Dodaj do ulubionych

Wtaj Roberto!

IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 21.09.01, 20:58
Dzieki za przekazanie mojej poczty z Meksyku.Ciezko bylo sie tam dostac do
terminalu hotelowego.Czytalem Twoj post o inwestycjach.Jak to bedzie wygladalo
w wyniku tut. katastrofy-pokaze czas.Narazie setki-tys. ludzi straci prace.W
tym duzo Polakow.W czwartek jade do NYC.Pozdr.
Obserwuj wątek
    • roberto65 Re: Wtaj Roberto! 21.09.01, 21:14
      Witam JaJacku i cieszę sie niezmiernie, ze ju,z powróciłeś do domu cąły i
      zdrowy i ze powróciłeś także na nasze Forum.
      Jeszcze raz witaj i pozdro !

PS: Ja własnie powróciłem po 5 dniach z Berlina - miasta inwestycji i
      niezliczonej ilości żurawii...budowlanych oczywiście...
      • Gość: Jajaccek Re: Wtaj Roberto! IP: *.chicago-21-22rs.il.dial-access.att.net 21.09.01, 21:29
        Byle w Berlinie przejazdem w zeszlym roku.Rozmach i z drugiej strony narzekanie
        tubylcow na extra podatki zwiazane z przenosinami stolicy.
        PS.Fox News podalo dzisiaj, ze w Niemczech mieszka 3,5 mil.wyznawcow proroka.W
        kontekscie wydarzen NYC.Pozdr.
      • Gość: terka Re: Wtaj Roberto! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.01, 22:44
        Roberto65. Przepraszam, że tu, ale może to odczytasz. Gdzieś tu na forum (chyba
        o chamstwie, a przynajmniej to miałam na myśli) pisałam, że po 3 tygodniowym
        urlopie nie poznaję mojego "ukochanego" forum. Była tam jakaś pyskówka (jak to
        się pisze?). Czy byłbyś uprzejmy i wyjaśnił mi kto to Roberto65@... i Roberto?
        I który Ty jesteś? Coś kojarzę, że w związku z jakimiś idiotami po prostu się
        rejestrujesz?
        Pozdrowionka.
        • Gość: lili Re: Wtaj Roberto! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 23:13
          Gość portalu: terka napisał(a):

> Roberto65. Przepraszam, że tu, ale może to odczytasz. Gdzieś tu na forum (chyba
          >
          > o chamstwie, a przynajmniej to miałam na myśli) pisałam, że po 3 tygodniowym
          > urlopie nie poznaję mojego "ukochanego" forum. Była tam jakaś pyskówka (jak to
          > się pisze?). Czy byłbyś uprzejmy i wyjaśnił mi kto to Roberto65@... i Roberto?
          > I który Ty jesteś? Coś kojarzę, że w związku z jakimiś idiotami po prostu się
          > rejestrujesz?
          > Pozdrowionka.

Zajrzyj terko na wątek Zmiana nicka (lub coś w tym stylu) a wszystko się wyjaśni.
          A Roberto65 to nowe wcielenie Roberto /po zarejestrowaniu/
          Pozdro!
        • roberto65 Re: Wtaj Roberto! 22.09.01, 14:01
          Gość portalu: terka napisał(a):

> Roberto65. Przepraszam, że tu, ale może to odczytasz. Gdzieś tu na forum (chyba
          >
          > o chamstwie, a przynajmniej to miałam na myśli) pisałam, że po 3 tygodniowym
          > urlopie nie poznaję mojego "ukochanego" forum. Była tam jakaś pyskówka (jak to
          > się pisze?). Czy byłbyś uprzejmy i wyjaśnił mi kto to Roberto65@... i Roberto?
          > I który Ty jesteś? Coś kojarzę, że w związku z jakimiś idiotami po prostu się
          > rejestrujesz?
          > Pozdrowionka.

Witam Terko, roberto65 to ja Roberto - musiałem się jakiś czas temu zalogować na
          portal GW, bo Andzia vel Kriss itd zaczał używać mojego nicka (na szczęscie tylko
          raz)...
          Również pozdrawiam i witam Cię serdecznie na forum...
          • Gość: terka Re: Wtaj Roberto! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.01, 12:20
            I nastała jasność. Dzięki za info.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka