Gość: Stefano IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 07:55 Bardzo lubie to miasteczko . Czy jest tu ktos z Polanicy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znuzony Re: Polanica Zdroj 14.08.02, 17:07 Polanica jest jednym z najpiękniejszych miast regionu.I chyba najbardziej znanym,z wypoczynkowych miejscowości Ziemi Kłodzkiej.Z pewnością Polanica sama zasłużyła na owe superlatywy,Wyśmienity deptak i kojąca zieleń,której w Zdroju jest mnóstwo,a także lecznicza woda sprawiają,iż przyjezdżają tam nie tylko mnóstwo turystów z Polski,ale także kłodczanie w czasie słonecznych weekendów jadą do pobliskiej Polanicy,szukać ukojenia. Dla mnie osobiście Polanica,jest najlepszym zdrojem w kotlinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefano Re: Polanica Zdroj IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 01:06 To zabrzmialo jak spot reklamowy .Czy jestes mieszkancem Pol.? Co dobrego sie tam dzieje ? Jacy ludzie tu mieszkaja ? Odpowiedz Link Zgłoś
znuzony Re: Polanica Zdroj 19.08.02, 16:37 Nie jestem ,mieszkańcem Polanicy,mam zaszczyt mieszkać w Kłodzku.Wyraziłem tak pochlebnę opinię o owym uzdrowisku,gdyż spędziłem tam wiele przyjemnych,relaksujących chwil,i jak już wyżej napisałem,jest to moje ulubione uzdrowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Polanica Zdroj IP: 209.107.108.* 10.11.02, 09:49 Witam wszystkich Polaniczan ! Dla Polaniczan i Kuracjuszy przesylam temat STOEN-STOLEN !!!? Bylem w tym uroczym zakatku Polski kilka dni przed Stanem Wojennym. Byl Zjazd Solidarnsoci Uzdrowisk Polskich ! Kiedy powrocilem do Buska ... juz SB-cja czekala. Zycze pogody ducha, radosci i duzo gosci. Piotr Zabielski TEMAT: Drodzy STOEN - STOLEN czyli skradziony jest najwybitniejszym dowodem "legalnego" politycznego terroryzmu Millerowskiej mentalnosci. Nie mam innego komentarza, ze taka Wladza z kryminalno-gospodarczymi i finansowymi zachowaniami absolutnie wrogimi Polsce NIE MA MIEJSCA W ZYCIU NORMALNEGO SPOLECZENSTWA. www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20021109&id=po48.txt#pocz Wymiar tzw. Sprawiedliwosci jest bezsilny. Policja wsadza na lata wiezienia za drobne prze- stepstwa a wobec tak wielkich jest nie tylko bezsilna ale stoi w obronie tej Wladzy. Napisze jeszcze raz, ze prawo w Polsce mowi: "kto zadaje sie z przestepca bierze na siebie ta sama odpowiedzialnosc" Za stwarzanie warunkow do przestepstwa, za ukrywanie przestepczej dzialalnosci grozi kara wiezienia. pytam KTO UKRYWA I BRONI PRZE- STEPCZEJ DZIALALNOSCI MILLERA I JEMU PODOBNYCH ? Czy to caly PION Wymiaru Sprawiedliwosci czy niektore Sekcje... Jak ktos podkreslal: "Policja jest do obrony obywateli przed bandytyzmem ale nie do obrony Wladzy przed Obywatelami" Od Wymiaru Sprawiedliwosci zadam respektowania tego podstawowego prawa zanim nastanie polityczny terroryzm legalnym "PRAWEM". Solidarnosc w Polsce zachecam do solidarnego dzialania w duchu SOLI-DAR- NIOSACEJ ! Uwaga: Wszystkich agentow internetowych tworzacych grupe "nieznanych sprawcow", ktorzy zamierzaja podwazac logike obaw i faktow odnosnie dzialan Wladzy, zachecam do zrewidowania wartosci swoich kontraktow i w miare swojej bezmyslnosci zastanowic sie czy za wystarczajace srebniki przyczyniaja sie do sprzedawania Polski i wprowadzania zamieszania na forach Internetowych w Polsce. Niech sie zastanowia czy do dzielenia tych podlych zyskow z bezprawnej wysprzedarzy majatku narodowego sa wlaczeni czy odtraceni. Zaprzyjcie sie samych siebie i odpowiedzcie. Polska potrzebuje Was dla naprawde wznioslejszych celow. Dla prawdy, ktora musicie bronic i ktorej nie da sie oklamac. Dla Honoru, ktorego nikt nie bedzie wiecej deptal, poniewieral i parodiowal. Pozdrawiam i zapaszam do stron PIO w: www.rodzinywyborcow.net rowniez do forum miasta mojego dziecinstwa w: www.Busko-Zdroj.com SZCZESC BOZE Piotr Zabielski z Calgary Odpowiedz Link Zgłoś