zdanowitch 07.09.05, 23:29 tak jest jeszcze MO wezwac trzeba i por.Borewicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: manwe Re: Biorą pszczoły, ale nie szerszenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.05, 23:35 nie zaplaci dla zasady a dzieci pogryza szerszenie. co za glupiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Biorą pszczoły, ale nie szerszenie IP: *.crowley.pl 08.09.05, 08:20 A czemu to akurat dla straży pożarnej? Żeby pan szanowny miał to za darmo? Ja sobie nie życzę płacić podatków na takie bzdety, straż pożarna ma co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuja pszczoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 09:14 Ostatnio usuwałam u siebie dwa gniazda dzikich pszczół. Zrobiły się nadaktywne i trzeba było je usunąć. Jakoś nie było dla mnie problemem wyciągnąć 120 złotych z portfela. W końcu moje życie i ludzi z otoczenia jest dla mnie ważniejsze !!! Rozumiem, że straż pożarna nie chce tego robić, są wykwalifikowane służby, które się tym zajmują i z ich pomocy trzeba skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drom Re: Biorą pszczoły, ale nie szerszenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 10:08 "Pan Jarosław zapowiada, że nie wezwie prywatnej firmy: - Nie będę płacił za ściągnięcie gniazda. To jest zadanie dla straży pożarnej." a skad takie przekonanie tego pana ? pytam bo nie wiem - jakis paragraf, statut ... ? myszy i szczury tez ma mu straz pozarna usunac z domu ? a moze policja ? nie ! juz wiem - straz graniczna albo WOPR ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Biorą pszczoły, ale nie szerszenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.05, 10:13 Słusznie mówi Straż !!! W cywilizowanym świecie zajmują się tym wyspecjalizowane firmy, tym bardziej że to prywatny dom, a nie mienie publiczne. W Polsce straż jest wykorzystywana praktycznie do wszystkiego. Czas to zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Biorą pszczoły, ale nie szerszenie IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 08.09.05, 20:41 Straż Pozarna robi słusznie gdyz do takiej interwencji wysyła sie drogi sprzęt przewidziany do powaznych akcji ratowniczych. Odpowiedz Link Zgłoś