Gość: Jan Osiedlowy IP: *.c240.petrotel.pl 26.04.06, 23:20 Dokonajcie także nasadzeń wokół stadionu szkolnego przy SP nr 21 ,żeby była enklawa zieleni w centrum blokowiska osiedla Dworcowa . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Platan Re: Nowe nasadzenia w Płocku IP: *.c153.petrotel.pl 27.04.06, 08:49 Oooo! Jakże Was pokochałem za te tulipanowce, lipy , głogi i platany i innych moich kuzynów. Zobaczycie jak miasto nasze zacznie pachnieć i być piękne. A jakie cudne będą spacery alejami w towarzystwie tak szlachetnych drzew. Dzięki Wam za umajenie mojego miasta. Toż to przeciez Płock. Miasto, które ma serce i duszę i wspaniałych ludzi. Mieszkamy, żyjemy tu. Sadzcie , sadzcie jak najwięcej gdzie tylko można. Nie żałujcie pieniędzy. Gdyby było potrzeba dorzucę i ja swoją część. Wreszcie doczekałem się! A myślałem, że już wszystko stanie sie tak na opak, biednie jak to często widać w innych miastach. Jeszcze raz bardzo dziekuję Wszystkim za to, że czujecie i wiecie po co jest, czemu ma służyć zieleń w mieście. A akacje? Akacje napewno przetrzymały. Maja twardy charakter. Nie jedna srogą zimę przeżyły. Znam taką jedna, piekną, dostojną cudnie pachnącą chociaż broni sie kolcami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Yes Yes Yes" :))) Re: Nowe nasadzenia w Płocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:16 Oby więcej, jeszcze więcej drzew w Płocku, tak żeby było widać, że miasto się zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bzykador_wspanialy Re: Nowe nasadzenia w Płocku 27.04.06, 17:20 lubie 'nasadzenia'.... zwłaszcza nowe... Odpowiedz Link Zgłoś