maciej-007 29.08.02, 09:48 Oczywiscie chodzi o pracodawcow... Sa jakies rozsadne domniemania? Obszar poszukiwan mamy zawezony... over 007 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaja Re: Kto ma chrapke na Mistle? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 09:53 no to jestem druga? a co do posady Mistle...to wczoraj ją spytałam czym ma zamiar zająć się zawodowo, ale jeszcze nie zdążyła mi odpowiedzieć:) chyba bede musiała zniknąć na czas jakiś - robota wzywa!!! pozdrówka dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 09:59 Ona tak wszystkich zbywa. Ja moze na co drugie swoje pytanie uzyskuje odpowiedz... Nie przemeczaj sie, Kaja, za mocno:) Gdzie vice? Gdzie mistle? over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Kto ma chrapke na Mistle? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 10:20 jeszcze jestem...bo szefostwa nie ma:) ...ale zaraz pewnie zniknę, no, niezły ten nasz klubik - prezes w Poznaniu, vice w Warsz, a doradca nad morzem....rozpiechrznięci jesteśmy po Polsce, a rdzennego i aktualnego Kłodczanina brak!!! ...może się jakiś dobrowolnie zgłosi??? Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 10:40 .............. że jest tysiąc innych, ciekawszych tematów niż moje miejsce pracy? :) I tak nic Wam nie powiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 10:48 No, przynajmniej gwiazda naszego watku przewodniego dala znak zycia:) Musisz trzymac watek przy zyciu! Zatem musisz tez cos mowic (pisac) o sobie:) Bo watek jednogloscnie poswiecilismy Tobie... Mam jedno rzeczowe pytanie: kto z nas wybiera sie w holubiony przez forum region w najblizszym czasie? Ten, kto jedzie najszybciej, ma szanse na nagrode-niespodzianke od prezesa:) over PS. Miss_Mistle obicala dzis odpowiedz, jaki wydzial skonczyla na UG. Forum domaga sie odpowiedzi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 10:52 maciej-007 napisał: > No, przynajmniej gwiazda naszego watku przewodniego dala znak zycia:) A widzisz!:) Twoja cierpliwosc zostala nagrodzona;) > Mam jedno rzeczowe pytanie: kto z nas wybiera sie w holubiony > przez forum region w najblizszym czasie? > Ten, kto jedzie najszybciej, ma szanse na nagrode-niespodzianke od prezesa:) A to Prezes tez sie wybiera? Przypadkiem nie po to, zeby sobie samemu wreczyc nagrode?;) > PS. Miss_Mistle obicala dzis odpowiedz, jaki wydzial skonczyla na UG. > Forum domaga sie odpowiedzi!:) Forum juz dawno wie, a Prezes jak zwykle przegapil sprawe...;) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:01 fgk napisał: > > PS. Miss_Mistle obicala dzis odpowiedz, jaki wydzial skonczyla na UG. > > Forum domaga sie odpowiedzi!:) > Forum juz dawno wie, a Prezes jak zwykle przegapil sprawe...;) A tu się mylisz, FGK - tego nie zdradziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:05 Zatem FGK podpuszczal prezesa. Tak mi sie cos kojarzylo, ze prezes nie przegapilby tak nieistotnego szczegolu:) Mysle, ze stanowisku vice- niedlugo bedzie wolne. Sa chetni? over Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:09 mistle_ napisała: > A tu się mylisz, FGK - tego nie zdradziłam :) Wiem, wiem, chcialem sie tylko podraznic z Prezesem:))) Dzis mam jakis bojowy nastroj, sam nie wiem czemu:)) Nie wyjawiajmy swoich tajemnic, OK? A tak BTW, ciekaw jestem, co sie kryje za tajemnicza niespodzianka Prezesa?;) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 10:54 maciej-007 napisał: > No, przynajmniej gwiazda naszego watku przewodniego dala znak zycia:) :))) Żyję, a jakże - i mam się świetnie! :) > Musisz trzymac watek przy zyciu! Zatem musisz tez cos mowic (pisac) o sobie:) Bo watek jednogloscnie poswiecilismy Tobie... Hmmmm... a mi się wydaje, że sam o tym zadecydowałeś, Prezesie ;) I znowu dyskryminacja, nikt nie pytał mnie nawet o zdanie... :) > Mam jedno rzeczowe pytanie: kto z nas wybiera sie w holubiony przez forum region w najblizszym czasie?Ten, kto jedzie najszybciej, ma szanse na nagrode- niespodzianke od prezesa:) OOOO!! to ja mam bardzo duże szanse, bo zawitam tam już baaaardzo niedługo... > PS. Miss_Mistle obicala dzis odpowiedz, jaki wydzial skonczyla na UG. Forum domaga sie odpowiedzi!:) Pierwsza literka: "Z". :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:03 mistle_ napisała: > OOOO!! to ja mam bardzo duże szanse, bo zawitam tam już baaaardzo niedługo... Nie wiem, czy to bedzie wystarczajaco niedlugo, bo wlasnie mialem tel. z Bazy, zebym moze przyjechal i troche pobyl....:) Nie ma to absolutnie nic wspolnego z oszczerczymi sugestiami FGK jakobym sam chcial sobie przyznac nagrode-niespodziewajke. Nie ma w tym zadnej radochy (dla mnie bynajmniej:). > > > PS. Miss_Mistle obicala dzis odpowiedz, jaki wydzial skonczyla na UG. Foru > m > domaga sie odpowiedzi!:) > > Pierwsza literka: "Z". :) > zarządzanie? zoologia? chyba nie... znawstwo? (kulturo-) jakies podpowiedzi? FGK podobno cos przegapilem... Pomoz prezesowi. over Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:21 maciej-007 napisał: > Nie ma to absolutnie nic wspolnego z oszczerczymi sugestiami FGK ja > kobym sam chcial sobie przyznac > nagrode-niespodziewajke. Nie ma w tym zadnej radochy (dla mnie bynajmniej:). Wiesz, ja tez sie wybieram do Kotliny:) > > zarządzanie? > zoologia? chyba nie... > znawstwo? (kulturo-) > > jakies podpowiedzi? Moze _Z_agraniczny handelek?:) Pzdr. FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:44 fgk napisał: > Wiesz, ja tez sie wybieram do Kotliny:) No tak, to już mamy trzech pretendentów do nagrody! Kaja, a może Ty też masz ochotę odwiedzić rodzinne strony? I urządzimy sobie spotkanie klubowe w jakiejś kłodzkiej knajpce :) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:48 mistle_ napisała: > No tak, to już mamy trzech pretendentów do nagrody! Dwoch:) W regulaminie stoi napisane, ze samemu sobie fundowac nie mozna:) > Kaja, a może Ty też masz ochotę odwiedzić rodzinne strony? > I urządzimy sobie spotkanie klubowe w jakiejś kłodzkiej knajpce :) Ktory tydzien wchodzi w gre? Bo musialbym sie w pracy odmeldowac;) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 12:03 fgk napisał: > mistle_ napisała: > > No tak, to już mamy trzech pretendentów do nagrody! > > Dwoch:) > W regulaminie stoi napisane, ze samemu sobie fundowac nie mozna:) Ojojoj, faktycznie... Gapa ze mnie, jak zwykle ;) No więc FGK, tylko Ty się ostałeś moim rywalem... Ciekawe, kto ma większe szanse na zwycięstwo? ;) > > Kaja, a może Ty też masz ochotę odwiedzić rodzinne strony? > > I urządzimy sobie spotkanie klubowe w jakiejś kłodzkiej knajpce :) > Ktory tydzien wchodzi w gre? > Bo musialbym sie w pracy odmeldowac;) Kwestia dogadania się - ja jestem "Flexible", bo już niedługo zamieszkam w tamtych okolicach na dłużej... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 12:12 mistle_ napisała: > fgk napisał: > > > Ojojoj, faktycznie... Gapa ze mnie, jak zwykle ;) Nie przyznawaj sie do tego publicznie! Przenigdy! > No więc FGK, tylko Ty się ostałeś moim rywalem... Ciekawe, kto ma większe > szanse na zwycięstwo? ;) Od razu zwyciestwo? A moze wspoludzial? Bo moze sie zdarzyc, ze przyjedziemy jednym pociagiem:)))) > > > Kaja, a może Ty też masz ochotę odwiedzić rodzinne strony? > > > I urządzimy sobie spotkanie klubowe w jakiejś kłodzkiej knajpce :) > > Ktory tydzien wchodzi w gre? > > Bo musialbym sie w pracy odmeldowac;) > > Kwestia dogadania się - ja jestem "Flexible", bo już niedługo zamieszkam w > tamtych okolicach na dłużej... :))) W zasadzie ten weekend mam juz zajety, ale od poniedzialku nawet moge:) Kwestia napisania podania ze wsteczna data:)))) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 12:04 Wybaczcie, ale prezes musial troche "dogladnac podworka":). Prezes powtarza dla tych, ktorzy nie zrozumiali za "pierwsza raza", ze nie ma zadnych naciskow na ujawnianie intymnych szczegolow przechowywanych bezpiecznie w "pamieci szarej":). Prezes jedynie sie drzaznil... z niektorymi:). Co do wyjazdu, to prezes mial zaproszenie juz na jutro:). Gorzej, ze moglby zostac ino na weekend:(. Ale z realizacja bedzie kiepsko, bo preciez musi pomieszkac troche w swojej centrali:). FGK juz mnie wyeliminowal z grona pretendentow, a przeciez ja napisalem, ze zadna z tego radosc dla mnie bedzie. Co nie oznacza, ze nagrody nie przyjme:). Wielce prawdopodobne zatem, ze w przyszly weekend bede w KK, tzn. juz 6 wrzesnia. Kto mnie przelicytuje?:) over PS. Co moze byc jeszcze pokrewnego na "Z", jesli nie zarzadzanie, Miss_Mistle??? Jakas pomocna dlon sie wyciagnie moze wreszcie? A moze masz liste specjalizacji na UG. Bedzie latwiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 13:42 maciej-007 napisał: > Prezes powtarza dla tych, ktorzy nie zrozumiali za "pierwsza raza", ze nie ma zadnych naciskow na ujawnianie intymnych szczegolow przechowywanych bezpiecznie w "pamieci szarej":). :)) > Prezes jedynie sie drzaznil... z niektorymi:). Proszę, proszę... A ja myślałam, że Prezes, jako dobry manager, powinien dbać o dobrą atmosferę w swojej firmie, a nie siać ziarno podejrzeń i niepewności, hihi :) > Co do wyjazdu, to prezes mial zaproszenie juz na jutro:). Gorzej, ze moglby zostac ino na weekend:(. O, no to jednak musiałbyś sam sobie przyznać nagrodę - ja mogę się zjawić w Kotlinie najwcześniej w poniedziałek :) Rozmieniemy się niestety. > Wielce prawdopodobne zatem, ze w przyszly weekend bede w KK, tzn. juz 6 wrzesnia. > Kto mnie przelicytuje?:) Chyba nikt niestety :( > PS. Co moze byc jeszcze pokrewnego na "Z", jesli nie zarzadzanie, Miss_Mistle?? > Jakas pomocna dlon sie wyciagnie moze wreszcie? > A moze masz liste specjalizacji na UG. Bedzie latwiej:) O Mamo, no to już powiem, ale tak na ostateczne zamknięcie tematu - Zarządzanie. Koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 13:52 mistle_ napisała: > O Mamo, no to już powiem, ale tak na ostateczne zamknięcie tematu - Zarządzanie > . > Koniec, kropka. To, mamo, bylo faktycznie ciezkie:) Dawno wiedzialem, kto w naszym towarzystwie wzajemnej adoracji jest zawodowym wprowadzaczem w blad, wyprowadzaczem na manowce i specjalista w stawianiu zaslony dymnej! Mowilem 2 razy, ze zarzadzanie i mialo byc niby, ze nie! Mimo wszystko pzdr.:) PS. Czynaprawde prezes (tradycyjnie, jak zwykle, jak zawsze) musi zwyciezyc? Czy nikt go (mnie:)) nie przelicytuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja ...i kto wygrał??? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 14:01 oczywiście chodzi mi o ten konkurs wizyty w Kotlinie? Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:05 Gość portalu: kaja napisał(a): > oczywiście chodzi mi o ten konkurs wizyty w Kotlinie? Rozstrzygniecie przeciez 6.09. w dniu przyjazdu Prezesa:) A wlasnie, jaki jest meeting point w KK?:) Bo tak bedziemy sie pozniej licytowali, kto gdzie byl pierwszy i ciezko bedzie to sprawdzic. FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:06 Gość portalu: kaja napisał(a): > oczywiście chodzi mi o ten konkurs wizyty w Kotlinie? Wyglada na to, ze prezes:) Ponawiam pytanie! Kto przejedzie wczesniej do KK niz prezesunio, czyli 6 wrzesnia br.? over Ile razy mam jeszcze pytanie powtorzyc??? over over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: ...i kto wygrał??? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 14:10 :((((( to ja przegrywam.....ale dopiero co stamtąd wróciłam, siedziałam 9 dni!!! - to też sie liczy??? ...poproszę o jakąś nagrodę:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:13 Gość portalu: kaja napisał(a): > :((((( to ja przegrywam.....ale dopiero co stamtąd wróciłam, > siedziałam 9 dni!! Wcale nie przegrywasz!!:))) Ja tez dopiero co wrocilem i siedzialem 8 dni:) > ! - to też sie liczy??? > ...poproszę o jakąś nagrodę:)))) Od vice mozesz dostas tylko nagrode pocieszenia. Kluczyk od sejfu ma Naczelny;((( FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: ...i kto wygrał??? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 14:30 ok, moze byc to pocieszenie.... a co robiles przez te 8 dni w Kotlinie, ja troche pojezdzilam po Czechach, odwiedzilam moje ulubione Miedzygorze, pare razy skoczylam do Polanicy.... i pora była wracać do roboty:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:34 Gość portalu: kaja napisał(a): > ok, moze byc to pocieszenie.... > > a co robiles przez te 8 dni w Kotlinie, > > ja troche pojezdzilam po Czechach, odwiedzilam moje ulubione Miedzygorze, pare > razy skoczylam do Polanicy.... i pora była wracać do roboty:((((( A ja bazowalem w Kudowie, dwa razy wyskoczylem na lekcje češtiny do Náchodu, pozniej jeszcze twierdza w Klodzku, no i najladniej bylo w Polanicy:) Do Miedzygorza nie dotarlem, a nigdy jeszcze tam nie bylem:((( Pzdr. FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: ...i kto wygrał??? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 14:44 fgk napisał: > Do Miedzygorza nie dotarlem, a nigdy jeszcze tam nie bylem:((( > >a jak dla mnie to najlepsze miejsce w Kotlinie!!! dla mnie kultowe!!!! polecam:) > Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:46 Gość portalu: kaja napisał(a): > fgk napisał: > > Do Miedzygorza nie dotarlem, a nigdy jeszcze tam nie bylem:((( > > > >a jak dla mnie to najlepsze miejsce w Kotlinie!!! dla mnie kultowe!!!! > > polecam:) > > Wiem, Wiem, ale jakos tak zawsze nie po drodze bylo z Kudowy:( Wybieram sie tam od x lat. Lista miejsc, ktore chcialbym odwiedzic w KK jest dluga i niestety nigdy nie starcza mi czasu na wszystko :((( FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: ...i kto wygrał??? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 14:53 > Wiem, Wiem, ale jakos tak zawsze nie po drodze bylo z Kudowy:( > Wybieram sie tam od x lat. nooo, z Kudowy to ładny kawałek, ale biorąc pod uwagę Twoje doświadczenie podróżnicze na trasie Warszawa-Kudowa, to Kudowa-Międzygórze...rzut beretem:))) a na prawdę warto:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:56 fgk napisał: > Gość portalu: kaja napisał(a): > > > :((((( to ja przegrywam.....ale dopiero co stamtąd wróciłam, > > siedziałam 9 dni!! > > Wcale nie przegrywasz!!:))) > Ja tez dopiero co wrocilem i siedzialem 8 dni:) Ja też ;)))) > Od vice mozesz dostas tylko nagrode pocieszenia. > Kluczyk od sejfu ma Naczelny;((( Kluczyk to dopiero połowa sukcesu - ważne, jaki ten sejf jest zasobny... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:59 mistle_ napisała: > > Ja tez dopiero co wrocilem i siedzialem 8 dni:) > > Ja też ;)))) > Oooo, a gdzie bylas?;) > > > Od vice mozesz dostas tylko nagrode pocieszenia. > > Kluczyk od sejfu ma Naczelny;((( > > Kluczyk to dopiero połowa sukcesu - ważne, jaki ten sejf jest zasobny... ;) Ale bez kluczyka sie o tym nie przekonasz:)))))) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 15:20 fgk napisał: > mistle_ napisała: > > > > Ja tez dopiero co wrocilem i siedzialem 8 dni:) > > > > Ja też ;)))) > Oooo, a gdzie bylas?;) To tu, to tam... :) Podziwiałam uroki Kotliny (i nie tylko kotliny;)- Kudowa, Kłodzko, Polanica, dwie wycieczki do czeskich sąsiadów i urlopik jakoś zleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:55 maciej-007 napisał: > Ponawiam pytanie! > Kto przejedzie wczesniej do KK niz prezesunio, czyli 6 wrzesnia br.? > Ile razy mam jeszcze pytanie powtorzyc??? No więc Prezesie, szykuj sakwę pełną złota na nagrodę dla mnie - będę w Kotlince juz w najbliższy poniedziałek :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja jest zwycięzca!!! IP: 212.244.254.* 29.08.02, 15:00 Mistle! Pozwól, ze pierwsza pogratuluję a za razem pozazdroszczę (wizyty w Kotlince - też chcialabym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:03 Gość portalu: kaja napisał(a): > Mistle! Pozwól, ze pierwsza pogratuluję a za razem pozazdroszczę (wizyty w Kotl > ince - też chcialabym:))) Dolaczam sie do gratulacji!!! Kaja, pakuj walizki i przyjezdzaj na weekend do KK!!!:) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: jest zwycięzca!!! IP: 212.244.254.* 29.08.02, 15:06 > Kaja, pakuj walizki i przyjezdzaj na weekend do KK!!!:) > Bardzo chętnie, ale w ten weekendzik nie dam rady, może następny... ...no wiesz, troche mnie nie było i sie zaległości porobiło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:09 Gość portalu: kaja napisał(a): > > Kaja, pakuj walizki i przyjezdzaj na weekend do KK!!!:) > > > Bardzo chętnie, ale w ten weekendzik nie dam rady, może następny... > ...no wiesz, troche mnie nie było i sie zaległości porobiło:))) W ten to ja tez nie moge, ale w nastepny... ...jest duza szansa:) Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:(( FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:13 fgk napisał: > > Bardzo chętnie, ale w ten weekendzik nie dam rady, może następny... > > ...no wiesz, troche mnie nie było i sie zaległości porobiło:))) > > W ten to ja tez nie moge, ale w nastepny... > ...jest duza szansa:) No proszę, to może mnie tam jeszcze zastaniesz :) > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:(( A od kogo? :) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:18 mistle_ napisała: > > W ten to ja tez nie moge, ale w nastepny... > > ...jest duza szansa:) > > No proszę, to może mnie tam jeszcze zastaniesz :) Ooo, widze, ze jednak spotkanie klubowe nabiera kolorkow:))) A Prezes jak zwykle spi...;) > > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:(( > > A od kogo? :) Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:27 fgk napisał: > mistle_ napisała: > > > > W ten to ja tez nie moge, ale w nastepny... > > > ...jest duza szansa:) > > > > No proszę, to może mnie tam jeszcze zastaniesz :) > > Ooo, widze, ze jednak spotkanie klubowe nabiera kolorkow:))) > A Prezes jak zwykle spi...;) Właśnie, co to za Prezes, jeśli nawet nie wie co się w jego Klubie dzieje ;) > > > > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:(( > > A od kogo? :) > Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:) Niezwykle przemiłej? :) Naprawdę musisz ją lubić, skoro tak ją ładnie nazywasz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:31 mistle_ napisała: > > A Prezes jak zwykle spi...;) > > Właśnie, co to za Prezes, jeśli nawet nie wie co się w jego Klubie dzieje ;) A moze sie juz zwolnil? I wyslal do nas info poleconym... Zerknijmy do skrzynek;) > > > > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:(( > > > A od kogo? :) > > Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:) > > Niezwykle przemiłej? :) Naprawdę musisz ją lubić, skoro tak ją ładnie > nazywasz... ;) Tylko lubic? Ja ją UWIELBIAM!:)) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:44 fgk napisał: > mistle_ napisała: > > > > A Prezes jak zwykle spi...;) > > > > Właśnie, co to za Prezes, jeśli nawet nie wie co się w jego Klubie dzieje > A moze sie juz zwolnil? I wyslal do nas info poleconym... > Zerknijmy do skrzynek;) Do mnie nic nie napisał, ale ja mu się naraziłam... :) > > > > > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:(( > > > > A od kogo? :) > > > Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:) > > > > Niezwykle przemiłej? :) Naprawdę musisz ją lubić, skoro tak ją ładnie > > nazywasz... ;) > Tylko lubic? > Ja ją UWIELBIAM!:)) No, no... Pozazdrościć wybrance :) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:48 mistle_ napisała: > > Zerknijmy do skrzynek;) > > Do mnie nic nie napisał, ale ja mu się naraziłam... :) Do mnie tez nic. Moze go zwolnili, skoro tak podpadl w tej pracy...:( > > > > > > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:(( > > > > > A od kogo? :) > > > > Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:) > > > > > > Niezwykle przemiłej? :) Naprawdę musisz ją lubić, skoro tak ją ładnie > > > > nazywasz... ;) > > Tylko lubic? > > Ja ją UWIELBIAM!:)) > > No, no... Pozazdrościć wybrance :) A i owszem...:)))) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:55 fgk napisał: > mistle_ napisała: > > > Zerknijmy do skrzynek;) > > > > Do mnie nic nie napisał, ale ja mu się naraziłam... :) > > Do mnie tez nic. > Moze go zwolnili, skoro tak podpadl w tej pracy...:( Oj, mam nadzieję, że obyło się bez takich drastycznych posunięć... > > > > > > > > > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:(( > > > > > > A od kogo? :) > > > > > Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:) > > > > > > > > Niezwykle przemiłej? :) Naprawdę musisz ją lubić, skoro tak ją ładnie nazywasz... ;) > > > Tylko lubic? > > > Ja ją UWIELBIAM!:)) > > > > No, no... Pozazdrościć wybrance :) > > A i owszem...:)))) I co, Wybranka wypuści Cię z ramion i pozwoli samemu jechać do Kotliny? Bierz ją ze sobą! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:00 mistle_ napisała: > > Do mnie tez nic. > > Moze go zwolnili, skoro tak podpadl w tej pracy...:( > > Oj, mam nadzieję, że obyło się bez takich drastycznych posunięć... Obylo sie, obylo, juz slysze jego kroki na wirtualnym korytarzu:) > I co, Wybranka wypuści Cię z ramion i pozwoli samemu jechać do Kotliny? > Bierz ją ze sobą! :))) Jesli nie macie nic przeciwko temu... Przyjedziemy razem i... nie wypuszcze jej z ramion, obiecuje:) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:02 fgk napisał: > Jesli nie macie nic przeciwko temu... > Przyjedziemy razem i... nie wypuszcze jej z ramion, obiecuje:) FGK cos kreci... Dalbym sobie lape uciac, ze pisal gdzies, ze wybranka jest miejscowa... Jak to jest z tym vice----prezesem ale za to pierwszym bajerantem? no? over Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:07 maciej-007 napisał: > > FGK cos kreci... Dalbym sobie lape uciac, ze pisal gdzies, > ze wybranka jest miejscowa... To w takim razie przyjezdzam z gilotynka:) A nie, na miejscu jest caly zapas sprawnych narzedzi - w Polanicy, na glownym deptaku:)))))) Prezes jednak snil, ja nic takiego nie mowilem:) Ale zdziebko prawdy w tym jest. Jesli ja przyjade na stale do KK, to wybranka bedzie juz miejscowa:) > Jak to jest z tym vice----prezesem ale za to pierwszym bajerantem? no? Pamietaj, ze za tydzien zamieniamy fotele!!:) Ooo, to akurat na zlocie ja bede prezesem;) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:07 fgk napisał: > > I co, Wybranka wypuści Cię z ramion i pozwoli samemu jechać do Kotliny? > > Bierz ją ze sobą! :))) > > Jesli nie macie nic przeciwko temu... > Przyjedziemy razem i... nie wypuszcze jej z ramion, obiecuje:) No więc będzie nas pięcioro, jak rozumiem? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:09 mistle_ napisała: > > No więc będzie nas pięcioro, jak rozumiem? :))) Nie wykluczam omamow wzrokowych po spozyciu wiekszej ilosci piwka;) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:10 fgk napisał: > > No więc będzie nas pięcioro, jak rozumiem? :))) > > Nie wykluczam omamow wzrokowych po spozyciu wiekszej ilosci piwka;) Albo sam bede sie dwoil i troil, hihi;) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:13 No, dobra - wybadamy lokale. Przeciez nie musi byc jeden, a w Klodzku, bez przesady, chyba nie ma ich tyle, zebysmy nie dali rady ich wszystkich obskoczyc (tych nominowanych). W koncu, jak nie my, to kto???!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:15 maciej-007 napisał: > No, dobra - wybadamy lokale. > Przeciez nie musi byc jeden, a w Klodzku, bez przesady, chyba nie ma ich tyle, > zebysmy nie dali rady ich wszystkich > obskoczyc (tych nominowanych). > W koncu, jak nie my, to kto???!!!:) Ale nie wykluczamy tez sesji wyjazdowej, pozwalajacej spenetrowac inne uroki KK:) Kaja promowala Miedzygorze. Moze tam? Jak tam wyglada sprawa z piwkiem? FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:12 fgk napisał: > mistle_ napisała: > > > > > No więc będzie nas pięcioro, jak rozumiem? :))) > > Nie wykluczam omamow wzrokowych po spozyciu wiekszej ilosci piwka;) > Omamów? Hmmm... ;) Na dzisiaj już się pożegnam, Moi Mili!!! Przyjemnego wieczorku życzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:16 Jakim tam wieczor? Slonce wysoko na niebie, gorac nie do wytrzymania... Ale skoro musisz juz isc, to prezes udziela pozwolenia:) FGK jeszcze czuwa? over Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:18 maciej-007 napisał: > FGK jeszcze czuwa? Czuwa, czuwa, ale ostatkiem sil:( FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:22 fgk napisał: > Czuwa, czuwa, ale ostatkiem sil:( Jesli jest tak kiepsko, to juz mozemy zluzowac na dzis. Oszczedzaj sily, FGK - w konuc jedziemy w gory na piwo:) over Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:24 maciej-007 napisał: > Jesli jest tak kiepsko, to juz mozemy zluzowac na dzis. Jeszcze troche posiedze, robota czeka:( > Oszczedzaj sily, FGK - w konuc jedziemy w gory na piwo:) Wiesz, przede mna jeszcze najblizszy weekend:) A Ty juz zyjesz nastepnym:)))) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:28 Martwie sie o Ciebie, chopie... Nie wiem, czy ten eksploatujacy tryb zycia nie wycisnie z Ciebie resztek sil.. Te dojazdy, weekendy spedzane na morderczej zabawie:) Ty zaoszczedz troche mocy na kolejny weekend. over PS. Bez noclegu mozemy, ale nie wiem, czy w Miedzygorzu jest knajpa, w ktorej mozna cala noc spedzic? Chiba nie... A moze myslisz o nocy "pod chmura"? Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:35 maciej-007 napisał: > Martwie sie o Ciebie, chopie... Spoko, spoko, znam sposoby na szybkie odrestaurowanie sie:) > Nie wiem, czy ten eksploatujacy tryb zycia nie wycisnie z Ciebie resztek sil.. > Te dojazdy, weekendy spedzane na morderczej zabawie:) > Ty zaoszczedz troche mocy na kolejny weekend. Moc siedzi zakleta w piwku;) > > over > > PS. Bez noclegu mozemy, ale nie wiem, czy w Miedzygorzu jest knajpa, > w ktorej mozna cala noc spedzic? Chiba nie... Mozna sie przeniesc na kwatere:) > A moze myslisz o nocy "pod chmura"? Hmm, preferuje jednak wariant "bez chmury". Wystarczy mi, ze bede plyny wlewal w siebie. Wzmocnienie z zewnatrz nie jest konieczne:) Bez odbioru, biore sie za prace:) Do jutra! FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 07:19 I kto jest dzis najpierwsiejszy??? Witam wszystkich, ktorzy sie juz przebudzili:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:10 hellou, też już jestem...a moze...dopiero:) nie wiem czy uda mi sie dzisiaj spedzic z Wami cały piekny dzien, ale bede sie starala:) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:11 Gość portalu: kaja napisał(a): > hellou, Haj!:)) > też już jestem...a moze...dopiero:) > nie wiem czy uda mi sie dzisiaj spedzic z Wami cały piekny dzien, ale bede sie > starala:) No tosmy w komplecie:) Moze ustalmy jakies szczegoly co do zlotu gwiazdzistego, if any...? FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:24 fgk napisał: > Moze ustalmy jakies szczegoly co do zlotu gwiazdzistego, if any...? > > FGK ...to ja proponuję oczywiscie...Kłodzko...jako, że jesteśmy na forum "K", no i jak sama nazwa wskazuje, co jest stolycą KK??? kto za, kto przeciw??? Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:34 Gość portalu: kaja napisał(a): > fgk napisał: > > Moze ustalmy jakies szczegoly co do zlotu gwiazdzistego, if any...? > > > > FGK > ...to ja proponuję oczywiscie...Kłodzko...jako, że jesteśmy na forum "K", no i > jak sama nazwa wskazuje, co jest stolycą KK??? > kto za, kto przeciw??? Tylko zalezy, gdzie kto bedzie nocowal. Jesli bierzemy pod uwage sobotni wieczor, to ja sie bede ewakuowal ze zjazdu jakos w godzinach ostatniego autobusu, bo chyba na pewno nie bede mial tzw. Bazy w Klodzku. Nie wiem, jak Mistle. Jesli bedzie zainteresowana calonocnymi obradami, to nie ma problemu. Jesli zas nie - to ZTCP ma do Dusznik PKS kolo 22:00, ale on jakis dziwny jest - jezdzi tylko w swieta czy tylko dni powszednie. Poprzednie o 19:45 i 20:30 czy jakos tak. Pociagow juz niet, ostatni o 18:41. A reszta Klubu, to Klodzczanie z krwi i kosci, wiec sobie poradza;) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:38 hola, hola, mosci fgk:) teraz Ty sie zagalopowales.. Prezes pisal, ze on z KK (wrecz rodem z jej krawedzi:)) i ze ogolniak skonczyl w Klodzku; a baze noclegowa ma o 2 rzuty beretem, czyli 20 km (niestety), wiec tez bedzie musial cos kombinowac, o ile zakladamy spozywanie "napojow" na zlocie gwiezdzistym... Czy aby ino na pewno wszyscy beda? Sobota pasi over Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:44 maciej-007 napisał: > hola, hola, mosci fgk:) > teraz Ty sie zagalopowales.. Prezes pisal, ze on z KK (wrecz rodem z jej krawed > zi:)) i ze ogolniak skonczyl w > Klodzku; a baze noclegowa ma o 2 rzuty beretem, czyli 20 km (niestety), wiec te > z bedzie musial cos kombinowac, o > ile zakladamy spozywanie "napojow" na zlocie gwiezdzistym... > Czy aby ino na pewno wszyscy beda? > Sobota pasi > > over Cześć Prezes! :) Myślę, że bez napojów się nie obejdzie, więc moze zostaw mechanicznego rumaka pod domkiem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:39 hmmm, no to trzeba dojsc do jakiegoś konsensusu! jesli chodzi o mnie, to obstaje za Kłodzkiem, ale ... proponuję tez Polanicę, bo sprawiedliwie - nikt nie jest na miejscu, a i dla Was bliżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:41 Gość portalu: kaja napisał(a): > hmmm, no to trzeba dojsc do jakiegoś konsensusu! > jesli chodzi o mnie, to obstaje za Kłodzkiem, ale ... proponuję tez Polanicę, bo sprawiedliwie - nikt nie jest na miejscu, a i dla Was bliżej:) Polanica jest śliczniutka :))) Ja się zgadzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:47 no to sobota wszystkim pasi, a Polanica jak na razie paniom - panowie! a ja z Wami??? Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:54 Gość portalu: kaja napisał(a): > no to sobota wszystkim pasi, a Polanica jak na razie paniom - panowie! a ja z W > ami??? Juz przeglosowane - jak dotychczas 3:0 za Polanica:) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:52 Gość portalu: kaja napisał(a): > hmmm, no to trzeba dojsc do jakiegoś konsensusu! > jesli chodzi o mnie, to obstaje za Kłodzkiem, ale ... proponuję tez Polanicę, b > o sprawiedliwie - nikt nie jest na miejscu, a i dla Was bliżej:) Moze byc Polanica - jest sliczna:) Ale nie wiadomo czy Prezesowi to ulatwi zycie. Nie wypowiedzial sie, po ktorej stronie KK mieszka. Moze Ladek, moze Stronie. Wtedy bedzie mial dalej:( FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:57 ok, to jeszcze czekamy na prezesunia! w końcu to szef! haha! ...ale myśle, ze sie dostosuje do ogólu, a jek nie...to bedziemy mieli znow łamigłówkę - gdzie by tu urządzić zebranie:))) ja ytm czasem spadam, bo mam troche roboty:((( ... ale bede zaglądać jak sobie radzicie:)))) pozdrowionka dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:05 Bez prezesa nie ma waznych decyzji:) Znowu prezes spuscil z Was oko na pare chwil, a juz cos uchwalili bez niego... Polanica pasuje, dzien rowniez. Jak juz jestesmy tacy dokladni to prosze okreslic rowniez godzine (tak przynajmniej "cos okolo"), zeby nie skwierczal od rana na deptaku:). No i miejsce dokladniej w Polanicy - kto jest znawca tamtejszych lokali? over Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:18 maciej-007 napisał: > Bez prezesa nie ma waznych decyzji:) Chciales powiedziec, ze decyzje ustalone bez Ciebie nie maja mocy obowiazujacej...?:) > Znowu prezes spuscil z Was oko na pare chwil, a juz cos uchwalili bez niego... Ktos w koncu musi w klubie pracowac, zeby obijac sie mogl ktos;) > Polanica pasuje, dzien rowniez. Cieszymy sie:) > Jak juz jestesmy tacy dokladni to prosze okreslic rowniez godzine > (tak przynajmniej "cos okolo"), zeby nie skwierczal > od rana na deptaku:). Mi pasowaloby gdzies tak w porze obiadowej. 16-17? Ale dostosuje sie do zyczen i mozliwosci ogolu:) > No i miejsce dokladniej w Polanicy - kto jest znawca tamtejszych lokali? Wszystkie ciekawsze sa na deptaku:) Moze "Zielony Domek"? FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 12:12 maciej-007 napisał: > Bez prezesa nie ma waznych decyzji:) > Znowu prezes spuscil z Was oko na pare chwil, a juz cos uchwalili bez niego... Widzę, że jesteś Prezes tylko z nazwy :)) > Polanica pasuje, dzien rowniez. > Jak juz jestesmy tacy dokladni to prosze okreslic rowniez godzine (tak przynajmniej "cos okolo"), zeby nie skwierczal od rana na deptaku:). Myślę, że coś koło 17 będzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:02 fgk napisał: > Gość portalu: kaja napisał(a): > > > hmmm, no to trzeba dojsc do jakiegoś konsensusu! > > jesli chodzi o mnie, to obstaje za Kłodzkiem, ale ... proponuję tez Polani > cę, > b > > o sprawiedliwie - nikt nie jest na miejscu, a i dla Was bliżej:) > > Moze byc Polanica - jest sliczna:) > Ale nie wiadomo czy Prezesowi to ulatwi zycie. Nie wypowiedzial sie, po ktorej > stronie KK mieszka. Moze Ladek, moze Stronie. Wtedy bedzie mial dalej:( > > FGK Nasz kochany vice po raz pierwszy chyba ma racje:) Moja baza nie ztej strony Klodzka, co Polanica... Do dwoch rzutow beretem bede musial dorzucic jeszcze jeden (10 km czy wiecej jest do Polanicy z Klodzka?, bo juz pamiec nie ta:)). Zreszta, nevermind, gdzie to bedzie, prezes zapowiada sie, ze bedzie over Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:07 maciej-007 napisał: > > Nasz kochany vice po raz pierwszy chyba ma racje:) Racje mam czesciej, tylko Ty po raz pierwszy to zauwazyles;) > Moja baza nie ztej strony Klodzka, co Polanica... Jakies Zelazno, Radochow, Oldrzychowice, Gorzanow?? Dobrze jade?:) > Do dwoch rzutow beretem bede musial dorzucic jeszcze jeden > (10 km czy wiecej jest do Polanicy z Klodzka?, bo juz > pamiec nie ta:)). Cos kolo tego, jakies 11 lub 12. > Zreszta, nevermind, gdzie to bedzie, prezes zapowiada sie, ze bedzie Widze, ze Prezes ma sile przebicia;) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 10:25 dodam swoje 3 grosze....miejsce mi pasi, ale pils!!!! ciut później:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:29 Gość portalu: kaja napisał(a): > dodam swoje 3 grosze....miejsce mi pasi, ale pils!!!! ciut później:))) A jakies konkretne propo?:) 17:15 moze byc? Spoko, poczekamy z oficjalnym otwarciem zlotu na Ciebie;) Gdzie ma sie udac komitet powitalny? Na dworzec PKP czy PKS?;) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:34 chyba PKS... Kto jezdzi pociagiem do Polanic???:) Zreszta nie wiem...; roznie to teraz moze byc... Ja chyba znajde jakies szofera, bo inaczej musialbym jechac z przesiadka:) Co do pytania FGK: skad dokladnie jest prezes, to bedzie to moja tajemnica nr 2:) Prezes ujawni sie na spotkaniu z ta tajemnica (Zelazno nie lezy az 20 km od Bazy Glownej, chyba ze powodz cos mocno pozmieniala:)). over Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:43 maciej-007 napisał: > chyba PKS... > Kto jezdzi pociagiem do Polanic???:) Ja!:) > Ja chyba znajde jakies szofera, bo inaczej musialbym jechac z przesiadka:) Takiemu to dobrze:) > Co do pytania FGK: skad dokladnie jest prezes, to bedzie to moja tajemnica > nr 2 :) Pewnie strzelilem nieopatrznie w dyche, tylko Prezesunio nie chce sie przyznac;) > Prezes ujawni sie na spotkaniu z ta tajemnica > (Zelazno nie lezy az 20 km od Bazy Glownej, chyba ze powodz cos > mocno pozmieniala:)). Wiem, gdzie lezy Zelazno, ale przyjalem, ze wziales pod rozwage pewien margines bledu z tymi 20 km. Gereralnie kierunek pld.-wsch. sie zgadza? Jak drazymy, to drazymy;) Pociag do Ciebie dojezdza? Moze Trzebieszowice, tam, gdzie sie spalil ten piekny drewniany dworzec?:( Pzdr. FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:55 Gosciu drogi! Jak Cie lubie, tak Ci odpowiem jak Miss_Mistle mnie odpowiedziala. Szlo to mniej wiecej tak: ona sobie nie zyczy takich przesluchan i w ogole calego tego drazenia. I nic wiecej nie powie!:) To ja Ci odpowiadam tak samo; prezes zdradzi tajemnice w Zielonej Budce:) lub gdziekolwiek indziej, ale podczas spotkania. Nie wczesniej.:) over PS. Zadna z wymienionych przez Ciebie miejscowosci nie jest moja baza, ale naprowadzac Cie juz dalej nie bede:) Mam nadzieje, ze jakos przezyjesz niezaspokojony... Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 12:14 maciej-007 napisał: > Gosciu drogi! > Jak Cie lubie, tak Ci odpowiem jak Miss_Mistle mnie odpowiedziala. > Szlo to mniej wiecej tak: ona sobie nie zyczy takich przesluchan i w ogole calego tego drazenia. I nic wiecej nie powie!:) :))) Powie, powie, ale dopiero na zlociku :) > To ja Ci odpowiadam tak samo; prezes zdradzi tajemnice w Zielonej Budce:) lub gdziekolwiek indziej, ale podczas spotkania. Nie wczesniej.:) Ach, cóż to będzie za wieczór - szczerość i zdradzane tajemnice będą aż kipieć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 12:16 fgk napisał: > Jak drazymy, to drazymy;) > Pociag do Ciebie dojezdza? O, widzę, że teraz FGK przejął rolę "drążyciela"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:31 Na razie mamy Zielona Budke:)) (gdzie to jest??????????????) Godzine nadal rozwazamy.... Co to znaczy "plis, ciut pozniej? Ile pozniej??? Sugeruje, zeby nie zaczynac po zmierzchu, bo moge miec problemy z rozkreceniem, a zaraz bedziemy sie musieli zwijac:) over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 14:13 maciej-007 napisał: > Na razie mamy Zielona Budke:)) (gdzie to jest??????????????) > Godzine nadal rozwazamy.... Co to znaczy "plis, ciut pozniej? Ile pozniej??? > ta ZB to jest na deptaku, znjdziesz bez problemu:) a ciut później,tzn. ok 18, bo wcześniej bede w Karłowie na takich jednych zawodach....i nie wiem czy zdążę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 14:15 Gość portalu: kaja napisał(a): > maciej-007 napisał: > > > Na razie mamy Zielona Budke:)) (gdzie to jest??????????????) > > Godzine nadal rozwazamy.... Co to znaczy "plis, ciut pozniej? Ile pozniej? > ?? > > > ta ZB to jest na deptaku, znjdziesz bez problemu:) > a ciut później,tzn. ok 18, bo wcześniej bede w Karłowie na takich jednych zawo > dach....i nie wiem czy zdążę:))) w czym te zawody?:) modyfikuje dane, uwaga! sobota, 7.9.2002 godz. 18 Zielona Budka w Polanicy (deptak:) czy wszyscy sie juz zgodzili? chyba tak:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 12:19 fgk napisał: > maciej-007 napisał: > > Nasz kochany vice po raz pierwszy chyba ma racje:) > Racje mam czesciej, tylko Ty po raz pierwszy to zauwazyles;) Vice cierpi na deficyt komplementów, jak widzę :) > > Moja baza nie ztej strony Klodzka, co Polanica... > Jakies Zelazno, Radochow, Oldrzychowice, Gorzanow?? Dobrze jade?:) Podziwiam orientację w terenie! :) Moze Vice zostanie naszym przewodnikiem po okolicach? :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 12:27 Wow! Przynjamniej ktos ozyl:) Nasza niezawodna Miss_Mistle dala znak zycia:) Kaja wspominala, ze 16-17 to dla niej za wczesnie, wiec pomyslmy jeszcze na ta 17... Zreszta poczekajmy na nasza forumowiczke z Klodzka:) Poza tem: prezes komplementuje tylko tych, ktorzy na to zasluza, a nie na zapas. Prezes, a jakze, bedzie sie zdradzal na zlocie:) Drazyciel FGK przypomina mi bardziej inny rodzaj, ktory jest znany z "wiercenia dziur w brzuchu":). over Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 14:03 to jak??? szczegóły zlotu ustalone??? mam nadzieję, ze obyło sie bez kłótni:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 14:13 Gość portalu: kaja napisał(a): > to jak??? > szczegóły zlotu ustalone??? > mam nadzieję, ze obyło sie bez kłótni:) sobota, 7.9.2002 godz.17 miejsce: Zielona Budka (Grodek), cokolwiek:) w Polanicy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 14:18 Gość portalu: kaja napisał(a): > to jak??? > szczegóły zlotu ustalone??? > mam nadzieję, ze obyło sie bez kłótni:) 7.09., Polanica, gdzies przed zmierzchem, w nieustalonym jeszcze miejscu. Troche malo szczegolow:) Kto da wiecej?:)) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 14:46 fgk napisał: > 7.09., Polanica, gdzies przed zmierzchem, w nieustalonym jeszcze miejscu. > Troche malo szczegolow:) > > Kto da wiecej?:)) Ja juz 2 razy dalem 2 razy wiecej szczegolow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja spotkanie IP: 212.244.254.* 30.08.02, 14:50 aj te chłopy...cały dzien siedzą na tym forum i nie wiedzą jak i co:))) oznajmiam: 07-09-2002, Zielony Domek, godzina 18! zgadza się??? Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: spotkanie 30.08.02, 14:59 Gość portalu: kaja napisał(a): > aj te chłopy...cały dzien siedzą na tym forum i nie wiedzą jak i co:))) Siedza, ale w przerwach miedzy postami przewalaja mase papierkowej roboty, wiec czasem nie sa na biezaco ze wszystkimi odpowiedziami. Zwlaszcza, gdy odpowiadaja 4 osoby jednoczesnie:) > oznajmiam: > > 07-09-2002, Zielony Domek, godzina 18! > zgadza się??? No i w Polanicy:) Mamy jakies klubowe znaki rozpoznawcze? FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: spotkanie 30.08.02, 15:50 fgk napisał: > Gość portalu: kaja napisał(a): > > > aj te chłopy...cały dzien siedzą na tym forum i nie wiedzą jak i co:))) dokładnie :) > Siedza, ale w przerwach miedzy postami przewalaja mase papierkowej roboty, > wiec czasem nie sa na biezaco ze wszystkimi odpowiedziami. Zwlaszcza, gdy > odpowiadaja 4 osoby jednoczesnie:) Oj, to tak jak ja dzisiaj :( Nie miałam za wiele czasu na "forumowanie" :) Niestety muszę uprzedzić szanowne towarzystwo klubowe, że w następnym tygodniu mogę w ogóle się nie pojawić, nie wiem jak będzie z dostępem do sieci w Dusznikach :((((( Ale za to spotkamy się osobiście :) > > oznajmiam: > > > > 07-09-2002, Zielony Domek, godzina 18! > > zgadza się??? > > No i w Polanicy:) > Mamy jakies klubowe znaki rozpoznawcze? No właśnie, jak się rozpoznamy? Jakiś goździk w butonierce albo "Trybuna Ludu" pod pachą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: spotkanie 30.08.02, 15:59 mistle_ napisała: > > > aj te chłopy...cały dzien siedzą na tym forum i nie wiedzą jak i co:) > )) > > dokładnie :) Niekumate jakies:) > > Siedza, ale w przerwach miedzy postami przewalaja mase papierkowej roboty, > > wiec czasem nie sa na biezaco ze wszystkimi odpowiedziami. Zwlaszcza, gdy > > odpowiadaja 4 osoby jednoczesnie:) > > > Oj, to tak jak ja dzisiaj :( O, to tak jak ja mam zawsze:( > Niestety muszę uprzedzić szanowne towarzystwo klubowe, że w następnym > tygodniu > mogę w ogóle się nie pojawić, nie wiem jak będzie z dostępem do sieci w > Dusznikach :((((( No Mistle, nie wiem, jak my tu wytrzymamy bez Ciebie ten caly tydzien... > Ale za to spotkamy się osobiście :) Miejmy nadzieje:) > > Mamy jakies klubowe znaki rozpoznawcze? > > No właśnie, jak się rozpoznamy? Jakiś goździk w butonierce > albo "Trybuna Ludu" pod pachą? ;) Albo ksywy na patyku w stylu lotniskowym:))) Z przykroscia informuje, ze moj czas pracy sie skonczyl, zamykam wiec kompa i ide sie przewietrzyc:) Milego weekendu i do poniedzialku!!:) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: spotkanie 30.08.02, 16:04 Chyba juz nie zdaze z nikim zagaic..:( Zatem zegnam Szanownych Panstwa rowniez i do poniedzialku:) Co do spotkania, to bede (byc moze:)). Zaczynam dumac nad znakiem rozpoznawczym, bo wiecie, dziouchy, ze na chopom dluzej nad tym schodzi...:) Bye, bye! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 forum spi 02.09.02, 08:16 Dzien dobry! Kogo nie ma i dlaczego? Miss_Mistle, jesli dobrze pamietam, juz pojechala na wycieczke do bazy... A reszta forumowiczow?? over Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: forum spi 02.09.02, 08:27 maciej-007 napisał: > Dzien dobry! witam, witam:) > Kogo nie ma i dlaczego? Kogo nie ma, niech sie odezwie:)) > Miss_Mistle, jesli dobrze pamietam, juz pojechala na wycieczke do bazy... Skad taka niezawodna pamiec u Prezesa? W tym wieku? Nnno, pogratulowac...;) Czyzbys lykal Bilobil?;))))) > A reszta forumowiczow?? Moja reszta forumowiczow dostosowuje sie do rzeczywistosci dnia powszedniego; ciezko mi to przychodzi po weekendzie wyjazdowym... Oczka jeszcze zaspane, glowa opada na klawiaturke, chyba najwyzszy czas pojsc na kafffffke:) Pzdr. FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: forum spi IP: 212.244.254.* 02.09.02, 09:17 Witam Was wszystkich...i ja dołączam do reszty:) Oj, też podsypiam coś dzisiaj... No... spotkanko nasze tuż, tuż...Mistle już na miejcsu, chyba szykuje nam niezłe powitanko:))) ...no właśnie! a jak zamierzamy się rozpoznać? skąd bede wiedziała, którzy to Wy, a Wy która to ja??? Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: forum spi 02.09.02, 09:24 Gość portalu: kaja napisał(a): > Witam Was wszystkich...i ja dołączam do reszty:) Czesc:) Jakis starszny mroz zawital na ten Zoliborz, nieprawdaz?:( > Oj, też podsypiam coś dzisiaj... Jak to po weekendzie bywa:) > No... spotkanko nasze tuż, tuż... > Mistle już na miejcsu, chyba szykuje nam niezłe powitanko:))) Rezerwuje juz stolik:))) > ...no właśnie! a jak zamierzamy się rozpoznać? > skąd bede wiedziała, którzy to Wy, a Wy która to ja??? Dojedziesz pewnie jako ostatnia, wiec sadze, ze wystarczy uwaznie sie rozgladac:) Moze zrobmy tak, ze kazdy przychodzi z wlasnym identyfikatorem:) Jeden rzut okiem po stolikach i juz wszystko jasne:) Mam nadzieje, ze aura bedzie sprzyjajaca i bedziemy obradowac na zewnatrz... Pzdr. FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: forum spi IP: 212.244.254.* 02.09.02, 09:33 fgk napisał: > Czesc:) > Jakis starszny mroz zawital na ten Zoliborz, nieprawdaz?:( > oj zgadza sie, podmarzam z lekka:) Jako, że na spotkanko prawdopodobnie dotrę ostatnia, mam rzeczywiście ułatwione zadanie:)))... tylko żeby przy stolikach nie siedziało więcej takich konfiguracji: kobieta + mężczyzn...:) oj...dzisiaj raczej na forum będe nie częstym gościem:((( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: forum spi 02.09.02, 09:36 Gość portalu: kaja napisał(a): > fgk napisał: > > Czesc:) > > Jakis starszny mroz zawital na ten Zoliborz, nieprawdaz?:( > > > oj zgadza sie, podmarzam z lekka:) rano bylo 10 stopni, brrrrrr.... > > Jako, że na spotkanko prawdopodobnie dotrę ostatnia, > mam rzeczywiście ułatwione zadanie:)))... > tylko żeby przy stolikach nie siedziało więcej takich > konfiguracji: kobieta + mężczyzn...:) Spoko, jakis identyfikatorki przygotujemy:) > oj...dzisiaj raczej na forum będe nie częstym gościem:((( Ja tez raczej nie. Od czwartku bede na urlopie, trzeba troche z praca podgonic, zeby za duzo nie zostawiac na pozniej:) > pozdr. Rowniez pozdrawiam FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: forum spi 02.09.02, 09:48 Prezes tez tylko na chwilke... Wita wszystkich jeszcze raz:) Jak dla mnie pogoda jak marzenie. Po sobotniej torturze dzisiejszy poranek jest b. ozywczy:) Co do rozpoznania... Mysle, ze nie bedzie problemu przynajmniej ze mna: wysoki, przystojny brunet pod 30.-tke:) Znaki szczegolne: okulary:) i wodzenie wzrokiem w celu zlokalizowania obiektow pokrewnych:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: forum spi 02.09.02, 09:51 maciej-007 napisał: > Prezes tez tylko na chwilke... > Wita wszystkich jeszcze raz:) Hej:) > Znaki szczegolne: okulary:) To zaden znak szczegolny, raczej charakterystyczny dla wiekszosci klubowiczow:) Kaja, a jak Ty? Bedziesz wyjatkiem czy utozsamiasz sie z ogolem?:) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: forum spi 02.09.02, 13:55 Znowu cisza... Dzis praca wre na calego:) Poza tym innych znakow szczegolnych nie posiadam... chyba bede musial kupic jednak tego "Timesa"... (mam nadzieje, ze nie bedzie to musialo byc sobotnie wydanie:)) over Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: spotkanie 30.08.02, 15:29 Gość portalu: kaja napisał(a): > aj te chłopy...cały dzien siedzą na tym forum i nie wiedzą jak i co:))) > oznajmiam: > > 07-09-2002, Zielony Domek, godzina 18! > zgadza się??? Miss_Mistle zapowiada swoją 100%-ową obecność :) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:17 mistle_ napisała: > > Na dzisiaj już się pożegnam, Moi Mili!!! Alez ten dzien szybko zlecial...:) > Przyjemnego wieczorku życzę :))) Wzajemnie, do jutra! FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:21 W naszym towarzystwie dzien szybko mija:) Prawie roboty nie widac...:) Miedzygorze to dobra mysl. Tylko dalsza mysl jest chyba taka, ze trzeba pomyslec nad noclegiem. Chyba ze mamy jednego chetnego, ktory porozwozi biesiadnikow po roznych miejscach Bazy. A zareczam, ze musialby sie troche najezdzic:) over Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:23 maciej-007 napisał: > W naszym towarzystwie dzien szybko mija:) > Prawie roboty nie widac...:) > Miedzygorze to dobra mysl. Tylko dalsza mysl jest chyba taka, ze trzeba pomysle > c nad noclegiem. A nie da rady biesiadowac do rana?;) Szkoda czasu na rozwozenie;) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:00 mistle_ napisała: > I co, Wybranka wypuści Cię z ramion i pozwoli samemu jechać do Kotliny? > Bierz ją ze sobą! :))) Roztargniona mistle znow przeoczyla, ze wybranka fgk wlasnie na stale jest zameldowana w Bazie:) A wydawala sie byc taka akuratna... A Ty fgk cos za duzo tych dolow pod prezesem kopiesz; to jakies wyrzucanie z pracy, to rozporzadzanie kasa klubowa... Co to za szarogeszenie sie??? Jest demokracja czy nie? Kto stoi na czele naszej demokracji? Prezes. Zatem prezes decyduje o wszystkim. I prosze sie poprawic. Co do poprawy - dot. to wszystkich, nie tylko FGK:) Niesubordynacji nie tolerujemy:) over Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:04 maciej-007 napisał: > Roztargniona mistle znow przeoczyla, ze wybranka fgk wlasnie na stale jest zameldowana w Bazie:) Taaak?... A w którym to konkretnie miejscu FGK napisał takie słowa? Nie przypominam sobie... :) > Zatem prezes decyduje o wszystkim. I prosze sie poprawic. > Co do poprawy - dot. to wszystkich, nie tylko FGK:) Niesubordynacji nie tolerujemy:) Ojejej, wielce uniżenie przepraszamy Waszą Eminencję! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:07 mistle_ napisała: > Taaak?... > A w którym to konkretnie miejscu FGK napisał takie słowa? Nie przypominam > sobie... :) FGK, wypowiedz sie laskawie w wywolanym temacie... Rozstrzygniemy dzis przynajmniej jeden "problem":) over Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:11 Gość portalu: kaja napisał(a): > Mistle! Pozwól, ze pierwsza pogratuluję a za razem pozazdroszczę (wizyty w Kotlince - też chcialabym:))) Ach, dziękuję, dziękuję! :)) Jak widzę, Prezes ogłosił konkurs, a potem gdy się okazało, ze to jednak nie On będzie zwycięzcą, po cichutku spakował walizki i umknął ;) Ciekawe tylko, czy ten kluczyk do sejfu z nagrodą też ze sobą zabrał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:15 mistle_ napisała: > Jak widzę, Prezes ogłosił konkurs, a potem gdy się okazało, > ze to jednak nie On > będzie zwycięzcą, po cichutku spakował walizki i umknął ;) > Ciekawe tylko, czy ten kluczyk do sejfu z nagrodą też ze sobą zabrał ;) Sejfem podzielilismy sie wczesniej, kluczyk jest u mnie w kieszeni;) A jako nagrode pocieszenia za zajecie I, II i III miejsca, z wlasnej puli stawiam piwo w KK:) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:22 fgk napisał: > mistle_ napisała: > > Ciekawe tylko, czy ten kluczyk do sejfu z nagrodą też ze sobą zabrał ;) > > Sejfem podzielilismy sie wczesniej, kluczyk jest u mnie w kieszeni;) O, to musze się zacząć uśmiechać do Vice, jak mniemam ;) > A jako nagrode pocieszenia za zajecie I, II i III miejsca, > z wlasnej puli stawiam piwo w KK:) A czy ja też mogę skorzystać? Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:27 mistle_ napisała: > > O, to musze się zacząć uśmiechać do Vice, jak mniemam ;) _Mozesz_ zaczac:) Na pewno nie zaszkodzi:) > > > A jako nagrode pocieszenia za zajecie I, II i III miejsca, > > z wlasnej puli stawiam piwo w KK:) > > A czy ja też mogę skorzystać? Oj, Mistle, znow gapa z Ciebie wylazi! Przeciez masz piwo gwarantowane, za to I miejsce:))) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:32 fgk napisał: > > > A jako nagrode pocieszenia za zajecie I, II i III miejsca, > > > z wlasnej puli stawiam piwo w KK:) > > > > A czy ja też mogę skorzystać? > > Oj, Mistle, znow gapa z Ciebie wylazi! > Przeciez masz piwo gwarantowane, za to I miejsce:))) No tak, człowiek raz się szczerze przyzna do jakiejś wady, a potem będą ją mu wypominali przez 10 lat ;) Myślałam, że za zajecie I miejsca jest coś bardziej wyrafinowanego niż piwko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:34 mistle_ napisała: > > > > Oj, Mistle, znow gapa z Ciebie wylazi! > > Przeciez masz piwo gwarantowane, za to I miejsce:))) > > No tak, człowiek raz się szczerze przyzna do jakiejś wady, a potem będą ją mu > wypominali przez 10 lat ;) A mowilem, zebys sie nie przynawala?:) > Myślałam, że za zajecie I miejsca jest coś bardziej wyrafinowanego > niż piwko ;) A i owszem:) Do odbioru w siedzibie klubu:) A piwko, przypominam, jest nagroda pocieszenia. Trzeba czytac uwaznie, Miss_Mistle:) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:49 > > Myślałam, że za zajecie I miejsca jest coś bardziej wyrafinowanego > > niż piwko ;) > > A i owszem:) > Do odbioru w siedzibie klubu:) > A piwko, przypominam, jest nagroda pocieszenia. > Trzeba czytac uwaznie, Miss_Mistle:) O ile mi wiadomo, nagrody pocieszenia odbierają ci, którym nie dane było zdobyć główną. Ja już główną podobno mam przyznaną (czyż nie tak, Prezesie?:), wiec nie wiem do końca, czy mi sie jakiekolwiek pocieszenie należy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:53 mistle_ napisała: > O ile mi wiadomo, nagrody pocieszenia odbierają ci, którym nie dane było zdobyć > > główną. Ja już główną podobno mam przyznaną (czyż nie tak, Prezesie?:), wiec > nie wiem do końca, czy mi sie jakiekolwiek pocieszenie należy... :) Ojej, Mistle, ale Ty komplikujesz:) Od Prezesa masz glowna, a od vice - jedna pocieszenia.:) I nagroda specjalna tez ode mnie - to ta wyrafinowana:)))) Moze byc?:) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:55 Ufffff... Halo, halo! Tu Wasz prezes!:) Wnoszac z tekstow, ktore przeczytalem czesc forum (to najbardziej przeze mnie pokrzywdzone:)) czekalo na mnie z zaparta piersia (z zapartymi piersiami???). Wasz prezes ma dzis chyba za kare Dzien Pracoholika. Roboty full, czasu w ogole...:) Ale widze, ze przynajmniej dyskusja sie rozkrecila. I nawet Miss_Mistle przez nikogo nie dociskana sama ujawnila, ze w poniedzialek bedzie w Dusznikach. No chyba ze byl to chwyt majacy sluzyc jako powod do skoku na kase, tzn. nagrode (kasy brak:)). Prezes potwierdza swoj przylot 6 wrzesnia. Prosze o (rzeczowe:)) propozycje. over PS. Nadal jeszcze czuwam przy kompie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:01 maciej-007 napisał: > Ufffff... > Halo, halo! > Tu Wasz prezes!:) Prezesie miły! Jak mogłeś nas tak samopas zostawić na cały długi dzionek!!! ;))) > Wnoszac z tekstow, ktore przeczytalem czesc forum (to najbardziej przeze mnie pokrzywdzone:)) (czyli jednak przyznajesz sie do winy?:) czekalo na mnie z zaparta piersia (z zapartymi piersiami???). Wasz prezes ma dzis chyba za kare Dzien Pracoholika. Roboty full, czasu w ogole...:) Tak bywa. > Ale widze, ze przynajmniej dyskusja sie rozkrecila. I nawet Miss_Mistle przez nikogo nie dociskana sama ujawnila, ze w poniedzialek bedzie w Dusznikach. No chyba ze byl to chwyt majacy sluzyc jako powod do skoku na kase, tzn. nagrode (kasy brak:)). Jak to kasy brak????!!! ;) A chwyt to nie był wcale a wcale :) > Prezes potwierdza swoj przylot 6 wrzesnia. Prosze o (rzeczowe:)) propozycje. To ja i FGK prosimy o propozycje - jako, że nie jesteśmy tamtejsi :) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:03 mistle_ napisała: > > To ja i FGK prosimy o propozycje - jako, że nie jesteśmy tamtejsi :) Ojej, jak mi milo, ze wystepujesz takze w moim imieniu, w moim i... mojej wybranki:) Dziekuje! FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:05 mistle_ napisała: > To ja i FGK prosimy o propozycje - jako, że nie jesteśmy tamtejsi :) Zaraz cos znajde... Byl watek o "lokalach" w Klodzku. Odzew byl troche wiekszy niz na Twoje pytanie:). Chyba ze nie chodzi o lokale, tylko o jakies miejsce szerzej pojete.. To prosze o szczegoly. Czy moze ma byc caly plan pieszej ekskursji wszerz KK?:) over Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:09 maciej-007 napisał: > mistle_ napisała: > > > > To ja i FGK prosimy o propozycje - jako, że nie jesteśmy tamtejsi :) > > Zaraz cos znajde... Lokale, lokale, jakieś fajne, klimatyczne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja jedziemy razem! IP: 212.244.254.* 29.08.02, 15:17 Ale sie porobiło! Ta jedzie teraz, ten później, a tamten jeszcze kiedy indziej:((( A ja mam propozycje; JEDZIEMY W TYM SAMYM TERMINIE??? fajnie byłoby, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jedziemy razem! 29.08.02, 15:23 Gość portalu: kaja napisał(a): > Ale sie porobiło! Ta jedzie teraz, ten później, a tamten jeszcze kiedy indziej: > ((( > A ja mam propozycje; JEDZIEMY W TYM SAMYM TERMINIE??? > > fajnie byłoby, co??? Zaraz, zaraz:) Podsumujmy:) Mistle jedzie w poniedzialek, czyli 2.09, i byc moze zostanie do weekendu Ja moge jechac w piatek, czyli 6.09 i tez zostane do weekendu;) Kaja byc moze przyjedzie w przyszly weekend, czyli 7-8.09 Prezes cos przebakiwal o Bazie na 6.09. To chyba jest wszystko w tym samym terminie, czy ja moze juz nie umiem liczyc? :)) Pzdr. FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: jedziemy razem! IP: 212.244.254.* 29.08.02, 15:39 > > To chyba jest wszystko w tym samym terminie, czy ja moze juz nie umiem liczyc? > > :)) No to suuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: jedziemy razem! 29.08.02, 15:43 Gość portalu: kaja napisał(a): > > :)) > No to suuuper! Ciesze sie niezmiernie:) Musimy sie jeszcze tylko dogadac co do miejsca i czasu:) Czekam na propozycje od znawcow KK! Przyjezdny;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja do jutra!!! IP: 212.244.254.* 29.08.02, 15:45 Tym razem bede kulturalna i zniknę z pożegnaniem:))) Otóż mój czas pracy (chyba na forum - haha) dobiega końca, i.... zmykam do domku:))))) Mam nadzieję, że jutro każdy będzie na posterunku!??? pozdrówka, Kaja Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: do jutra!!! 29.08.02, 15:51 Gość portalu: kaja napisał(a): > Tym razem bede kulturalna i zniknę z pożegnaniem:))) A wiec, do jutra! > Otóż mój czas pracy (chyba na forum - haha) dobiega końca, > i.... zmykam do domku:))))) I chyba wiekszosc z nas pojdzie Twoim sladem:) > Mam nadzieję, że jutro każdy będzie na posterunku!??? Ja bede, oczywiscie. [tym razem mowie tylko za siebie:)))] > pozdrówka, Milego wieczoru! > Kaja FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: do jutra!!! 29.08.02, 15:52 Gość portalu: kaja napisał(a): > Tym razem bede kulturalna i zniknę z pożegnaniem:))) > Otóż mój czas pracy (chyba na forum - haha) dobiega końca, i.... zmykam do domk > u:))))) > Mam nadzieję, że jutro każdy będzie na posterunku!??? > > pozdrówka, > > Kaja Kaju Droga, oczywiście, ze będziemy! :))) Do jutra! A ja też zmykam za 20 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 14:53 maciej-007 napisał: > Dawno wiedzialem, kto w naszym towarzystwie wzajemnej adoracji jest zawodowym w prowadzaczem w blad, wyprowadzaczem na manowce i specjalista w stawianiu zaslony dymnej! A ja już dawno wiedziałam, kto z ciekawości na krzesełku aż podskakuje żeby się dowiedzieć, z czego to ja mam to "mgr" przed nazwiskiem oraz innych szczegółów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Czy nie sądzicie....... IP: 212.244.254.* 29.08.02, 13:54 ...no,no chwile mnie nie było a Wy polecieliście, że ho,ho! jeszcze nie zdążyłam przejrzeć wszystkiego, ale widze, ze trwa konkurs na najszybsze przybycie do Kotliny:) ja mam zamiar.....bo szykuję sobie posadke we Wrocławiu i o Kłodzko napewno zachaczę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 13:59 Gość portalu: kaja napisał(a): > ...no,no chwile mnie nie było a Wy polecieliście, że ho,ho! > > jeszcze nie zdążyłam przejrzeć wszystkiego, ale widze, ze trwa > konkurs na najszybsze przybycie do Kotliny:) Tak, tak! 3, 2, 1, 0, start!:) > ja mam zamiar.....bo szykuję sobie posadke we Wrocławiu O rety, z nieba mi spadasz... Tez jestem poszukujacy, ale na poczatku drogi dopiero... > i o Kłodzko napewno zachaczę:))))) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:40 maciej-007 napisał: > mistle_ napisała: > > > OOOO!! to ja mam bardzo duże szanse, bo zawitam tam już baaaardzo niedługo > ... > Nie wiem, czy to bedzie wystarczajaco niedlugo, bo wlasnie mialem tel. z Bazy, zebym moze przyjechal i troche pobyl....:) No proszę... Jak długo bedzie trwało to "trochę"? :) Nie ma to absolutnie nic wspolnego z oszczerczymi sugestiami FGK jakobym sam chcial sobie przyznac nagrode-niespodziewajke. Nie ma w tym zadnej radochy (dla mnie bynajmniej:). Moze nie zdążyłbyś nawet sobie tej nagrody przyznać, bo mam sznsę sprzątnąć Ci ją sprzed nosa, hihi :)) > > Pierwsza literka: "Z". :) > zarządzanie? > zoologia? chyba nie... > znawstwo? (kulturo-) > jakies podpowiedzi? Sądząc z nazwy uczelni, jaką Ty skończyłeś, jesteśmy mniej więcej kolegami "po fachu" :) Ale już nic więcej nie powiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:35 maciej-007 napisał: > Ona tak wszystkich zbywa. > Ja moze na co drugie swoje pytanie uzyskuje odpowiedz... A Ty chcialbys wszystko od razu miec podane na talerzu... Czasem trzeba sie troche potrudzic:) > Nie przemeczaj sie, Kaja, za mocno:) > Gdzie vice? > Gdzie mistle? Jestemy zajeci wlasnymi sprawami:) Chyba nie masz nic przeciwko temu, Mistle, ze odpowiadam rowniez w Twoim imieniu?:)) Pzdr. FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:43 Kaja - jest jeden rdzenny i aktualny (znuzony), ale chyba nie za b. chce wlaczyc sie w dyskusje. FGK - z kim Ty trzymasz sztame??? Chyba zastanowie sie nad tym Twoim viceprezesowaniem:) Przez ta piekna pogode watek nam podupada - gdzie ta aktywnosc z wczorajszego dnia? I przypominam o pytaniu glownym watku:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:48 maciej-007 napisał: > Kaja - jest jeden rdzenny i aktualny (znuzony), ale chyba nie za b. chce wlaczyc sie w dyskusje. > FGK - z kim Ty trzymasz sztame??? Chyba zastanowie sie nad tym Twoim viceprezesowaniem:) FGK trzyma sztamę z uciśnionymi, hihi :) > Przez ta piekna pogode watek nam podupada - gdzie ta aktywnosc z wczorajszego dnia? Ale dlaczego ta aktywność ma się przejawiać akurat w tym temacie, co?... > I przypominam o pytaniu glownym watku:) Lojalnie uprzedzam - niczego nie powiem. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:48 maciej-007 napisał: > FGK - z kim Ty trzymasz sztame??? A to niech juz pozostanie moja slodka tajemnica...;) > Chyba zastanowie sie nad tym Twoim viceprezesowaniem:) Ja sie juz zastanowilem:) > Przez ta piekna pogode watek nam podupada - gdzie ta aktywnosc > z wczorajszego dnia? To nie przez pogode, lecz przez sterte sluzbowej papierologii stosowanej:( > I przypominam o pytaniu glownym watku:) Wiem, wiem, ale nawet nie smiem probowac zgadywac... FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:53 ok - wobec nieprzejednanej postawy obroncow prywatnosci rezygnuje z dochodzenia sedna zawartego w tytule watku... Kto za? Kto przeciw? Nie widze. Kto sie wstrzymal? Nie widze Przeglosowane Pozostaja pozostale pytania, ktore wisza obecnie w prozni:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:51 fgk napisał: > maciej-007 napisał: > > > Ona tak wszystkich zbywa. > > Ja moze na co drugie swoje pytanie uzyskuje odpowiedz... Macieju, zauważ, że nie odpowiadam jedynie na pytania dotyczące wiadomego tematu :) > A Ty chcialbys wszystko od razu miec podane na talerzu... > Czasem trzeba sie troche potrudzic:) Trudy daremne - przynajmniej w tej kwestii :)) > > Nie przemeczaj sie, Kaja, za mocno:) > > Gdzie vice? > > Gdzie mistle? > Jestemy zajeci wlasnymi sprawami:) > Chyba nie masz nic przeciwko temu, Mistle, > ze odpowiadam rowniez w Twoim imieniu?:)) Ach, dziękuję za rycerską obronę! :) Odpowiedz Link Zgłoś
znuzony Analiza... 29.08.02, 16:41 Żeby odgadnąc,gdzie będzie pracować mistle,należy najpierw wyznaczyć pole.Do wyboru mamy jakiś ogromny koncern stawiający w Dusznikach fabrykę ,lub jakiś małą przedsiębiorczość.O inwestycjii jakiegoś dużego zakładu ,z pewnością trąbiły by lokalne media,więc wiadaomo by było kto i po co.Niestety nikt duży w Dusznikach nie inwestuje,więc pozostaje mała i średnaia przedsiębiorczość.Obstawiam jakiś zaklad nie-publicznej opieki zdrowotnej. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Analiza... 30.08.02, 07:22 znuzony napisał: > Żeby odgadnąc,gdzie będzie pracować mistle,należy najpierw wyznaczyć pole.Do > wyboru mamy jakiś ogromny koncern stawiający w Dusznikach fabrykę ,lub jakiś > małą przedsiębiorczość.O inwestycjii jakiegoś dużego zakładu ,z pewnością > trąbiły by lokalne media,więc wiadaomo by było kto i po co.Niestety nikt duży w > > Dusznikach nie inwestuje,więc pozostaje mała i średnaia > przedsiębiorczość.Obstawiam jakiś zaklad nie-publicznej opieki zdrowotnej. Znuzony jednak nas czytuje!:) Mowisz, ze zaden koncern o miedzynarodowej renomie nie lokuje sie w Dusznikach... No, szkoda... Co Miss_Mistle odpowie na sugestie PanaZnuzonego???:) (Na nawiasie dodaje, ze to nie ja zadalaem pytanie i to nie ja draze temat, ktory zostal (mial byc?) zamkniety). over Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Dzień dobry! 30.08.02, 08:05 Chyba załapałam się na forum jako druga dzisiaj. Mamy piątek, a mi humorek jakoś przygasł - kto mnie rozweseli? Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Dzień dobry! 30.08.02, 08:42 mistle_ napisała: > Chyba załapałam się na forum jako druga dzisiaj. To ja bede trzeci:) > > Mamy piątek, a mi humorek jakoś przygasł - kto mnie rozweseli? Moge sprobowac? FGK Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Dzień dobry! 30.08.02, 08:45 fgk napisał: > mistle_ napisała: > > > Chyba załapałam się na forum jako druga dzisiaj. > > To ja bede trzeci:) Cześć FGK! :) > > Mamy piątek, a mi humorek jakoś przygasł - kto mnie rozweseli? > Moge sprobowac? Czekam z niecierpliwością :) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Dzień dobry! 30.08.02, 08:49 mistle_ napisała: > > Cześć FGK! :) Hej!:) > > > > Mamy piątek, a mi humorek jakoś przygasł - kto mnie rozweseli? > > Moge sprobowac? > > Czekam z niecierpliwością :) > Tak mnie zarazilas wizja odwiedzenia KK, ze - korzystajac z uprawnien vice - sam sobie przyznalem II nagrode:) Przybywam do Kotliny juz w najblizszy czwartek:) Co Ty na to?:))) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Dzień dobry! 30.08.02, 09:01 Dobrze, ze ja funduje tylko pierwsza nagrode:) Co ten vice sobie tam ufundowal??? I dlaczego widze jakies nie-takie-jak-maja-byc-humory??? Ale mysle, ze mam sposob na Twoj mizerny humor, Mistle:) Miaowicie.... pojawil sie znowu Wasz prezes:) over PS. Rzucilem haslo, ze przyjezdzam w przyszly piatek i prosze - anonse o wczesniejszych przylotach "konkurencji" sypnely sie jak z rekawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Dzień dobry! 30.08.02, 09:03 Z informacji mniej wesolych: u prezesa piatek, to najbardziej pracowity dzien tygodnia... Dzis bede chyba(?) rzadkim gosciem na naszym forum... Ale nie martwcie sie: jest przyszly tydzien, no a w przyszly weekend vice wydaje party gdzies w KK:) Bedzie dobrze over Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Dzień dobry! 30.08.02, 09:09 maciej-007 napisał: > Dobrze, ze ja funduje tylko pierwsza nagrode:) Na poczatek niezle Ci idzie;) > Co ten vice sobie tam ufundowal??? Nie tylko sobie:) > I dlaczego widze jakies nie-takie-jak-maja-byc-humory??? Wiesz, jak to z kobietami bywa;) > Ale mysle, ze mam sposob na Twoj mizerny humor, Mistle:) > Miaowicie.... pojawil sie znowu Wasz prezes:) Zaraz wystosujemy komitet powitalny! Tylko nam nie umknij w miedzyczasie:) > PS. Rzucilem haslo, ze przyjezdzam w przyszly piatek i prosze > - anonse o wczesn iejszych przylotach "konkurencji" > sypnely sie jak z rekawa:) Gdzie drwa rabia, tam wiory leca;) FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Dzień dobry! IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:13 to jak??? gdzie sie odbedzie posiedzenie zarządu??? oczywiscie mam na mysli przyszły weekend w KK ? Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: Dzień dobry! 30.08.02, 09:29 Gość portalu: kaja napisał(a): > to jak??? gdzie sie odbedzie posiedzenie zarządu??? oczywiscie mam na mysli prz > yszły weekend w KK ? Gdzie i kiedy? Wszystko na to wskazuje, ze niestety bede zmuszony opuscic KK juz w niedzielny poranek (cos za cos). Prezes przyjezdza w piatek wieczorem, jak mniemam, bo z P-nia to niedaleko. Ale pewnie Tobie piatek nie bedzie pasowal... Co do miejsca - trzeba pomyslec. FGK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Dzień dobry! IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:31 no to chyba sobota wszystkim pasuje,nie myle sie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Dzień dobry! 30.08.02, 09:40 Gość portalu: kaja napisał(a): > no to chyba sobota wszystkim pasuje,nie myle sie??? Witaj Przedstawicielko Płci Pięknej - jedyna oprócz mnie na tym forum! :) Sobota wieczorem pasuje, a jakże! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Analiza... 30.08.02, 08:08 maciej-007 napisał: > Znuzony jednak nas czytuje!:) > Mowisz, ze zaden koncern o miedzynarodowej renomie nie lokuje sie w Dusznikach. > .. > No, szkoda... > Co Miss_Mistle odpowie na sugestie PanaZnuzonego???:) A niech sobie Pan Znużony analizuje... Niczego nie potwierdzę, ani niczemu nie zaprzeczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
mistle_ Re: Analiza... 30.08.02, 08:10 znuzony napisał: > Żeby odgadnąc,gdzie będzie pracować mistle,należy najpierw wyznaczyć pole.Do > wyboru mamy jakiś ogromny koncern stawiający w Dusznikach fabrykę ,lub jakiś > małą przedsiębiorczość.O inwestycjii jakiegoś dużego zakładu ,z pewnością > trąbiły by lokalne media,więc wiadaomo by było kto i po co.Niestety nikt duży w > > Dusznikach nie inwestuje,więc pozostaje mała i średnaia > przedsiębiorczość.Obstawiam jakiś zaklad nie-publicznej opieki zdrowotnej. Hej, Znużony, porzuć, proszę ten nieciekawy temat mojej pracy i przyłącz się do naszych rozmów o Kotlinie! :) Może polecisz nam jakąś fajną knajpkę? A może masz ochotę się do nas przyłączyć za tydzień? :) Odpowiedz Link Zgłoś
znuzony Re: Analiza... 30.08.02, 16:52 Przykro mi,ale nie jestem w temacie.Przyłączyć się do czego?A jeżeli chodzi o kawiarnię,proponuję przejrzenie wątku najlepsza kawiarnia w Kłodzku.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: Kto ma chrapke na Mistle? 02.09.02, 15:46 Dzis to sie za b. nie nagadalismy :-( No, ale coz; pewnie towarzystwo zajete... Dzis musze wczesniej odciac sie od kompa, wiec zegnam Was i do jutra:) narazicho prezes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja ja najdłużej.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 18:43 ...w robocie siedze:(((( dopiero skończyłam, to co miałam do zrobienia (oczywiście z przerwą na odpoczynek na mieście:)))) oj, oj...ledwo dziś żyję!!! mam nadzieję, że jutro znajdę siły i czas na forumowanie z Wami:)))) a co do mych znaków szczególnych, to.....jednym słowem KIEPSKO!!!, bo np. w przeciwieństwie do Was, okularów nie posiadam, no ale dla charakterystyki mogę włożyć słoneczne, z tym że mogę głupawo wyglądać w nich np. w pochmurny dzień, no ale czego sie nie robi dla ideii...:)))) no coż - spadam! do jutra! a ten obecny zastój w plotkowaniu podczas pracy nadrobimy już niebawem:))) pozdr, Kaisko Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 to juz jest wtorek:) 03.09.02, 08:08 Dobri den:) Gdzie Ci aktywisci od plotkowania? Kaja (Kaisko? - nawet mi sie b. podoba:)) ciezko zatyrana... FGK pewnie tez (no, chyba ze znowu podlaczyl sie do kroplowki z piwem:)) Pogadam sobie sam:) Zimno cos sie porobilo, bo na szybach samochodow rano taka dziwna rosa sie pojawila... Przynajmniej to powietrze od razu czlowieka budzi... No, wlasnie - budzi. Czy ktos juz sie obudzil???!!! over PS. Ochotnik do zalozenia nowego watku potzrebny, bo ten juz sie dosc naladowal. Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: to juz jest wtorek:) 03.09.02, 08:22 maciej-007 napisał: > Dobri den:) Ahoooj!:) > Gdzie Ci aktywisci od plotkowania? Jak to gdzie? Ładują baterie;) > Kaja (Kaisko? - nawet mi sie b. podoba:)) ciezko zatyrana... W Wawce tak jest, niestety:( > FGK pewnie tez (no, chyba ze znowu podlaczyl sie do kroplowki z piwem:)) Podlaczylem sie i owszem, ale podczas weekendu. I to nie tylko do piwka;) > Pogadam sobie sam:) Bedzie monolog czy proba przemowienia przed sobotnim przemowieniem?:) > Zimno cos sie porobilo, bo na szybach samochodow rano taka dziwna > rosa sie pojawila... Trzeba jezdzic rozgrzanymi autobusami, wtedy rosy niet:) > Przynajmniej to powietrze od razu czlowieka budzi... Eee, tam, mnie takie powietrze strasznie w lozku pzytrzymuje:) > No, wlasnie - budzi. Czy ktos juz sie obudzil???!!! No co Ty? O 8:30? We wtorek? Co najmniej do 11:00 bede lunatykowal i skutecznie udawal, ze pracuje:) > over > > PS. Ochotnik do zalozenia nowego watku potzrebny, > bo ten juz sie dosc naladowal. I juz po klopocie:) Pzdr. FGK Odpowiedz Link Zgłoś
fgk A ja najwczesniej... 03.09.02, 08:13 Gość portalu: kaja napisał(a): > ...w robocie siedze:(((( ... dzis przyszedlem do pracy:) > oj, oj...ledwo dziś żyję!!! mam nadzieję, że jutro znajdę siły i czas na > forumowanie z Wami:)))) Ja ze swej strony deklaruje, ze czas i sily dzis sie znajda:) > a co do mych znaków szczególnych, to.....jednym słowem KIEPSKO!!!, bo np. w > przeciwieństwie do Was, okularów nie posiadam, no ale dla charakterystyki > mogę włożyć słoneczne, z tym że mogę głupawo wyglądać w nich np. > w pochmurny dzień, no ale czego sie nie robi dla ideii...:)))) Sloneczne sa w pelni akceptowalne - dopiero bedziesz sie wyrozniala:) BTW slonce na sobotnie popoludnie juz zamowilem, resztą szczegolow na miejscu obiecala sie zajac Miss_Mistle:) > a ten obecny zastój w plotkowaniu podczas pracy nadrobimy już niebawem:))) Tak, tak, tylko prosze sie nie spoznic!!:) Pzdr. FGK Odpowiedz Link Zgłoś
maciej-007 Re: A ja najwczesniej... 03.09.02, 08:18 O co Ci chodzilo z tym najwczesniej, fgk???:) Odpowiedz Link Zgłoś
fgk Re: A ja najwczesniej... 03.09.02, 08:23 maciej-007 napisał: > O co Ci chodzilo z tym najwczesniej, fgk???:) A dlaczego czytasz same tytuly?:) Napisalem, ze najwczesniej dzis przyszedlem do pracy [czy cos takiego, sorki, nie mam teraz podgladu;)] FGK Odpowiedz Link Zgłoś