gucci77 28.09.05, 17:46 Poszukuję dobrego ortopedy dla mojej 14 m-cznej córeczki, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże :) Proszę również jeśli ktoś zna o podanie namiarów na tego specjalistę i orientacyjną kwotę za wizytę. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: ORTOPEDA we Wrocławiu 28.09.05, 17:48 Może tu Ci ktoś pomoże: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=612 Odpowiedz Link Zgłoś
betty_julcia Re: ORTOPEDA we Wrocławiu 28.09.05, 17:56 Najlepsi na Młodych Techników. Byliśmy na kontrolnej wizycie ok rok temu i kosztowało nas to 60 zl. Dr Michajłow i jeszcze drugi ale nie pamiętam nazwiska. Wiem że sa najbardziej polecani i mają usg. ------------------------------------------------------ Betty to mama a to jestem ja: GWIAZDECZKA Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: ORTOPEDA we Wrocławiu 30.09.05, 11:29 jeśli ortopeda we Wrocławiu to tylko Michajlow.Na Młodych techników. Nastw sie psychicznie na długie oczekiwanie w kolejce- opóźnienie jest zawsze ale jest najlepszy wiec warto czekac. Odpowiedz Link Zgłoś