Dodaj do ulubionych

Biorą pszczoły, ale nie szerszenie

07.09.05, 23:29
tak jest jeszcze MO wezwac trzeba i por.Borewicza
Obserwuj wątek
    • Gość: manwe Re: Biorą pszczoły, ale nie szerszenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.05, 23:35
      nie zaplaci dla zasady a dzieci pogryza szerszenie. co za glupiec!
    • Gość: .. Re: Biorą pszczoły, ale nie szerszenie IP: *.crowley.pl 08.09.05, 08:20
      A czemu to akurat dla straży pożarnej? Żeby pan szanowny miał to za darmo? Ja
      sobie nie życzę płacić podatków na takie bzdety, straż pożarna ma co robić.
      • Gość: Marakuja pszczoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:14
        Ostatnio usuwałam u siebie dwa gniazda dzikich pszczół. Zrobiły się nadaktywne
        i trzeba było je usunąć. Jakoś nie było dla mnie problemem wyciągnąć 120
        złotych z portfela. W końcu moje życie i ludzi z otoczenia jest dla mnie
        ważniejsze !!!
        Rozumiem, że straż pożarna nie chce tego robić, są wykwalifikowane służby,
        które się tym zajmują i z ich pomocy trzeba skorzystać.
    • Gość: drom Re: Biorą pszczoły, ale nie szerszenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 10:08
      "Pan Jarosław zapowiada, że nie wezwie prywatnej firmy: - Nie będę płacił za
      ściągnięcie gniazda. To jest zadanie dla straży pożarnej."

a skad takie przekonanie tego pana ?
      pytam bo nie wiem - jakis paragraf, statut ... ?
      myszy i szczury tez ma mu straz pozarna usunac z domu ? a moze policja ?
      nie ! juz wiem - straz graniczna albo WOPR ;-D
    • Gość: tom Re: Biorą pszczoły, ale nie szerszenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 10:13
      Słusznie mówi Straż !!! W cywilizowanym świecie zajmują się tym
      wyspecjalizowane firmy, tym bardziej że to prywatny dom, a nie mienie
      publiczne. W Polsce straż jest wykorzystywana praktycznie do wszystkiego. Czas
      to zmienić.
    • Gość: dd Re: Biorą pszczoły, ale nie szerszenie IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 08.09.05, 20:41
      Straż Pozarna robi słusznie gdyz do takiej interwencji wysyła sie drogi sprzęt
      przewidziany do powaznych akcji ratowniczych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka