Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 18.08.03, 01:49 Czas 6 godzin i 30 minut po godzinach Kanał Reszta jutro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxxa Re: jesteśmy 18.08.03, 11:11 my tez juz w domu;-) ps. Tradi, wracalismy bocznymi kanalami, ten glowny byl zakorkowany. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: jesteśmy 18.08.03, 11:25 i ja dotarłam-przed chwilą ,prosto do pracy,to dopiero kanał.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: jesteśmy IP: *.acn.waw.pl 18.08.03, 12:42 Mam dziś lekkie urwanie głowy,zaraz znowu wychodzę,tak że krótko tylko o podróży 1.Po wnikliwym przeanalizowaniu budowy tarczy zegarowej doszedłem do wniosku ,że przejazd trwał nie 6h30min,a 7h30 min. 1a.Tu pragnę jeszcze raz podziękować pechowcom,którzy zdecydowali się na jazdę z nami za poczucie humoru(czarne:)),które Ich nie opuszczało przez całą prawie drogę,za towarzystwo i podtrzymywanie na duchu w trudnych momentach:). 2.Po wnikliwym przeanalizowaniu mapy przy dziennym świetle doszedłem do wniosku,że jechaliśmy drogami,których jeszcze nie ma(lub takimi ,których już nie ma).W świetle tego faktu wynik zbliżony do czasu przelotu z Nowego Jorku do Warszawy i z powrotem nie jest zły. oraz 3.Mam nadzieję ,że nie miasta które w tajemniczy sposób znikały z trasy naszego przejazdu jednak istnieją,a mieszkańcy specjalnie nie ucierpieli z powodu ominięcia ich w naszej podróży. I na koniec Do rychłego ,mam nadzieję,zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: jesteśmy 18.08.03, 13:23 Gość portalu: kixx napisał(a): > 1.Po wnikliwym przeanalizowaniu budowy tarczy zegarowej doszedłem do > wniosku ,że przejazd trwał nie 6h30min,a 7h30 min. ale cieszmy sie, ze nie 11h. (a takie byly prognozy) > 1a.Tu pragnę jeszcze raz podziękować pechowcom,którzy zdecydowali się na jazdę > z nami za poczucie humoru(czarne:)),które Ich nie opuszczało przez całą prawie > drogę,za towarzystwo i podtrzymywanie na duchu w trudnych momentach:). mam nadzieje, ze S. nie bedzie przez nas cierpiec na bezsennosc;-) mam nadzieje, ze jednak uda sie odtworzyc mapke przejazdu. To bylby czad! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: jesteśmy 18.08.03, 13:11 maxxa napisała: > ale nie w pizamce?;) Co Wy wiecie o piżamkach...:) ps.Kixx,jechałeś tak długo,bo zboczyłeś z pasa startowego? Ps2.Niezbadane są posty na forum - to że wspomniałeś o locie samolotem..:) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: jesteśmy 18.08.03, 13:25 o pizamkach niewiele, fakt, ale za to co my wiemy o monte cassino:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: jesteśmy 18.08.03, 21:40 maxxa napisała: > o pizamkach niewiele, fakt, ale za to co my wiemy o monte cassino:) to dobrze.Podzielimy się wiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: jesteśmy 18.08.03, 21:39 Najdłuższa droga nowoczesnej Europy.A przecież nie wszyscy jeszcze dotarli. Odpowiedz Link Zgłoś