. radze wstapic do ktoregos klubu w sobotnia noc a zobaczycie takie laski ze ona to szara mysz przy nich. ta druga jest sympatyczna,te oczy ma rzeczywiscie duze ale ladne.natomist karpinski[?]boszzzzzzzzzzz............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: et22 Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 10:31 > a tam juz nie przesadzajcie z ta "uroda"rosiak-zwyczajna blondyna,nie ma nawet > czym oddychac specjalnie:D ona > to szara mysz przy nich. i to jest wlasnie moj typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarek TVP 3 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.05, 15:55 Łatwo się krytykuje. Nie chce bronić programu, bo on na to nie zasługuje. Zapewne natychmiast zarzucicie mi, że już to właśnie czynię. Program ma wiele wad prawnych. Pierwszym błędem, który może być szalenie kosztowny to; LOSOWANIE. Proponuje zapoznać się z ustawą o grach liczbowych. Nie może być losowania w programie. Prowadzący zachęcają do wysłania emali z nazwiskiem i adresem. Ciekawy jestem jak są przechowywane nazwiska i adresy , kłania się kolejna ustawa. Chyba już wystarczy, to są te główne błędy. Drobiazgi, brak przygotowania ze strony prowadzących. Improwizacja musi być w pełni przygotowana. Młode sympatyczne gwiazdki tego programu. Jak dojdziecie do takiej wprawy, że podczas wystąpienia będziecie słyszały własne wypowiedzi , to już milimetr na drodze do prowadzenia programu. „szoł biznes” to taki interes, że należy włożyć kasiorę, a po latach pracy i doświadczenia zbierać konfitury. Inwestujcie w siebie, nie w ciuchy. Ciekawy jestem co młode panny studiują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: focus Re: program "Letnie szorty" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.05, 22:42 zamknijcie sie, jestescie zalosni, krytykujecie program a sami za cholere nie zrobicie lepszego, program bardzo sympatyczny, wesoly i pogodny! Bardzo fajny, podobaja mi sie prezenterzy bo sa naturalni i zabawani, a OLA jest bardzo ladna i wcale nie jest anorektyczka, Kocot takze bardzo zabawany, no moze ziebicka to dno fakt... no ale coz ... program naprawde fajny. Piszecie tak o tym programie i o prowadzacych bo macie kompleksy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarek Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:13 „zamknijcie sie, jestescie zalosni, krytykujecie program a sami za cholere nie zrobicie lepszego, program bardzo sympatyczny, wesoly i pogodny! Bardzo fajny, podobaja mi sie prezenterzy bo sa naturalni i zabawani” Najlepsza obroną jest atak. Wypowiadają się tutaj ludzie nie związani z telewizją i nie muszą robić lepszego programu, a każdy może się wypowiedzieć , no nie ? Niech każdy będzie w swym zawodzie profesjonalistą. Ten program, jak moja pamięć mnie nie zawodzi, pachnie Telewizją lat 70 –tych. Wówczas byłby hitem łącznie z Panią Wandą. Dzisiaj programy telewizyjne pędzą w takim samym tempie jak postęp komputerowy. Wystarczy wybrać się na wakacje do USA lub Anglii i po oglądać programy. Nie mówię tu, żeby zerżnąć, ale zainspirować się nowoczesną stylistyką telewizji.. Niech ci prezenterzy mają coś do powiedzenia. Znam takie przypadki, że kobiety o mniej atrakcyjnym wyglądzie są gwiazdami BBC, ale mają coś do powiedzenia. Nie uroda czyni gwiazdora lecz umysł, intelekt. Zastanawiam się w jakim wieku kobiety przechodzą na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet Re: program "Letnie szorty" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.05, 17:21 ola rosiak jest niestety najsłabszym ogniwem tego programu - głupota i drętwota równa jest w tym przypadku seksapilowi.... a chyba nie o seksapil w TV chodzi (jeśli tak, to błagam zdejmijcie Kocota!) przecież "letnie szorty", to nie "różowa landrynka"... i jeszcze jedna refleksja... mam wrażenie, że oprócz farbowanej Wandy wszystkie wroc. prezenterki to blondyki, a ja jako widz domagam się brunetki!!!! p.s. "IIa" to był jakiś chory tasiemiec na żenującym poziomie, a panna rosiak - wówczas licealistka - występowała tam w roli aktoreczki, która ma napisane słowa, a tu trzeba improwizować, no i dupa blada... głupota wyłazi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma-mijja Re: program "Letnie szorty" IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 26.07.05, 19:02 Ostatnio myslalam sobie o prezenterach wroclawskiej TV. Nie ma zadnej osobowosci, a o to przeciez w duzej mierze chodzi. Jedyna babka z charakterem wydaje mi sie Ewa Wolniewicz - swietnie trzyma politykow za - sorry - jaja w czasie swego niedzielnego programu, ktorego nazwy nie pamietam. Twarda babka! Reszta jest bardzo mizerna. 2 pozostale panie prowadzace wiadomosci ani ladne, ani glosu porzadnego nie maja, ani tego cus - wiec i sluchac sie ich nie chce, i patrzec na nie tyz nie. Letnie szorty sa na poziomie wielu innych programow, realizowanych przez TVP3. Pogodzilam sie juz z tym i po prostu "Trojke" wlaczam tylko na 20 min o 18.00. Zas jesli chodzi o prowadzacych ten program... Jak zawsze w tym osrodku bylo, tak jest i teraz - dzieci pracujacych tam rodzicow albo inne kumoterstwo. Ola - fakt - bardzo ladna! Delikatna i subtelna. Przy dobrym rezyserze, ktory by ja podkrecil i ostrzej nastroil, dalaby rade. Chyba ma w sobie jakis potencjal. Zas ta druga dziewczyna... Nie umiem patrzec na jej twarz, bo jedno oko ma nieproporcjonalnie ulokowane do drugiego. Zez? Nie, nie, z taka wada twarzy nie powinna dostac pracy w TV!!! Jesli ktos wszechmocny czyta info na tym forum - usuncie ja, prosze! Nie mnie jednej sie nie podoba! Poza tym sztuczna, ma naklejony usmiech i - ludzie - czemu ta dziewucha nie korzysta z porad stylistki do spraw stroju? Czyzby TV takowej nie miala?! Przecie nie mozna wystepowac w koszulkach, ktore sie na plaze zaklada! Poza tym, za bardzo obnaza swe kosciste ksztalty (moze anty-ksztalty?) - to niesmaczne! A Pani Wandzi to z TV nawet czolg chyba nie przesunie, haha! Kolejny element, z ktorym trza sie pogodzic i basta :) Chlopaki sa tez w Szortach szarawe... Szkoda. O, przepraszam, Kocot ma jakis kolor, ale ja tego koloru strasznie nie lubie! Nie przepadam za przerostem formy nad trescia! Najwiekszym jego glupstwem, ktore mi bylo dane zobaczyc, to jak w czasie prowadzenia pogody, mial w reku filizanke i siorbal, choc zapewne byla ona pusta, az do obrzydzenia. Wiec pogody tez nie ogladam na "Trojce"/ To tyle. Z powazaniem do forumowiczow i prowadzacych programy w TVP3 - Mamma- Mijja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o tempora Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 22:19 Nic dodać , nic ująć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: program "Letnie szorty" IP: *.wroclaw.mm.pl 27.07.05, 00:35 Dzisiaj od 17-17:30 okazja do spedzenia 30 minut, z jedna z prowadzących "Letnie Szorty" dziewczat, na ekranie. Efekt natrafienia najpierw na wybitny serial "2a" (kto pisał scenariusz do tego badziewia?), a następnie "LSz", tym razem z wizytą w antykwariacie (wreszcie rozumiem o co chodzi z tym udawanym entuzjazmem i wpadką za wpadką przy wejsciach live). Czy w tvp3 Wrocław nie ma innych pracowników? Niewiele trzeba było do decyzji o wyłaczyczeniu telewizora i unikaniu tvp3 o tej porze. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: programm mista Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:38 a to wszystko za nasze pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak!! Re: program "Letnie szorty" IP: *.cust.tele2.pl 28.07.05, 19:07 Bravo, mammo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madball Re: program "Letnie szorty" IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.07.05, 21:32 "...wandzia jest sobą". Czyli NIKIM. I jest naprwade "letnia" - gdyz blizej jej do grobu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olgierd Jedna głupia,druga chuda i zezowata,trzecia stara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:17 i brzydka! Czy może być jeszcze gorzej?!?! Tak może... Dwóch idiotów w programie... I są jeden mały, drugi duży... Więc nie dziwne, że program do bani!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madball Mlode panienki są niezłe... IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.07.05, 21:26 ... zresztą to kwestia gustu. Najbardziej rozpaczliwa jest niezatapialna wandzia. Czy tej istoty nikt nie jest w stanie "wyprosic" z gmachu przy ul. Karkonoskiej? No ale to niewyuczalne beztalencie ma juz chyba dozywotni etat i odpowiednie stanowisko. No ale (te młode) panny są sympatyczne - i to mnie pociesza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody pan Re: Mlode panienki są niezłe...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.05, 23:33 symaptyczna jest też kioskarka z drugiej strony ulicy, ale jakoś nie pcha się na wizję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: program "Letnie szorty" IP: *.plusgsm.pl 31.07.05, 04:39 Wanda, odpuść już. Ile można? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: program "Letnie szorty" IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 31.07.05, 18:37 cos jednej pani lekko oczka na boki uciekaja a na dodatek troszke wyłupiaste, chyba za duzo chce widzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 00:27 przysłania ogromnymi okólarami, żeby nie było widać twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swir Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 20:23 w tym wieku i okolary nie pomoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:08 Juz chyba nie ma tego programu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:14 alez jest, jest, tylko nie na weekend,racza nas soba kilka arzy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarek Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 23:55 Ale blond wenus strzelila gaduche !!! O zgrozo, gdzie chodzila do szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: program "Letnie szorty" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.05, 13:07 blond wenus czyli która? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itookashi Re: program "Letnie szorty" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:27 A ja mam wrażenie, że Arek Dziubek z tych nieszczęsnych "letnich szortów" to gej:-) Styl bycia tego kolesia automatycznie kojarzy mi się z gejostwem. A jeszcze jak robi maślane oczy do swoich kolegów "redaktorów" gdy tamci wypowiadają jakieś kwestie. Ogólnie lubie ogladać ze znajomymi ten programik, komedia totalna, spazmy niekontrolowanego gwarantowane:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kordian Powinien nazywać się "Letni kał TV Wrocław" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 14:31 ten program albo "wymiot". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Powinien nazywać się "Letni kał TV Wrocław" IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 10.08.05, 14:33 Ten Arek taki macho złotousty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV Klettina Letni strzał się kończy, oglądajcie póki możecie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 16:47 Możecie pomóc, bo nie wiem jak zakwalifikować ten program - chyba "kabaretowy"? Odpowiedz Link Zgłoś
siarus Macie jakis kontakt do Oli Rosiak??? 11.08.05, 22:27 Potrzebny mi jest kontakt(mail,tel) do prowdzacej szorty Oli Rosiak-to kiedys mogla byc moja dziewczyna-musze ja teraz odzyskac.pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek kocot Re: Macie jakis kontakt do Oli Rosiak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:21 daj se chlopie spokoj, lepiej poszukaj jakiejs dziewczyny mądrzejszej od oli. przeciez ona nie ma nic ciekawgo do powiedzenia, zanudzisz sie z nia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Macie jakis kontakt do Oli Rosiak??? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.08.05, 14:59 Oj Siarus - nie warto. To co Olka robi swoim facetom to po prostu chamstwo, więc daj sobie spokój chyba że chcesz być jednym z wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Macie jakis kontakt do Oli Rosiak??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:37 a po co ci do niej kontakt :/ jeden z wielu na drodze zyciowej rzekomej "gwiazdy" <megalol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontynuator wątku Re: Macie jakis kontakt do Oli Rosiak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 00:25 ja mam tylko małe pytanie - czy ktoś wie jaka jest w łóżku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Macie jakis kontakt do Oli Rosiak??? IP: 81.219.227.* 19.08.05, 12:38 w lóżku jest... spiąca :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amorek Re: Macie jakis kontakt do Oli Rosiak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 15:27 nic nie kręci? serio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx Re: Macie jakis kontakt do Oli Rosiak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 20:48 To ta co ma zeza ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx specjalnie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 20:14 Realizator chyba specjalnie podkresla (zeza) dosc sympatycznej panience. Mloda osobka musi popracowac nad mimika, jakos tak dziwnie uklada usta. Realizator to jak mozna sie domyslac to Pani w podeszlym wieku i nie cierpi mloych panienek ladnieszych od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarek S C I E P A po 1 zł na żarówki do studia TV Wrocł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 01:43 Od grupy amatorów przed kamerą i ekipy realizującej, bo z pełną świadomością można tak określić. Nie ma co wymagać, to są amatorzy Nie mogę zrozumieć jak można pokazywać nieostre obrazki ze studia. Proponuję zrobić zrzute po złotówce na zakup żarówek do studia. Pan Dziubek ostatnio wyglądał jak murzyn. Proszę nie pomylić z murzynem, który stosuje się w studiu do maskowania światła. Chyba, że realizatorom o to chodziło, ze Pan Dziubek stał za murzyna od światła. Gratulacje za pomysł. Blond wenus – proszę nie uczcie się tekstów na pamięć. W ciągu dnia można przeczytać książkę. Jak już nie całą to choć połowę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adddddddd Re: S C I E P A po 1 zł na żarówki do studia TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 09:16 kto to jest blond wenus??????????????? kiedy ten program sie wreszcie zakonczy????? Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ten wątek jest wspaniały 13.08.05, 12:21 Czekam teraz na informacje kto z ekipy jest impotentem. Uwielbiam takie pranie brudów :) Ten głupi, ta jeszcze głupsza, tamta puszczalska, tamten murzyn... boskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarek Re: Ten wątek jest wspaniały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 14:17 Murzyn dla tego, ze gamonie nie potrafili poswiecić w studio. Wynika z tego, że dobrała się ekipa uzdolnionych i nie wiedzą jak się robi noc czy wieczór z oświetlenia studyjnego. Do murzynow nic nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wątek Re: Ten wątek jest wspaniały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:45 a z którymi się dokładnie przespała Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: Ten wątek jest wspaniały 13.08.05, 21:09 I w jakich pozycjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarek po 1 złotówce na światło dla TVP Wr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 02:42 Z bialych robic murzynow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złotówka idąca Re: po 1 złotówce na światło dla TVP Wr. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:39 hehe a widzieliście dane oglądalności innej superprodukcji tvp o nazwie "Kanał Kultura"? tam posżło sporo złotówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stęskniłam się! Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 00:55 Odpowiedz Link Zgłoś
del4 Re: program "Letnie szorty" 16.08.05, 10:30 Kompletna bzdura! -dziadostwo,i weglonda bardzo tanio!.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarek Re: program "Letnie szorty" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:22 Olgiert ma racje, szkoda mi dziewczyny, ale faktycznie ma zeza. Ale jaja! Dzisiaj nie zalowali pradu i poswiecili malego i nie byl murzynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: program "Letnie szorty" IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.05, 21:34 Dzisiaj panienka na wizji odczytała z pomiętego kajeciku jakieś cuda wianki o koncertach w rurze czy gdzieś tam jeszcze. Ręce opadają. To nie ma tam w studio telepromptera? Wyglądało żałośnie.Panienka przarażona duka coś z tego kajeciku, dwaj jej kolesie to coś co ona wyczyta, wypisują na tekturce flamastrem i wieszają na sznurku.Kto to wymyśla? Czy oni nie mogą ruszyć tyłków z tego studia i pogadać z kimś ciekawym? Ludzie , za co wam płacę abonament? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: program "Letnie szorty" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 21:47 zenada jak sie patrzy, nie ma co. może za małe "ajku" zeby kilka info spamietac, echhh... blond blond blond... Odpowiedz Link Zgłoś
massel Re: program "Letnie szorty" 26.08.05, 05:55 Nie oceniaj ludzi tak szybko. Mialem okazje poznac ta dziewczyne osobiscie i bardzo sie mylisz, piszac na jej temat takie rzeczy. To jak sie zachowuje, to wplyw stresu, a nie niskiego IQ - nie przyszlo Ci to do glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-blondi Re: program "Letnie szorty" IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.05, 23:35 niedouczonym, sztucznym blondynkom na wizji i ich kolegom mowimy stanowcze NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Zezowata a w telewizji!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.05, 13:36 ale paradoks, nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: Zezowata a w telewizji!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:20 o tak, zdecydowanie. moze fanklubik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garderobiana Re: Zezowata aaaaaaaaaaa w telewizji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:17 Ona jest tylko uchakteryzowana na zezowatą, normalnie jest normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx Re: Zezowata aaaaaaaaaaa w telewizji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 22:02 A! cha !!! Ale jakby byla zezowata, to mozna naprwaic niech patrzy tylko w lewo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: letnie szorty IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.08.05, 08:55 a czy ktos tam coś wygrał??naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szort Letni Re: letnie szorty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 09:50 Nie wiem czy ktoś coś wygrał, ale wiem, że przegrał i przegrywa estetyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aro Re: letnie szorty IP: *.crowley.pl 26.08.05, 13:56 a przeciez oni nie wiedza co to jest estetyzm, szczegolnie patrzac na tego Misia z jeżykiem na wlosach, dzizas, on sie nie nadaje nawet na osobe podajaca cieple posilki w knajpie, szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik Re: letnie szorty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 15:31 i tak dobrze, że nie wsadzili reszty ekipy z truskawkowego studia_ garbatego grubaska - Kondzia oraz łysego Mariuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sytw Re: Zezowata aaaaaaaaaaa w telewizji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 19:00 Gość portalu: Garderobiana napisał(a): > Ona jest tylko uchakteryzowana na zezowatą, normalnie jest normalna. I ma wysokie IQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtys Re: Zezowata aaaaaaaaaaa w telewizji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 15:05 Nie. czoło ma wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Zezowata aaaaaaaaaaa w telewizji!!! IP: *.wroclaw.mm.pl 28.08.05, 16:36 do kiedy trwac bedzie program ten? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TV man Re: Zezowata aaaaaaaaaaa w telewizji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 17:59 Niestety już koncówka, ale nagrywam, będzie można obejrzeć jeszcze raz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx Re: Zezowata aaaaaaaaaaa w telewizji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 20:59 cala wiecznosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Zezowata aaaaaaaaaaa w telewizji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 01:11 gdzie mozna zobaczyc ta zyzule, w jakim programie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Zezowata aaaaaaaaaaa w telewizji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 19:14 o kim mowa, kto to jest i gdzie mozna zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez-prawy Re: Zezowata aaaaaaaaaaa w telewizji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 01:27 Czy będą jesienne stare gacie znanej i odznacznej aktorki, oczywiscie wrocłaskiej, ktora grala w Liscie Schyndlera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho Re: Zezowata aaaaaaaaaaa w telewizji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 22:05 TAK BEDA STARE GACIE NA JESIEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oops Re: program "Letnie szorty" IP: *.wroclaw.mm.pl 29.08.05, 21:02 letnie sz....y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Wanda Ziembicka - odchodzi na emeryture !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:11 Odeszła Pani z programu „Letnie szorty”... – Tak, 1 sierpnia. Po przeszło miesiącu. To program nie dla mnie. Nie ma przesłania, jest bez reżysera. Nie wiadomo, do kogo ten program jest adresowany: czy do młodzieży, czy do dorosłych. Nie umiałam w nim się znaleźć. Nie umiem się dostosowywać. Nie umiem być knajacka, mówić takim językiem www.dolnoslaska.pl/artykul.php?IDartykul=1534 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajx Re: Wanda Ziembicka - odchodzi na emeryture !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 01:45 bardzo pasowala do tego programu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie wierzę Re: Wanda Ziembicka - odchodzi na emeryture !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 08:42 Mnie się też tak wydaje, że była idealna. Na bezrybiu i rak ryba. Odpowiedz Link Zgłoś