i-love-2-bike 20.05.05, 18:23 10 najlepszych plaz w USA:)) local.msn.com/special/beaches.asp?GT1=6432 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz A co 20.05.05, 22:27 robisz na wakacje? Raczej plaza, gory czy jeziora? Poki Euro silne mozna sie do Stanow wybrac, ale my tu we Francji mamy co trzeba:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: A co 20.05.05, 22:33 francuskie plaże są syfiaste:) a poza tym długo sie nimi nie nacieszycie ------------------------ Chirac musi odejść zakaz noszenia symboli religijnych obalić getta wokół paryżewa zlikwidować pola elizejskie zasiedlić memritv.org/Transcript.asp?P1=669 memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=669 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Skad 20.05.05, 22:45 ten syf? Arab tylko z zona a ona z nim. Wiec skad? Z ukaszen komara? A co do Chiraka zgoda. Mamy go juz powoli dosc. Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: Skad 20.05.05, 22:54 francja jest syfiasta, brudasy i już jak wy paryż sprzątacie szlaufem? jestescie najbrudniejsi w europie i najdrozsi i jeszcze macie na swoim koncie pare naj ale to inny temat ------------------- memritv.org/Transcript.asp?P1=669 memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=669 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Dziekuje 20.05.05, 22:57 za zainteresowanie naszym pieknym krajem. Do milego zobacznie w najpiekniejszym miescie swiata: Paryzu. Au revoir Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik Re: Dziekuje 20.05.05, 22:59 nie ma za co dziękować i nie ma się czym chwalić --------------- damy rade wszystkim memritv.org/Transcript.asp?P1=669 memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=669 Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Czy 20.05.05, 23:02 sie szanowny kolega jeszcze nie zmeczyl tym hallakowaniem? Sa inne watki, ten zaczal sie pogodnie. Czy musza wszystkie watki na ten cholerny Bliski Wschod prowadzic. Bo juz zaczynam tracic cierpliwosc. Idzze do Jerozlimy i sie wysadz pod sciena placzu. I tam za toba zaplacza. Nie ja. I sie odpieprz od Francji glupi gnoju. Wynocha smrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik tak bardzo chciałbym być francuzem a jestem polak 20.05.05, 23:08 mały paryżanin się qrwa znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Czy 21.05.05, 01:25 polski_francuz napisał: > sie szanowny kolega jeszcze nie zmeczyl tym hallakowaniem? > > Sa inne watki, ten zaczal sie pogodnie. Czy musza wszystkie watki na ten > cholerny Bliski Wschod prowadzic. > > Bo juz zaczynam tracic cierpliwosc. > > Idzze do Jerozlimy i sie wysadz pod sciena placzu. I tam za toba zaplacza. Nie > ja. > > I sie odpieprz od Francji glupi gnoju. > > Wynocha smrodzie. > widzisz pf jak mowilam poprzednio nie trzeba nam tematow z bliskiego wschodu,aby zasmrodzic kazdy watek. zgadnij kto to robi, a najlpesza metoda-olac przyglupa. Odpowiedz Link Zgłoś
arafacik a poza tym jaki on jest twój? 20.05.05, 23:05 jesteś jedynie obywtelem tego kraju(jeśli jesteś) nie jesteś francuzem a już na pewno nie dla francuzów ściemy zostaw na późniejsza pore ---------------------- zezowaty żyje! zabili go ale uciekł memritv.org/Transcript.asp?P1=669 memritv.org/search.asp?ACT=S9&P1=669 Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: wakacje za pasem 21.05.05, 02:44 a ja wybieram sie do Australii na "wakacje " dobrze wiesz rachelko jakie sa tam plaze........marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wakacje za pasem 21.05.05, 02:48 bam_buko napisał: > a ja wybieram sie do Australii na "wakacje " dobrze wiesz rachelko jakie sa > tam plaze........marzenie o cholera teraz to ci zazdrosze,te kolo sydney chyba carnes-cudo,potem w dol jadac do melbourne byla merimbula,eden i same plaze w melbourne-o moj Boze co za cudo,jedynie SA je bija,tez sliczne tylko woda zimna oblednie,ale te same wscikle blue bottles sa w niej. ja chyba pojade odwiedzic stare smieci w przyszlym roku,szykuje mi sie sporo podrozy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: wakacje za pasem 21.05.05, 02:53 byles tam to wspaniale miejsce,gdzie jakas rzeczka wpada do morza,potem jak jedziesz dalej na pld, jest merimbula,dosyc znane miejsce. www.sapphirecoast.com.au/eden2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: wakacje za pasem 21.05.05, 03:01 i-love-2-bike napisała: > byles tam to wspaniale miejsce,gdzie jakas rzeczka wpada do morza,potem jak > jedziesz dalej na pld, jest merimbula,dosyc znane miejsce. > www.sapphirecoast.com.au/eden2.htm tak to wspaniale miejsca,ostatnio jak bylem w tym roku na przelomie marca przejechalem samochodem z Melbourne do Sydney wzdluz wybrzeza wlasnie przez Eden.Tam jest taka fajna plaza gdzies w poblizu gdzie kangury(zwierzeta) przychodza sie kapac w oceanie - kino Odpowiedz Link Zgłoś