Dodaj do ulubionych

RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 17:01
Obserwuj wątek
    • Gość: ewelina Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry IP: 62.233.178.* 20.09.05, 17:29
      wiem ze stary Blok jest rewelacyjny, jesli to jego syn to nie mam niestety pojecia
    • Gość: jatirs Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 17:34
      na dzień dobry uświadomił mnie jakie to niezdrowe i niebezoieczne są tabletki
      antykoncepcyjne i zaczął namawiać na dziecko... receptę wypisał, gdy wyraźnie
      mu powiedziałam, ze mój brzuch jest moją sprawą... USG robił tak niedelikatnie,
      że dwa dni mnie wszystko bolało... choć chwała mu za to, ze w ogóle zrobił... o
      badaniu piersi nawet nie pomyślał...
    • Gość: Agulka Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 20:58
      2 lata temu bya w ciąży, po różnych koleżankach i forach ( zwłaszcza edziecko-
      szpitale , ciąża i poród) wypytywałam o dobrych ginekologów. O dr Bloku nie
      słyszałam. Najbardziej "medialnym" lekarzem jest dr Jarosz, ja u niego nie
      byłam, więc się nie wypowiadam. W czasie ciązy chodziłam do dr Saczko, który
      dla mnie był rewelacyjny, ale na róznych forach internetowych zdania na jego
      temat sa podzielone. Co do tych opinii na forach też musisz byc ostrożna, gdyż
      często sami lekarze robią sobie rkalmę, albo antyreklamę;-)
    • malaszaramysz Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry 20.09.05, 21:30
      Ojciec lepszy ale syn też może być. W tej samej przychodni przyjmują.
      • Gość: aga Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.09.05, 21:51
        Polecam Dr Andrzeja Pawluka. dla mnie to autorytet i marka.
    • Gość: bardzo dobry Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry IP: *.am.wroc.pl 21.09.05, 14:45
      Ale ojciec lepszy, bo bardziej doświadczony!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka