Dodaj do ulubionych

dobry masażysta we Wrocławiu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 08:57
Witam
Zależy mi na kontakcie z dobrym masażystą/masażystką we Wrocławiu, w
rozsądnej cenie. Może to być osoba przyjmująca w centrum fitnessu/odnowy
biologicznej albo z prywatną praktyka,jednak zależy mi na cenie, bo nie
jestem osoba zamożną. Liczę na szybki odzew, bo kręgosłup zaczyna dawać się
we znaki...
Obserwuj wątek
    • nat.wroclaw Re: dobry masażysta we Wrocławiu 29.08.05, 09:13
      Hej, po wielu miesiącach prób, błędów, poszukiwań, utyskiwań i chodzenia
      pokrzywioną jak nie przymierzając postać z Moliera - znalazłam!

Pani Natalia - Ukrainka (w sumie to nie ma nic do rzeczy, ale co mi tam) - jest
      rewelacyjna! Robi 70-minutowy masaż całego ciała najwięcej uwagi poświęcając
      pokurczonym mięśniom i nerwom na plecach, ale masuje też nogi, stopy, ręce,
      brzuch i uda z przodu. Cała ta bajka kosztuje tylko 35 zł (we Wrocławiu
      masażyści najczęściej biorą 1 zł za minutę, czyli 30 min masażu kosztuje już 3
      dychy).

Teraz - gdzie. Masuje w dwóch miejscach, przy Popowickiej, Salon Piękności
      Lidia (w odnowionym budynku po dawnym Kinie Studio na 1 piętrze). tel. do
      Lidii, gdzie zapiszą na masaż albo podadzą jej komórkę: 37 35 532. Masuje też w
      jakimś miejscu przy Długiej, vis'a'vis Tesco, ale nie wiem, gdzie.

Chciałam jeszcze dodać na wypadek kąśliwych krzywień się forumowych jedynie-
      sprawiedliwych spiskowców, że NIE JESTEM rodziną pani Natalii, nie jestem też
      samą Panią Natalią, choć mam tak samo na imię, nie jestem też Lidią, nie
      pracuję w żadnym z miejsc wyżej wymienionych, nie jestem wielbłądem ;))

Serdeczności
      Nat

PS, jak do niej trafisz, to napisz jak było i czy opowiedziała Ci historię
      swojego życia :))
      • Gość: margie Re: dobry masażysta we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 11:19
        Dzięki! Nikogo nie podejrzewam o stronniczość czy kryptoreklamę, a nawet gdyby,
        to jesli dobry, to tylko polecać:) Dlatego właśnie lubię to forum:D Serdecznie
        pozdrawiam!
    • Gość: Agulka Re: dobry masażysta we Wrocławiu IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.08.05, 10:12
      Ja mogę polecić Piotra Boratyńskiego, który za masaż całego ciała wraz z
      przyjazdem do domu bierze ( brał) 35zł. Nie wiem, czy jest dobry, czy zły, ale
      nie mam porównania. POdaję nr telefonu 691662126.
      • nat.wroclaw Re: dobry masażysta we Wrocławiu 29.08.05, 11:35
        Echh .. ja to już tak mam, że panów to się raczej wstydzę. Wiem, że to może
        niemądre, że do masażysty jak do lekarza, ale co zrobić, wstyd mi i już. ;)))
        A taka Ukrainka - jak znalazł. Jakoś tak luźniej mi pokazywać babce moje
        fafle :)))

Pozdrawiam
        Nat
        • Gość: Agulka Re: dobry masażysta we Wrocławiu IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.08.05, 12:12
          :D. iedy dowiedziałam się, ze ten facet jest masażystą tancerek z Teatru (
          niezłych lasek, co widać na przedstawieniach), to przestałam się wstydzić.
          Zresztą, przy masażu jest zawsze obecny mój mąż, który czeka w kolejce na
          masaż.
          Szkoda, że ta Ukrainka nie przyjeżdża do domu :-(. Chciałabym zobaczyć jak inni
          masują

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka