wyrwikutas 14.09.02, 16:45 Zbiorowy gwałt? molestowanie przez wychowawcę w sierocińcu? Stosunek z jakimś zwierzęciem? kastracja? Nie wiem ale przejrzyjcie jego wpisy a odkryjecie wokół jakich tematów się obraca. Skoda tego czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 16:55 wyrwikutas napisał: > Zbiorowy gwałt? molestowanie przez wychowawcę w sierocińcu? Stosunek z jakimś > zwierzęciem? kastracja? Nie wiem ale przejrzyjcie jego wpisy a odkryjecie > wokół jakich tematów się obraca. Skoda tego czegoś. widzisz szczawiku, kolejny przyklad na to ze jestes zwyklym gejowatym frajerem i tchorzem. umiesz sie tylko napinac na forum w realu sralbys ze strachu w majty poczwaro. spotkaj sie ze mna w realu i wtedy zobaczymy jaki z ciebie kozak mendo gejowska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost ASd to tchorz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 11:18 Gość portalu: asd napisał(a): > wyrwikutas napisał: > > > Zbiorowy gwałt? molestowanie przez wychowawcę w sierocińcu? Stosunek z jak > imś > > zwierzęciem? kastracja? Nie wiem ale przejrzyjcie jego wpisy a odkryjecie > > > wokół jakich tematów się obraca. Skoda tego czegoś. > > widzisz szczawiku, kolejny przyklad na to ze jestes zwyklym gejowatym frajerem > i tchorzem. umiesz sie tylko napinac na forum w realu sralbys ze strachu w > majty poczwaro. spotkaj sie ze mna w realu i wtedy zobaczymy jaki z ciebie > kozak mendo gejowska! Asd jestes tchorzem! Ilekroc wrzucales cos na nasze forum proponowalem tobie wypowiedzenie tych slow w cztery oczy. Podawalem mejla.... jestes tchorzem i szydze z Ciebie -masz mnostwo pryszczy na czole i zaczynasz lysiec... (czyz nie?) hehehehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent3.5 Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 16:55 Wygląda, że to dziedziczne.Kastraci nie maja takich problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 16:59 pacjent3.5 napisał: > Wygląda, że to dziedziczne.Kastraci nie maja takich problemow. klonuj sie dalej wyrwikutasie, ale nie zmienia to tego ze jestes ciota i tchorz. wez lopate i zacznij sobie kopac dol! Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent3.5 Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 17:01 Gość portalu: asd napisał(a): > pacjent3.5 napisał: > > > Wygląda, że to dziedziczne.Kastraci nie maja takich problemow. > > klonuj sie dalej wyrwikutasie, Pomyłka!! :)))))Dla niego też jest miejsce na naszym oddziale. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 17:22 Ja wiem : w dzieciństwie pokazali mu zdjęcie isis i dlatego zwariował. W szpitalu zajęcia z muzykoterapii prowadził ... nie kto inny jak...isis. Sprawa jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
morfea Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 18:05 hmm chyba waldki mają rację, te 250 kg blond i z dużym....głosem, to po prostu zwariować można. Ale czemu tak obrażacie asd? nie wiem? to znaczy nijak się nieorientuję.... Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas Morfea! 14.09.02, 22:26 morfea napisała: > hmm chyba waldki mają rację, te 250 kg blond i z dużym....głosem ty jestes poje..na na serio,myslalem,ze tylko zartujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent3.5 Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 18:31 waldek.s napisał: > Ja wiem : w dzieciństwie pokazali mu zdjęcie isis i dlatego zwariował. Ty sie, waldku.s, zakochałeś w tej Kobiecie. I to niestety przeszło w ""natręctwo"".Myślisz o Niej w dzien i w nocy.W śnie i na jawie.U nas na oddziale próbują to leczyć.Czym? Oczywiście -LEWATYWOM!!!!Ale rezultaty są marne.Bardzo Ci współczujemy. x 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie głupkowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 19:23 Nick sam mówi za siebie. Jaja nie zeszły do moszny, a resztkę przez nieuwagę wyplewiono. No i teraz beczy cienkim głosem. Dobrze, że jeszcze kłopotów z trawieniem jak Fredzio nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re:Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie głupkowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 22:04 Wyrwikutas. To było oczywiście do ciebie. Głupszego na tym forum nie znajdziesz.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 21:21 wyrwikutas napisał: > Zbiorowy gwałt? molestowanie przez wychowawcę w sierocińcu? Stosunek z jakimś > zwierzęciem? kastracja? Nie wiem ale przejrzyjcie jego wpisy a odkryjecie > wokół jakich tematów się obraca. Skoda tego czegoś. no wiesz Twój nick też chyba o czymś swiadczy.No nie? he he Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwikutas Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 21:31 pomyśl sobie o sile ( był Wyrwidąb). Odpowiedz Link Zgłoś
wyrwikutas Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 21:37 wyrwikutas napisał: > pomyśl sobie o sile ( był Wyrwidąb). Jeśli mowa o znaczeniu nicków to weź pod uwagę np zwujdrutu- z czym to sie kojarzy? albo kiwas nie lepiej by było stojący jak maczuga , a tak Eric Clapton lub W pół do szóstej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gej-divers Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 21:49 nie macie racji asd za malolata zgubił sie w lasku rędzinskim ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 22:17 I co się potem stało? Jakaś trauma? Odpowiedz Link Zgłoś
zwujdrutu Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 22:31 wyrwikutas napisał: > wyrwikutas napisał: > Jeśli mowa o znaczeniu nicków to weź pod uwagę np > zwujdrutu........ Mnie, ze zwojem.Ale zawsze moge sie rozwinac.I wtedy z rozwojem.a np.Tobie z czym??? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 22:33 Jeśli możesz sie rozwijac to spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
rafis1 Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 22:34 waldek.s napisał: > Jeśli możesz sie rozwijac to spoko. chciałoby sie żeby wiecej osób było rozwinietych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 22:38 słusznie prawisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: 62.233.154.* 15.09.02, 09:00 Zostawcie asd w spokoju. On jest taki śliczny i ma taki słodki tyłeczek... Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent3.5 Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 15.09.02, 09:19 Gość portalu: ... napisał(a): > Zostawcie asd w spokoju. On jest taki śliczny i ma taki słodki tyłeczek... Jego miejsce jest u nas.Czekamy.!!!Zawsze to nowa "twarz" w tej monotonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bollo Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.02, 15:41 Najwiekszą ze go zrobiono!!! Odpowiedz Link Zgłoś