enigma22 26.08.02, 09:20 gdzie można wyskoczyć na kilka dni w pobliżu Wrocławia... dobrze by było aby towarzyszyły temu "piękne okoliczności przyrody", bo muszę soie porozmyślać;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thelynx Re: gdzie wyskoczyć? 26.08.02, 12:46 A rowerem, czy czymś innym? Bo jak rowerem to do Wojnowic, w okolice Wilkszyna. Jeżeli nie rowerem to do Henrykowa, Lubiąża. Polecam TheLynx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: gdzie wyskoczyć? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.02, 16:10 Róg boroskiej i suchej , tuz koło dworca PKS . rośnie tam olbrzymi dąb - pomnik przyrody. a i pubów wkolo dużo pa Odpowiedz Link Zgłoś
enigma22 Re: gdzie wyskoczyć? 28.08.02, 20:39 arvena napisała: > można też wyskoczyć przez okno:P w moim obecnym nastroju chętnie...nawet tak nie żartuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio do enigmy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.02, 10:05 Enigma Ty mnie nie wkurzaj .Głowa do góry. Trzeba żyć , żeby nie ominęły nas lepsze chwile. a one przyjdą napewno. pa Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Hej Enigma ... 29.08.02, 10:28 A co tam u Ciebie ? jak love story ? Nie jestem chyba zbyt niedyskretna zadając takie pytania, bo tu się wiele działo na forum, i tak jakby wszystko na naszych oczach, sama zakładałaś wątki o najprzystojniejszym forumowiczu, itd. Nie podejrzewaj mnie tylko o złośliwośc, bo widzę po prostu, że coś Ci dolega, i potrzebujesz pociechy. Odpowiedz Link Zgłoś
enigma22 Re: Hej Enigma ... 29.08.02, 19:19 nelka napisała: > A co tam u Ciebie ? jak love story ? > Nie jestem chyba zbyt niedyskretna zadając takie pytania, bo tu się wiele > działo na forum, i tak jakby wszystko na naszych oczach, sama zakładałaś wątki > o najprzystojniejszym forumowiczu, itd. Nie podejrzewaj mnie tylko o > złośliwośc, bo widzę po prostu, że coś Ci dolega, i potrzebujesz pociechy. > Odpowiedz Link Zgłoś