Dodaj do ulubionych

Któa Uczelnia?

IP: 82.160.92.* 25.09.05, 17:13
witam Wrocławian. Mam do Was pytanie odnośnie studiów. Nie wiem jaką Uczelnię
wybrać a może ktoś mi pomoże i podpowie co slyszał na dany temat. Zastanawiam
się nad Administracją albo Politologią w Wyższej Szkole Bankowej (słyszałam że
średni poziom i cuda niewidy robią z czesnym ale czy to prawda?). Myślę też o
Wyższej Szkole Zarządzania i Finansów i studiach na kierunku politologia albo
Wyższa Szkoła Informatyki i Zarządzania Copernicus i kierunek Administracja.
Czy ktos słyszał coś o którejść z Uczelni, proszę o zdanie.
Obserwuj wątek
    • Gość: siaka Re: Któa Uczelnia? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.09.05, 17:26
      daj se spokój chcłopie z prywatnymi! lepiej isc na wieczorowe na państwowe!
      po tych studiach nic potrafic nie bedziesz a i tak do pracy cie nikt nie
      przyjmie widząc ze jakiegoś Copernikusa kończyłeś ...
      powodzenia!
      • neti13 Re: Któa Uczelnia? 25.09.05, 17:31
        Dobrze slyszales.Niski poziom , szopki z czesnym . Za ta kase mozesz isc na
        uczelnie panstwowa na wieczorowe lub zaoczne.

Pozdrawiam:)
        • Gość: obserwator Re: Któa Uczelnia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.05, 08:42
          Skąd ty wiesz takie rzeczy, neti? Chyba jednak trochę za bardzo uogólniasz. Są
          przecież w miarę przyzwoite uczelnie prywatne i katastrofalne państwowe. Po
          prostu, trzeba zebrać opinie o konkretnych szkołach i konkretnych kierunkach.
          Pozdrawiam.
          • neti13 Re: Któa Uczelnia? 26.09.05, 08:51
            Gość portalu: obserwator napisał(a):

> Skąd ty wiesz takie rzeczy, neti? Chyba jednak trochę za bardzo uogólniasz.

> przecież w miarę przyzwoite uczelnie prywatne i katastrofalne państwowe. Po
            > prostu, trzeba zebrać opinie o konkretnych szkołach i konkretnych kierunkach.
            > Pozdrawiam.

Ano wiem z autopsji :P
            Milo , ze juz wrociles z tego leniuchowania :)

Pozdrawiam :)))
            • Gość: obserwator Re: Któa Uczelnia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.05, 07:59
              Największym problemem uczelni prywatnych nie jest kadra (ta bywa o wiele lepsza
              niż w państwowych), organizacja czy pazerność właścicieli (założycieli).
              Największym problemem jest brak selekcji kandydatów i studentów oraz skutki
              przyjmowania na zapisy. Poziom uczelni wyznacza efektywna współpraca profesorów
              i studentów. Z większością studentów uczelni niepaństwowych pracować sie nie da
              (podobnie bywa na studiach płatnych w uczelniach państwowych). Jeśli wskaźnik
              skolaryzacji na poziomie wyższym dochodzi do 50% kazdego rocznika, większość
              studentów udaje, ze studiuje, a uczelnie stają się przechowalnią potencjalnych
              bezrobotnych.
    • tocqueville proponuję DSWE TWP 25.09.05, 17:51
      tu masz stronę
      www.dswe.wroc.pl/
      • Gość: Kasiolek Re: proponuję DSWE TWP IP: 82.160.92.* 25.09.05, 17:55
        dzięki za stronę tej uczelni ale mi chodzi o administrację albo politologię.
        pozdrawiam
      • metnia Re: proponuję DSWE TWP 27.09.05, 01:29
        równiez polecam, nie ma problemu z robieniem 2 letnich uzupełniajacych na uniwerku.
    • Gość: Lilaka Re: Któa Uczelnia? IP: 82.160.92.* 25.09.05, 19:35
      hmmm
      • Gość: Iwo Re: Któa Uczelnia? IP: 82.160.92.* 25.09.05, 23:23
        nie wiem co doradzić
        • Gość: null Re: Któa Uczelnia? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.05, 23:26
          Może Wyższa Szkoła Hutnicza - Hutmen ;)

Toś se czas chłopie wybrał na "szukanie" uczelni...
          Wojsko z kwitem czeka?
          Czy cuś?
        • Gość: kasiolek Re: Któa Uczelnia? IP: 82.160.92.* 25.09.05, 23:49
          Nie uciekam przed wojskiem bo jestem kobietą a uczelnię szukam na przyszłość.
          Pozdrawiam
          • Gość: Perl Re: Któa Uczelnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:31
            • Gość: Perl Re: Któa Uczelnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 13:34
              Czesc ja w tym roku ide na Copernikusa na administracje Slyszalam ze jest to
              dobra szkola Ale troche pozno szukasz tej szkoly bo na wiekszosci rekrutacje
              sie juz zakonczyly ale mozesz sprobowac Pa
    • Gość: lila Re: Któa Uczelnia? IP: 82.160.92.* 26.09.05, 21:48
      nie znam ich
      • Gość: WSIZ Re: Któa Uczelnia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:47
        Copernicus to dobra szkola. Jak sie uczysz to bedziesz umial i zaliczysz, a jak
        sie nie nauczysz to tylko zaliczysz :) Ogolnie wesola szkola, po pierwszym roku
        mam 100% skutecznosci a na niektorych zajeciach bylem tylko raz - na
        egzaminie :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka