Gość: dziewczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 08:35 bo dzisiaj Dzień Chłopaka :-))) więc Panowie, zyczę Wam ...poczucia humoru na forum i miłego dnia M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.e-wroc.com 30.09.05, 09:44 A gdzie moge sie zglosic by odebrac tego buziaka :> Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! 30.09.05, 09:48 A skąd wiesz, że dziewczynka to nie 50-letni, gruby, łysiejący pedofil w białym podkoszulku na ramiączkach? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.e-wroc.com 30.09.05, 09:53 Przed poludniem taki hardcore? A zapowiadal sie taki fajny dzien :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zboczek Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 09:58 kukus68 napisał: > A skąd wiesz, że dziewczynka to nie 50-letni, gruby, łysiejący pedofil w > białym podkoszulku na ramiączkach? :))) ... i w stringach ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! 30.09.05, 10:01 i w pończochach :))) czy ma ktoś jeszcze ochotę na buziaka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.e-wroc.com 30.09.05, 10:21 Hahah "a mialo byc tak pieknie" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 00:09 właśnie wróciłam z ładnych miejsc poza domem, i z całą stanowczością oświadczam, ze nie jestem łysolcem w stringach tylko taką trochę ...wyrosniętą dziewczynką ;-) a buziaki ... tylko wirtualne :-) PS. Czy to prawda, ze chłopaki w tym dniu dostają najczesciej od swoich dziewczynek ...bokserki? Odpowiedz Link Zgłoś
kukus68 Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! 01.10.05, 07:34 > PS. Czy to prawda, ze chłopaki w tym dniu dostają najczesciej od swoich > dziewczynek ...bokserki? Ja bokserek nie dostałem i się cieszę. Kiedyś gdy wróciłem do domu z pracy o 23 i byłem zawiany dostałem takie bokserki że siniak spod oka przez 2 tygodnie nie schodził :) Odpowiedz Link Zgłoś
tatanka-2002 Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! 30.09.05, 11:13 A ja będąc kobietką, (a nie jakims łysiejącym... w stringach i pończochach) składam Wam nasi Kochani Mężczyźni najserdeczniejsze życzenia z okazji Waszego Święta!!!! Buziaki dla całej męskiej populacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:31 Dzisiaj juz jest 1.10 ale chcialem saie zapytac czy dzisiaj tez rozdaja buziaki ???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś