Dodaj do ulubionych

ból piersi

06.03.05, 23:28
Dziś jest 6 dzień po owulacji,ale co mnie niepokoi to ból piersi-podobny do
tego, który odczuwam przed miesiączką.Cykle mają zwykle długość 26-28 dni.
Skąd ten ból? Czy ktoś zna wytłumaczenie?
Obserwuj wątek
    • monik39 Re: ból piersi 06.03.05, 23:31
      Jeszcze dodam,iż od ponad roku walczę z podwyższona prolaktyną.Obecnie Pani
      doktor stwierdziła że juz jest ok, nie robiłam jednak badania aby to potwierdzić
    • amelka788 Re: ból piersi 13.03.05, 20:25
      Ja również mam bóle piersi i to od jakis 14 m-cy tzn od kiedy zaczeliśmy sie
      starać o dzidzie. Bóle zaczynaja się w połowie m-ca chyba przy owulacji. W
      niektóre m-ce ból jest nie do zniesienia. Właśnie dzisiaj go mam, nie da się
      dotknąć piersi. Co miesiąc pocieszam się że może to będzie ciąża jak na razie
      nic z tego. Pozdrawiam.
      • gocha500 Re: ból piersi 13.03.05, 21:14
        ja tez nie wiem co to moze byc mnie np bardzo rzadko bola piersi a jesli juz
        bola to zazwyczaj cale lacznie z brodawkami a teraz jakies 2 dni po owu zaczely
        mnie bolec same brodawki i zaczynam wariowac czy przypadkiem nie zaciazylam!!!!
        moja tesciowa np zaraz po owu w cyklu w ktorym zaszla odczuwala bol piersi!!!!
        ona ponoc od razu wiedziala ze zaszla bo wogole sie dziwnie czula i to zaraz
        praktycznie!!!!!!!!!dziwne to!!!ale daje nadzieje!!!!
        • monik39 Re: ból piersi-do Gosi 13.03.05, 22:03
          Ja też wariuję,dlatego zrobiłam test, niestety sad.Mam nadzieję że @ nie
          przyjdzie.Muszę poczekać jeszcze kilka dni.Nie wiem jak to wytrzymam.
      • monik39 Re: ból piersi 13.03.05, 22:00
        Z kolei u mnie po raz pierwszy to się pojawiło.Zawsze miałam bóle piersi,ale
        tuz przed @.Ja też staram się od ponad roku.W 23 dc robiłam test,niestety
        negatywny.Muszę uzbroić się w cierpliwość.Pozdrawiamsmile
        • gocha500 Re: ból piersi 14.03.05, 07:05
          dziewczyny dzis u mnie 7 dzien odkad byl skok tempki(mam okolo 50 dniowe cykle)
          od skoku wyglada to tak:

30-36,65
          31-36,9
          32-36,85
          33-37,0
          34-37,05
          35-37,1
          36-37,0
          37-37,0

dzis np bardziej niz ostatnio bola mnie jajniki i tak jakby cale podbrzusze!!!!!
          dziwne!!!!!mam nadzieje ze nie na wredna @@@@@@!!!!!!!!
          co myslicie o tej tempce?????jest szansa????moze wyjsc test jesli zrobie go w
          sobote?????(no wiecie w sobote wypada 5-lecie naszej pierwsej randki!!!!!moze
          taki prezencik mezowi zrobic!!!)
          • monik39 Re: ból piersi 14.03.05, 21:29
            Tempka ładnie rośnie.Zyczę Ci aby to było TO! smile
    • apearl Re: ból piersi 14.03.05, 10:29
      ja tez tak mam. Ale jak przez 3 miesiace zazywalam Castagnus to czulam sie
      cudownie. Teraz przestalam, bo wyczytalam, ze nie mozna go zazywac jak jest w
      ciazy (cos w tym stylu) No i przestala. Drugi cykl jestem bez Castagnusa i mam
      wrazenie jakby mi zaraz piersi mialy peknac. Juz nie wspomne ze o spaniu na
      brzuchu moge zapomniec.
      • martann Re: ból piersi 15.03.05, 08:31
        no to i ja się dołączam, piersi w tym cyklu nie tyle bolą co są strasznie
        nabrzmiałe, mineło już 12 dni po owu która była wyjątkowo wcześnie i jakoś boję
        się testować smile może jutro
        pozdrawiam i życzę II
        • martann Re: ból piersi 15.03.05, 08:32
          sorki że 2 razy
          no to i ja się dołączam, piersi w tym cyklu nie tyle bolą co są strasznie
          nabrzmiałe, mineło już 12 dni po owu która była wyjątkowo wcześnie i jakoś boję
          się testować smile może jutro
          pozdrawiam i życzę II
          www2.fertilityfriend.com/home/9903e
          • monik39 Re: ból piersi 15.03.05, 19:45
            Moje już przestały boleć,ale nadal pozostają nabrzmiałe.Jutro termin @.Wczoraj
            i dziś zaobserwowałam niewielkie plamienia. Tempka spadła z 37 do 36,6.Coś mi
            się zdaje, że czekają mnie starania w kolejnym cyklusad
    • karola11 Re: ból piersi 16.03.05, 22:16
      mnie piersi bola prawie cały czas. Obecnie biorę Dianę i castagnus. Ból mija
      tylko na parę dni w cyklu.
      • monik39 Re: ból piersi 18.03.05, 17:15
        no i przyszła wredna @
        • agsc77 Re: ból piersi 18.03.05, 17:24
          Nie przejmuj się! W ostatnim cyklu miałam podobnie! Nie dość że owu po raz
          pierwszy od 9 m-cy była to ja z nią sobie wielkie nadzieje porobiłam, ból
          piersi ogromny i obrzmienie wydatne zaraz po owu, az M. miał na mnie większą
          ochotę wink. Tak mnie trzymało do @. I znooowu nic. ;-( Ale przynajmniej owu
          wrócila po nie powiem iluletnim uśpieniu. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka