Gość: www IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 19.09.05, 23:16 Ciekawy jestem czy sami kandydaci o owym poparciu coś wiedzą?A co jutro nasza Gazetka napisze o PD?Pewnie coś bardzo ważnego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lek Re: PD poparła kandydatów do Senatu spoza partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 01:07 Poparcie PD dla Paradowskiego to wazny sygnal dla wyborców, szczególnie w związku z ostatnią nagonką na niego przez wynajetego dziennikarzyne kiepskiej reputacji. Swiadczy to o duzych komptencjach kandydata skoro zyskal poparcie partii do której nie nalezy. To wysmienity fachowiec ktory przyda sie Dolnemu Śląskowi jako sentaor. Dlatego oddam na niego swój glos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja też Ja też zagłosuję na Paradowskiego IP: 62.29.136.* 20.09.05, 08:34 Ja też zagłosuję na Paradowskiego i cieszę się, że PD.pl go poparła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bianka Re: Ja też zagłosuję na Paradowskiego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.05, 11:24 a ja nie zaglosuje na paradowskiego, a jezeli wygra, to spadam z tego kraju, gdyz bedzie to sygnal, ze jest przyzwolenie na panowanie postkomunistycznych, ubecko-prokuratorko-biznesowych ukladow. Kaucz, rzekomy oprawca Frasyniuka jest bowiem przyjacielem paradowskiego i mianowanym przez niego szefem rady społecznej szpitala klinicznego. To paradowski zatrudnil zone kaucza na pelnym etacie w AM, gdzie takze zatrudniona jest szwagierka prokuratora.Paradowski osmiesza demokracje swoimi dzialaniami, o czym prasa wielokrotnie pisala (ostatnio GW:"Biała sobota wyborcza") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Ja też zagłosuję na Paradowskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 22:23 a ja tez na niego zaglosuje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirakao Re: PD poparła kandydatów do Senatu spoza partii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 08:53 A rektor Prardowski widzi jak lek i inni dzielnie bez wazeliny włażą mu do tyłka i na pewno ich za to wynagrodzi. Paradowski jest niezależnym postkokunistą, który w 1995r. działał w sztabie wyborczym Olka Kwaśniewskiego znanego w kręgach przestępczych jako "Pierwszy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: PD poparła kandydatów do Senatu spoza partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:01 Nie wiem kto jest "postkokunista" ale napewno niezalezny jest bo rózne partie go popieraja, np. PD Frasyniuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirakao literówka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 11:53 Przepraszam za literówkę. Oczywiście chodziło mi o postkomunistę. To, że PD jest za Paradowskim, to tylko dowód na to, że Frasyniuk sięgnął bruku. Popiera "niezależnego" Paradowskiego, a "niezależny" Paradowski reklamuje Otrębe z SLD, co można zobaczyć w TVP3 i jest (Paradowski) na niektórych plakatach razem z Krasoniem ("Tak jestem czerwony") Chwała nam i naszym kolegom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KED ...Spadamy... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.09.05, 10:28 Partie w której jest paru fajnych ludzi, nie dryfuje w dół, ona spada z łoskotem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farsa Re: PD poparła kandydatów do Senatu spoza partii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 10:33 cos sie chyba wutorowi pomieszalo. misiak nie jest niezalezny.... tylk paradowski - zaczynam sie zastanawiac kto "gazecie" pracuje??? chyba kolejny niekompetentny (nie wspomne juz o wczorajszej liscie na ktorej ot tak po prostu zapomniano wyminiec wszystkich kandydatów do senatu... farsa o kolesiostwo w "gazecie" - panowie i panie a ja was czytuj. kompletnie jestem zawiedziony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry sygnał Re: PD poparła kandydatów do Senatu spoza partii IP: *.am.wroc.pl 21.09.05, 13:57 Odpowiedz Link Zgłoś