Dodaj do ulubionych

Morfea to cool babeczka

IP: 62.233.177.* 10.09.02, 11:36
jw.
Obserwuj wątek
    • morfea Re: Morfea to cool babeczka 10.09.02, 12:37
      Dzięki, aleś mnie zaskoczył! A jakby waldki cos o tych barkach...;-))))))to ja
      chetnie poczytam! pozdrovki!
      • waldek.s Re: Morfea to cool babeczka 10.09.02, 13:41
        morfea napisała:

> Dzięki, aleś mnie zaskoczył! A jakby waldki cos o tych barkach...;-))))))to
        ja
        > chetnie poczytam! pozdrovki!

Patrz temat : do isis

A co do wpisu wyżej to też tak uważam.
        • morfea Re: Morfea to cool babeczka 10.09.02, 17:22
          ok! czekam na wieści od waldaka 1! Czemu one tak krzyczą, że z wami nie nalezy
          się zadawać? Może coś przeoczyłam??????Pozdr.
          M.
          • waldek.s Re: Morfea to cool babeczka 10.09.02, 19:21
            morfea napisała:

> ok! czekam na wieści od waldaka 1! Czemu one tak krzyczą, że z wami nie
            nalezy
            > się zadawać? Może coś przeoczyłam??????Pozdr.
            > M.

Nasz waldek namberłan wróci dopiero pod koniec miesiąca.
            • Gość: ON_MORPH Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.02, 19:28
              ....i do tego ma cool nicka! :-) Pozdr!
    • morfea Re: Morfea to cool babeczka 10.09.02, 22:36
      istnieje nawet jakaś zbieżność nickowa ;-))))dzięki i dobranoc!
      • waldek.s Re: Morfea to cool babeczka 14.09.02, 08:11
        Nie pękaj mała wobec tych wszystkich inwektyw. Taka jest właśnie kultura na
        forum
        • morfea Re: Morfea to cool babeczka 14.09.02, 12:55
          O nie! daleko mi od pękania!chyba ze śmiechu...jak sobie wyobrażę niektóre
          madamy z rozwianym włosem wklepujące te wszystkie brzydkie słowa, co to w
          naturze nie wyszły by im z ust.....Ha! dzięki i pozdr. wszystkich Waldków,
          Freda, Rafisa i Akm ? może przekręciłam? Przepraszam!!!!! Znacie jakiś fajny
          kawał?
          • 71830321555555554988888888875o Re: Morfea to cool babeczka 14.09.02, 13:29
            morfea napisała:

Znacie jakiś fajny
            > kawał?

voila

Mały Jasio przychodzi do domu ze swiadectwem, pokazuje ojcu a tam same szostki
            od gory do dolu i tylko z religii mial banie. Na drugi dzien z samego rana
            ojciec bierze rower miedzy nogi i zasuwa do szkoly i prosi ta katechetke zeby
            chociez czworke mu wstawila bo jak to bedzie wygladac same szostki i bania z
            religii a ona mowi ze Jasiu nawet nie wiedzial ze Chrystus umarl a ojciec
            odpowiada: a bo my na takim zadupiu mieszkamy ze nawet nie wiedzielismy ze
            chorowal
          • Gość: Lolo Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 15:38
            morfea napisała:

> O nie! daleko mi od pękania!chyba ze śmiechu...jak sobie wyobrażę niektóre
            > madamy z rozwianym włosem wklepujące te wszystkie brzydkie słowa...

A ty pewnie robisz to z włoskami ulizanymi i buzią w ciup?
            • wyrwikutas Re: Morfea to cool babeczka 14.09.02, 15:44
              Lolo, czy to Twój pseudonim ze Sceny?
              • morfea Re: Morfea to cool babeczka 14.09.02, 15:50
                Lolo, w ciup, hmm musisz chyba mi to zademonstrować ;-)))) a kawał jakiś
                rzucisz?
                • Gość: Lolo Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 21:08
                  O buzi w ciup w literaturze można dużo znaleźć. Trzeba czytać.
                  • kiwas Re: Morfea to ciool babeczka 14.09.02, 22:35
                    Gość portalu: Lolo napisał(a):

> O buzi w ciup w literaturze można dużo znaleźć. Trzeba czytać.

wlasnie.ale tego nie oczekuj po wazeliniarze,Lolo,ona umie tylko lizac tylki
                    waldkom i prosic o kawaly.Ja jej moge rzucic.Ale miesem.Nie,miesa na nia szkoda.
                    • Gość: fred Re: Morfea to ciool babeczka IP: 168.143.113.* 14.09.02, 23:39
                      kiwas bredził:

> Gość portalu: Lolo też bredził(a):

> ble, ble, ble...

Wy, pedały, o niej to możecie jedynie wymienić uwagi :-)))
                      • Gość: Lolo Re: Bez powtarzania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 00:10

>
                        > > ble, ble, ble...
                        >
                        A z ciebie jest wielki ciul pejoratywnie myśląc.
                    • Gość: Beavis Re: Morfea to ciool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 23:39
                      kiwas napisał:

> Gość portalu: Lolo napisał(a):
                      >
                      > > O buzi w ciup w literaturze można dużo znaleźć. Trzeba czytać.
                      >
                      > wlasnie.ale tego nie oczekuj po wazeliniarze,Lolo,ona umie tylko lizac tylki
                      > waldkom i prosic o kawaly.Ja jej moge rzucic.Ale miesem.Nie,miesa na nia
                      szkoda
                      > .kiwaczek jest rzeźnikiem
                      • morfea Re: Morfea to ciool babeczka 15.09.02, 12:35
                        hmm myslałam, że Lolo i Kiwas są dorosli, no cóż zdarzają się pomyłki...A w
                        ogóle to jakaś pomyłka, wazeliniarze to Wy i to wy uprawiacie jakiś
                        groupizm...;-)))))))) z kim? hmmm.....
                        • Gość: Lolo Re: Morfea to ciool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 14:12
                          O sobie mogę napisać, że jestem przerośnięty i dlatego kończyłem stacjonarne
                          studia w OHP w zawodach tynkarz-parkieciarz. Aktualnie pracuję jako wizażysta w
                          jednym z nalepszych salonów wrocławskich. Parkieciarstwo pozostało moim hobby i
                          dlatego na forum często bywam. Martwi mnie jednak, że tu niektórym wiele klepek
                          brakuje. Fredziowi już pisałem, że głuchy jestem i dlatego z zapałem gram tylko
                          na organach "Chomonta" /po franc. Chomąto/. Z tego powodu także wiele "mądrych"
                          argumentów do mnie nie dociera. Wazelinę pozostawiam chłopcom z "Albatrosa" do
                          konserwacji Chondów i Jamachów, na których po parku rędzińskim jeżdżą. Bez
                          ukłonów.
                          • Gość: Marianna Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.02, 15:07

> O sobie mogę napisać, że jestem przerośnięty i dlatego kończyłem stacjonarne
                            > studia w OHP w zawodach tynkarz-parkieciarz. Aktualnie pracuję jako
                            wizażysta w
                            >
                            > jednym z nalepszych salonów wrocławskich. Parkieciarstwo pozostało moim
                            hobby i
                            >
                            > dlatego na forum często bywam. Martwi mnie jednak, że tu niektórym wiele
                            klepek...

Coś mnie się wydaje, że Lolo to zmutowany Janek (ten od kozy).
                            • Gość: Andzia Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 15:40
                              aa isis to zmutowany roberto ten od...
                            • Gość: Lolo Re: Morfea to cool babeczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 18:43
                              Capa szukasz? Nudno?
                        • kiwas Re: Morfea to ciool babeczka 15.09.02, 18:34
                          morfea napisała:

> wazeliniarze to Wy i to wy uprawiacie jakiś
                          > groupizm...;-)))))))) z kim? hmmm.....

taks ty gupia,ze nawet nie zmienilas tytulu.wiedzialem.
                          a ja dzisiaj widzialem isis na zywo i daj ci boze,morfi,zebys tak wygladala.
                          isis,podziwam cie,jestes wielka.a dzisiaj to juz naprawde blyszczalas.
                          nie gniewaj sie za tamto,caluski.a dla mortei laxigen.
                          • morfea do kiwasa albo majatasa? 15.09.02, 23:29
                            heh!ja się atrsznie cieszę, ze nie jestes mom wielbicielem, bo jak mogłabym
                            powiedziec komuś, że adoruje mnie kiwas????? a isis widac może, albo leci na
                            wszystko, sama nie wiem. Podobno niedziela, to bez wulgaryzmów. Amen!
                            • kiwas Re: do kiwasa albo majatasa? 15.09.02, 23:34
                              morfea napisała:

> isis widac może, albo leci na
                              > wszystko, sama nie wiem.

jak nie wiesz to nie pisz,mala idiotko.nie kapujesz,tepa glowko,ze obrazasz
                              kogos bardzo wartosciowego?

> Podobno niedziela, to bez wulgaryzmów. Amen!

kurde,radio ma-ryja i rydzyk z toba

• kiwas Re: do kiwasa albo majatasa? 15.09.02, 23:48
                              cipko, a co to majatas? moze matjas?taki sledz?
                          • Gość: paradajlosd Reklony cdn..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 23:31
                            a mi sie zdaje że kiwas to isis . powaga . albo jej malzonek ;)))))
                            • kiwas Re: Reklony cdn..... 15.09.02, 23:36
                              Gość portalu: paradajlosd napisał(a):

> a mi sie zdaje że kiwas to isis . powaga . albo jej malzonek ;)))))

albo sam mao,nie?wszyscy mnie widzieli na spotkaniu pod jemiola jak podjechal
                              malzonek isis.mialem ochote go wezwac na pojedynek,ale mam do facia szacunek.
                              • morfea kiwas zażyj coś może? 15.09.02, 23:41
                                kiwas w aptekach sprzedają chyba bez recepty coś na uspokojenie! wybuchniesz
                                chcłopie! może pacjent 3 coś tam ci coś zaleci? zrozum, że nie jestem
                                wielbicielką isis i g mnie obchodzi Twoje pieklenie chłopie! ani mała, ani
                                idiotka, a jak dla Ciebie to PANI MORFEA ;-))))))))))))))))))
                                • kiwas Re: kiwas zażyj coś może? 15.09.02, 23:51
                                  morfea napisała:

> nie jestem
                                  > wielbicielką isis

to chyba widac

> dla Ciebie to PANI MORFEA ;-))))))))))))))))))

pani cipka morfea
                              • Gość: Paradajlost Re: Reklony cdn..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.02, 23:55
                                kiwas napisał:

> Gość portalu: paradajlosd napisał(a):
                                >
                                > > a mi sie zdaje że kiwas to isis . powaga . albo jej malzonek ;)))))
                                >
                                > albo sam mao,nie?wszyscy mnie widzieli na spotkaniu pod jemiola ...
                                a co miałes na czole wydźiarane " kiwas " ????????????
                                • kiwas Re: Reklony cdn..... 16.09.02, 00:04
                                  Gość portalu: Paradajlost napisał(a):

> a co miałes na czole wydźiarane " kiwas " ????????????

spadaj,dupku,jak nie jestes w temacie
                                  • Gość: isis! Re: Reklony cdn..... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.09.02, 18:18
                                    Kiwas odwal się ode mnie ty zboczeńcu! masz chore pomysły i brudne łapska!
                                    Spadaj wreszcie!
                                    • isis! Re: Reklony cdn..... 16.09.02, 23:01
                                      Gość portalu: isis! napisał(a):

> Kiwas odwal się ode mnie ty zboczeńcu! masz chore pomysły i brudne łapska!
                                      > Spadaj wreszcie!

Kiwas, jak wiesz, odkąd nastąpił atak klonów, zawsze piszę zalogowana. Nie
                                      słuchaj więc mojego klona. Ja bym do Ciebie tak nie napisała. A za tamto już
                                      się nie gniewam :)
                                      • Gość: isis! Re: Reklony cdn..... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 12:05
                                        To jakiś klon napisał!Ja się na ciebie kiwas gniewam za tamto i za owamto! i
                                        lepiej już się nie odzywaj ty czarci pomiocie! Apage!
                                        • isis! Do mojego klona 17.09.02, 12:50
                                          Gość portalu: isis! napisał(a):

> To jakiś klon napisał!

To naprawdę jest świństwo pisać pod cudzym nickiem. Nie masz odwagi podpisać
                                          się własnym? Przeczytaj, klonie netykietę.
                                          Oświadczam, że tylko zalogowana isis! to ja.
                                          • waldek.s Re: Do mojego klona 17.09.02, 12:53
                                            I tu masz rację.
                                            • zalogowana.isis Re: Do mojego klona 17.09.02, 13:20
                                              Możecie wszyscy dać mi spokój. Wystarczy, że mamkłopot z teściową , kiwasem i
                                              psem.
                                              • waldek.s Re: Do mojego klona 17.09.02, 13:25
                                                Widzę że to poważna sprawa więc daję luz.
                                                Ale jak bym mógł ci jakoś pomóc w temacie teściowa to służę.
                                                Pozdrawiam.(waldek.s - ten który Cię trochę lubi).
                                                • zalogowana.isis Re: Do mojego klona 17.09.02, 13:35
                                                  Nie przesadzaj, wszystkie waldki to równe chłopaki.
                                                  • waldek.s Re: Do mojego klona 17.09.02, 13:48
                                                    Taka prawda jest.

Pozdr.
                                                  • isis! Re: Do mojego klona 17.09.02, 14:39
                                                    Fajnie ci pisać z samym sobą? Taaak? To miłej zabawy. Żegnam.
                                                  • Gość: Bb Do mojego klona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 15:19
                                                    I oto chyba chodziło.
                                                  • Gość: Alek Re: Do mojego klona IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.09.02, 17:34
                                                    Tylko żeby się nie przeobraziła a roberto.
                                                  • morfea Re: Do mojego klona 17.09.02, 19:05
                                                    Straciłam wątek przez te dialogi waldko-isisowe. Co z Roberto? takie ładne imię
                                                    i ponoć miał jeszcze coś pod sufitem, taka rzadkość...Ech!
                                                  • Gość: G. Re: Do mojego klona IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 13:02
                                                    hej Morfi! jak tam barki? I motorki? a Roberto chyba uciekł, tak jak isis...po
                                                    prostu....
                                                  • Gość: Lolo Re: Do G........... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 15:24
                                                    Nie masz co robić tylko od rana się szwendasz po barkach, barach itp. z
                                                    motorkiem w d..... Zmień styl życia bo w nałóg wpadniesz. Jak zawsze życzliwy
                                                    Lolo.
                                                    Ps. G nie oznacza chyba skrótu od innej nazwy małolata.
                                                  • Gość: Lolopolo Re: Do G........... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.09.02, 23:28

> Nie masz co robić tylko od rana się szwendasz po barkach, barach itp. z
                                                    > motorkiem w d..... Zmień styl życia bo w nałóg wpadniesz. Jak zawsze życzliwy
                                                    > Lolo.
                                                    > Ps. G nie oznacza chyba skrótu od innej nazwy małolata.
                                                    ???? Grzeczny chlopczyk znaczy sie ???????????????
                                                  • waldek.s Re: Do G........... 19.09.02, 08:54
                                                    Gość portalu: Lolopolo napisał(a):

> Gość portalu: Lolo napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Nie masz co robić tylko od rana się szwendasz po barkach, barach itp. z
                                                    > > motorkiem w d..... Zmień styl życia bo w nałóg wpadniesz.

Po barkach niech się szwęda.
                                                  • Gość: Bogdan Re: Do G........... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.09.02, 17:03
                                                    i po barkach i holownikch
                                                  • walkiria.ochudzka Re: Do G........... 19.09.02, 19:04
                                                    i po pchaczach.
                                                  • morfea Re: Do F. 20.09.02, 00:00
                                                    czemu tu tak smutno? znikam na trochę, ale cos czuję, że bez żalu. Na razie
                                                    Fred! ;-))))))))
                                                  • Gość: fred Re: Do F. IP: 168.143.113.* 20.09.02, 00:04
                                                    Do zobaczenia Morfi!
                                                    Będzie mi Ciebie brakowało...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka