Dodaj do ulubionych

PD poparła kandydatów do Senatu spoza partii

IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 19.09.05, 23:16
Ciekawy jestem czy sami kandydaci o owym poparciu coś wiedzą?A co jutro nasza
Gazetka napisze o PD?Pewnie coś bardzo ważnego!
Obserwuj wątek
    • Gość: lek Re: PD poparła kandydatów do Senatu spoza partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 01:07
      Poparcie PD dla Paradowskiego to wazny sygnal dla wyborców, szczególnie w
      związku z ostatnią nagonką na niego przez wynajetego dziennikarzyne kiepskiej
      reputacji. Swiadczy to o duzych komptencjach kandydata skoro zyskal poparcie
      partii do której nie nalezy. To wysmienity fachowiec ktory przyda sie Dolnemu
      Śląskowi jako sentaor. Dlatego oddam na niego swój glos
      • Gość: Ja też Ja też zagłosuję na Paradowskiego IP: 62.29.136.* 20.09.05, 08:34
        Ja też zagłosuję na Paradowskiego i cieszę się, że PD.pl go poparła.
        • Gość: Bianka Re: Ja też zagłosuję na Paradowskiego IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.05, 11:24
          a ja nie zaglosuje na paradowskiego, a jezeli wygra, to spadam z tego kraju,
          gdyz bedzie to sygnal, ze jest przyzwolenie na panowanie postkomunistycznych,
          ubecko-prokuratorko-biznesowych ukladow. Kaucz, rzekomy oprawca Frasyniuka jest
          bowiem przyjacielem paradowskiego i mianowanym przez niego szefem rady
          społecznej szpitala klinicznego. To paradowski zatrudnil zone kaucza na pelnym
          etacie w AM, gdzie takze zatrudniona jest szwagierka prokuratora.Paradowski
          osmiesza demokracje swoimi dzialaniami, o czym prasa wielokrotnie pisala
          (ostatnio GW:"Biała sobota wyborcza")
          • Gość: alek Re: Ja też zagłosuję na Paradowskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 22:23
            a ja tez na niego zaglosuje,
      • Gość: mirakao Re: PD poparła kandydatów do Senatu spoza partii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 08:53
        A rektor Prardowski widzi jak lek i inni dzielnie bez wazeliny włażą mu do tyłka
        i na pewno ich za to wynagrodzi. Paradowski jest niezależnym postkokunistą,
        który w 1995r. działał w sztabie wyborczym Olka Kwaśniewskiego znanego w kręgach
        przestępczych jako "Pierwszy".
        • Gość: gosc Re: PD poparła kandydatów do Senatu spoza partii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 10:01
          Nie wiem kto jest "postkokunista" ale napewno niezalezny jest bo rózne partie
          go popieraja, np. PD Frasyniuka
          • Gość: mirakao literówka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 11:53
            Przepraszam za literówkę. Oczywiście chodziło mi o postkomunistę. To, że PD jest
            za Paradowskim, to tylko dowód na to, że Frasyniuk sięgnął bruku. Popiera
            "niezależnego" Paradowskiego, a "niezależny" Paradowski reklamuje Otrębe z SLD,
            co można zobaczyć w TVP3 i jest (Paradowski) na niektórych plakatach razem z
            Krasoniem ("Tak jestem czerwony")
            Chwała nam i naszym kolegom
    • Gość: KED ...Spadamy... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 20.09.05, 10:28
      Partie w której jest paru fajnych ludzi, nie dryfuje w dół, ona spada z
      łoskotem...
    • Gość: farsa Re: PD poparła kandydatów do Senatu spoza partii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 10:33
      cos sie chyba wutorowi pomieszalo. misiak nie jest niezalezny.... tylk
      paradowski - zaczynam sie zastanawiac kto "gazecie" pracuje???

chyba kolejny niekompetentny (nie wspomne juz o wczorajszej liscie na ktorej ot
      tak po prostu zapomniano wyminiec wszystkich kandydatów do senatu...
      farsa o kolesiostwo w "gazecie" - panowie i panie a ja was czytuj. kompletnie
      jestem zawiedziony
    • Gość: dobry sygnał Re: PD poparła kandydatów do Senatu spoza partii IP: *.am.wroc.pl 21.09.05, 13:57

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka