Dodaj do ulubionych

We Wrocławiu i na Dolnym Śląsku wygrała Platfor...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 00:41
Brawo Zdroju, Brawo PO ! hańby nie ma
Obserwuj wątek
    • Gość: moaciek Re: We Wrocławiu i na Dolnym Śląsku wygrała Platf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 02:31
      Ciekawe z czego Pd zapłaci za reklamy zwłaszcz te na słupach ZDIK. Zobaczymy
      jaki prawy jest Frasyniuk ok 80 latarni trochę kosztuje
      • magic.j Nie znalazłem na listach Donalda Tuska :( 26.09.05, 08:11
        Czy ktoś mi w końcu wytłumaczy o co chodzi?
        Chciałem zagłosować na Donalda Tuska ale nie znalazłem go na żadnej liście!
        Facet wydał tyle pieniędzy na kampanię a nie było jak na niego zagłosować.
        Tak się zdenerwowałem że oddałem głos na wszystkich pozostałych kandydatów PO.
        Po co tak namawiał aby na niego głosować skoro nie było go na liście?
        • Gość: g Re: Nie znalazłem na listach Donalda Tuska :( IP: 194.146.216.* 26.09.05, 08:45
          Tusk startował do Senatu, tam nie szukałeś??? ale z cIEBIE FAJTŁAPA
        • Gość: Gosia Re: Nie znalazłem na listach Donalda Tuska :( IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 26.09.05, 11:45
          Donald Tusk jest kandydatem na prezydenta PO, a wybory prezydenckie dopiero 9
          października, więc trudno, żebyś na karcie do wyborów parlamentarnych znalazł
          Tuska... Poza tym nawet gdyby startował do parlamentu to nie z Dolnego Śląska,
          tylko z Gdańska lub Warszawy... Następnym razem lepiej się przyjrzeć kampani i
          bardziej się tym zainteresować, wtedy nie będziesz miał takich problemów...
          Pozdrawiam
          • Gość: myszka Re: Nie znalazłem na listach Donalda Tuska :( IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.09.05, 13:08
            donald tusk owszem startowal do sejmu ale z okregu pomorskiego czyli swojego
            rodzinnego i tam byl na 1 miejscu listy PO, a oprócz tego startuje na
            prezydenta jak wygra to zrezyguje i wejdzie nastepny z listy PO na pomorzu.
    • slon16 Ale może już we Wrocławiu dość PO bo to jak PZPR 26.09.05, 06:29
      W ramach demokracji może tak już jakieś zmiany
      powinny być
      bo 15 lat stać w korkach Platformy to wiele
      Przewietrzyć przewietrzyć ten zaduch
      teren w ramach demokracji

• Gość: Fakir Re: Ale może już we Wrocławiu dość PO bo to jak P IP: 195.117.40.* 26.09.05, 06:44
        A moze to te 30 % glosowalo na PO co swiat nie tylko przez pryzmat korków widzą ):
        • Gość: Dario W-w Re: Ale może już we Wrocławiu dość PO bo to jak P IP: *.dyn.optonline.net 26.09.05, 07:48
          30% to troche mało na Wroclaw , aby sie wypowiadac za 100% Wroclawian,
          • Gość: Fakir Re: Ale może już we Wrocławiu dość PO bo to jak P IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.05, 09:30
            1. 100% wrocławian nie stoi w korkach
            2. gdzie jest powiedziane ze ktokolwiek wypowiada się w imieniu wszystkich
            wrocławian
            3 Wszyscy wrocławianie i tak nie moga glosować we Wrocławiu (są przyjezdni i nie
            zameldowani, maja ponizej 18 lat, mają zawieszone prawa obywatelskie itp.)
        • Gość: Ad Re: Ale może już we Wrocławiu dość PO bo to jak P IP: *.contium.pl 26.09.05, 12:02
          ahm. pojedź sobie autem do Warszawy, zarządzanej przez wiadomo kogo, i dopiero
          wtedy zacznij dyskutować o korkach, co? to co jest mamy Wrocławiu, to naprawdę
          ledwie namiastka korków ;>
          • Gość: Fakir Re: Ale może już we Wrocławiu dość PO bo to jak P IP: 195.117.40.* 26.09.05, 12:14
            moja wypowiedź była ironią, więc gwoli scisłości:
            - po pierwsze jestem (a rzaczej byłem) za „premierem z Krakowa",
            - po drugie co do sprawy korków - ludzie stoja w nich (nie wszyscy oczywiście
            ale spora większośc) na własne życzenie :)
    • Gość: Fajny 30% z 40% to tyle co kot napłakał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 08:46
      słabiutko słabiutko
    • Gość: morales Re: We Wrocławiu i na Dolnym Śląsku wygrała Platf IP: *.localnet / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 09:00
      Platforma Obywatelska wygrała we Wrocławiu tylko minimum nic poza tym. Winni
      jest lenistwo liderów głównie Zdrojewskiego. W kampanii urządził 2 konferencje
      prasowe, odsłonięcie plakatu wyborczego i ............nic poza tym. Tak sie nie
      robi kampanii. On wiedział, że ma miejsce z Sejmie w kieszeni ale nic nie
      zrobił dla partii. We Wrocławiu Zdrojewski ma wizerunek, ale juz nieco
      przykurzony. Powinien go odnowic spotykać z ludźmi na wiecach, namawiac na
      głosowanie na PO. I pociagnąć za sobą przynajmniej jeszcze jednego do Sejmu.
      Ale niestety jak ktoś mysli tylko o sobie...... Przypuszczam, że dzięki
      zangażowaniu Zdrojewski mógłby dodać PO we Wrocławiu jakieś 5-8%.
      • brat44 Re: We Wrocławiu i na Dolnym Śląsku wygrała Platf 26.09.05, 13:31
        Lider wrocławskiej PO nie zdał egzaminu, pekł mit PO we Wrocławiu, zabrakło
        niektórych osób;-((((( i kampania we Wro wyglądała tak jak wyglądała.... czyli
        nijak.
    • Gość: ZAKŁADAM PARTIE:P Re: We Wrocławiu i na Dolnym Śląsku wygrała Platf IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 26.09.05, 13:32
      Mam niezły program i wogóle jestem niezły. Ktoś się przyłączy?
    • Gość: b. A kto w ogóle głosował na Samoobronę ????? IP: 15.203.169.* 26.09.05, 15:03
      A któż to jest taki mądry we Wrocławiu i głosuje na tych populistów? Wstyd dla
      Wrocławia - a już przypuszczałem, że tu mieszkają SAMI mądrzy ludzie....
    • Gość: gustaw Re: We Wrocławiu i na Dolnym Śląsku wygrała Platf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:31
      przeraża mnie wybórz PO Ewy Wandy Wolak , co ta kobieta chce robić w
      parlamencie!!!!!
      • Gość: kao posłanka Wolak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 22:20
        W regionalnej TV4 w dyskusji przedwyborczej pani Wolak porażała nawet prowadzącą
        , która musiała jej pomagać w wyrażaniu opinii.Dobrze ,że problem edukacji ,
        którym ta pani chce się zajmować w sejmie mam już za sobą.....................
        • Gość: :( Re: posłanka Wolak IP: *.wroclaw.mm.pl 27.09.05, 00:35
          totalna tragedia z ta wolak.
          ciekawe na ile pomógł nieco "sponsorowany" artykuł w GW.
          nieładnie, pani dzinnikarz, nieładnie.
          obiektywizmu w tych pani spekulacyjkach brak całkiem.
          a fu!!!
    • Gość: bucik Re: We Wrocławiu i na Dolnym Śląsku wygrała Platf IP: *.prosoft.com.pl 26.09.05, 21:12
      Wrocław jest miastem z przyszłością. Prężny, rozwijający się, blisko Pragi,
      Drezna, Berlina. Wrocławianie mają inną perspektywę oceny sytuacji, stąd i ich
      wybór jest racjonalny.
      • Gość: Platforma Super wynik Zdrojewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 06:17
        Super, brawo Zdrojewski! Nie tylko wygrał z PiS-em ale jeszcze osiagnął jeden z
        paru najlepszych wyników w kraju spośród wszystkich posłów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka