Gość: Adam IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:54 Jedzenie be, obsługa be, Górą Restauracje Józefa Krawczyka (najlepsze w rankingach Gazety Wrocławskiej)! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: PIWNICA ŚWIDNICKA Jedzenie be, obsługa- be IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.08.02, 20:04 Gość portalu: Adam napisał(a): > Jedzenie be, obsługa be, > Górą Restauracje Józefa Krawczyka > (najlepsze w rankingach Gazety Wrocławskiej)! VIVA McDonaldy!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emi_l Re: PIWNICA ŚWIDNICKA Jedzenie be, obsługa- be 01.09.02, 11:02 Jakoś nie przeszkadza mi sam fakt istnienia jakiejkolwiek restauracji, czy pubu..Jakość jedzenia i trunków nie ma dla mnie znaczenia, jeśli nie mam potrzeby tam bywać...Jednak drażni mnie niemożebnie zdjęcie i opis posiłku łącznie z cennikiem w każdym numerze Gazety...Obrzydliwa, nachalna reklama..eeech..:/ Dlaczego nie po prostu w "ogłoszeniach płatnych" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: PIWNICA ŚWIDNICKA Jedzenie be, obsługa- be IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 14:54 Po co płacić jeśli ma się chody i można za darmo ? Odpowiedz Link Zgłoś