Gość: monikaa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 17:01 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewelina Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry IP: 62.233.178.* 20.09.05, 17:29 wiem ze stary Blok jest rewelacyjny, jesli to jego syn to nie mam niestety pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatirs Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 17:34 na dzień dobry uświadomił mnie jakie to niezdrowe i niebezoieczne są tabletki antykoncepcyjne i zaczął namawiać na dziecko... receptę wypisał, gdy wyraźnie mu powiedziałam, ze mój brzuch jest moją sprawą... USG robił tak niedelikatnie, że dwa dni mnie wszystko bolało... choć chwała mu za to, ze w ogóle zrobił... o badaniu piersi nawet nie pomyślał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 20:58 2 lata temu bya w ciąży, po różnych koleżankach i forach ( zwłaszcza edziecko- szpitale , ciąża i poród) wypytywałam o dobrych ginekologów. O dr Bloku nie słyszałam. Najbardziej "medialnym" lekarzem jest dr Jarosz, ja u niego nie byłam, więc się nie wypowiadam. W czasie ciązy chodziłam do dr Saczko, który dla mnie był rewelacyjny, ale na róznych forach internetowych zdania na jego temat sa podzielone. Co do tych opinii na forach też musisz byc ostrożna, gdyż często sami lekarze robią sobie rkalmę, albo antyreklamę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry 20.09.05, 21:30 Ojciec lepszy ale syn też może być. W tej samej przychodni przyjmują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry IP: *.kom / *.kom-net.pl 20.09.05, 21:51 Polecam Dr Andrzeja Pawluka. dla mnie to autorytet i marka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo dobry Re: RADOSŁAW BLOK ginekolog -czy dobry IP: *.am.wroc.pl 21.09.05, 14:45 Ale ojciec lepszy, bo bardziej doświadczony! Odpowiedz Link Zgłoś