monik39 06.03.05, 23:28 Dziś jest 6 dzień po owulacji,ale co mnie niepokoi to ból piersi-podobny do tego, który odczuwam przed miesiączką.Cykle mają zwykle długość 26-28 dni. Skąd ten ból? Czy ktoś zna wytłumaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monik39 Re: ból piersi 06.03.05, 23:31 Jeszcze dodam,iż od ponad roku walczę z podwyższona prolaktyną.Obecnie Pani doktor stwierdziła że juz jest ok, nie robiłam jednak badania aby to potwierdzić Odpowiedz Link Zgłoś
amelka788 Re: ból piersi 13.03.05, 20:25 Ja również mam bóle piersi i to od jakis 14 m-cy tzn od kiedy zaczeliśmy sie starać o dzidzie. Bóle zaczynaja się w połowie m-ca chyba przy owulacji. W niektóre m-ce ból jest nie do zniesienia. Właśnie dzisiaj go mam, nie da się dotknąć piersi. Co miesiąc pocieszam się że może to będzie ciąża jak na razie nic z tego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: ból piersi 13.03.05, 21:14 ja tez nie wiem co to moze byc mnie np bardzo rzadko bola piersi a jesli juz bola to zazwyczaj cale lacznie z brodawkami a teraz jakies 2 dni po owu zaczely mnie bolec same brodawki i zaczynam wariowac czy przypadkiem nie zaciazylam!!!! moja tesciowa np zaraz po owu w cyklu w ktorym zaszla odczuwala bol piersi!!!! ona ponoc od razu wiedziala ze zaszla bo wogole sie dziwnie czula i to zaraz praktycznie!!!!!!!!!dziwne to!!!ale daje nadzieje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monik39 Re: ból piersi-do Gosi 13.03.05, 22:03 Ja też wariuję,dlatego zrobiłam test, niestety .Mam nadzieję że @ nie przyjdzie.Muszę poczekać jeszcze kilka dni.Nie wiem jak to wytrzymam. Odpowiedz Link Zgłoś
monik39 Re: ból piersi 13.03.05, 22:00 Z kolei u mnie po raz pierwszy to się pojawiło.Zawsze miałam bóle piersi,ale tuz przed @.Ja też staram się od ponad roku.W 23 dc robiłam test,niestety negatywny.Muszę uzbroić się w cierpliwość.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gocha500 Re: ból piersi 14.03.05, 07:05 dziewczyny dzis u mnie 7 dzien odkad byl skok tempki(mam okolo 50 dniowe cykle) od skoku wyglada to tak: 30-36,65 31-36,9 32-36,85 33-37,0 34-37,05 35-37,1 36-37,0 37-37,0 dzis np bardziej niz ostatnio bola mnie jajniki i tak jakby cale podbrzusze!!!!! dziwne!!!!!mam nadzieje ze nie na wredna @@@@@@!!!!!!!! co myslicie o tej tempce?????jest szansa????moze wyjsc test jesli zrobie go w sobote?????(no wiecie w sobote wypada 5-lecie naszej pierwsej randki!!!!!moze taki prezencik mezowi zrobic!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
monik39 Re: ból piersi 14.03.05, 21:29 Tempka ładnie rośnie.Zyczę Ci aby to było TO! Odpowiedz Link Zgłoś
apearl Re: ból piersi 14.03.05, 10:29 ja tez tak mam. Ale jak przez 3 miesiace zazywalam Castagnus to czulam sie cudownie. Teraz przestalam, bo wyczytalam, ze nie mozna go zazywac jak jest w ciazy (cos w tym stylu) No i przestala. Drugi cykl jestem bez Castagnusa i mam wrazenie jakby mi zaraz piersi mialy peknac. Juz nie wspomne ze o spaniu na brzuchu moge zapomniec. Odpowiedz Link Zgłoś
martann Re: ból piersi 15.03.05, 08:31 no to i ja się dołączam, piersi w tym cyklu nie tyle bolą co są strasznie nabrzmiałe, mineło już 12 dni po owu która była wyjątkowo wcześnie i jakoś boję się testować może jutro pozdrawiam i życzę II Odpowiedz Link Zgłoś
martann Re: ból piersi 15.03.05, 08:32 sorki że 2 razy no to i ja się dołączam, piersi w tym cyklu nie tyle bolą co są strasznie nabrzmiałe, mineło już 12 dni po owu która była wyjątkowo wcześnie i jakoś boję się testować może jutro pozdrawiam i życzę II www2.fertilityfriend.com/home/9903e Odpowiedz Link Zgłoś
monik39 Re: ból piersi 15.03.05, 19:45 Moje już przestały boleć,ale nadal pozostają nabrzmiałe.Jutro termin @.Wczoraj i dziś zaobserwowałam niewielkie plamienia. Tempka spadła z 37 do 36,6.Coś mi się zdaje, że czekają mnie starania w kolejnym cyklu Odpowiedz Link Zgłoś
karola11 Re: ból piersi 16.03.05, 22:16 mnie piersi bola prawie cały czas. Obecnie biorę Dianę i castagnus. Ból mija tylko na parę dni w cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś
agsc77 Re: ból piersi 18.03.05, 17:24 Nie przejmuj się! W ostatnim cyklu miałam podobnie! Nie dość że owu po raz pierwszy od 9 m-cy była to ja z nią sobie wielkie nadzieje porobiłam, ból piersi ogromny i obrzmienie wydatne zaraz po owu, az M. miał na mnie większą ochotę . Tak mnie trzymało do @. I znooowu nic. ;-( Ale przynajmniej owu wrócila po nie powiem iluletnim uśpieniu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś