mariken 19.09.05, 10:32 majgul, opowiadaj jak było we wro :)) ja na weselu byłam, i już na żadne wesele nie mam ochoty ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majgul Re: jak wam minął weekend? 19.09.05, 12:50 długooczekiwany wekend we Wrocku. Jak zwykle było fantastycznie. Tylko jedno mnie zmartwiło - poszłam z kumpelą do knajpy do której czasem wpadałyśmy podczas studiów i....byłyśmy tam chyba najstarsze:( Szok trwał do momentu zmiany knajpy na PRL (tam średnia wieku podskoczyła:) Ale ja nie przepadam za zabawą przy muzyce "weselnej" bo taką nas potraktowano w sobotę. Na pocieszenie z kumplem wpadliśmy do Alladyna na tureckie żarcie i takich bakłażanów dawno nie jadłam. Mniam!!! W pażdzierniku jadę znowu, tym razem będziemy się bawić w zgodzie z muzyką którą ja lubię czyli bardziej na rockowo:) Ale Wrocław piękny jak zwykle!!!! majgul Odpowiedz Link Zgłoś
choice Re: jak wam minął weekend? 21.09.05, 08:10 Cześć, Weekend we Wrocławiu - pierwszy od 4 miesięcy, a zważywszy na mój krótki staż w Warszawie to i bardzo wyczekiwany :) Pogoda była cudowna. Zaskoczyły mnie trochę zmiany - zamknięty most Grunwaldzki od strony Warszawy, Kazimierza Wielkiego, ale dzięki temu zrobiłem sobie wycieczkę po mieście ;). Ja z kolei odwiedziłem ze znajomymi "Zielonego Koguta". Powrót w poniedziałek - teraz leczę depresję po powrocie do Wawy :)) i planuję już kolejny weekend we Wro za dwa tygodnie. Pozdrawiam, Raf. Odpowiedz Link Zgłoś
majgul Re: jak wam minął weekend? 21.09.05, 10:09 hihi, to właśnie o "Kogucie" pisałam jako o knajpie w której poczułam się starszą niż jestem w rzeczywistości. Może w sobotę średnia wieku podskakuje ale w piątek generalnie bawiło się tam "przedszkole":) majgul Odpowiedz Link Zgłoś
choice Re: jak wam minął weekend? 21.09.05, 16:10 W sobotę było ok. Średnia wieku wyglądała na całkiem w porządku, chociaż wiesz... Czasami człowiek nie jest w stanie odróżnić wiekowo i to bynajmniej nie przez ilość wypitego alkoholu, a przez ilość wspomagaczy postarzających nastolatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
majgul Re: jak wam minął weekend? 22.09.05, 10:15 no tak...ze względu na fakt że za dużo nie pijam a i męska część nastoletniej załogi nie używa wspomagaczy postrzających (chyba???) mnie było łatwiej ocenić średnią wieku na sali:) Zresztą facetom chyba nie przeszkadza młodsza partnerka u boku:)A kobitkom niestety tak - od razu mi się włącza instynkt macierzyński:) Odpowiedz Link Zgłoś
choice Re: jak wam minął weekend? 22.09.05, 14:49 Hmm... To zależy :) Jak się ma te parę wiosen więcej, to różnica pokoleniowa może jednak dać się we znaki. Odpowiedz Link Zgłoś