Gość: kejti IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 30.08.02, 12:57 Ja taka kobita chudzienka, ale przed bandziorami chce sie bronic :) Gdzie jest taki kurs we Wroclawiu i ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
illusion Re: kurs samoobrony 30.08.02, 15:08 Gość portalu: kejti napisał(a): > Ja taka kobita chudzienka, ale przed bandziorami chce sie bronic :) > Gdzie jest taki kurs we Wroclawiu i ile kosztuje? Osobiście mógłbym polecic taki fajny klub Kung Fu. Miałem przyjemność sobie w nim ćwiczyć i nie miałem powodów do narzekań a ćwiczyłem różne sztuki walki. O ile mi wiadomo ostatnio wynajmowali sale w IX LO ale nie wiem czy tak jest nadal, w każdym razie trener nazywa się Tomek Zawicki. Jak ja stamtąd odchodziłem to ta przyjemność kosztowała 60 zł, nie wiem jak jest teraz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: kurs samoobrony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.02, 15:20 Samoobrona? O ile wiem teraz tą sprawą zajmuje się ongiś najlepszy dżudoka na świecie pan Rafałek Kubacki. Ale kurs ustala pan Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lem Re: kurs samoobrony IP: *.um.wroc.pl 30.08.02, 15:30 ewentualnie pan tymochowicz. lapki w trojkacik, spokoj iscie w stylu millerowskim na cyferblacie i celny cios powalajacy nawet ta co sie jej boja tajne sluzby [olejnik] ;) Odpowiedz Link Zgłoś