Dodaj do ulubionych

brawa dla idei, Schetyny itd...

IP: 213.76.92.* 16.09.01, 18:12
Obserwuj wątek
    • Gość: LUKSUS Re: brawa dla idei, Schetyny itd... IP: *.cafemedium.pl 16.09.01, 19:01
      Tak to jest, jeśli zespół tworzą ludzie, którzy Wrocław mają gdzieś. Identyczna
      sytuacja jak w Atlasie Wrocław.
      • Gość: Janek Re: brawa dla idei, Schetyny itd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 19:16
        W Atlasie Ricardo zarząd sprawuje, a w Idei o mój Boże niedobitek z podobnej
        formacji /etosowców/ pan Żak /były rzecznik/ doradza. Efekty działan widoczne.
        Pana Premiera w GKS-ie pewnie niedługo zobaczymy. Ciekawy temat do pracy
        doktorskiej na AWF:"Rola polityków w rozwoju palanta polskiego."
    • Gość: spoden Re: brawa dla idei, Schetyny itd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 20:16
      ale z was kibice 1 nieudany mecz i już na klubie psy wieszacie.Oj
      nieładnie,nieładnie
      • roberto65 Re: brawa dla idei, Schetyny itd... 16.09.01, 21:21
        Brzydka porażka, w fatalnym stylu, ale należy wierzyć, że z czasem zespół się
        scali i będzie grać skutecznie i widowiskowo, czego sobie i wszystkim fanom
        Śląska życzę serdecznie !!!
        • Gość: hrabia Re: brawa dla idei, Schetyny itd... IP: *.eu.org 16.09.01, 21:35
          Janek stwierdził, że Ricardo sprawuje rządy w Atlasie. Janku wierzysz w to ?
          On jest tylko figurantem i parawanem dla działań pana R.
          • roberto65 Re: brawa dla idei, Schetyny itd... 16.09.01, 21:43
            Obserwując WTS i działalność Pana R - potwierdzam słowa Hrabiego...
          • Gość: Janek Re: brawa dla idei, Schetyny itd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 21:45
            Jaśnie Panie Hrabio. Ja tylko Jaśniepanu wierzę a wszystkich osołomów ole..,ole
            nie damy się Jaśniepanie. Dozgonnie wierny. Ale przy egzaminach proszę dać mi
            się szansę wykazać. Fufajkę już do pralni oddałem. Aligancki będę jak nikt na
            forum poza Jaśniepanem oczywiście.
    • Gość: escorpio Re: brawa dla idei, Schetyny itd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.01, 22:11
      oj ludzie...dajcie im sie zgrac, poczekajcie miesiac, dwa beda znowu najlepsi
      • roberto65 Re: brawa dla idei, Schetyny itd... 16.09.01, 22:14
        Gość portalu: escorpio napisał(a):

> oj ludzie...dajcie im sie zgrac, poczekajcie miesiac, dwa beda znowu najlepsi

...ale przyznasz, że bez dobrego zmiennika dla Einikisa na centrze, bedzie ciężko
        nie tylko w Eurolidze, ale nawet w Lidze Polskiej...
        ...bo Bigus dobrej klasy centrem raczej nie jest...

Pozdro !

• Gość: spoden Re: brawa dla idei, Schetyny itd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 00:56
          z bigusem aż tak źle dziś nie było...
          • Gość: escorpio Re: brawa dla idei, Schetyny itd... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.01, 15:19
            prawda, z bigusem tak zle nie bylo, a bledy w obronie wynikaly z braku pomocy
            od strony kolegow...kazdy z zawodnikow idei jest bardzo dobry w obronie, ale w
            tym meczu nie stworzyli druzyny. Powtarzam, dajmy im troche czasu...
    • Gość: kibicWKS Re: brawa dla idei, Schetyny itd... IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 18.09.01, 08:25
      Widzę że trochę "kibiców" się rozmnożyło na tym forum. W porę zmieniłem nick.
      Nadal jest mało oryginalny ale jest już mniejsze prawdopodobieństwo że ktoś się
      podpisze tak samo. W dziale SPORT też pojawił się jakiś "kibic" tyle że adres
      ma z Gdańska i sądząc po temacie jest kibicem Trefla czy jakoś tak (zaczynam
      się już gubić bo co sezon prawie każda drużyna nazwę zmienia). A Ty "kibicu"
      komu kibicujesz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka