Dodaj do ulubionych

Kto ma chrapke na Mistle?

29.08.02, 09:48
Oczywiscie chodzi o pracodawcow...
Sa jakies rozsadne domniemania?
Obszar poszukiwan mamy zawezony...

over
007
Obserwuj wątek
    • Gość: kaja Re: Kto ma chrapke na Mistle? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 09:53
      no to jestem druga?

a co do posady Mistle...to wczoraj ją spytałam czym ma zamiar zająć się zawodowo, ale jeszcze nie zdążyła mi odpowiedzieć:)

chyba bede musiała zniknąć na czas jakiś - robota wzywa!!!

pozdrówka dla wszystkich!!!
      • maciej-007 Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 09:59
        Ona tak wszystkich zbywa.
        Ja moze na co drugie swoje pytanie uzyskuje odpowiedz...
        Nie przemeczaj sie, Kaja, za mocno:)
        Gdzie vice?
        Gdzie mistle?

over
        • Gość: kaja Re: Kto ma chrapke na Mistle? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 10:20
          jeszcze jestem...bo szefostwa nie ma:)
          ...ale zaraz pewnie zniknę,
          no, niezły ten nasz klubik - prezes w Poznaniu, vice w Warsz, a doradca nad morzem....rozpiechrznięci jesteśmy po Polsce, a rdzennego i aktualnego Kłodczanina brak!!!
          ...może się jakiś dobrowolnie zgłosi???
          • mistle_ Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 10:40
            .............. że jest tysiąc innych, ciekawszych tematów niż moje miejsce
            pracy? :)

I tak nic Wam nie powiem... :)
            • maciej-007 Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 10:48
              No, przynajmniej gwiazda naszego watku przewodniego dala znak zycia:)
              Musisz trzymac watek przy zyciu! Zatem musisz tez cos mowic (pisac) o sobie:) Bo watek jednogloscnie
              poswiecilismy Tobie...
              Mam jedno rzeczowe pytanie: kto z nas wybiera sie w holubiony przez forum region w najblizszym czasie?
              Ten, kto jedzie najszybciej, ma szanse na nagrode-niespodzianke od prezesa:)

over

PS. Miss_Mistle obicala dzis odpowiedz, jaki wydzial skonczyla na UG. Forum domaga sie odpowiedzi!:)
              • fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 10:52
                maciej-007 napisał:

> No, przynajmniej gwiazda naszego watku przewodniego dala znak zycia:)

A widzisz!:)
                Twoja cierpliwosc zostala nagrodzona;)

> Mam jedno rzeczowe pytanie: kto z nas wybiera sie w holubiony
                > przez forum region w najblizszym czasie?
                > Ten, kto jedzie najszybciej, ma szanse na nagrode-niespodzianke od prezesa:)

A to Prezes tez sie wybiera?
                Przypadkiem nie po to, zeby sobie samemu wreczyc nagrode?;)

> PS. Miss_Mistle obicala dzis odpowiedz, jaki wydzial skonczyla na UG.
                > Forum domaga sie odpowiedzi!:)

Forum juz dawno wie, a Prezes jak zwykle przegapil sprawe...;)

FGK
                • mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:01
                  fgk napisał:

> > PS. Miss_Mistle obicala dzis odpowiedz, jaki wydzial skonczyla na UG.
                  > > Forum domaga sie odpowiedzi!:)
                  > Forum juz dawno wie, a Prezes jak zwykle przegapil sprawe...;)

A tu się mylisz, FGK - tego nie zdradziłam :)
                  • maciej-007 Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:05
                    Zatem FGK podpuszczal prezesa.
                    Tak mi sie cos kojarzylo, ze prezes nie przegapilby tak nieistotnego szczegolu:)
                    Mysle, ze stanowisku vice- niedlugo bedzie wolne. Sa chetni?

over
                  • fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:09
                    mistle_ napisała:

> A tu się mylisz, FGK - tego nie zdradziłam :)

Wiem, wiem, chcialem sie tylko podraznic z Prezesem:)))
                    Dzis mam jakis bojowy nastroj, sam nie wiem czemu:))

Nie wyjawiajmy swoich tajemnic, OK?
                    A tak BTW, ciekaw jestem, co sie kryje za tajemnicza niespodzianka Prezesa?;)

FGK
              • mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 10:54
                maciej-007 napisał:

> No, przynajmniej gwiazda naszego watku przewodniego dala znak zycia:)

:))) Żyję, a jakże - i mam się świetnie! :)

> Musisz trzymac watek przy zyciu! Zatem musisz tez cos mowic (pisac) o sobie:)
                Bo watek jednogloscnie poswiecilismy Tobie...

Hmmmm... a mi się wydaje, że sam o tym zadecydowałeś, Prezesie ;)
                I znowu dyskryminacja, nikt nie pytał mnie nawet o zdanie... :)

> Mam jedno rzeczowe pytanie: kto z nas wybiera sie w holubiony przez forum
                region w najblizszym czasie?Ten, kto jedzie najszybciej, ma szanse na nagrode-
                niespodzianke od prezesa:)

OOOO!! to ja mam bardzo duże szanse, bo zawitam tam już baaaardzo niedługo...

> PS. Miss_Mistle obicala dzis odpowiedz, jaki wydzial skonczyla na UG. Forum
                domaga sie odpowiedzi!:)

Pierwsza literka: "Z". :)
                • maciej-007 Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:03
                  mistle_ napisała:

> OOOO!! to ja mam bardzo duże szanse, bo zawitam tam już baaaardzo niedługo...

Nie wiem, czy to bedzie wystarczajaco niedlugo, bo wlasnie mialem tel. z Bazy, zebym moze przyjechal i troche
                  pobyl....:) Nie ma to absolutnie nic wspolnego z oszczerczymi sugestiami FGK jakobym sam chcial sobie przyznac
                  nagrode-niespodziewajke. Nie ma w tym zadnej radochy (dla mnie bynajmniej:).

>
                  > > PS. Miss_Mistle obicala dzis odpowiedz, jaki wydzial skonczyla na UG. Foru
                  > m
                  > domaga sie odpowiedzi!:)
                  >
                  > Pierwsza literka: "Z". :)
                  >

zarządzanie?
                  zoologia? chyba nie...
                  znawstwo? (kulturo-)

jakies podpowiedzi?

FGK podobno cos przegapilem... Pomoz prezesowi.

over
                  • fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:21
                    maciej-007 napisał:

> Nie ma to absolutnie nic wspolnego z oszczerczymi sugestiami FGK ja
                    > kobym sam chcial sobie przyznac
                    > nagrode-niespodziewajke. Nie ma w tym zadnej radochy (dla mnie bynajmniej:).

Wiesz, ja tez sie wybieram do Kotliny:)

>
                    > zarządzanie?
                    > zoologia? chyba nie...
                    > znawstwo? (kulturo-)
                    >
                    > jakies podpowiedzi?

Moze _Z_agraniczny handelek?:)

Pzdr.
                    FGK

• mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:44
                      fgk napisał:

> Wiesz, ja tez sie wybieram do Kotliny:)

No tak, to już mamy trzech pretendentów do nagrody!
                      Kaja, a może Ty też masz ochotę odwiedzić rodzinne strony?
                      I urządzimy sobie spotkanie klubowe w jakiejś kłodzkiej knajpce :)
                      • fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:48
                        mistle_ napisała:

> No tak, to już mamy trzech pretendentów do nagrody!

Dwoch:)
                        W regulaminie stoi napisane, ze samemu sobie fundowac nie mozna:)

> Kaja, a może Ty też masz ochotę odwiedzić rodzinne strony?
                        > I urządzimy sobie spotkanie klubowe w jakiejś kłodzkiej knajpce :)

Ktory tydzien wchodzi w gre?
                        Bo musialbym sie w pracy odmeldowac;)

FGK
                        • mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 12:03
                          fgk napisał:

> mistle_ napisała:
                          > > No tak, to już mamy trzech pretendentów do nagrody!
                          >
                          > Dwoch:)
                          > W regulaminie stoi napisane, ze samemu sobie fundowac nie mozna:)

Ojojoj, faktycznie... Gapa ze mnie, jak zwykle ;)
                          No więc FGK, tylko Ty się ostałeś moim rywalem... Ciekawe, kto ma większe
                          szanse na zwycięstwo? ;)

> > Kaja, a może Ty też masz ochotę odwiedzić rodzinne strony?
                          > > I urządzimy sobie spotkanie klubowe w jakiejś kłodzkiej knajpce :)
                          > Ktory tydzien wchodzi w gre?
                          > Bo musialbym sie w pracy odmeldowac;)

Kwestia dogadania się - ja jestem "Flexible", bo już niedługo zamieszkam w
                          tamtych okolicach na dłużej... :)))
                          • fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 12:12
                            mistle_ napisała:

> fgk napisał:
                            >
                            >
                            > Ojojoj, faktycznie... Gapa ze mnie, jak zwykle ;)

Nie przyznawaj sie do tego publicznie! Przenigdy!

> No więc FGK, tylko Ty się ostałeś moim rywalem... Ciekawe, kto ma większe
                            > szanse na zwycięstwo? ;)

Od razu zwyciestwo?
                            A moze wspoludzial?
                            Bo moze sie zdarzyc, ze przyjedziemy jednym pociagiem:))))

> > > Kaja, a może Ty też masz ochotę odwiedzić rodzinne strony?
                            > > > I urządzimy sobie spotkanie klubowe w jakiejś kłodzkiej knajpce :)
                            > > Ktory tydzien wchodzi w gre?
                            > > Bo musialbym sie w pracy odmeldowac;)
                            >
                            > Kwestia dogadania się - ja jestem "Flexible", bo już niedługo zamieszkam w
                            > tamtych okolicach na dłużej... :)))

W zasadzie ten weekend mam juz zajety, ale od poniedzialku nawet moge:)
                            Kwestia napisania podania ze wsteczna data:))))

FGK
                        • maciej-007 Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 12:04
                          Wybaczcie, ale prezes musial troche "dogladnac podworka":).
                          Prezes powtarza dla tych, ktorzy nie zrozumiali za "pierwsza raza", ze nie ma zadnych naciskow na ujawnianie
                          intymnych szczegolow przechowywanych bezpiecznie w "pamieci szarej":). Prezes jedynie sie drzaznil... z
                          niektorymi:).
                          Co do wyjazdu, to prezes mial zaproszenie juz na jutro:). Gorzej, ze moglby zostac ino na weekend:(.
                          Ale z realizacja bedzie kiepsko, bo preciez musi pomieszkac troche w swojej centrali:).
                          FGK juz mnie wyeliminowal z grona pretendentow, a przeciez ja napisalem, ze zadna z tego radosc dla mnie bedzie.
                          Co nie oznacza, ze nagrody nie przyjme:).
                          Wielce prawdopodobne zatem, ze w przyszly weekend bede w KK, tzn. juz 6 wrzesnia.
                          Kto mnie przelicytuje?:)

over

PS. Co moze byc jeszcze pokrewnego na "Z", jesli nie zarzadzanie, Miss_Mistle???
                          Jakas pomocna dlon sie wyciagnie moze wreszcie?
                          A moze masz liste specjalizacji na UG. Bedzie latwiej:)
                          • mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 13:42
                            maciej-007 napisał:

> Prezes powtarza dla tych, ktorzy nie zrozumiali za "pierwsza raza", ze nie ma
                            zadnych naciskow na ujawnianie intymnych szczegolow przechowywanych bezpiecznie
                            w "pamieci szarej":).

:))

> Prezes jedynie sie drzaznil... z niektorymi:).

Proszę, proszę...
                            A ja myślałam, że Prezes, jako dobry manager, powinien dbać o dobrą atmosferę w
                            swojej firmie, a nie siać ziarno podejrzeń i niepewności, hihi :)

> Co do wyjazdu, to prezes mial zaproszenie juz na jutro:). Gorzej, ze moglby
                            zostac ino na weekend:(.

O, no to jednak musiałbyś sam sobie przyznać nagrodę - ja mogę się zjawić w
                            Kotlinie najwcześniej w poniedziałek :) Rozmieniemy się niestety.

> Wielce prawdopodobne zatem, ze w przyszly weekend bede w KK, tzn. juz 6
                            wrzesnia.
                            > Kto mnie przelicytuje?:)

Chyba nikt niestety :(

> PS. Co moze byc jeszcze pokrewnego na "Z", jesli nie zarzadzanie,
                            Miss_Mistle??
                            > Jakas pomocna dlon sie wyciagnie moze wreszcie?
                            > A moze masz liste specjalizacji na UG. Bedzie latwiej:)

O Mamo, no to już powiem, ale tak na ostateczne zamknięcie tematu - Zarządzanie.
                            Koniec, kropka.
                            • maciej-007 Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 13:52
                              mistle_ napisała:

> O Mamo, no to już powiem, ale tak na ostateczne zamknięcie tematu - Zarządzanie
                              > .
                              > Koniec, kropka.

To, mamo, bylo faktycznie ciezkie:)
                              Dawno wiedzialem, kto w naszym towarzystwie wzajemnej adoracji jest zawodowym wprowadzaczem w blad,
                              wyprowadzaczem na manowce i specjalista w stawianiu zaslony dymnej!
                              Mowilem 2 razy, ze zarzadzanie i mialo byc niby, ze nie!

Mimo wszystko pzdr.:)

PS. Czynaprawde prezes (tradycyjnie, jak zwykle, jak zawsze) musi zwyciezyc? Czy nikt go (mnie:)) nie
                              przelicytuje?
                              • Gość: kaja ...i kto wygrał??? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 14:01
                                oczywiście chodzi mi o ten konkurs wizyty w Kotlinie?
                                • fgk Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:05
                                  Gość portalu: kaja napisał(a):

> oczywiście chodzi mi o ten konkurs wizyty w Kotlinie?

Rozstrzygniecie przeciez 6.09. w dniu przyjazdu Prezesa:)

A wlasnie, jaki jest meeting point w KK?:)
                                  Bo tak bedziemy sie pozniej licytowali, kto gdzie byl pierwszy
                                  i ciezko bedzie to sprawdzic.

FGK
                                • maciej-007 Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:06

> oczywiście chodzi mi o ten konkurs wizyty w Kotlinie?

Wyglada na to, ze prezes:)
                                  Ponawiam pytanie!
                                  Kto przejedzie wczesniej do KK niz prezesunio, czyli 6 wrzesnia br.?

over

Ile razy mam jeszcze pytanie powtorzyc???

over over
                                  • Gość: kaja Re: ...i kto wygrał??? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 14:10
                                    :((((( to ja przegrywam.....ale dopiero co stamtąd wróciłam, siedziałam 9 dni!!! - to też sie liczy???
                                    ...poproszę o jakąś nagrodę:))))
                                    • fgk Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:13

> :((((( to ja przegrywam.....ale dopiero co stamtąd wróciłam,
                                      > siedziałam 9 dni!!

Wcale nie przegrywasz!!:)))
                                      Ja tez dopiero co wrocilem i siedzialem 8 dni:)

> ! - to też sie liczy???
                                      > ...poproszę o jakąś nagrodę:))))

Od vice mozesz dostas tylko nagrode pocieszenia.
                                      Kluczyk od sejfu ma Naczelny;(((

FGK
                                      • Gość: kaja Re: ...i kto wygrał??? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 14:30
                                        ok, moze byc to pocieszenie....

a co robiles przez te 8 dni w Kotlinie,

ja troche pojezdzilam po Czechach, odwiedzilam moje ulubione Miedzygorze, pare razy skoczylam do Polanicy.... i pora była wracać do roboty:(((((
                                        • fgk Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:34

> ok, moze byc to pocieszenie....
                                          >
                                          > a co robiles przez te 8 dni w Kotlinie,
                                          >
                                          > ja troche pojezdzilam po Czechach, odwiedzilam moje ulubione Miedzygorze,
                                          pare
                                          > razy skoczylam do Polanicy.... i pora była wracać do roboty:(((((

A ja bazowalem w Kudowie, dwa razy wyskoczylem na lekcje češtiny do Náchodu,
                                          pozniej jeszcze twierdza w Klodzku, no i najladniej bylo w Polanicy:)
                                          Do Miedzygorza nie dotarlem, a nigdy jeszcze tam nie bylem:(((

Pzdr.
                                          FGK
                                          • Gość: kaja Re: ...i kto wygrał??? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 14:44
                                            fgk napisał:
                                            > Do Miedzygorza nie dotarlem, a nigdy jeszcze tam nie bylem:(((
                                            >
                                            >a jak dla mnie to najlepsze miejsce w Kotlinie!!! dla mnie kultowe!!!! polecam:)
                                            >
                                            • fgk Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:46

> fgk napisał:
                                              > > Do Miedzygorza nie dotarlem, a nigdy jeszcze tam nie bylem:(((
                                              > >
                                              > >a jak dla mnie to najlepsze miejsce w Kotlinie!!! dla mnie kultowe!!!!
                                              > > polecam:)
                                              > >

Wiem, Wiem, ale jakos tak zawsze nie po drodze bylo z Kudowy:(
                                              Wybieram sie tam od x lat.
                                              Lista miejsc, ktore chcialbym odwiedzic w KK jest dluga i niestety
                                              nigdy nie starcza mi czasu na wszystko :(((

FGK
                                              • Gość: kaja Re: ...i kto wygrał??? IP: 212.244.254.* 29.08.02, 14:53

> Wiem, Wiem, ale jakos tak zawsze nie po drodze bylo z Kudowy:(
                                                > Wybieram sie tam od x lat.

nooo, z Kudowy to ładny kawałek, ale biorąc pod uwagę Twoje doświadczenie podróżnicze na trasie Warszawa-Kudowa, to Kudowa-Międzygórze...rzut beretem:))) a na prawdę warto:)))
                                      • mistle_ Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:56
                                        fgk napisał:

> Gość portalu: kaja napisał(a):
                                        >
                                        > > :((((( to ja przegrywam.....ale dopiero co stamtąd wróciłam,
                                        > > siedziałam 9 dni!!
                                        >
                                        > Wcale nie przegrywasz!!:)))
                                        > Ja tez dopiero co wrocilem i siedzialem 8 dni:)

Ja też ;))))

> Od vice mozesz dostas tylko nagrode pocieszenia.
                                        > Kluczyk od sejfu ma Naczelny;(((

Kluczyk to dopiero połowa sukcesu - ważne, jaki ten sejf jest zasobny... ;)
                                        • fgk Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:59
                                          mistle_ napisała:

> > Ja tez dopiero co wrocilem i siedzialem 8 dni:)
                                          >
                                          > Ja też ;))))
                                          >

Oooo, a gdzie bylas?;)

>
                                          > > Od vice mozesz dostas tylko nagrode pocieszenia.
                                          > > Kluczyk od sejfu ma Naczelny;(((
                                          >
                                          > Kluczyk to dopiero połowa sukcesu - ważne, jaki ten sejf jest zasobny... ;)

Ale bez kluczyka sie o tym nie przekonasz:))))))

FGK
                                          • mistle_ Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 15:20
                                            fgk napisał:

> mistle_ napisała:
                                            >
                                            > > > Ja tez dopiero co wrocilem i siedzialem 8 dni:)
                                            > >
                                            > > Ja też ;))))
                                            > Oooo, a gdzie bylas?;)

To tu, to tam... :)
                                            Podziwiałam uroki Kotliny (i nie tylko kotliny;)- Kudowa, Kłodzko, Polanica,
                                            dwie wycieczki do czeskich sąsiadów i urlopik jakoś zleciał.
                                  • mistle_ Re: ...i kto wygrał??? 29.08.02, 14:55
                                    maciej-007 napisał:
                                    > Ponawiam pytanie!
                                    > Kto przejedzie wczesniej do KK niz prezesunio, czyli 6 wrzesnia br.?
                                    > Ile razy mam jeszcze pytanie powtorzyc???

No więc Prezesie, szykuj sakwę pełną złota na nagrodę dla mnie - będę w
                                    Kotlince juz w najbliższy poniedziałek :))))
                                    • Gość: kaja jest zwycięzca!!! IP: 212.244.254.* 29.08.02, 15:00
                                      Mistle! Pozwól, ze pierwsza pogratuluję a za razem pozazdroszczę (wizyty w Kotlince - też chcialabym:)))
                                      • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:03

> Mistle! Pozwól, ze pierwsza pogratuluję a za razem pozazdroszczę (wizyty w
                                        Kotl
                                        > ince - też chcialabym:)))

Dolaczam sie do gratulacji!!!

Kaja, pakuj walizki i przyjezdzaj na weekend do KK!!!:)

FGK
                                        • Gość: kaja Re: jest zwycięzca!!! IP: 212.244.254.* 29.08.02, 15:06
                                          > Kaja, pakuj walizki i przyjezdzaj na weekend do KK!!!:)
                                          >
                                          Bardzo chętnie, ale w ten weekendzik nie dam rady, może następny...
                                          ...no wiesz, troche mnie nie było i sie zaległości porobiło:)))
                                          • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:09

> > Kaja, pakuj walizki i przyjezdzaj na weekend do KK!!!:)
                                            > >
                                            > Bardzo chętnie, ale w ten weekendzik nie dam rady, może następny...
                                            > ...no wiesz, troche mnie nie było i sie zaległości porobiło:)))

W ten to ja tez nie moge, ale w nastepny...
                                            ...jest duza szansa:)
                                            Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:((

FGK
                                            • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:13
                                              fgk napisał:

> > Bardzo chętnie, ale w ten weekendzik nie dam rady, może następny...
                                              > > ...no wiesz, troche mnie nie było i sie zaległości porobiło:)))
                                              >
                                              > W ten to ja tez nie moge, ale w nastepny...
                                              > ...jest duza szansa:)

No proszę, to może mnie tam jeszcze zastaniesz :)

> Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:((

A od kogo? :)
                                              • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:18
                                                mistle_ napisała:

> > W ten to ja tez nie moge, ale w nastepny...
                                                > > ...jest duza szansa:)
                                                >
                                                > No proszę, to może mnie tam jeszcze zastaniesz :)

Ooo, widze, ze jednak spotkanie klubowe nabiera kolorkow:)))
                                                A Prezes jak zwykle spi...;)

> > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:((
                                                >
                                                > A od kogo? :)

Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:)

FGK
                                                • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:27
                                                  fgk napisał:

> mistle_ napisała:
                                                  >
                                                  > > > W ten to ja tez nie moge, ale w nastepny...
                                                  > > > ...jest duza szansa:)
                                                  > >
                                                  > > No proszę, to może mnie tam jeszcze zastaniesz :)
                                                  >
                                                  > Ooo, widze, ze jednak spotkanie klubowe nabiera kolorkow:)))
                                                  > A Prezes jak zwykle spi...;)

Właśnie, co to za Prezes, jeśli nawet nie wie co się w jego Klubie dzieje ;)

>
                                                  > > > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:((
                                                  > > A od kogo? :)
                                                  > Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:)

Niezwykle przemiłej? :) Naprawdę musisz ją lubić, skoro tak ją ładnie
                                                  nazywasz... ;)
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:31
                                                    mistle_ napisała:

> > A Prezes jak zwykle spi...;)
                                                    >
                                                    > Właśnie, co to za Prezes, jeśli nawet nie wie co się w jego Klubie dzieje ;)

A moze sie juz zwolnil? I wyslal do nas info poleconym...
                                                    Zerknijmy do skrzynek;)

> > > > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:((
                                                    > > > A od kogo? :)
                                                    > > Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:)
                                                    >
                                                    > Niezwykle przemiłej? :) Naprawdę musisz ją lubić, skoro tak ją ładnie
                                                    > nazywasz... ;)

Tylko lubic?
                                                    Ja ją UWIELBIAM!:))

FGK
                                                  • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:44
                                                    fgk napisał:

> mistle_ napisała:
                                                    >
                                                    > > > A Prezes jak zwykle spi...;)
                                                    > >
                                                    > > Właśnie, co to za Prezes, jeśli nawet nie wie co się w jego Klubie dzieje
                                                    > A moze sie juz zwolnil? I wyslal do nas info poleconym...
                                                    > Zerknijmy do skrzynek;)

Do mnie nic nie napisał, ale ja mu się naraziłam... :)

> > > > > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:((
                                                    > > > > A od kogo? :)
                                                    > > > Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:)
                                                    > >
                                                    > > Niezwykle przemiłej? :) Naprawdę musisz ją lubić, skoro tak ją ładnie
                                                    > > nazywasz... ;)
                                                    > Tylko lubic?
                                                    > Ja ją UWIELBIAM!:))

No, no... Pozazdrościć wybrance :)
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:48
                                                    mistle_ napisała:

> > Zerknijmy do skrzynek;)
                                                    >
                                                    > Do mnie nic nie napisał, ale ja mu się naraziłam... :)

Do mnie tez nic.
                                                    Moze go zwolnili, skoro tak podpadl w tej pracy...:(

> > > > > > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:((
                                                    > > > > > A od kogo? :)
                                                    > > > > Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:)
                                                    > > >
                                                    > > > Niezwykle przemiłej? :) Naprawdę musisz ją lubić, skoro tak ją ładnie
                                                    >
                                                    > > > nazywasz... ;)
                                                    > > Tylko lubic?
                                                    > > Ja ją UWIELBIAM!:))
                                                    >
                                                    > No, no... Pozazdrościć wybrance :)

A i owszem...:))))

FGK
                                                  • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:55
                                                    fgk napisał:

> mistle_ napisała:
                                                    > > > Zerknijmy do skrzynek;)
                                                    > >
                                                    > > Do mnie nic nie napisał, ale ja mu się naraziłam... :)
                                                    >
                                                    > Do mnie tez nic.
                                                    > Moze go zwolnili, skoro tak podpadl w tej pracy...:(

Oj, mam nadzieję, że obyło się bez takich drastycznych posunięć...
                                                    >
                                                    >
                                                    > > > > > > > Tylko, ze to nie ode mnie zalezy:((
                                                    > > > > > > A od kogo? :)
                                                    > > > > > Od takiej jednej niezwykle przemilej osobki:)
                                                    > > > >
                                                    > > > > Niezwykle przemiłej? :) Naprawdę musisz ją lubić, skoro tak ją ładnie
                                                    nazywasz... ;)
                                                    > > > Tylko lubic?
                                                    > > > Ja ją UWIELBIAM!:))
                                                    > >
                                                    > > No, no... Pozazdrościć wybrance :)
                                                    >
                                                    > A i owszem...:))))

I co, Wybranka wypuści Cię z ramion i pozwoli samemu jechać do Kotliny?
                                                    Bierz ją ze sobą! :)))
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:00
                                                    mistle_ napisała:

> > Do mnie tez nic.
                                                    > > Moze go zwolnili, skoro tak podpadl w tej pracy...:(
                                                    >
                                                    > Oj, mam nadzieję, że obyło się bez takich drastycznych posunięć...

Obylo sie, obylo, juz slysze jego kroki na wirtualnym korytarzu:)

> I co, Wybranka wypuści Cię z ramion i pozwoli samemu jechać do Kotliny?
                                                    > Bierz ją ze sobą! :)))

Jesli nie macie nic przeciwko temu...
                                                    Przyjedziemy razem i... nie wypuszcze jej z ramion, obiecuje:)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:02
                                                    fgk napisał:

> Jesli nie macie nic przeciwko temu...
                                                    > Przyjedziemy razem i... nie wypuszcze jej z ramion, obiecuje:)

FGK cos kreci... Dalbym sobie lape uciac, ze pisal gdzies, ze wybranka jest miejscowa...
                                                    Jak to jest z tym vice----prezesem ale za to pierwszym bajerantem? no?

over
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:07
                                                    maciej-007 napisał:

>
                                                    > FGK cos kreci... Dalbym sobie lape uciac, ze pisal gdzies,
                                                    > ze wybranka jest miejscowa...

To w takim razie przyjezdzam z gilotynka:)
                                                    A nie, na miejscu jest caly zapas sprawnych narzedzi - w Polanicy, na glownym
                                                    deptaku:))))))

Prezes jednak snil, ja nic takiego nie mowilem:)
                                                    Ale zdziebko prawdy w tym jest. Jesli ja przyjade na stale do KK,
                                                    to wybranka bedzie juz miejscowa:)

> Jak to jest z tym vice----prezesem ale za to pierwszym bajerantem? no?

Pamietaj, ze za tydzien zamieniamy fotele!!:)
                                                    Ooo, to akurat na zlocie ja bede prezesem;)

FGK
                                                  • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:07
                                                    fgk napisał:

> > I co, Wybranka wypuści Cię z ramion i pozwoli samemu jechać do Kotliny?
                                                    > > Bierz ją ze sobą! :)))
                                                    >
                                                    > Jesli nie macie nic przeciwko temu...
                                                    > Przyjedziemy razem i... nie wypuszcze jej z ramion, obiecuje:)

No więc będzie nas pięcioro, jak rozumiem? :)))
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:09
                                                    mistle_ napisała:

>
                                                    > No więc będzie nas pięcioro, jak rozumiem? :)))

Nie wykluczam omamow wzrokowych po spozyciu wiekszej ilosci piwka;)

FGK
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:10
                                                    fgk napisał:

> > No więc będzie nas pięcioro, jak rozumiem? :)))
                                                    >
                                                    > Nie wykluczam omamow wzrokowych po spozyciu wiekszej ilosci piwka;)

Albo sam bede sie dwoil i troil, hihi;)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:13
                                                    No, dobra - wybadamy lokale.
                                                    Przeciez nie musi byc jeden, a w Klodzku, bez przesady, chyba nie ma ich tyle, zebysmy nie dali rady ich wszystkich
                                                    obskoczyc (tych nominowanych).
                                                    W koncu, jak nie my, to kto???!!!:)
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:15
                                                    maciej-007 napisał:

> No, dobra - wybadamy lokale.
                                                    > Przeciez nie musi byc jeden, a w Klodzku, bez przesady, chyba nie ma ich
                                                    tyle,
                                                    > zebysmy nie dali rady ich wszystkich
                                                    > obskoczyc (tych nominowanych).
                                                    > W koncu, jak nie my, to kto???!!!:)

Ale nie wykluczamy tez sesji wyjazdowej, pozwalajacej spenetrowac
                                                    inne uroki KK:)
                                                    Kaja promowala Miedzygorze. Moze tam? Jak tam wyglada sprawa z piwkiem?

FGK
                                                  • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:12
                                                    fgk napisał:

> mistle_ napisała:
                                                    >
                                                    > >
                                                    > > No więc będzie nas pięcioro, jak rozumiem? :)))
                                                    >
                                                    > Nie wykluczam omamow wzrokowych po spozyciu wiekszej ilosci piwka;)
                                                    >
                                                    Omamów? Hmmm... ;)

Na dzisiaj już się pożegnam, Moi Mili!!!
                                                    Przyjemnego wieczorku życzę :)))
                                                  • maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:16
                                                    Jakim tam wieczor?
                                                    Slonce wysoko na niebie, gorac nie do wytrzymania...
                                                    Ale skoro musisz juz isc, to prezes udziela pozwolenia:)
                                                    FGK jeszcze czuwa?

over
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:18
                                                    maciej-007 napisał:

> FGK jeszcze czuwa?

Czuwa, czuwa, ale ostatkiem sil:(

FGK
                                                  • maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:22
                                                    fgk napisał:

> Czuwa, czuwa, ale ostatkiem sil:(

Jesli jest tak kiepsko, to juz mozemy zluzowac na dzis.
                                                    Oszczedzaj sily, FGK - w konuc jedziemy w gory na piwo:)

over
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:24
                                                    maciej-007 napisał:

> Jesli jest tak kiepsko, to juz mozemy zluzowac na dzis.

Jeszcze troche posiedze, robota czeka:(

> Oszczedzaj sily, FGK - w konuc jedziemy w gory na piwo:)

Wiesz, przede mna jeszcze najblizszy weekend:)
                                                    A Ty juz zyjesz nastepnym:))))

FGK
                                                  • maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:28
                                                    Martwie sie o Ciebie, chopie...
                                                    Nie wiem, czy ten eksploatujacy tryb zycia nie wycisnie z Ciebie resztek sil..
                                                    Te dojazdy, weekendy spedzane na morderczej zabawie:)
                                                    Ty zaoszczedz troche mocy na kolejny weekend.

over

PS. Bez noclegu mozemy, ale nie wiem, czy w Miedzygorzu jest knajpa, w ktorej mozna cala noc spedzic? Chiba nie...
                                                    A moze myslisz o nocy "pod chmura"?
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:35
                                                    maciej-007 napisał:

> Martwie sie o Ciebie, chopie...

Spoko, spoko, znam sposoby na szybkie odrestaurowanie sie:)

> Nie wiem, czy ten eksploatujacy tryb zycia nie wycisnie z Ciebie resztek sil..
                                                    > Te dojazdy, weekendy spedzane na morderczej zabawie:)
                                                    > Ty zaoszczedz troche mocy na kolejny weekend.

Moc siedzi zakleta w piwku;)

>
                                                    > over
                                                    >
                                                    > PS. Bez noclegu mozemy, ale nie wiem, czy w Miedzygorzu jest knajpa,
                                                    > w ktorej mozna cala noc spedzic? Chiba nie...

Mozna sie przeniesc na kwatere:)

> A moze myslisz o nocy "pod chmura"?

Hmm, preferuje jednak wariant "bez chmury".
                                                    Wystarczy mi, ze bede plyny wlewal w siebie.
                                                    Wzmocnienie z zewnatrz nie jest konieczne:)

Bez odbioru, biore sie za prace:)

Do jutra!
                                                    FGK
                                                  • maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:41
                                                    bye!

bez odbioru rowniez:)
                                                  • maciej-007 Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 07:19
                                                    I kto jest dzis najpierwsiejszy???
                                                    Witam wszystkich, ktorzy sie juz przebudzili:)
                                                  • Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:10
                                                    hellou,
                                                    też już jestem...a moze...dopiero:)
                                                    nie wiem czy uda mi sie dzisiaj spedzic z Wami cały piekny dzien, ale bede sie starala:)
                                                  • fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:11

> hellou,

Haj!:))

> też już jestem...a moze...dopiero:)
                                                    > nie wiem czy uda mi sie dzisiaj spedzic z Wami cały piekny dzien, ale bede
                                                    sie
                                                    > starala:)

No tosmy w komplecie:)

Moze ustalmy jakies szczegoly co do zlotu gwiazdzistego, if any...?

FGK
                                                  • Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:24
                                                    fgk napisał:
                                                    > Moze ustalmy jakies szczegoly co do zlotu gwiazdzistego, if any...?
                                                    >
                                                    > FGK
                                                    ...to ja proponuję oczywiscie...Kłodzko...jako, że jesteśmy na forum "K", no i jak sama nazwa wskazuje, co jest stolycą KK???
                                                    kto za, kto przeciw???
                                                  • fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:34

> fgk napisał:
                                                    > > Moze ustalmy jakies szczegoly co do zlotu gwiazdzistego, if any...?
                                                    > >
                                                    > > FGK
                                                    > ...to ja proponuję oczywiscie...Kłodzko...jako, że jesteśmy na forum "K", no
                                                    i
                                                    > jak sama nazwa wskazuje, co jest stolycą KK???
                                                    > kto za, kto przeciw???

Tylko zalezy, gdzie kto bedzie nocowal.
                                                    Jesli bierzemy pod uwage sobotni wieczor, to ja sie bede ewakuowal ze zjazdu
                                                    jakos w godzinach ostatniego autobusu, bo chyba na pewno nie bede mial tzw.
                                                    Bazy w Klodzku.

Nie wiem, jak Mistle. Jesli bedzie zainteresowana calonocnymi obradami, to nie
                                                    ma problemu. Jesli zas nie - to ZTCP ma do Dusznik PKS kolo 22:00, ale on jakis
                                                    dziwny jest - jezdzi tylko w swieta czy tylko dni powszednie. Poprzednie o
                                                    19:45 i 20:30 czy jakos tak. Pociagow juz niet, ostatni o 18:41.
                                                    A reszta Klubu, to Klodzczanie z krwi i kosci, wiec sobie poradza;)

FGK

• maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:38
                                                    hola, hola, mosci fgk:)
                                                    teraz Ty sie zagalopowales.. Prezes pisal, ze on z KK (wrecz rodem z jej krawedzi:)) i ze ogolniak skonczyl w
                                                    Klodzku; a baze noclegowa ma o 2 rzuty beretem, czyli 20 km (niestety), wiec tez bedzie musial cos kombinowac, o
                                                    ile zakladamy spozywanie "napojow" na zlocie gwiezdzistym...
                                                    Czy aby ino na pewno wszyscy beda?
                                                    Sobota pasi

over
                                                  • mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:44
                                                    maciej-007 napisał:

> hola, hola, mosci fgk:)
                                                    > teraz Ty sie zagalopowales.. Prezes pisal, ze on z KK (wrecz rodem z jej
                                                    krawed
                                                    > zi:)) i ze ogolniak skonczyl w
                                                    > Klodzku; a baze noclegowa ma o 2 rzuty beretem, czyli 20 km (niestety), wiec
                                                    te
                                                    > z bedzie musial cos kombinowac, o
                                                    > ile zakladamy spozywanie "napojow" na zlocie gwiezdzistym...
                                                    > Czy aby ino na pewno wszyscy beda?
                                                    > Sobota pasi
                                                    >
                                                    > over

Cześć Prezes! :)
                                                    Myślę, że bez napojów się nie obejdzie, więc moze zostaw mechanicznego rumaka
                                                    pod domkiem... ;)
                                                  • Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:39
                                                    hmmm, no to trzeba dojsc do jakiegoś konsensusu!
                                                    jesli chodzi o mnie, to obstaje za Kłodzkiem, ale ... proponuję tez Polanicę, bo sprawiedliwie - nikt nie jest na miejscu, a i dla Was bliżej:)
                                                  • mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:41

> hmmm, no to trzeba dojsc do jakiegoś konsensusu!
                                                    > jesli chodzi o mnie, to obstaje za Kłodzkiem, ale ... proponuję tez Polanicę,
                                                    bo sprawiedliwie - nikt nie jest na miejscu, a i dla Was bliżej:)

Polanica jest śliczniutka :)))
                                                    Ja się zgadzam :)
                                                  • Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:47
                                                    no to sobota wszystkim pasi, a Polanica jak na razie paniom - panowie! a ja z Wami???
                                                  • fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:54

> no to sobota wszystkim pasi, a Polanica jak na razie paniom - panowie! a ja z
                                                    W
                                                    > ami???

Juz przeglosowane - jak dotychczas 3:0 za Polanica:)

FGK
                                                  • fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 09:52

> hmmm, no to trzeba dojsc do jakiegoś konsensusu!
                                                    > jesli chodzi o mnie, to obstaje za Kłodzkiem, ale ... proponuję tez Polanicę,
                                                    b
                                                    > o sprawiedliwie - nikt nie jest na miejscu, a i dla Was bliżej:)

Moze byc Polanica - jest sliczna:)
                                                    Ale nie wiadomo czy Prezesowi to ulatwi zycie. Nie wypowiedzial sie, po ktorej
                                                    stronie KK mieszka. Moze Ladek, moze Stronie. Wtedy bedzie mial dalej:(

FGK
                                                  • Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:57
                                                    ok, to jeszcze czekamy na prezesunia! w końcu to szef! haha!
                                                    ...ale myśle, ze sie dostosuje do ogólu, a jek nie...to bedziemy mieli znow łamigłówkę - gdzie by tu urządzić zebranie:)))

ja ytm czasem spadam, bo mam troche roboty:(((
                                                    ... ale bede zaglądać jak sobie radzicie:))))

pozdrowionka dla wszystkich!!!
                                                  • maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:05
                                                    Bez prezesa nie ma waznych decyzji:)
                                                    Znowu prezes spuscil z Was oko na pare chwil, a juz cos uchwalili bez niego...
                                                    Polanica pasuje, dzien rowniez.
                                                    Jak juz jestesmy tacy dokladni to prosze okreslic rowniez godzine (tak przynajmniej "cos okolo"), zeby nie skwierczal
                                                    od rana na deptaku:).
                                                    No i miejsce dokladniej w Polanicy - kto jest znawca tamtejszych lokali?

over
                                                  • fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:18
                                                    maciej-007 napisał:

> Bez prezesa nie ma waznych decyzji:)

Chciales powiedziec, ze decyzje ustalone bez Ciebie nie maja mocy
                                                    obowiazujacej...?:)

> Znowu prezes spuscil z Was oko na pare chwil, a juz cos uchwalili bez niego...

Ktos w koncu musi w klubie pracowac, zeby obijac sie mogl ktos;)

> Polanica pasuje, dzien rowniez.

Cieszymy sie:)

> Jak juz jestesmy tacy dokladni to prosze okreslic rowniez godzine
                                                    > (tak przynajmniej "cos okolo"), zeby nie skwierczal
                                                    > od rana na deptaku:).

Mi pasowaloby gdzies tak w porze obiadowej. 16-17?
                                                    Ale dostosuje sie do zyczen i mozliwosci ogolu:)

> No i miejsce dokladniej w Polanicy - kto jest znawca tamtejszych lokali?

Wszystkie ciekawsze sa na deptaku:)
                                                    Moze "Zielony Domek"?

FGK
                                                  • mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 12:12
                                                    maciej-007 napisał:

> Bez prezesa nie ma waznych decyzji:)
                                                    > Znowu prezes spuscil z Was oko na pare chwil, a juz cos uchwalili bez niego...

Widzę, że jesteś Prezes tylko z nazwy :))

> Polanica pasuje, dzien rowniez.
                                                    > Jak juz jestesmy tacy dokladni to prosze okreslic rowniez godzine (tak
                                                    przynajmniej "cos okolo"), zeby nie skwierczal od rana na deptaku:).

Myślę, że coś koło 17 będzie dobrze...
                                                  • maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:02
                                                    fgk napisał:

>
                                                    > > hmmm, no to trzeba dojsc do jakiegoś konsensusu!
                                                    > > jesli chodzi o mnie, to obstaje za Kłodzkiem, ale ... proponuję tez Polani
                                                    > cę,
                                                    > b
                                                    > > o sprawiedliwie - nikt nie jest na miejscu, a i dla Was bliżej:)
                                                    >
                                                    > Moze byc Polanica - jest sliczna:)
                                                    > Ale nie wiadomo czy Prezesowi to ulatwi zycie. Nie wypowiedzial sie, po ktorej
                                                    > stronie KK mieszka. Moze Ladek, moze Stronie. Wtedy bedzie mial dalej:(
                                                    >
                                                    > FGK

Nasz kochany vice po raz pierwszy chyba ma racje:)
                                                    Moja baza nie ztej strony Klodzka, co Polanica...
                                                    Do dwoch rzutow beretem bede musial dorzucic jeszcze jeden (10 km czy wiecej jest do Polanicy z Klodzka?, bo juz
                                                    pamiec nie ta:)).
                                                    Zreszta, nevermind, gdzie to bedzie, prezes zapowiada sie, ze bedzie

over
                                                  • fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:07
                                                    maciej-007 napisał:

>
                                                    > Nasz kochany vice po raz pierwszy chyba ma racje:)

Racje mam czesciej, tylko Ty po raz pierwszy to zauwazyles;)

> Moja baza nie ztej strony Klodzka, co Polanica...

Jakies Zelazno, Radochow, Oldrzychowice, Gorzanow?? Dobrze jade?:)

> Do dwoch rzutow beretem bede musial dorzucic jeszcze jeden
                                                    > (10 km czy wiecej jest do Polanicy z Klodzka?, bo juz
                                                    > pamiec nie ta:)).

Cos kolo tego, jakies 11 lub 12.

> Zreszta, nevermind, gdzie to bedzie, prezes zapowiada sie, ze bedzie

Widze, ze Prezes ma sile przebicia;)

FGK
                                                  • Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 10:25
                                                    dodam swoje 3 grosze....miejsce mi pasi, ale pils!!!! ciut później:)))
                                                  • fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:29

> dodam swoje 3 grosze....miejsce mi pasi, ale pils!!!! ciut później:)))

A jakies konkretne propo?:) 17:15 moze byc?
                                                    Spoko, poczekamy z oficjalnym otwarciem zlotu na Ciebie;)
                                                    Gdzie ma sie udac komitet powitalny? Na dworzec PKP czy PKS?;)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:34
                                                    chyba PKS...
                                                    Kto jezdzi pociagiem do Polanic???:)
                                                    Zreszta nie wiem...; roznie to teraz moze byc...
                                                    Ja chyba znajde jakies szofera, bo inaczej musialbym jechac z przesiadka:)
                                                    Co do pytania FGK: skad dokladnie jest prezes, to bedzie to moja tajemnica nr 2:)
                                                    Prezes ujawni sie na spotkaniu z ta tajemnica (Zelazno nie lezy az 20 km od Bazy Glownej, chyba ze powodz cos
                                                    mocno pozmieniala:)).
                                                    over
                                                  • fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:43
                                                    maciej-007 napisał:

> chyba PKS...
                                                    > Kto jezdzi pociagiem do Polanic???:)

Ja!:)

> Ja chyba znajde jakies szofera, bo inaczej musialbym jechac z przesiadka:)

Takiemu to dobrze:)

> Co do pytania FGK: skad dokladnie jest prezes, to bedzie to moja tajemnica
                                                    > nr 2 :)

Pewnie strzelilem nieopatrznie w dyche,
                                                    tylko Prezesunio nie chce sie przyznac;)

> Prezes ujawni sie na spotkaniu z ta tajemnica
                                                    > (Zelazno nie lezy az 20 km od Bazy Glownej, chyba ze powodz cos
                                                    > mocno pozmieniala:)).

Wiem, gdzie lezy Zelazno, ale przyjalem, ze wziales pod rozwage pewien margines
                                                    bledu z tymi 20 km. Gereralnie kierunek pld.-wsch. sie zgadza?

Jak drazymy, to drazymy;)

Pociag do Ciebie dojezdza?
                                                    Moze Trzebieszowice, tam, gdzie sie spalil ten piekny drewniany dworzec?:(

Pzdr.
                                                    FGK

• maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:55
                                                    Gosciu drogi!
                                                    Jak Cie lubie, tak Ci odpowiem jak Miss_Mistle mnie odpowiedziala.
                                                    Szlo to mniej wiecej tak: ona sobie nie zyczy takich przesluchan i w ogole calego tego drazenia. I nic wiecej nie
                                                    powie!:)
                                                    To ja Ci odpowiadam tak samo; prezes zdradzi tajemnice w Zielonej Budce:) lub gdziekolwiek indziej, ale podczas
                                                    spotkania. Nie wczesniej.:)

over

PS. Zadna z wymienionych przez Ciebie miejscowosci nie jest moja baza, ale naprowadzac Cie juz dalej nie bede:)
                                                    Mam nadzieje, ze jakos przezyjesz niezaspokojony...
                                                  • mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 12:14
                                                    maciej-007 napisał:

> Gosciu drogi!
                                                    > Jak Cie lubie, tak Ci odpowiem jak Miss_Mistle mnie odpowiedziala.
                                                    > Szlo to mniej wiecej tak: ona sobie nie zyczy takich przesluchan i w ogole
                                                    calego tego drazenia. I nic wiecej nie powie!:)

:)))
                                                    Powie, powie, ale dopiero na zlociku :)

> To ja Ci odpowiadam tak samo; prezes zdradzi tajemnice w Zielonej Budce:) lub
                                                    gdziekolwiek indziej, ale podczas spotkania. Nie wczesniej.:)

Ach, cóż to będzie za wieczór - szczerość i zdradzane tajemnice będą aż
                                                    kipieć! :)
                                                  • mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 12:16
                                                    fgk napisał:

> Jak drazymy, to drazymy;)
                                                    > Pociag do Ciebie dojezdza?

O, widzę, że teraz FGK przejął rolę "drążyciela"? ;)
                                                  • maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 10:31
                                                    Na razie mamy Zielona Budke:)) (gdzie to jest??????????????)
                                                    Godzine nadal rozwazamy.... Co to znaczy "plis, ciut pozniej? Ile pozniej???
                                                    Sugeruje, zeby nie zaczynac po zmierzchu, bo moge miec problemy z rozkreceniem, a zaraz bedziemy sie musieli
                                                    zwijac:)

over
                                                  • Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 14:13
                                                    maciej-007 napisał:

> Na razie mamy Zielona Budke:)) (gdzie to jest??????????????)
                                                    > Godzine nadal rozwazamy.... Co to znaczy "plis, ciut pozniej? Ile pozniej???
                                                    >
                                                    ta ZB to jest na deptaku, znjdziesz bez problemu:)
                                                    a ciut później,tzn. ok 18, bo wcześniej bede w Karłowie na takich jednych zawodach....i nie wiem czy zdążę:)))
                                                  • maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 14:15

> maciej-007 napisał:
                                                    >
                                                    > > Na razie mamy Zielona Budke:)) (gdzie to jest??????????????)
                                                    > > Godzine nadal rozwazamy.... Co to znaczy "plis, ciut pozniej? Ile pozniej?
                                                    > ??
                                                    > >
                                                    > ta ZB to jest na deptaku, znjdziesz bez problemu:)
                                                    > a ciut później,tzn. ok 18, bo wcześniej bede w Karłowie na takich jednych zawo
                                                    > dach....i nie wiem czy zdążę:)))

w czym te zawody?:)
                                                    modyfikuje dane, uwaga!
                                                    sobota, 7.9.2002 godz. 18
                                                    Zielona Budka w Polanicy (deptak:)
                                                    czy wszyscy sie juz zgodzili?
                                                    chyba tak:)
                                                  • mistle_ Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 12:19
                                                    fgk napisał:

> maciej-007 napisał:
                                                    > > Nasz kochany vice po raz pierwszy chyba ma racje:)
                                                    > Racje mam czesciej, tylko Ty po raz pierwszy to zauwazyles;)

Vice cierpi na deficyt komplementów, jak widzę :)

> > Moja baza nie ztej strony Klodzka, co Polanica...
                                                    > Jakies Zelazno, Radochow, Oldrzychowice, Gorzanow?? Dobrze jade?:)

Podziwiam orientację w terenie! :)
                                                    Moze Vice zostanie naszym przewodnikiem po okolicach? :)
                                                  • maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 12:27
                                                    Wow!
                                                    Przynjamniej ktos ozyl:)
                                                    Nasza niezawodna Miss_Mistle dala znak zycia:)
                                                    Kaja wspominala, ze 16-17 to dla niej za wczesnie, wiec pomyslmy jeszcze na ta 17... Zreszta poczekajmy na nasza
                                                    forumowiczke z Klodzka:)
                                                    Poza tem: prezes komplementuje tylko tych, ktorzy na to zasluza, a nie na zapas.
                                                    Prezes, a jakze, bedzie sie zdradzal na zlocie:)
                                                    Drazyciel FGK przypomina mi bardziej inny rodzaj, ktory jest znany z "wiercenia dziur w brzuchu":).

over
                                                  • Gość: kaja Re: Friday I'm in.....????:) IP: 212.244.254.* 30.08.02, 14:03
                                                    to jak???
                                                    szczegóły zlotu ustalone???
                                                    mam nadzieję, ze obyło sie bez kłótni:)
                                                  • maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 14:13

> to jak???
                                                    > szczegóły zlotu ustalone???
                                                    > mam nadzieję, ze obyło sie bez kłótni:)

sobota, 7.9.2002 godz.17
                                                    miejsce: Zielona Budka (Grodek), cokolwiek:) w Polanicy
                                                    tak?
                                                  • fgk Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 14:18

> to jak???
                                                    > szczegóły zlotu ustalone???
                                                    > mam nadzieję, ze obyło sie bez kłótni:)

7.09., Polanica, gdzies przed zmierzchem, w nieustalonym jeszcze miejscu.
                                                    Troche malo szczegolow:)

Kto da wiecej?:))

FGK

• maciej-007 Re: Friday I'm in.....????:) 30.08.02, 14:46
                                                    fgk napisał:

> 7.09., Polanica, gdzies przed zmierzchem, w nieustalonym jeszcze miejscu.
                                                    > Troche malo szczegolow:)
                                                    >
                                                    > Kto da wiecej?:))

Ja juz 2 razy dalem 2 razy wiecej szczegolow:)
                                                  • Gość: kaja spotkanie IP: 212.244.254.* 30.08.02, 14:50
                                                    aj te chłopy...cały dzien siedzą na tym forum i nie wiedzą jak i co:)))
                                                    oznajmiam:

07-09-2002, Zielony Domek, godzina 18!
                                                    zgadza się???
                                                  • fgk Re: spotkanie 30.08.02, 14:59

> aj te chłopy...cały dzien siedzą na tym forum i nie wiedzą jak i co:)))

Siedza, ale w przerwach miedzy postami przewalaja mase papierkowej roboty,
                                                    wiec czasem nie sa na biezaco ze wszystkimi odpowiedziami. Zwlaszcza, gdy
                                                    odpowiadaja 4 osoby jednoczesnie:)

> oznajmiam:
                                                    >
                                                    > 07-09-2002, Zielony Domek, godzina 18!
                                                    > zgadza się???

No i w Polanicy:)
                                                    Mamy jakies klubowe znaki rozpoznawcze?

FGK
                                                  • mistle_ Re: spotkanie 30.08.02, 15:50
                                                    fgk napisał:

>
                                                    > > aj te chłopy...cały dzien siedzą na tym forum i nie wiedzą jak i co:)))

dokładnie :)

> Siedza, ale w przerwach miedzy postami przewalaja mase papierkowej roboty,
                                                    > wiec czasem nie sa na biezaco ze wszystkimi odpowiedziami. Zwlaszcza, gdy
                                                    > odpowiadaja 4 osoby jednoczesnie:)

Oj, to tak jak ja dzisiaj :(
                                                    Nie miałam za wiele czasu na "forumowanie" :)
                                                    Niestety muszę uprzedzić szanowne towarzystwo klubowe, że w następnym tygodniu
                                                    mogę w ogóle się nie pojawić, nie wiem jak będzie z dostępem do sieci w
                                                    Dusznikach :(((((
                                                    Ale za to spotkamy się osobiście :)

> > oznajmiam:
                                                    > >
                                                    > > 07-09-2002, Zielony Domek, godzina 18!
                                                    > > zgadza się???
                                                    >
                                                    > No i w Polanicy:)
                                                    > Mamy jakies klubowe znaki rozpoznawcze?

No właśnie, jak się rozpoznamy? Jakiś goździk w butonierce albo "Trybuna Ludu"
                                                    pod pachą? ;)
                                                  • fgk Re: spotkanie 30.08.02, 15:59
                                                    mistle_ napisała:

> > > aj te chłopy...cały dzien siedzą na tym forum i nie wiedzą jak i co:)
                                                    > ))
                                                    >
                                                    > dokładnie :)

Niekumate jakies:)

> > Siedza, ale w przerwach miedzy postami przewalaja mase papierkowej roboty,
                                                    > > wiec czasem nie sa na biezaco ze wszystkimi odpowiedziami. Zwlaszcza, gdy
                                                    > > odpowiadaja 4 osoby jednoczesnie:)
                                                    >
                                                    >
                                                    > Oj, to tak jak ja dzisiaj :(

O, to tak jak ja mam zawsze:(

> Niestety muszę uprzedzić szanowne towarzystwo klubowe, że w następnym
                                                    > tygodniu
                                                    > mogę w ogóle się nie pojawić, nie wiem jak będzie z dostępem do sieci w
                                                    > Dusznikach :(((((

No Mistle, nie wiem, jak my tu wytrzymamy bez Ciebie ten caly tydzien...

> Ale za to spotkamy się osobiście :)

Miejmy nadzieje:)

> > Mamy jakies klubowe znaki rozpoznawcze?
                                                    >
                                                    > No właśnie, jak się rozpoznamy? Jakiś goździk w butonierce
                                                    > albo "Trybuna Ludu" pod pachą? ;)

Albo ksywy na patyku w stylu lotniskowym:)))

Z przykroscia informuje, ze moj czas pracy sie skonczyl,
                                                    zamykam wiec kompa i ide sie przewietrzyc:)
                                                    Milego weekendu i do poniedzialku!!:)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: spotkanie 30.08.02, 16:04
                                                    Chyba juz nie zdaze z nikim zagaic..:(
                                                    Zatem zegnam Szanownych Panstwa rowniez i do poniedzialku:)
                                                    Co do spotkania, to bede (byc moze:)).
                                                    Zaczynam dumac nad znakiem rozpoznawczym, bo wiecie, dziouchy, ze na chopom dluzej nad tym schodzi...:)

Bye, bye!
                                                  • maciej-007 forum spi 02.09.02, 08:16
                                                    Dzien dobry!
                                                    Kogo nie ma i dlaczego?
                                                    Miss_Mistle, jesli dobrze pamietam, juz pojechala na wycieczke do bazy...
                                                    A reszta forumowiczow??

over
                                                  • fgk Re: forum spi 02.09.02, 08:27
                                                    maciej-007 napisał:

> Dzien dobry!

witam, witam:)

> Kogo nie ma i dlaczego?

Kogo nie ma, niech sie odezwie:))

> Miss_Mistle, jesli dobrze pamietam, juz pojechala na wycieczke do bazy...

Skad taka niezawodna pamiec u Prezesa? W tym wieku? Nnno, pogratulowac...;)
                                                    Czyzbys lykal Bilobil?;)))))

> A reszta forumowiczow??

Moja reszta forumowiczow dostosowuje sie do rzeczywistosci dnia powszedniego;
                                                    ciezko mi to przychodzi po weekendzie wyjazdowym... Oczka jeszcze zaspane,
                                                    glowa opada na klawiaturke, chyba najwyzszy czas pojsc na kafffffke:)

Pzdr.
                                                    FGK
                                                  • Gość: kaja Re: forum spi IP: 212.244.254.* 02.09.02, 09:17
                                                    Witam Was wszystkich...i ja dołączam do reszty:)
                                                    Oj, też podsypiam coś dzisiaj...
                                                    No... spotkanko nasze tuż, tuż...Mistle już na miejcsu, chyba szykuje nam niezłe powitanko:)))
                                                    ...no właśnie! a jak zamierzamy się rozpoznać? skąd bede wiedziała, którzy to Wy, a Wy która to ja???
                                                  • fgk Re: forum spi 02.09.02, 09:24

> Witam Was wszystkich...i ja dołączam do reszty:)

Czesc:)
                                                    Jakis starszny mroz zawital na ten Zoliborz, nieprawdaz?:(

> Oj, też podsypiam coś dzisiaj...

Jak to po weekendzie bywa:)

> No... spotkanko nasze tuż, tuż...
                                                    > Mistle już na miejcsu, chyba szykuje nam niezłe powitanko:)))

Rezerwuje juz stolik:)))

> ...no właśnie! a jak zamierzamy się rozpoznać?
                                                    > skąd bede wiedziała, którzy to Wy, a Wy która to ja???

Dojedziesz pewnie jako ostatnia, wiec sadze, ze wystarczy uwaznie sie
                                                    rozgladac:) Moze zrobmy tak, ze kazdy przychodzi z wlasnym identyfikatorem:)
                                                    Jeden rzut okiem po stolikach i juz wszystko jasne:)
                                                    Mam nadzieje, ze aura bedzie sprzyjajaca i bedziemy obradowac
                                                    na zewnatrz...

Pzdr.
                                                    FGK
                                                  • Gość: kaja Re: forum spi IP: 212.244.254.* 02.09.02, 09:33
                                                    fgk napisał:
                                                    > Czesc:)
                                                    > Jakis starszny mroz zawital na ten Zoliborz, nieprawdaz?:(
                                                    >
                                                    oj zgadza sie, podmarzam z lekka:)

Jako, że na spotkanko prawdopodobnie dotrę ostatnia, mam rzeczywiście ułatwione zadanie:)))... tylko żeby przy stolikach nie siedziało więcej takich konfiguracji: kobieta + mężczyzn...:)

oj...dzisiaj raczej na forum będe nie częstym gościem:(((
                                                    pozdr.
                                                  • fgk Re: forum spi 02.09.02, 09:36

> fgk napisał:
                                                    > > Czesc:)
                                                    > > Jakis starszny mroz zawital na ten Zoliborz, nieprawdaz?:(
                                                    > >
                                                    > oj zgadza sie, podmarzam z lekka:)

rano bylo 10 stopni, brrrrrr....

>
                                                    > Jako, że na spotkanko prawdopodobnie dotrę ostatnia,
                                                    > mam rzeczywiście ułatwione zadanie:)))...
                                                    > tylko żeby przy stolikach nie siedziało więcej takich
                                                    > konfiguracji: kobieta + mężczyzn...:)

Spoko, jakis identyfikatorki przygotujemy:)

> oj...dzisiaj raczej na forum będe nie częstym gościem:(((

Ja tez raczej nie. Od czwartku bede na urlopie, trzeba troche z praca podgonic,
                                                    zeby za duzo nie zostawiac na pozniej:)

> pozdr.
                                                    Rowniez pozdrawiam
                                                    FGK
                                                  • maciej-007 Re: forum spi 02.09.02, 09:48
                                                    Prezes tez tylko na chwilke...
                                                    Wita wszystkich jeszcze raz:)
                                                    Jak dla mnie pogoda jak marzenie. Po sobotniej torturze dzisiejszy poranek jest b. ozywczy:)
                                                    Co do rozpoznania... Mysle, ze nie bedzie problemu przynajmniej ze mna: wysoki, przystojny brunet pod 30.-tke:)
                                                    Znaki szczegolne: okulary:) i wodzenie wzrokiem w celu zlokalizowania obiektow pokrewnych:)

Pzdr.
                                                  • fgk Re: forum spi 02.09.02, 09:51
                                                    maciej-007 napisał:

> Prezes tez tylko na chwilke...
                                                    > Wita wszystkich jeszcze raz:)

Hej:)

> Znaki szczegolne: okulary:)

To zaden znak szczegolny, raczej charakterystyczny dla wiekszosci klubowiczow:)
                                                    Kaja, a jak Ty? Bedziesz wyjatkiem czy utozsamiasz sie z ogolem?:)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: forum spi 02.09.02, 13:55
                                                    Znowu cisza...
                                                    Dzis praca wre na calego:)
                                                    Poza tym innych znakow szczegolnych nie posiadam... chyba bede musial kupic jednak tego "Timesa"... (mam
                                                    nadzieje, ze nie bedzie to musialo byc sobotnie wydanie:))

over
                                                  • mistle_ Re: spotkanie 30.08.02, 15:29

> aj te chłopy...cały dzien siedzą na tym forum i nie wiedzą jak i co:)))
                                                    > oznajmiam:
                                                    >
                                                    > 07-09-2002, Zielony Domek, godzina 18!
                                                    > zgadza się???

Miss_Mistle zapowiada swoją 100%-ową obecność :)
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:17
                                                    mistle_ napisała:

>
                                                    > Na dzisiaj już się pożegnam, Moi Mili!!!

Alez ten dzien szybko zlecial...:)

> Przyjemnego wieczorku życzę :)))

Wzajemnie, do jutra!

FGK
                                                  • maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:21
                                                    W naszym towarzystwie dzien szybko mija:)
                                                    Prawie roboty nie widac...:)
                                                    Miedzygorze to dobra mysl. Tylko dalsza mysl jest chyba taka, ze trzeba pomyslec nad noclegiem. Chyba ze mamy
                                                    jednego chetnego, ktory porozwozi biesiadnikow po roznych miejscach Bazy. A zareczam, ze musialby sie troche
                                                    najezdzic:)

over
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:23
                                                    maciej-007 napisał:

> W naszym towarzystwie dzien szybko mija:)
                                                    > Prawie roboty nie widac...:)
                                                    > Miedzygorze to dobra mysl. Tylko dalsza mysl jest chyba taka, ze trzeba
                                                    pomysle
                                                    > c nad noclegiem.

A nie da rady biesiadowac do rana?;)

Szkoda czasu na rozwozenie;)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:00
                                                    mistle_ napisała:

> I co, Wybranka wypuści Cię z ramion i pozwoli samemu jechać do Kotliny?
                                                    > Bierz ją ze sobą! :)))

Roztargniona mistle znow przeoczyla, ze wybranka fgk wlasnie na stale jest zameldowana w Bazie:)
                                                    A wydawala sie byc taka akuratna...
                                                    A Ty fgk cos za duzo tych dolow pod prezesem kopiesz; to jakies wyrzucanie z pracy, to rozporzadzanie kasa
                                                    klubowa... Co to za szarogeszenie sie??? Jest demokracja czy nie? Kto stoi na czele naszej demokracji? Prezes.
                                                    Zatem prezes decyduje o wszystkim. I prosze sie poprawic.
                                                    Co do poprawy - dot. to wszystkich, nie tylko FGK:) Niesubordynacji nie tolerujemy:)

over
                                                  • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:04
                                                    maciej-007 napisał:

> Roztargniona mistle znow przeoczyla, ze wybranka fgk wlasnie na stale jest
                                                    zameldowana w Bazie:)

Taaak?...
                                                    A w którym to konkretnie miejscu FGK napisał takie słowa? Nie przypominam
                                                    sobie... :)

> Zatem prezes decyduje o wszystkim. I prosze sie poprawic.
                                                    > Co do poprawy - dot. to wszystkich, nie tylko FGK:) Niesubordynacji nie
                                                    tolerujemy:)

Ojejej, wielce uniżenie przepraszamy Waszą Eminencję! ;)))
                                                  • maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:07
                                                    mistle_ napisała:

> Taaak?...
                                                    > A w którym to konkretnie miejscu FGK napisał takie słowa? Nie przypominam
                                                    > sobie... :)

FGK, wypowiedz sie laskawie w wywolanym temacie...
                                                    Rozstrzygniemy dzis przynajmniej jeden "problem":)

over
                                      • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:11

> Mistle! Pozwól, ze pierwsza pogratuluję a za razem pozazdroszczę (wizyty w
                                        Kotlince - też chcialabym:)))

Ach, dziękuję, dziękuję! :))
                                        Jak widzę, Prezes ogłosił konkurs, a potem gdy się okazało, ze to jednak nie On
                                        będzie zwycięzcą, po cichutku spakował walizki i umknął ;)
                                        Ciekawe tylko, czy ten kluczyk do sejfu z nagrodą też ze sobą zabrał ;)
                                        • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:15
                                          mistle_ napisała:

> Jak widzę, Prezes ogłosił konkurs, a potem gdy się okazało,
                                          > ze to jednak nie On
                                          > będzie zwycięzcą, po cichutku spakował walizki i umknął ;)
                                          > Ciekawe tylko, czy ten kluczyk do sejfu z nagrodą też ze sobą zabrał ;)

Sejfem podzielilismy sie wczesniej, kluczyk jest u mnie w kieszeni;)
                                          A jako nagrode pocieszenia za zajecie I, II i III miejsca,
                                          z wlasnej puli stawiam piwo w KK:)

FGK
                                          • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:22
                                            fgk napisał:

> mistle_ napisała:
                                            > > Ciekawe tylko, czy ten kluczyk do sejfu z nagrodą też ze sobą zabrał ;)
                                            >
                                            > Sejfem podzielilismy sie wczesniej, kluczyk jest u mnie w kieszeni;)

O, to musze się zacząć uśmiechać do Vice, jak mniemam ;)

> A jako nagrode pocieszenia za zajecie I, II i III miejsca,
                                            > z wlasnej puli stawiam piwo w KK:)

A czy ja też mogę skorzystać?
                                            • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:27
                                              mistle_ napisała:

>
                                              > O, to musze się zacząć uśmiechać do Vice, jak mniemam ;)

_Mozesz_ zaczac:) Na pewno nie zaszkodzi:)

>
                                              > > A jako nagrode pocieszenia za zajecie I, II i III miejsca,
                                              > > z wlasnej puli stawiam piwo w KK:)
                                              >
                                              > A czy ja też mogę skorzystać?

Oj, Mistle, znow gapa z Ciebie wylazi!
                                              Przeciez masz piwo gwarantowane, za to I miejsce:)))

FGK
                                              • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:32
                                                fgk napisał:

> > > A jako nagrode pocieszenia za zajecie I, II i III miejsca,
                                                > > > z wlasnej puli stawiam piwo w KK:)
                                                > >
                                                > > A czy ja też mogę skorzystać?
                                                >
                                                > Oj, Mistle, znow gapa z Ciebie wylazi!
                                                > Przeciez masz piwo gwarantowane, za to I miejsce:)))

No tak, człowiek raz się szczerze przyzna do jakiejś wady, a potem będą ją mu
                                                wypominali przez 10 lat ;)
                                                Myślałam, że za zajecie I miejsca jest coś bardziej wyrafinowanego niż piwko ;)
                                                • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:34
                                                  mistle_ napisała:

> >
                                                  > > Oj, Mistle, znow gapa z Ciebie wylazi!
                                                  > > Przeciez masz piwo gwarantowane, za to I miejsce:)))
                                                  >
                                                  > No tak, człowiek raz się szczerze przyzna do jakiejś wady, a potem będą ją mu
                                                  > wypominali przez 10 lat ;)

A mowilem, zebys sie nie przynawala?:)

> Myślałam, że za zajecie I miejsca jest coś bardziej wyrafinowanego
                                                  > niż piwko ;)

A i owszem:)
                                                  Do odbioru w siedzibie klubu:)
                                                  A piwko, przypominam, jest nagroda pocieszenia.
                                                  Trzeba czytac uwaznie, Miss_Mistle:)

FGK
                                                  • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:49
                                                    > > Myślałam, że za zajecie I miejsca jest coś bardziej wyrafinowanego
                                                    > > niż piwko ;)
                                                    >
                                                    > A i owszem:)
                                                    > Do odbioru w siedzibie klubu:)
                                                    > A piwko, przypominam, jest nagroda pocieszenia.
                                                    > Trzeba czytac uwaznie, Miss_Mistle:)

O ile mi wiadomo, nagrody pocieszenia odbierają ci, którym nie dane było zdobyć
                                                    główną. Ja już główną podobno mam przyznaną (czyż nie tak, Prezesie?:), wiec
                                                    nie wiem do końca, czy mi sie jakiekolwiek pocieszenie należy... :)
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:53
                                                    mistle_ napisała:

> O ile mi wiadomo, nagrody pocieszenia odbierają ci, którym nie dane było
                                                    zdobyć
                                                    >
                                                    > główną. Ja już główną podobno mam przyznaną (czyż nie tak, Prezesie?:), wiec
                                                    > nie wiem do końca, czy mi sie jakiekolwiek pocieszenie należy... :)

Ojej, Mistle, ale Ty komplikujesz:)

Od Prezesa masz glowna, a od vice - jedna pocieszenia.:)
                                                    I nagroda specjalna tez ode mnie - to ta wyrafinowana:))))
                                                    Moze byc?:)

FGK
                                                  • maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 15:55
                                                    Ufffff...
                                                    Halo, halo!
                                                    Tu Wasz prezes!:)
                                                    Wnoszac z tekstow, ktore przeczytalem czesc forum (to najbardziej przeze mnie pokrzywdzone:)) czekalo na mnie z
                                                    zaparta piersia (z zapartymi piersiami???). Wasz prezes ma dzis chyba za kare Dzien Pracoholika. Roboty full, czasu
                                                    w ogole...:)
                                                    Ale widze, ze przynajmniej dyskusja sie rozkrecila. I nawet Miss_Mistle przez nikogo nie dociskana sama ujawnila, ze
                                                    w poniedzialek bedzie w Dusznikach. No chyba ze byl to chwyt majacy sluzyc jako powod do skoku na kase, tzn.
                                                    nagrode (kasy brak:)).
                                                    Prezes potwierdza swoj przylot 6 wrzesnia. Prosze o (rzeczowe:)) propozycje.

over

PS. Nadal jeszcze czuwam przy kompie:)
                                                  • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:01
                                                    maciej-007 napisał:

> Ufffff...
                                                    > Halo, halo!
                                                    > Tu Wasz prezes!:)

Prezesie miły! Jak mogłeś nas tak samopas zostawić na cały długi dzionek!!! ;)))

> Wnoszac z tekstow, ktore przeczytalem czesc forum (to najbardziej przeze mnie
                                                    pokrzywdzone:))

(czyli jednak przyznajesz sie do winy?:)

czekalo na mnie z zaparta piersia (z zapartymi piersiami???). Wasz prezes ma
                                                    dzis chyba za kare Dzien Pracoholika. Roboty full, czasu w ogole...:)

Tak bywa.

> Ale widze, ze przynajmniej dyskusja sie rozkrecila. I nawet Miss_Mistle przez
                                                    nikogo nie dociskana sama ujawnila, ze w poniedzialek bedzie w Dusznikach. No
                                                    chyba ze byl to chwyt majacy sluzyc jako powod do skoku na kase, tzn. nagrode
                                                    (kasy brak:)).

Jak to kasy brak????!!! ;)
                                                    A chwyt to nie był wcale a wcale :)

> Prezes potwierdza swoj przylot 6 wrzesnia. Prosze o (rzeczowe:)) propozycje.

To ja i FGK prosimy o propozycje - jako, że nie jesteśmy tamtejsi :)
                                                  • fgk Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:03
                                                    mistle_ napisała:

>
                                                    > To ja i FGK prosimy o propozycje - jako, że nie jesteśmy tamtejsi :)

Ojej, jak mi milo, ze wystepujesz takze w moim imieniu, w moim i... mojej
                                                    wybranki:)
                                                    Dziekuje!

FGK
                                                  • maciej-007 Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:05
                                                    mistle_ napisała:

> To ja i FGK prosimy o propozycje - jako, że nie jesteśmy tamtejsi :)

Zaraz cos znajde...
                                                    Byl watek o "lokalach" w Klodzku. Odzew byl troche wiekszy niz na Twoje pytanie:).
                                                    Chyba ze nie chodzi o lokale, tylko o jakies miejsce szerzej pojete.. To prosze o szczegoly.
                                                    Czy moze ma byc caly plan pieszej ekskursji wszerz KK?:)

over
                                                  • mistle_ Re: jest zwycięzca!!! 29.08.02, 16:09
                                                    maciej-007 napisał:

> mistle_ napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > To ja i FGK prosimy o propozycje - jako, że nie jesteśmy tamtejsi :)
                                                    >
                                                    > Zaraz cos znajde...

Lokale, lokale, jakieś fajne, klimatyczne :)))
                                        • Gość: kaja jedziemy razem! IP: 212.244.254.* 29.08.02, 15:17
                                          Ale sie porobiło! Ta jedzie teraz, ten później, a tamten jeszcze kiedy indziej:(((
                                          A ja mam propozycje; JEDZIEMY W TYM SAMYM TERMINIE???

fajnie byłoby, co???
                                          • fgk Re: jedziemy razem! 29.08.02, 15:23

> Ale sie porobiło! Ta jedzie teraz, ten później, a tamten jeszcze kiedy
                                            indziej:
                                            > (((
                                            > A ja mam propozycje; JEDZIEMY W TYM SAMYM TERMINIE???
                                            >
                                            > fajnie byłoby, co???

Zaraz, zaraz:)
                                            Podsumujmy:)
                                            Mistle jedzie w poniedzialek, czyli 2.09, i byc moze zostanie do weekendu
                                            Ja moge jechac w piatek, czyli 6.09 i tez zostane do weekendu;)
                                            Kaja byc moze przyjedzie w przyszly weekend, czyli 7-8.09
                                            Prezes cos przebakiwal o Bazie na 6.09.

To chyba jest wszystko w tym samym terminie, czy ja moze juz nie umiem liczyc?

:))
                                            Pzdr.
                                            FGK
                                            • Gość: kaja Re: jedziemy razem! IP: 212.244.254.* 29.08.02, 15:39
                                              >
                                              > To chyba jest wszystko w tym samym terminie, czy ja moze juz nie umiem liczyc?
                                              >
                                              > :))
                                              No to suuuper!
                                              • fgk Re: jedziemy razem! 29.08.02, 15:43

> > :))
                                                > No to suuuper!

Ciesze sie niezmiernie:)
                                                Musimy sie jeszcze tylko dogadac co do miejsca i czasu:)
                                                Czekam na propozycje od znawcow KK!

Przyjezdny;)
                                              • Gość: kaja do jutra!!! IP: 212.244.254.* 29.08.02, 15:45
                                                Tym razem bede kulturalna i zniknę z pożegnaniem:)))
                                                Otóż mój czas pracy (chyba na forum - haha) dobiega końca, i.... zmykam do domku:)))))
                                                Mam nadzieję, że jutro każdy będzie na posterunku!???

pozdrówka,

Kaja
                                                • fgk Re: do jutra!!! 29.08.02, 15:51

> Tym razem bede kulturalna i zniknę z pożegnaniem:)))

A wiec, do jutra!

> Otóż mój czas pracy (chyba na forum - haha) dobiega końca,
                                                  > i.... zmykam do domku:)))))

I chyba wiekszosc z nas pojdzie Twoim sladem:)

> Mam nadzieję, że jutro każdy będzie na posterunku!???

Ja bede, oczywiscie.
                                                  [tym razem mowie tylko za siebie:)))]

> pozdrówka,

Milego wieczoru!

> Kaja
                                                  FGK
                                                • mistle_ Re: do jutra!!! 29.08.02, 15:52

> Tym razem bede kulturalna i zniknę z pożegnaniem:)))
                                                  > Otóż mój czas pracy (chyba na forum - haha) dobiega końca, i.... zmykam do
                                                  domk
                                                  > u:)))))
                                                  > Mam nadzieję, że jutro każdy będzie na posterunku!???
                                                  >
                                                  > pozdrówka,
                                                  >
                                                  > Kaja

Kaju Droga, oczywiście, ze będziemy! :)))
                                                  Do jutra!
                                                  A ja też zmykam za 20 minut.
                              • mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 14:53
                                maciej-007 napisał:

> Dawno wiedzialem, kto w naszym towarzystwie wzajemnej adoracji jest zawodowym
                                w prowadzaczem w blad, wyprowadzaczem na manowce i specjalista w stawianiu
                                zaslony dymnej!

A ja już dawno wiedziałam, kto z ciekawości na krzesełku aż podskakuje żeby się
                                dowiedzieć, z czego to ja mam to "mgr" przed nazwiskiem oraz innych
                                szczegółów ;)
                            • Gość: kaja Re: Czy nie sądzicie....... IP: 212.244.254.* 29.08.02, 13:54
                              ...no,no chwile mnie nie było a Wy polecieliście, że ho,ho!

jeszcze nie zdążyłam przejrzeć wszystkiego, ale widze, ze trwa konkurs na najszybsze przybycie do Kotliny:)

ja mam zamiar.....bo szykuję sobie posadke we Wrocławiu i o Kłodzko napewno zachaczę:)))))
                              • fgk Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 13:59

> ...no,no chwile mnie nie było a Wy polecieliście, że ho,ho!
                                >
                                > jeszcze nie zdążyłam przejrzeć wszystkiego, ale widze, ze trwa
                                > konkurs na najszybsze przybycie do Kotliny:)

Tak, tak! 3, 2, 1, 0, start!:)

> ja mam zamiar.....bo szykuję sobie posadke we Wrocławiu

O rety, z nieba mi spadasz...
                                Tez jestem poszukujacy, ale na poczatku drogi dopiero...

> i o Kłodzko napewno zachaczę:)))))

FGK
                  • mistle_ Re: Czy nie sądzicie....... 29.08.02, 11:40
                    maciej-007 napisał:

> mistle_ napisała:
                    >
                    > > OOOO!! to ja mam bardzo duże szanse, bo zawitam tam już baaaardzo niedługo
                    > ...
                    > Nie wiem, czy to bedzie wystarczajaco niedlugo, bo wlasnie mialem tel. z
                    Bazy, zebym moze przyjechal i troche pobyl....:)

No proszę... Jak długo bedzie trwało to "trochę"? :)

Nie ma to absolutnie nic wspolnego z oszczerczymi sugestiami FGK jakobym sam
                    chcial sobie przyznac nagrode-niespodziewajke. Nie ma w tym zadnej radochy (dla
                    mnie bynajmniej:).

Moze nie zdążyłbyś nawet sobie tej nagrody przyznać, bo mam sznsę sprzątnąć Ci
                    ją sprzed nosa, hihi :))

> > Pierwsza literka: "Z". :)
                    > zarządzanie?
                    > zoologia? chyba nie...
                    > znawstwo? (kulturo-)
                    > jakies podpowiedzi?

Sądząc z nazwy uczelni, jaką Ty skończyłeś, jesteśmy mniej więcej kolegami "po
                    fachu" :)
                    Ale już nic więcej nie powiem :)))
        • fgk Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:35
          maciej-007 napisał:

> Ona tak wszystkich zbywa.
          > Ja moze na co drugie swoje pytanie uzyskuje odpowiedz...

A Ty chcialbys wszystko od razu miec podane na talerzu...
          Czasem trzeba sie troche potrudzic:)

> Nie przemeczaj sie, Kaja, za mocno:)
          > Gdzie vice?
          > Gdzie mistle?

Jestemy zajeci wlasnymi sprawami:)
          Chyba nie masz nic przeciwko temu, Mistle,
          ze odpowiadam rowniez w Twoim imieniu?:))

Pzdr.
          FGK

• maciej-007 Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:43
            Kaja - jest jeden rdzenny i aktualny (znuzony), ale chyba nie za b. chce wlaczyc sie w dyskusje.
            FGK - z kim Ty trzymasz sztame??? Chyba zastanowie sie nad tym Twoim viceprezesowaniem:)
            Przez ta piekna pogode watek nam podupada - gdzie ta aktywnosc z wczorajszego dnia?
            I przypominam o pytaniu glownym watku:)

Pzdr.
            • mistle_ Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:48
              maciej-007 napisał:

> Kaja - jest jeden rdzenny i aktualny (znuzony), ale chyba nie za b. chce
              wlaczyc sie w dyskusje.
              > FGK - z kim Ty trzymasz sztame??? Chyba zastanowie sie nad tym Twoim
              viceprezesowaniem:)

FGK trzyma sztamę z uciśnionymi, hihi :)

> Przez ta piekna pogode watek nam podupada - gdzie ta aktywnosc z wczorajszego
              dnia?

Ale dlaczego ta aktywność ma się przejawiać akurat w tym temacie, co?...

> I przypominam o pytaniu glownym watku:)

Lojalnie uprzedzam - niczego nie powiem. Poważnie.
            • fgk Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:48
              maciej-007 napisał:

> FGK - z kim Ty trzymasz sztame???

A to niech juz pozostanie moja slodka tajemnica...;)

> Chyba zastanowie sie nad tym Twoim viceprezesowaniem:)

Ja sie juz zastanowilem:)

> Przez ta piekna pogode watek nam podupada - gdzie ta aktywnosc
              > z wczorajszego dnia?

To nie przez pogode, lecz przez sterte sluzbowej papierologii stosowanej:(

> I przypominam o pytaniu glownym watku:)

Wiem, wiem, ale nawet nie smiem probowac zgadywac...

FGK
              • maciej-007 Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:53
                ok - wobec nieprzejednanej postawy obroncow prywatnosci rezygnuje z dochodzenia sedna zawartego w tytule
                watku...
                Kto za? Kto przeciw? Nie widze. Kto sie wstrzymal? Nie widze
                Przeglosowane
                Pozostaja pozostale pytania, ktore wisza obecnie w prozni:)

Pzdr.
          • mistle_ Re: Kto ma chrapke na Mistle? 29.08.02, 10:51
            fgk napisał:

> maciej-007 napisał:
            >
            > > Ona tak wszystkich zbywa.
            > > Ja moze na co drugie swoje pytanie uzyskuje odpowiedz...

Macieju, zauważ, że nie odpowiadam jedynie na pytania dotyczące wiadomego
            tematu :)

> A Ty chcialbys wszystko od razu miec podane na talerzu...
            > Czasem trzeba sie troche potrudzic:)

Trudy daremne - przynajmniej w tej kwestii :))

> > Nie przemeczaj sie, Kaja, za mocno:)
            > > Gdzie vice?
            > > Gdzie mistle?
            > Jestemy zajeci wlasnymi sprawami:)
            > Chyba nie masz nic przeciwko temu, Mistle,
            > ze odpowiadam rowniez w Twoim imieniu?:))

Ach, dziękuję za rycerską obronę! :)
            • znuzony Analiza... 29.08.02, 16:41
              Żeby odgadnąc,gdzie będzie pracować mistle,należy najpierw wyznaczyć pole.Do
              wyboru mamy jakiś ogromny koncern stawiający w Dusznikach fabrykę ,lub jakiś
              małą przedsiębiorczość.O inwestycjii jakiegoś dużego zakładu ,z pewnością
              trąbiły by lokalne media,więc wiadaomo by było kto i po co.Niestety nikt duży w
              Dusznikach nie inwestuje,więc pozostaje mała i średnaia
              przedsiębiorczość.Obstawiam jakiś zaklad nie-publicznej opieki zdrowotnej.
              • maciej-007 Re: Analiza... 30.08.02, 07:22
                znuzony napisał:

> Żeby odgadnąc,gdzie będzie pracować mistle,należy najpierw wyznaczyć pole.Do
                > wyboru mamy jakiś ogromny koncern stawiający w Dusznikach fabrykę ,lub jakiś
                > małą przedsiębiorczość.O inwestycjii jakiegoś dużego zakładu ,z pewnością
                > trąbiły by lokalne media,więc wiadaomo by było kto i po co.Niestety nikt duży w
                >
                > Dusznikach nie inwestuje,więc pozostaje mała i średnaia
                > przedsiębiorczość.Obstawiam jakiś zaklad nie-publicznej opieki zdrowotnej.

Znuzony jednak nas czytuje!:)
                Mowisz, ze zaden koncern o miedzynarodowej renomie nie lokuje sie w Dusznikach...
                No, szkoda...
                Co Miss_Mistle odpowie na sugestie PanaZnuzonego???:) (Na nawiasie dodaje, ze to nie ja zadalaem pytanie i to nie
                ja draze temat, ktory zostal (mial byc?) zamkniety).

over
                • mistle_ Dzień dobry! 30.08.02, 08:05
                  Chyba załapałam się na forum jako druga dzisiaj.

Mamy piątek, a mi humorek jakoś przygasł - kto mnie rozweseli?
                  • fgk Re: Dzień dobry! 30.08.02, 08:42
                    mistle_ napisała:

> Chyba załapałam się na forum jako druga dzisiaj.

To ja bede trzeci:)

>
                    > Mamy piątek, a mi humorek jakoś przygasł - kto mnie rozweseli?

Moge sprobowac?

FGK
                    • mistle_ Re: Dzień dobry! 30.08.02, 08:45
                      fgk napisał:

> mistle_ napisała:
                      >
                      > > Chyba załapałam się na forum jako druga dzisiaj.
                      >
                      > To ja bede trzeci:)

Cześć FGK! :)

> > Mamy piątek, a mi humorek jakoś przygasł - kto mnie rozweseli?
                      > Moge sprobowac?

Czekam z niecierpliwością :)
                      • fgk Re: Dzień dobry! 30.08.02, 08:49
                        mistle_ napisała:

>
                        > Cześć FGK! :)

Hej!:)

>
                        > > > Mamy piątek, a mi humorek jakoś przygasł - kto mnie rozweseli?
                        > > Moge sprobowac?
                        >
                        > Czekam z niecierpliwością :)
                        >

Tak mnie zarazilas wizja odwiedzenia KK, ze - korzystajac z uprawnien vice -
                        sam sobie przyznalem II nagrode:) Przybywam do Kotliny juz w najblizszy
                        czwartek:)
                        Co Ty na to?:)))

FGK
                        • maciej-007 Re: Dzień dobry! 30.08.02, 09:01
                          Dobrze, ze ja funduje tylko pierwsza nagrode:)
                          Co ten vice sobie tam ufundowal???
                          I dlaczego widze jakies nie-takie-jak-maja-byc-humory???
                          Ale mysle, ze mam sposob na Twoj mizerny humor, Mistle:)
                          Miaowicie.... pojawil sie znowu Wasz prezes:)

over

PS. Rzucilem haslo, ze przyjezdzam w przyszly piatek i prosze - anonse o wczesniejszych przylotach "konkurencji"
                          sypnely sie jak z rekawa:)
                          • maciej-007 Re: Dzień dobry! 30.08.02, 09:03
                            Z informacji mniej wesolych: u prezesa piatek, to najbardziej pracowity dzien tygodnia...
                            Dzis bede chyba(?) rzadkim gosciem na naszym forum...
                            Ale nie martwcie sie: jest przyszly tydzien, no a w przyszly weekend vice wydaje party gdzies w KK:)
                            Bedzie dobrze

over
                          • fgk Re: Dzień dobry! 30.08.02, 09:09
                            maciej-007 napisał:

> Dobrze, ze ja funduje tylko pierwsza nagrode:)

Na poczatek niezle Ci idzie;)

> Co ten vice sobie tam ufundowal???

Nie tylko sobie:)

> I dlaczego widze jakies nie-takie-jak-maja-byc-humory???

Wiesz, jak to z kobietami bywa;)

> Ale mysle, ze mam sposob na Twoj mizerny humor, Mistle:)
                            > Miaowicie.... pojawil sie znowu Wasz prezes:)

Zaraz wystosujemy komitet powitalny!
                            Tylko nam nie umknij w miedzyczasie:)

> PS. Rzucilem haslo, ze przyjezdzam w przyszly piatek i prosze
                            > - anonse o wczesn iejszych przylotach "konkurencji"
                            > sypnely sie jak z rekawa:)

Gdzie drwa rabia, tam wiory leca;)

FGK
                            • Gość: kaja Re: Dzień dobry! IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:13
                              to jak??? gdzie sie odbedzie posiedzenie zarządu??? oczywiscie mam na mysli przyszły weekend w KK ?
                              • fgk Re: Dzień dobry! 30.08.02, 09:29

> to jak??? gdzie sie odbedzie posiedzenie zarządu??? oczywiscie mam na mysli
                                prz
                                > yszły weekend w KK ?

Gdzie i kiedy?
                                Wszystko na to wskazuje, ze niestety bede zmuszony opuscic KK juz w
                                niedzielny poranek (cos za cos). Prezes przyjezdza w piatek wieczorem,
                                jak mniemam, bo z P-nia to niedaleko. Ale pewnie Tobie piatek nie bedzie
                                pasowal...

Co do miejsca - trzeba pomyslec.

FGK
                                • Gość: kaja Re: Dzień dobry! IP: 212.244.254.* 30.08.02, 09:31
                                  no to chyba sobota wszystkim pasuje,nie myle sie???
                                  • mistle_ Re: Dzień dobry! 30.08.02, 09:40

> no to chyba sobota wszystkim pasuje,nie myle sie???

Witaj Przedstawicielko Płci Pięknej - jedyna oprócz mnie na tym forum! :)
                                    Sobota wieczorem pasuje, a jakże! :)
                • mistle_ Re: Analiza... 30.08.02, 08:08
                  maciej-007 napisał:

> Znuzony jednak nas czytuje!:)
                  > Mowisz, ze zaden koncern o miedzynarodowej renomie nie lokuje sie w
                  Dusznikach.
                  > ..
                  > No, szkoda...
                  > Co Miss_Mistle odpowie na sugestie PanaZnuzonego???:)

A niech sobie Pan Znużony analizuje... Niczego nie potwierdzę, ani niczemu nie
                  zaprzeczę :)
              • mistle_ Re: Analiza... 30.08.02, 08:10
                znuzony napisał:

> Żeby odgadnąc,gdzie będzie pracować mistle,należy najpierw wyznaczyć pole.Do
                > wyboru mamy jakiś ogromny koncern stawiający w Dusznikach fabrykę ,lub jakiś
                > małą przedsiębiorczość.O inwestycjii jakiegoś dużego zakładu ,z pewnością
                > trąbiły by lokalne media,więc wiadaomo by było kto i po co.Niestety nikt duży
                w
                >
                > Dusznikach nie inwestuje,więc pozostaje mała i średnaia
                > przedsiębiorczość.Obstawiam jakiś zaklad nie-publicznej opieki zdrowotnej.

Hej, Znużony, porzuć, proszę ten nieciekawy temat mojej pracy i przyłącz się do
                naszych rozmów o Kotlinie! :)
                Może polecisz nam jakąś fajną knajpkę?
                A może masz ochotę się do nas przyłączyć za tydzień? :)
                • znuzony Re: Analiza... 30.08.02, 16:52
                  Przykro mi,ale nie jestem w temacie.Przyłączyć się do czego?A jeżeli chodzi o
                  kawiarnię,proponuję przejrzenie wątku najlepsza kawiarnia w Kłodzku.Pozdrawiam.
    • maciej-007 Re: Kto ma chrapke na Mistle? 02.09.02, 15:46
      Dzis to sie za b. nie nagadalismy :-(
      No, ale coz; pewnie towarzystwo zajete...
      Dzis musze wczesniej odciac sie od kompa, wiec zegnam Was i do jutra:)

narazicho
      prezes
      • Gość: kaja ja najdłużej.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 18:43
        ...w robocie siedze:((((
        dopiero skończyłam, to co miałam do zrobienia (oczywiście z przerwą na
        odpoczynek na mieście:))))
        oj, oj...ledwo dziś żyję!!! mam nadzieję, że jutro znajdę siły i czas na
        forumowanie z Wami:))))
        a co do mych znaków szczególnych, to.....jednym słowem KIEPSKO!!!, bo np. w
        przeciwieństwie do Was, okularów nie posiadam, no ale dla charakterystyki mogę
        włożyć słoneczne, z tym że mogę głupawo wyglądać w nich np. w pochmurny dzień,
        no ale czego sie nie robi dla ideii...:))))
        no coż - spadam! do jutra!

a ten obecny zastój w plotkowaniu podczas pracy nadrobimy już niebawem:)))

pozdr,

Kaisko
        • maciej-007 to juz jest wtorek:) 03.09.02, 08:08
          Dobri den:)
          Gdzie Ci aktywisci od plotkowania?
          Kaja (Kaisko? - nawet mi sie b. podoba:)) ciezko zatyrana...
          FGK pewnie tez (no, chyba ze znowu podlaczyl sie do kroplowki z piwem:))
          Pogadam sobie sam:)
          Zimno cos sie porobilo, bo na szybach samochodow rano taka dziwna rosa sie pojawila... Przynajmniej
          to powietrze od razu czlowieka budzi... No, wlasnie - budzi. Czy ktos juz sie obudzil???!!!

over

PS. Ochotnik do zalozenia nowego watku potzrebny, bo ten juz sie dosc naladowal.
          • fgk Re: to juz jest wtorek:) 03.09.02, 08:22
            maciej-007 napisał:

> Dobri den:)

Ahoooj!:)

> Gdzie Ci aktywisci od plotkowania?

Jak to gdzie? Ładują baterie;)

> Kaja (Kaisko? - nawet mi sie b. podoba:)) ciezko zatyrana...

W Wawce tak jest, niestety:(

> FGK pewnie tez (no, chyba ze znowu podlaczyl sie do kroplowki z piwem:))

Podlaczylem sie i owszem, ale podczas weekendu.
            I to nie tylko do piwka;)

> Pogadam sobie sam:)

Bedzie monolog czy proba przemowienia przed sobotnim przemowieniem?:)

> Zimno cos sie porobilo, bo na szybach samochodow rano taka dziwna
            > rosa sie pojawila...

Trzeba jezdzic rozgrzanymi autobusami, wtedy rosy niet:)

> Przynajmniej to powietrze od razu czlowieka budzi...

Eee, tam, mnie takie powietrze strasznie w lozku pzytrzymuje:)

> No, wlasnie - budzi. Czy ktos juz sie obudzil???!!!

No co Ty? O 8:30? We wtorek?
            Co najmniej do 11:00 bede lunatykowal i skutecznie udawal, ze pracuje:)

> over
            >
            > PS. Ochotnik do zalozenia nowego watku potzrebny,
            > bo ten juz sie dosc naladowal.

I juz po klopocie:)

Pzdr.
            FGK
        • fgk A ja najwczesniej... 03.09.02, 08:13

> ...w robocie siedze:((((

... dzis przyszedlem do pracy:)

> oj, oj...ledwo dziś żyję!!! mam nadzieję, że jutro znajdę siły i czas na
          > forumowanie z Wami:))))

Ja ze swej strony deklaruje, ze czas i sily dzis sie znajda:)

> a co do mych znaków szczególnych, to.....jednym słowem KIEPSKO!!!, bo np. w
          > przeciwieństwie do Was, okularów nie posiadam, no ale dla charakterystyki
          > mogę włożyć słoneczne, z tym że mogę głupawo wyglądać w nich np.
          > w pochmurny dzień, no ale czego sie nie robi dla ideii...:))))

Sloneczne sa w pelni akceptowalne - dopiero bedziesz sie wyrozniala:)
          BTW slonce na sobotnie popoludnie juz zamowilem, resztą szczegolow na miejscu
          obiecala sie zajac Miss_Mistle:)

> a ten obecny zastój w plotkowaniu podczas pracy nadrobimy już niebawem:)))

Tak, tak, tylko prosze sie nie spoznic!!:)

Pzdr.
          FGK
          • maciej-007 Re: A ja najwczesniej... 03.09.02, 08:18
            O co Ci chodzilo z tym najwczesniej, fgk???:)
            • fgk Re: A ja najwczesniej... 03.09.02, 08:23
              maciej-007 napisał:

> O co Ci chodzilo z tym najwczesniej, fgk???:)

A dlaczego czytasz same tytuly?:)
              Napisalem, ze najwczesniej dzis przyszedlem do pracy
              [czy cos takiego, sorki, nie mam teraz podgladu;)]

FGK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka