Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer we Wrocławiu?

20.08.05, 20:07
Czy któraś z was może mi polecić jakiegos fajnego i niedrogiego fryzjera?
Podobno dobre są dziewczyny z "Szalonych Nożyczek", przynajminiej tak
słyszałam. Dawno nie byłam u fryzjera ( zapuszczałam włosy), bo ostatnio
fryzjerka mi strasznie skopała fryzure i teraz chciałabym iść do kogoś
zaufanego.Proszę polećcie mi kogoś!
Obserwuj wątek
    • Gość: wiem, bo chodzę Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 20:25
      Przemek przy placu Solnym - brama obok Akropolisu. On jest dobry!
    • brazowooka25 Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 25.08.05, 21:20
      nikt nie zna dobrego fryzjera?
      • Gość: Zoska "Boski" Pawelek IP: *.cust.tele2.pl 25.08.05, 21:59
        Swietny zaklad, to Unique na Kazimierza Wielkiego w poblizu przejscia
        Siwdnickiego(niedaleko Izby Lekarskiej), ale dokladny adres radze sprawdzic.
        Swietny zaklad, ale bardzo drogi. Mozna natomiast obnizyc koszt strzyzenia z
        bodajze 100zl na 55 (moze teraz juz 60-zapytaj przy rejestracji), jesli
        pojdziesz do Boskiego Pawelka, jak i ja czynie! Chlopak swietnie strzyze, sypie
        pomyslami, ale i slucha preferencji klienta! Pawel bierze mniej, bo nie ma
        jeszcze papierow fryzjerskich czy tez jakiegos egzaminu zawodowego, ale jest w
        branzy od paru lat i zna sie na rzeczy - ja zawsze od niego wychodze baaardzo
        zadowolona! I usmiechnieta! Zreszta wiele babek z mojego bylego roku do niego
        chadza, teraz dolaczaja dziewczyny z mojej nowej pracy - wiesci o Pawelku
        szybko sie szerza! Produkty natomiast sa z najwyzszej polki, niezaleznie od
        tego, kto strzyze. Polecam goraco!!! Poza tym, to swietny koles i ... baaardzo
        ladniutki :))

zoska
        • neti13 Re: "Boski" Pawelek 25.08.05, 22:13
          Gość portalu: Zoska napisał(a):

> Swietny zaklad, to Unique na Kazimierza Wielkiego w poblizu przejscia
          > Siwdnickiego(niedaleko Izby Lekarskiej), ale dokladny adres radze sprawdzic.
          > Swietny zaklad, ale bardzo drogi. Mozna natomiast obnizyc koszt strzyzenia z
          > bodajze 100zl na 55 (moze teraz juz 60-zapytaj przy rejestracji), jesli
          > pojdziesz do Boskiego Pawelka, jak i ja czynie! Chlopak swietnie strzyze,
          sypie
          >
          > pomyslami, ale i slucha preferencji klienta! Pawel bierze mniej, bo nie ma
          > jeszcze papierow fryzjerskich czy tez jakiegos egzaminu zawodowego, ale jest
          w
          > branzy od paru lat i zna sie na rzeczy - ja zawsze od niego wychodze baaardzo
          > zadowolona! I usmiechnieta! Zreszta wiele babek z mojego bylego roku do niego
          > chadza, teraz dolaczaja dziewczyny z mojej nowej pracy - wiesci o Pawelku
          > szybko sie szerza! Produkty natomiast sa z najwyzszej polki, niezaleznie od
          > tego, kto strzyze. Polecam goraco!!! Poza tym, to swietny koles i ...
          baaardzo
          > ladniutki :))
          >
          > zoska

Boski frysjer? chyba sama skorzystam ;) a moze ktos jeszcze ma namiary na
          jakas dobra kosmetyczke ,taka co by "masakry" na buzi nie zrobila.???????
          ;)
          • Gość: Agulka Re: "Boski" Pawelek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.05, 22:28
            Kiedyś chodziłam do Uniqe do Viletty, ale po wielu znakomitych strzyżeniach
            zaczęła wpowadzać własne dziwaczne wizje i prezestałam tam chodzić. Ceny
            faktycznie z kosmosu, a i atmosfera bardzo nadmuchana. Wchodzisz i czujesz, ze
            wszyscy obrabiają Ci tyłek. To nie moje klimaty :-(.
            Przyznaję, ze najlepszym z ekipy Uniqe jest Sebastian. Jeżeli o tego Pawła
            chodzi, to przyznam, że jest miły, ale w ubiegłym roku ( wówczas byłam ostatni
            raz) nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, może się douczył.
            Od ubiegłego roku testuję wiele salonów fryzjerskich i tak na Czekoladowej jest
            salon Aga, zarówno ceny jak i strzyżenie zadowalające. Ostatnio byłam w Carlo
            Biani u p. Piotra, też nieźle, a ceny przystępne.
            Co do salonów kosmetycznych , to polecam Payot. Nie zrobią masakry z twarzy, a
            na koniec jeszcze pomasują :-)
            • neti13 Re: "Boski" Pawelek 25.08.05, 22:41
              Gość portalu: Agulka napisał(a):

> Kiedyś chodziłam do Uniqe do Viletty, ale po wielu znakomitych strzyżeniach
              > zaczęła wpowadzać własne dziwaczne wizje i prezestałam tam chodzić. Ceny
              > faktycznie z kosmosu, a i atmosfera bardzo nadmuchana. Wchodzisz i czujesz,
              ze
              > wszyscy obrabiają Ci tyłek. To nie moje klimaty :-(.
              > Przyznaję, ze najlepszym z ekipy Uniqe jest Sebastian. Jeżeli o tego Pawła
              > chodzi, to przyznam, że jest miły, ale w ubiegłym roku ( wówczas byłam
              ostatni
              > raz) nie zrobił na mnie dobrego wrażenia, może się douczył.
              > Od ubiegłego roku testuję wiele salonów fryzjerskich i tak na Czekoladowej
              jest
              >
              > salon Aga, zarówno ceny jak i strzyżenie zadowalające. Ostatnio byłam w Carlo
              > Biani u p. Piotra, też nieźle, a ceny przystępne.
              > Co do salonów kosmetycznych , to polecam Payot. Nie zrobią masakry z twarzy,
              a
              > na koniec jeszcze pomasują :-)

Payot? a jakies namiary, gdzie to jest?

Pozdrawiam:)
              • Gość: Agulka Re: "Boski" Pawelek IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.08.05, 11:46
                Cześć, wydawało mi sie, że odpisywałam, ale jak widać nie doszło. Payot
                znajduje się na Komandorskiej obok Banku Śląskiego. TO są "tyły sklepu EPI.
                z tym, ze w Payocie byłam rok temu. Mam nadzieję, ze ta kosmetyczka jeszcze tam
                pracuje.
                • neti13 Re: "Boski" Pawelek 26.08.05, 11:56
                  Gość portalu: Agulka napisał(a):

> Cześć, wydawało mi sie, że odpisywałam, ale jak widać nie doszło. Payot
                  > znajduje się na Komandorskiej obok Banku Śląskiego. TO są "tyły sklepu EPI.
                  > z tym, ze w Payocie byłam rok temu. Mam nadzieję, ze ta kosmetyczka jeszcze
                  tam
                  >
                  > pracuje.

Dzieki:) pamietasz moze jej imie? Mam przykre doswiadczenie z wizyta u
                  kosmetyczki,wiec szukam naprawde profesjonalistki a nie "rzeznika" ;)
                  • Gość: Agulka Re: "Boski" Pawelek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 21:34
                    Niestety nie. Ale w zeszłym roku panie mówiły, ze jest tylko jedna ( kiedyś
                    chodziłam częściej i były dwie), niestety nie pamiętam jej imienia. Dość wysoka
                    blondynka o lekko zachrypniętym głosie.
                    PS i nie jest wścibska, nie szczebiocze jak potłuczona, jeśli już to same
                    fachowe rzeczy. W ubiegłym roku za pełny zabieg czyszczenia z czymśtam
                    zapłaciłam 125zł. NIe wiem jakie są ceny teraz
            • Gość: fryz Re: "Boski" Pawelek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 10:26
              a Sebastian jest też najsympatyczniejszy :-)
              tylko jeszcze te ceny, naprawdę, z kosmosu, chyba najdroższy salon w mieście
            • Gość: Zoska atmosfera OK! IP: *.cust.tele2.pl 26.08.05, 20:12
              Nie moge sie zgodzic, co do atmosfery w Unique! Jest baaardzo milo! Nigdy nie
              odczulam patrzenia spode lba albo pogaduszek na boku na moj temat. Za to taka
              atmosfera panowala we wczesniejszym salonie, do ktorego chadzalam (zapomnialam
              nazwy, w poblizu Baku PKO) - koszmar! Ale w Unique jest naprawde COOOOL :)

z.
              • Gość: Agulka Re: atmosfera OK! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.05, 21:37
                mnie atmosfera nie odpowiada :-(, pomimo kawusi ( b. dobrej zresztą) i
                cukiereczka. A najbardziej denerwowało mnie pojękiwanie Wioletty, że
                nie "trzymam" głowy podczas farbowania jak powinnam, a ona ( biedaczka) ciągle
                musi mi zwracać uwagę. Sebastian nigdy tak nie powiedział, zresztą żaden inny
                fryzjer, u którego farbowałam włosy.
                • Gość: Kasia Re: atmosfera OK - wcale nie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.08.05, 21:46
                  O rany, a myślałam, że tylko ja musiałam wysłuchiwac jękow nadętej panny
                  Violetty, że głowy nie umiem trzymać i krzywo siedzę. Wkurzało mnie to, aż w
                  końcu zaczęlo śmieszyć i dałam spokoj.A tu widzę, że to jej stały numer:) Byłam
                  tam raz, zrobiła mi balejaz, niby fachowy, ale ogolnie wypadło marnie, źle to
                  wyglądalo i za tydzień zafarbowałam włosy na ciemno. Ponad dwie stówy poszły do
                  kosza, no zostały przykryte farbą:). Nigdy więcej Unique, Violetty i dętych
                  fryzjerow.
                  • Gość: ale UNIQUE atmosfera OK - wcale tak IP: *.media4.pl 26.08.05, 23:09
                    Wioletta i Daniel trochę się lansują, Sebastian jest b. fajny. A jeśli uważasz
                    że ktoś Ci obrabia tyły, to chyba masz jakąś słabość w swoim wizerunku lub
                    czujesz się gorsza, bo np. oni mają lepsze fryzury czy bardziej odjechane
                    stroje. A to tacy sami ludzie jak inni. Mnie zawsze cieszy propozycja kawy i
                    jakas taka miła atmosferka. Ale widac, że niektóre klientki wchodzą jakies
                    spięte, może oniesmielone renomą Unique'a i same taką sztywną atmosfere
                    wytwarzają :-) A wystarczy się wyluzowac i gadac na ten sam temat podczas
                    każdej wizyty, po prostu żeby coś popitolić :-)))))))))))
                    Tylko te ceny..... ufff, opuście trochę, bo stali klienci zaczną odpływać gdzie
                    indziej....
                    • Gość: ale Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak IP: *.media4.pl 26.08.05, 23:14
                      a ha, jeszcze jedno, niektórzy dają napiwki, inni nie, ja nie daję, bo
                      strasznie dużo płacę za zwykłą fryzurę w sumie. A wy jak? Bo mam dylemat, a
                      poza tym kelnerowi łatwo daje się napiwek, a co innego prawie że znajomemu
                      fryzjerowi...
                      • Gość: Agulka Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.05, 19:35
                        Cooo, napiwek, fryzjerowi?? MOże jeszcze takiemu z UNIQE??
                    • Gość: Agulka Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.05, 19:41
                      NIe, wbrew pozorom nie mam kompleksów na punkcie wyglądu. Ale wystarczy, ze
                      ktoś przyjdzie ubrany na luzie ( dzinsy + T- shirt), to od razu nie pasuje
                      do "towarzystwa", co widać po minach niektórych fryzjerów. Przeciez do fryzjera
                      nie każdy musi się stroić ( np. w obawie przed zachlapaniem farbą)
                    • Gość: Zoska Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak IP: *.cust.tele2.pl 28.08.05, 00:19
                      > jakas taka miła atmosferka. Ale widac, że niektóre klientki wchodzą jakies
                      > spięte, może oniesmielone renomą Unique'a i same taką sztywną atmosfere
                      > wytwarzają :-) A wystarczy się wyluzowac i gadac na ten sam temat podczas
                      > każdej wizyty, po prostu żeby coś popitolić :-)))))))))))

To prawda, wystarczy sie wyluzowac i nie spinac :) Pogaduchy sa fajne, cukierki
                      i kawa dobra! Przypomnialam sobie nazwe zakladu, o ktorym wyzej wspominalam, w
                      ktorym panowala bardzo snobistyczna atmo - Le Grand - masakra! Bleee! I te
                      sztywne panie w 'recepcji'... I to ciagle naciaganie na kosmetyki! Kiedy
                      mowilam - nie, dziekuje, macie tu zbyt wygurowane ceny - patrzyly na mnie
                      mrozacym wzrokiem:) Ale to nie z ich powodu odeszlam z Le Grand do Unique, tam
                      tez mialam swietnego fryca, ale nie takiego, jak Pawelek, hehe! Zeby on
                      wiedzial, jaka to reklame mu szerze!! :))
                      W Unique w recepcji jest bardzo sympatyczna blondyneczka, ktora obdarza
                      klientow szczerym usmiechem. Ale kazdy odbiera atmosfere po swojemu, kazdy
                      czegos innego oczekuje. Mnie ten salon bardzo pasuje, wiec polecam!
                      P.S. Next time wydrukuje tego bloga i zaniose im, egzekwujac znizki :))))

POzdro, Zocha!
                      • polibius Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak 28.08.05, 21:25
                        Zosko, mnie Violetta jakieś 2 lata temu poinformowała, że kartę stałego
                        klienta=zniżkową mają tylko te Panie, które przychodzą co tydzień i zostawiają
                        300zł. Ja co 3 miesiące zostawiałam 250, więc na takową nie zasłużyłam, ale
                        podobno zawsze liczono mi ze zniżką.
                        Co do atmosfery, to niestety również mi nie odpowiada. Takie towarzystwo
                        wzajemnej adoracji, które ożywia się, kiedy jakaś paniusia z TV przyjdzie lub
                        prezesowa. I wcale nie przychodziłam spięta renomą tego salonu ( też coś, to
                        chyba pisał jakiś pracownik Unique).
                        Do Unique już nie chodzę, gdyż Violetcie zaczęły psuć się wizje moich fryzur =
                        wychodził stóg siana, którego nie można było ułożyć :/. . Najwyraźniej
                        straciła "iskrę bożą". Ale początkowo przyznam, że obcinała mnie znakomicie
                        PS Violetta też jęćzała, kiedy podobno kręciłam głową, w sposób jaki jej nie
                        odpowiadał
                        • Gość: ksss atelie IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 21:42
                          Atelie-na Solnym-tam Krzyś z Broadway teraz jest. a i własciciel cuda na głowie
                          robi
                          • Gość: Agulka Re: atelie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.05, 22:55
                            NIe wiedziałam, ze na Solnym jest salon fryzjerski. Czy mógłabyś/mogłabyś
                            napisać konkretnie gdzie?
                          • Gość: jajaja Re: atelie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 11:54
                            Krzyś wyniósł się z broadway'a???????? dobrze wiedzieć bo dawno u nich nie
                            byłam, dzięki
                            • Gość: derrty Re: atelie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.05, 13:52
                              Krzys rzadzi:)
                      • Gość: Becia77 Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 02.09.05, 21:49
                        zgadzam się w 100% co do Le Granda. Chodziłam do fajnej laski, która naprawdę nieźle strzygła i farbowała, słuchała o co mi chodzi i pomagała w decyzji, ale te baby za dechą- tragedia! Naciąganie aż żal patrzeć na te miny jak mówisz "nie". Prawdą jest też to że za dużo tam plotkują i podkochują się ...we własnym ego
                      • Gość: otokar balcy Re: UNIQUE - ICH SZEF PAJAC IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 23:25
                        Zocha - obsmiałam się jak norka. Klient "onieśmielony renomą " pycha!Po
                        pierwsze - fryzjer to tylko fryzjer, może się zwać stylistą podobnie jak
                        sprzataczka
                        może być konserwatorem powierzchni płaskich.
                        W tym salonie obsługa maa pewien problem - sprawia wrażenie grupy osób, która
                        świetnie się bawi w swoim gronie i ewentualnie z braku lepszej rozrywki moze
                        obciąć jakieś włosy najlepiej panny z "Baru" albo kogoś z TV.Kawa i cukierki
                        niczego tu nie poprawiają, bo tyle daje prawie każdy zakład fryzjerski.
                        Za stara jestem na kompleksy, ocenianie mnie po ciuchach, wdzięki fryzjerów też
                        mnie nie interesują.Chcę mieć DOBRZE ścięte włosy za cenę stosowną do efektu, a
                        tego ów zakład nie gwarantuje, ścinają tak samo jak gdzzikolwiek indziej , za
                        to od naiwnych wielbicielek lansu, stylistów itp. ciagną kasę aż miło.Naiwnych
                        nie sieją- sami się rodzą!
                        • Gość: Zocha Re: UNIQUE - ICH SZEF PAJAC IP: *.visp.energis.pl 05.09.05, 14:41
                          > Zocha - obsmiałam się jak norka. Klient "onieśmielony renomą " pycha!Po
                          > pierwsze - fryzjer to tylko fryzjer, może się zwać stylistą podobnie jak
                          > sprzataczka
                          > może być konserwatorem powierzchni płaskich.
                          > W tym salonie obsługa maa pewien problem - sprawia wrażenie grupy osób, która
                          > świetnie się bawi w swoim gronie i ewentualnie z braku lepszej rozrywki moze
                          > obciąć jakieś włosy najlepiej panny z "Baru" albo kogoś z TV.Kawa i cukierki
                          > niczego tu nie poprawiają, bo tyle daje prawie każdy zakład fryzjerski.
                          > Za stara jestem na kompleksy, ocenianie mnie po ciuchach, wdzięki fryzjerów
                          też
                          >
                          > mnie nie interesują.Chcę mieć DOBRZE ścięte włosy za cenę stosowną do efektu,
                          a
                          >
                          > tego ów zakład nie gwarantuje, ścinają tak samo jak gdzzikolwiek indziej , za
                          > to od naiwnych wielbicielek lansu, stylistów itp. ciagną kasę aż
                          miło.Naiwnych
                          > nie sieją- sami się rodzą!

Ehh, otokar balcy, cos sie nie doczytalo :) Nie pisalam o oniesmieleniu renoma,
                          tylko - o ile dobrze pamietam - cytowalam kogos i dodalam, ze trza sie
                          wyluzowac - finito! Nie wkladaj w me usta niewypowiedzianych przeze mnie wprost
                          slow!
                          Piszac o Unique, chcialam zwrocic uwage nie na szefow, nie na Viole, ale na
                          ciekawego, mlodego fryzjera imieniem Pawel! Podkreslalam rowniez, ze strzyzac
                          sie u niego, placi sie 55 zl, a nie 100! Ale to najwyrazniej forumowiczom
                          ucieklo. Nie mam ochoty agitowac na taki czy inny salon. Ktos prosil o
                          wskazanie dobrego fryzjera, wiec wskazalam i that's all. Decyzja nalezy do Was!

POzdrawiam,
                          zosia.
                    • Gość: Tyczka Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:01
                      Gość portalu: ale napisał(a):

> Wioletta i Daniel trochę się lansują, Sebastian jest b. fajny. A jeśli
                      uważasz
                      > że ktoś Ci obrabia tyły, to chyba masz jakąś słabość w swoim wizerunku lub
                      > czujesz się gorsza, bo np. oni mają lepsze fryzury czy bardziej odjechane
                      > stroje. A to tacy sami ludzie jak inni. Mnie zawsze cieszy propozycja kawy i
                      > jakas taka miła atmosferka. Ale widac, że niektóre klientki wchodzą jakies
                      > spięte, może oniesmielone renomą Unique'a i same taką sztywną atmosfere
                      > wytwarzają :-) A wystarczy się wyluzowac i gadac na ten sam temat podczas
                      > każdej wizyty, po prostu żeby coś popitolić :-)))))))))))

To może ty nie zauważasz jak tobie duspko obrabiają i myślisz że z natury i
                      życzliwości kawe podają teraz jest taka konkurencja że w każdy sposób klientow
                      zachęcaja. na stacjach benzynowych za każde tankowanie kawa gratis jest, nawet
                      na warsztatach samochodowych masz soki, cherbatki i kawy różnego rodzaju do
                      wyboru. Więć nie wiem czym jestes zachwycona chodząc do takiego salonu o takich
                      kosmicznych cenach. A jeżeli kilka osób pisze że atmosfera jest nieciekawa to
                      widocznie mają racje tylko ty wszystko widzisz tak super pięknie pozytywnie.
                      • neti13 Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak 01.09.05, 12:05
                        Ale te kobitki spostrzegawcze sa... nigdy nie zauwazylam,zeby ktos mnie
                        obgadywal w zakladzie fryzjerskim.To moze dlatego,ze "wpadam" tam w pospiechu
                        raz na dwa lata i nie zauwazam nawet "wspoltowarzyszek".Dla mnie to
                        zadna "konkurencja".Mysle ,ze o atrakcyjnosci kobiety nie swiadczy stopien
                        jej "wypindrzenia". Dziewczyny,wiecej wiary w siebie ! jesli nawet do fryzjera
                        idziecie w t-shircie i wytartych jensach ;)
                        • Gość: agulka Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 11:40
                          Neti, ja nie wpadam na chwilkę do fryzjera, gdyż jeśli przychodzę, to od razu
                          na balejaz, a ta czynność w UNIQUE zajmuje parę godzin. Kiedyś przyszłam
                          rozczochrana ( cóż włosy wymagały obcięcia i farbowania), to niektórzy
                          fryzjerzy byli zniesmaczeni, co było widać, to akurat nie było miłe.
                          • Gość: fryz Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak IP: 81.219.224.* 03.09.05, 12:00
                            a jakie to miało znaczenie czy rozczochrana czy nie, przecież w Unique zawsze
                            myją najpierw włosy, strzeliłąs kulą w płot :-)
                            • Gość: agulka Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.09.05, 19:59
                              Tym większe było moje zdziwienie i zniesmaczenie.
                              A ponadto, w każdym salonie przed farbowaniem nie myją najpierw głowy, tylko
                              po ;-)
                              I kto tu strzela w płot? ;-)
                              • jooasiaa Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak 03.09.05, 23:34
                                że sie wtrącę:)
                                Fryzjerka która mówi mi że źle trzymam głowę albo inni jej koledzy którzy
                                obgaduja mnie za plecami??
                                Poważnie piszecie? bo czegos tu nierozumiem?!
                                Wyznaję zasadę jeśli płacę to wymagam
                                nie tylko super fryzury ale równiez kultury i odpowiedniego zachowania w
                                stosunku do mojej osoby
                                jak wyjdę mogą karmić swoje kompleksy obgadując ...
                                W przciwnym razie w ramach zapłaty usłyszeliby tylko dowidzenia...

Aż chyba pójdę do tego Unique:/
                                • Gość: agulka Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.05, 20:21
                                  I właśnie dlatego zrezygnowałam.Może nie z uczucia, ze jestem obgadywana, czy
                                  nie pasuję do TEGO towarzystwa, ale własnie z jęków fryzjerki Violetty, ze nie
                                  umiem trzymać odpowiednio głowy, aby jej się wygodniej farbowało.
                    • jaroszek1 Re: UNIQUE atmosfera OK - wcale tak 05.09.05, 09:54
                      Odradzam Daniela z Uniqu'e. Strzyże jak każdy fryzjer, ale za dużo większe
                      pieniądze. Może Sebastian jest lepszy, ale więcej nie zaryzykuję strzyżenia w
                      tym salonie.
    • Gość: tłusty Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: 213.199.196.* 01.09.05, 11:43
      POLECAM , NIEKONWENCJONALNE FRYZURY , SWIADCZONE PRZEZ PAPILATORA.
      WWW.PAPILATOR.COM
      • Gość: fryz Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: 81.219.224.* 02.09.05, 22:30
        sorki, ale Papilator to inny świat, kierowany do zupełnie innej klienteli, nie
        zdobędziesz tu klientek Le Grandu czy Unique'a...

• byhanya Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 03.09.05, 21:18
        fajna stronka. niestety widac ze doklejane wlosy sa styntetyczne i to ostatnie
        zdjecie w galerii 3 jest (nigdy sie tak nie wyrazam ale ...) wrecz zaj....te.
        • jola_wroc Re: Fryzjer w galeri dominikańskiej 05.09.05, 09:30
          Czy któraś z was tam robiła coś? Czy warto tam iść?
          Albo w rynku,w tym budynku na 1-szym piętrze (chyba nad klubem Dayton)
          • Gość: ona Re: salon CESARE? proszę o opinie IP: *.brzegdolny.gigabit.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:51
            Dziewczyny a co powiecie o salonie CESARE? Byłyście tam może? Bardzo proszę o
            jakieś opinie co do salonu, fryzjerów i strzyżeń itp.
            Pozdrawiam
    • Gość: Zoska Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.visp.energis.pl 05.09.05, 14:44
      > Zocha - obsmiałam się jak norka. Klient "onieśmielony renomą " pycha!Po
      > pierwsze - fryzjer to tylko fryzjer, może się zwać stylistą podobnie jak
      > sprzataczka
      > może być konserwatorem powierzchni płaskich.
      > W tym salonie obsługa maa pewien problem - sprawia wrażenie grupy osób, która
      > świetnie się bawi w swoim gronie i ewentualnie z braku lepszej rozrywki moze
      > obciąć jakieś włosy najlepiej panny z "Baru" albo kogoś z TV.Kawa i cukierki
      > niczego tu nie poprawiają, bo tyle daje prawie każdy zakład fryzjerski.
      > Za stara jestem na kompleksy, ocenianie mnie po ciuchach, wdzięki fryzjerów
      też
      >
      > mnie nie interesują.Chcę mieć DOBRZE ścięte włosy za cenę stosowną do efektu,
      a
      >
      > tego ów zakład nie gwarantuje, ścinają tak samo jak gdzzikolwiek indziej , za
      > to od naiwnych wielbicielek lansu, stylistów itp. ciagną kasę aż
      miło.Naiwnych
      > nie sieją- sami się rodzą!

Ehh, otokar balcy, cos sie nie doczytalo :) Nie pisalam o oniesmieleniu renoma,
      tylko - o ile dobrze pamietam - cytowalam kogos i dodalam, ze trza sie
      wyluzowac - finito! Nie wkladaj w me usta niewypowiedzianych przeze mnie wprost
      slow!
      Piszac o Unique, chcialam zwrocic uwage nie na szefow, nie na Viole, ale na
      ciekawego, mlodego fryzjera imieniem Pawel! Podkreslalam rowniez, ze strzyzac
      sie u niego, placi sie 55 zl, a nie 100! Ale to najwyrazniej forumowiczom
      ucieklo. Nie mam ochoty agitowac na taki czy inny salon. Ktos prosil o
      wskazanie dobrego fryzjera, wiec wskazalam i that's all. Decyzja nalezy do Was!

POzdrawiam,
      zosia.
      • polibius Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 07.09.05, 20:29
        Zosko, Twój post brzmiał jak brzmiał. To onieśmielenie renomą zakładdu
        fryzjerskiego też mnie rozwaliło :-) i nie dziw się, ze teraz cytują Cię, aby
        się pośmiać.
        • Gość: zoska Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.cust.tele2.pl 07.09.05, 22:44
          Niezmiernie drazni mnie wkladanie w me usta slow przeze mnie
          niewypowiedzianych, a powtarzanie tego po raz kolejny wplywa na to, ze mam
          ochote dac Ci kopa w 4 litery - "polibiuscie". Czytaj uwaznie i popatrz w
          lustro - wowczas niezle sie zabawisz, moze nawet zadlawisz swoim smiechem!
          • polibius Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 08.09.05, 09:29
            daj, daj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, a jeśli nie poamiętasz tego co napisałaś,
            to przeczytaj jeszcze raz.
            PolibiusT
            • Gość: Zosia Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.cust.tele2.pl 08.09.05, 16:26
              Kretynizm z Ciebie wychodzi straszny... Jesli sa takie znaczki <, to znaczy, ze
              cus jest cytowane, wiec Tobie radze - przeczytaj sobie posty powyzej, madralo!
              Koncze temat, bo z usztywnionymi poznawczo ludzmi nie maja sensu wszelkie
              dyskusje.
              • polibius Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 08.09.05, 20:33
                ups, czyżby argumentów zabrakło?
      • neti13 Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 09.09.05, 12:14
        Kurcze , ja nawet nie wiem gdzie jest to Unique ;) Chyba duzo nie trace?
        Och te baby !

Pozdrawiam ;)
    • Gość: kate Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.os.kn.pl 07.09.05, 20:56
      taak ul zachodnia,pan Tomek- rewellacja:)
    • Gość: Mika Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: 193.28.0.* 08.09.05, 12:48
      Chodziłam do Daniela z UNIQUE przez bodajże 2 lata, i za każdym razem cena była
      wyższa. Zaczęło sie od 190 zł za balejaż z podcięciem a skończyło na 265 zł
      przy jednoczesnym spadku inflacji. Wkurzyło mnie to bo to nie fer w stosunku do
      stałych klientów i raz poszłam do fryzjerki na Psim Polu i zrobiła mi balejaż
      za 68 zł + 13 za strzyżenie, specjalnej różnicy nie widziałam i tak się
      wyleczyłam z Daniela. A co do atmosfery to też czułam się tam jak szara myszka
      i wkurzało mnie to że Daniel w tym samym czasie obsługiwał 5 klientek, przy
      takiej kasie to on powinien poświęcić klientce więcej uwagi.
      • Gość: kaya Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 16:31
        czy ktos moze wie gdzie pracuje teraz Krzysiu z Broadwaya?
        • Gość: aska Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:49
          A gdzie wogóle jest Brodway?
    • Gość: askaa Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 17:50
      A salon fryzjerski z galerii dominikańskiej???
      Był tam ktos??
      jakie doświadczenia??
    • Gość: Natalia No to polecam ;) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.09.05, 19:01
      • Gość: Natalia Za wcześnie kliknęłam ... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.09.05, 19:03
        Podejście drugie :)))

Polecam ostatnio wypróbowanego fryzjera - Piotra z Carlo Biani w Rynku. Podaję
        link do wątku, w którym opisałam w szczegółach jak to było, gdy Piotr wziął
        moje włosy pod nóż ku mojej niewątpliwej radości :)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=187&w=28811087
        Pozdrawiam
        Natalia
        • Gość: kaya broadway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 19:21
          Studio Broadway znajduje sie w hotelu patio na kielbasniczej. kilka miesiecy
          temu bylam tam u krzysia, potem zaprowadzilam tam mojego chlopaka i bylismy
          bardzo zadowoleni, do dzis trzyma sie ciecie. teraz dowiedzialam sie, ze krzysiu
          juz tam nie pracuje i staram sie go znalezc. z tego co wiem to podobno pracuje w
          jakims atelier na rynku, ale nie jestem z wroclawia i nie mam jak tego sprawdzic.
    • goscdw Re: Dobry fryzjer - Lucynka z Gajowickiej 09.09.05, 19:26
      Tylko Lucynka z ul. Gajowickiej naprzeciw szkoły na ul. Jastrzębiej
    • Gość: młoda Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.ibrokers.pl / *.ibrokers.pl 09.09.05, 21:18
      polecam maćka z pasażu pod błękitnym słońcem, chyba jestem lekko
      monotematyczna, bo w każdym wątku dot fryzjerów właśnie o nim wspominam, ale od
      roku nie byłam u nikogo innego... tylko maciek...
      • brazowooka25 Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? 12.09.05, 18:43
        mnie najbardziej interesowala opinia o SZALONYCH NOZYCZKACH mam termin i nie
        wiem czy bac sie czy nie ? :)
        • Gość: Agulka Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.05, 20:49
          Ja bym się nie wybrała. Z nazwy wynika, ze mozna wyjść bez ucha. Ale poważnie,
          na różnych formach są podzielone opinie o tym salonie. Idź i napisz jakie były
          rezultaty.
    • Gość: piksi Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: 62.87.128.* 17.09.05, 17:54
      Ja także szukam dobrego fryzjera, który nie udaje stylisty lub top-stylisty,
      nie proponuje seansu spirytalnego czy metafizycznych doznań tylko zwyczajnie
      dobrze strzyże.Niestety, mam wrażenie, że takich fryzjerów już nie ma. Prawie
      wszyscy naczytali się kolorowej prasy i wydaje im się, że reprezentują
      artystyczny zawód, szukam fryzjera z doskonałym warsztatem!
    • Gość: podróżny Re: Dobry fryzjer we Wrocławiu? IP: *.am.wroc.pl 19.09.05, 12:47
      na Dworcu Głównym
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka