Dodaj do ulubionych

Ostrzegam przed wdziękami Szeretet

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 21:24
Nie chce pokazać swojej fotki,ale przynajmniej opisala swoją " urodę".

mam zeza, krzywe zęby, świńskie i
głęboko osadzone oczka, krótkie krzywe nóżki, kiepsko wykonaną trwałą, 5kg
nadwagi a do tego jak artykuuję dźwięki to seplenię i pluje wszystkich w
odległości 5m.
Obserwuj wątek
    • walkiria.ochudzka Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet 02.09.02, 21:33
      To klon isis.
      • Gość: brum Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 21:38
        Isis,boska Isis miała by przypominać Szeretet(jakoś dziwnie wybrała nick
        podobny do słowa pasztet).Byc nie możejeśli Bóg istnieje....
        • szeretet Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet 02.09.02, 21:49
          Gość portalu: brum napisał(a):

> Isis,boska Isis miała by przypominać Szeretet(jakoś dziwnie wybrała nick
          > podobny do słowa pasztet).Byc nie możejeśli Bóg istnieje....

Ale na tym forum są wesołe osóbki:-)
          Gdybyś znał/a języki inne niż Twój ojczysty (choć widzę używasz go tylko w
          bardzo przyziemnym celu) wiedział(a)byś co znaczy "szeretet". Zamiast marnować
          czas pisząc głupie posty, ucz się lepiej języków obcych!:-)Ale mi siem
          rymnęło!:-)
          p.s. nie dodałam jeszcze, że mam tłustą cerę i pozostałości po trądziku
          młodzieńczym:-)
          • Gość: Birbant Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 21:52
            Ja się chyba zakochałem.Napisz coś jeszcze bo nie zasnę.
          • Gość: brum Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 21:54
            No sama widzisz jak to się rymuje: szeretet-pasztet.Jeszcz chwila i wiersz
            jakiś powstanie.Poeci wszystkich forów łączcie się w pisaniu rymów do
            szeretet!!!
            • waldek.s Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet 02.09.02, 21:57
              Ja po pijaku przeczytałem szalet.
            • szeretet Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet 02.09.02, 22:00

> No sama widzisz jak to się rymuje: szeretet-pasztet.Jeszcz chwila i wiersz
              > jakiś powstanie.Poeci wszystkich forów łączcie się w pisaniu rymów do
              > szeretet!!!

brum, minąłeś się z powołaniem, poetą powinieneś zostać!:-)
              • Gość: brum Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 22:04
                Tak tak ,a Ty będziesz moją muzą.Kurcze,ale ja nie zamierzam być turpistą.P.S.
                Bardzo lubie Grochowiaka.
          • Gość: qwerty Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 02.09.02, 21:57
            szeretet napisała:

> Gdybyś znał/a języki inne niż Twój ojczysty (...) wiedział(a)byś co
            > znaczy "szeretet".
            ja znam jezyki obce, ale widocznie nie te, co trzeba. prosze mi powiedziec co
            znaczy "szeretet". naprawde jestem ciekaw. ewentualnie wystarczy jakas
            wskazowka gdzie szukac.
            • Gość: brum Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 22:01
              To na pewno z Węgierskiego.Przynajmniej tak wyszło z Googli

SZERETET SZOLGÁLAT - A PESTERZSÉBETI BAPTISTA GYÜLEKEZET LAPJA
              • Gość: qwerty Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 02.09.02, 22:03

> To na pewno z Węgierskiego.Przynajmniej tak wyszło z Googli
                >
                > SZERETET SZOLGÁLAT - A PESTERZSÉBETI BAPTISTA GYÜLEKEZET LAPJA
                w takim razie juz wiem, kogo sie spytac ;)
            • szeretet Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet 02.09.02, 22:02
              Gość portalu: qwerty napisał(a):

> szeretet napisała:
              >
              > > Gdybyś znał/a języki inne niż Twój ojczysty (...) wiedział(a)byś co
              > > znaczy "szeretet".
              > ja znam jezyki obce, ale widocznie nie te, co trzeba. prosze mi powiedziec co
              > znaczy "szeretet". naprawde jestem ciekaw. ewentualnie wystarczy jakas
              > wskazowka gdzie szukac.

jest to język baaardzo Polakom obcy. podpowiem Ci tylko że pochodzi z grupy
              jęz. ugro-fińskich, masz więc tylko 3 możliwości.
              pozdr.
              szeretet
              • walkiria.ochudzka Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet 02.09.02, 22:05
                Ja pierdykam.
                • Gość: Rycho Ochudzki Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 22:11
                  To ty pierdykasz pozamałżensko? Ja Ci dam ty cudzołożniku.I z Tą Szaratet? Jak
                  wy sie dogadujecie:po ugru czy po Fińsku?
              • Gość: qwerty Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 02.09.02, 22:06
                szeretet napisała:

> jest to język baaardzo Polakom obcy. podpowiem Ci tylko że pochodzi z grupy
                > jęz. ugro-fińskich, masz więc tylko 3 możliwości.
                > pozdr.
                > szeretet
                ok, juz teraz sam sie dowiem
                • Gość: Birbant Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 22:10
                  Mnie natomiast pochodzenie nicka nie interesuje. Opis rozbudził moje zmysły do
                  czerwonosci.
                  • Gość: drake Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 22:13
                    Hej kolego ,ja byłem pierwszy!!Co to ,jesteś z kolejki dla uprzywilejowanych?
                    Kombatant jakiś czy co?
                    • Gość: Birbant Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 22:18
                      Gość portalu: drake napisał(a):

> Hej kolego ,ja byłem pierwszy!!Co to ,jesteś z kolejki dla uprzywilejowanych?
                      > Kombatant jakiś czy co?

To przepraszam ale pomarzyc chyba mozna?
                  • szeretet Do Birbanta i drake 02.09.02, 22:26
                    Gość portalu: Birbant napisał(a):

> Mnie natomiast pochodzenie nicka nie interesuje. Opis rozbudził moje zmysły
                    do
                    > czerwonosci.

Panowie, ustawcie się grzecznie w kolejce, dyscyplina musi być!
                    Dalszy opis mojego wyglądu wkrótce...:-)
                    cdn
              • Gość: qwerty Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.netasi.wroc.zigzag.pl 02.09.02, 22:11
                szeretet napisała:

> Gość portalu: qwerty napisał(a):
                >
                > > szeretet napisała:
                > >
                > > > Gdybyś znał/a języki inne niż Twój ojczysty (...) wiedział(a)byś co
                > > > znaczy "szeretet".
                > > ja znam jezyki obce, ale widocznie nie te, co trzeba. prosze mi powiedziec
                > co
                > > znaczy "szeretet". naprawde jestem ciekaw. ewentualnie wystarczy jakas
                > > wskazowka gdzie szukac.
                >
                > jest to język baaardzo Polakom obcy. podpowiem Ci tylko że pochodzi z grupy
                > jęz. ugro-fińskich, masz więc tylko 3 możliwości.
                > pozdr.
                > szeretet
                juz wiem. baaardzo romantyczne ;)
                • Gość: Dari Raczej trywialne IP: *.warszawa.ec.pl 02.09.02, 22:24
                  qwerty napisał

> > szeretet
                  > juz wiem. baaardzo romantyczne ;)

A nawet tendencyjne ;((

pozdrawiam
                  Dari
                • Gość: jabłko Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.biuro.kom / 10.101.1.* 02.09.02, 22:34
                  z tego wszystkiego i ja poszukałam tego tłumazcenia, rzeczywiście piekne słowo,
                  z pewnoscią zapamiętam... pozdr :-)
                  • Gość: Birbant Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.02, 22:41
                    Mnie sie nie chce szukać. Powie ktos wreszcie czy nie? Co do kolejek to nie ma
                    takiej mozliwosci. Tylko pojedynek!
                    • Gość: Dari Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.warszawa.ec.pl 03.09.02, 01:55
                      Birbant napisał:
                      > Mnie sie nie chce szukać. Powie ktos wreszcie czy nie?

Miłość. Agape.

pozdrawiam
                      Dari
          • Gość: Ksiegowy po 30-tce Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.rrcnet.com 03.09.02, 00:50
            szeretet napisała:

> p.s. nie dodałam jeszcze, że mam tłustą cerę i
            pozostałości po trądziku
            > młodzieńczym:-)

A poniewaz twym rodzimym jezykiem jest hebrajski, to masz
            jeszcze jeden charakterystyczny szczegol troche inny niz
            u reszty kobiet.

A nick moze i romantyczny, a na pewno banalny.
            • isis! Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet 03.09.02, 10:29
              Gość portalu: Ksiegowy po 30-tce napisał(a):

> A poniewaz twym rodzimym jezykiem jest hebrajski, to masz
              > jeszcze jeden charakterystyczny szczegol troche inny niz
              > u reszty kobiet.

Powiedział fred (patrz IP) marszcząc freda.
              • Gość: Ksiegowy po 30-tce Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet IP: *.investici.org 03.09.02, 21:08
                Onanizując się lewą ręką isis! napisała:

> Powiedział fred (patrz IP) marszcząc freda.

Hej Dżysis, a teraz za kogo mnie weźmiesz ?

Czyżby onanizm był dla Ciebie naganny? Ejże ;-)
    • johann3 Re: Ostrzegam przed wdziękami Szeretet 03.09.02, 10:45

>
      > mam zeza, krzywe zęby, świńskie i
      > głęboko osadzone oczka, krótkie krzywe nóżki, kiepsko wykonaną trwałą, 5kg
      > nadwagi a do tego jak artykuuję dźwięki to seplenię i pluje wszystkich w
      > odległości 5m.

cholera, tak postrzegam większość kobiet, pytanie czy to mój ideał, czy jestem
      zawoalowanym pedałem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka