Dodaj do ulubionych

Oznakowanie segregatorów

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 20:47
Czy ktoś wie gdzie mozna kupić blaszki takie jak w ikei przyczepiają do
segregatorów? Chodzi o takie blaszki, w które sie wkłada kartkę z napisem.
Jest to kwestia niezwykle ważna więc prosze o dokładne namiary takiego sklepu,
hurtowni, producenta lub pasera.
Obserwuj wątek
    • Gość: bronek w. Re: Oznakowanie segregatorów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 21:11
      Takie blaszki łatwo nagiąć
      • Gość: Blaszka Re: Dajcie spokój IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 22:19
        Pogięta mam chodzić?
        • Gość: Blaszka Re: zapomnialam dodać IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 22:24
          i proszę mi nic nie wkładać. Mam zazdrosnego męża.
        • Gość: Oleksy Re: Dajcie spokój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:24
          Lepiej pogięta niż pokiereszowana.
          • Gość: Blaszka Re:a jak to się wymawia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 22:28
            pokieresowana?
            • Gość: znawca Re:a jak to się wymawia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 22:30
              > pokieresowana?

Tak wymawiają szkoleni w Moskwie.
              • Gość: Blaszka Re:a jak to się wymawia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.07.05, 23:47
                A z Mińska?
                • Gość: znawca Re:a jak to się wymawia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 10:29
                  hic sunt leones
                  • Gość: Blaszka Re:a jak to się wymawia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.05, 19:35
                    Sapienti sat. Ite, missa est.
                • Gość: ano ty się Blaszka martw... IP: *.crowley.pl 21.07.05, 11:58
                  A co będzie jak się jakowyś blachowkręt pojawi ? co mąż po fakcie powie ?
                  • Gość: Blaszka Re: ty się Blaszka martw... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.07.05, 14:34
                    No widzisz, a ja głupia cały czas się zastanawiałamm czemu mąż spać z
                    wkrętakiem chodzi.
                    • Gość: ano dbaj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.07.05, 19:39
                      Dbaj Blaszka by mu wkrętak nie zardzewiał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka