Dodaj do ulubionych

MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 08:35
bo dzisiaj Dzień Chłopaka :-)))
więc Panowie, zyczę Wam ...poczucia humoru na forum i miłego dnia
M
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.e-wroc.com 30.09.05, 09:44
      A gdzie moge sie zglosic by odebrac tego buziaka :>
      • kukus68 Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! 30.09.05, 09:48
        A skąd wiesz, że dziewczynka to nie 50-letni, gruby, łysiejący pedofil w białym
        podkoszulku na ramiączkach? :)))
        • Gość: Marcin Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.e-wroc.com 30.09.05, 09:53
          Przed poludniem taki hardcore? A zapowiadal sie taki fajny dzien :P
          • Gość: zboczek Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.09.05, 09:58
            kukus68 napisał:

> A skąd wiesz, że dziewczynka to nie 50-letni, gruby, łysiejący pedofil w
            > białym podkoszulku na ramiączkach? :)))

... i w stringach ;P
            • kukus68 Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! 30.09.05, 10:01
              i w pończochach :)))

czy ma ktoś jeszcze ochotę na buziaka? :)
              • Gość: Marcin Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.e-wroc.com 30.09.05, 10:21
                Hahah "a mialo byc tak pieknie" :P
        • Gość: dziewczynka Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 00:09
          właśnie wróciłam z ładnych miejsc poza domem,
          i z całą stanowczością oświadczam, ze nie jestem łysolcem w stringach tylko
          taką trochę ...wyrosniętą dziewczynką ;-)
          a buziaki ... tylko wirtualne :-)
          PS. Czy to prawda, ze chłopaki w tym dniu dostają najczesciej od swoich
          dziewczynek ...bokserki?
          • kukus68 Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! 01.10.05, 07:34
            > PS. Czy to prawda, ze chłopaki w tym dniu dostają najczesciej od swoich
            > dziewczynek ...bokserki?

Ja bokserek nie dostałem i się cieszę. Kiedyś gdy wróciłem do domu z pracy o 23
            i byłem zawiany dostałem takie bokserki że siniak spod oka przez 2 tygodnie nie
            schodził :)
    • tatanka-2002 Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! 30.09.05, 11:13
      A ja będąc kobietką, (a nie jakims łysiejącym... w stringach i pończochach) składam Wam nasi Kochani Mężczyźni najserdeczniejsze życzenia z okazji Waszego Święta!!!! Buziaki dla całej męskiej populacji...
      • Gość: ??? Re: MOC BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH CHŁOPAKÓW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 11:31
        Dzisiaj juz jest 1.10 ale chcialem saie zapytac czy dzisiaj tez rozdaja
        buziaki ???? ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka