Dodaj do ulubionych

Zepter-Maccabi

IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.01, 23:05
parę dni temu wielu "znawców" koszykówki twierdziło po co Jamison Zapterowi...
ja myślałem inczej, wiem, że Jego zachowanie nie było szczytem dżentelmeństwa,
ale patrząc tylko ze względu sportowego taki zawodnik był Zepterowi potrzebny,
udowodniło to w meczu Maccabi... 22pkt, najwecej w druzynie... czy dalej znawyc
twierdza, ze ybła to głupota? A przecież Maccabi to nie jakiś tam zespolik,
przegrana w takim stylu ujmy nie przynosi... Jamison ja doceniam to co dla nas
robisz, anwet jęsli nie do końca wszystko było w porządku, jesteś tylko
człowiekim, nie mylą się tylko głupcy...
Obserwuj wątek
    • Gość: redaktor Re: Zepter-Maccabi IP: 10.40.65.54, 10.1.10.* 28.03.01, 15:06
      Tylko czy Jamison powtórzy swój wyczyn w czwartek w Hali Ludowej? Czy mamy
      szanse pobic Maccabi?
      • akm Re: Zepter-Maccabi 29.03.01, 08:51
        Wbrew pozorom, teraz będzie nam trudniej, niż w Izraelu. Tam nałożyły się dwie
        rzeczy: Śląsk zaskoczył formą, Maccabi chyba jednak zdecydowanie nas
        zlekceważyło.
        Będzie ciężko, zwłaszcza, że sędziowie nawet w HL nie bardzo rzetelnie
        sędziują. Ale jeżeli Adam i Józek znajdą swoją formę, a Jamison jej nie zgubi,
        to będzie ciekawy mecz.

Pozdrawiam
        AKM
        www.forum-akm.fir.pl
        • marcini Re: Zepter-Maccabi 29.03.01, 10:09
          No coż, pierwsza część mojego proroctwa co do meczu w Tel Awiwie nie sprawdziła
          sie. Jednak w dalszym ciągu twierdzę, że dziś Maccabi bezproblemowo nawrzuca
          Zepterowi i awansują do kolejnej rundy Suproligi.Po prostu taka drużyna "nie
          może sobie pozwolić na odpadnięcie z rozgrywek w tak wczesnej fazie i z tak
          przeciętnym zespołem" czy to się komuś podoba czy nie!!! Może ktoś podrzuci
          jakieś argumenty przemawiające na korzyść Zeptera. I proszę sobie darować
          teksty o wspaniałej publice i własnym parkiecie.
          Pozdro!!!
    • Gość: viri Re: Zepter-Maccabi IP: 213.76.92.* 29.03.01, 16:54
      ale gdyby nie zrobil tego numeru to moze nie gralibysmy z izraelem - a swoja
      droga to co zydzi robia w eurolidze ?

niech zyje wolna palestyna !
      • marcini Re: Zepter-Maccabi 29.03.01, 16:56
        Pierdolę antysemitów!!!
        • Gość: viri Re: Zepter-Maccabi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.01, 21:57
          nie jestem antysemita...
          nie obrazaj mnie prosze !
          • marcini Re: Zepter-Maccabi 31.03.01, 15:07
            Dobra zastanowię się :)))
      • Gość: AKM Re: Zepter-Maccabi IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.01, 00:15
        Gość portalu: viri napisał(a):

> ale gdyby nie zrobil tego numeru to moze nie gralibysmy z izraelem - a swoja
        > droga to co zydzi robia w eurolidze ?
        >
        > niech zyje wolna palestyna !

Wbrew pozorom (???!!!) ta wypowiedź nie jest antysemicka:
        - po pierwsze, Izrael gra w rozgrywkach europejskich wszystkich dyscyplin z
        przyczyn politycznych: zbyt niebezpieczne dla zawodników i kibiców byłoby, gdyby
        Izrael grał w swojej strefie kontynentalnej.
        - też popieram Wolną Palestynę: pamiętajmy, że większość swoich terenów Izrael
        zdobył w wojnie (sześciodniowej) w latach sześćdziesiątych. Tereny te noszą
        status ziem okupowanych, i powinny należeć do Palestyny. denerwuje mnie mówienie
        o walczących Palestyńczykach per terroryści, zwłaszcza w Polsce, która też była
        nie tak dawno okupowana, a walczący z okupantem noszą dumne miano partyzantów.
        - a całość to wynik polityki USA wobec BW (i wpływu na tę politykę Żydów
        mieszkających w USA)
        - poczytajcie wiersze Ericha Frieda - Żyda - będziecie zdumieni, co Żyd może
        myśleć o swoim państwie. Gdyby napisał to ktoś innej narodowości, uchodziłby za
        pierwszego antysemitę świata (proponuję np. "Höre Israel")

Pozdro
        AKM

www.forum-akm.fir.pl
    • Gość: Bartek R Re: Zepter-Maccabi IP: *.wroclaw.ppp.tpnet.pl 22.04.01, 19:01
      Śląsk musi przebudować przede wszystkim linię ataku, gdyż jeśli chcemy się
      liczyć w Europie, to musimy jeszcze się nauczyć atakować, bo obrona jest
      całkiem, całkiem.
      Chciałbym żeby wreszcie jakiś obcokrajowiec przylatujący z NBA wreszcie został
      na więcej niż 0,5 roku. Życzę więc managerom i działaczom Śląska, by wreszcie
      sensownie zainwestowali pieniądze. Nie chcę żeby koszykarz, który będzie w
      następnym sezonie "gwiazdą z Ameryki" został na tylko 1 sezon. Trzymajmy
      ICH !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka