Dodaj do ulubionych

Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd?

14.09.02, 16:45
Zbiorowy gwałt? molestowanie przez wychowawcę w sierocińcu? Stosunek z jakimś
zwierzęciem? kastracja? Nie wiem ale przejrzyjcie jego wpisy a odkryjecie
wokół jakich tematów się obraca. Skoda tego czegoś.
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 16:55
      wyrwikutas napisał:

> Zbiorowy gwałt? molestowanie przez wychowawcę w sierocińcu? Stosunek z jakimś
      > zwierzęciem? kastracja? Nie wiem ale przejrzyjcie jego wpisy a odkryjecie
      > wokół jakich tematów się obraca. Skoda tego czegoś.

widzisz szczawiku, kolejny przyklad na to ze jestes zwyklym gejowatym frajerem
      i tchorzem. umiesz sie tylko napinac na forum w realu sralbys ze strachu w
      majty poczwaro. spotkaj sie ze mna w realu i wtedy zobaczymy jaki z ciebie
      kozak mendo gejowska!
      • Gość: Radost ASd to tchorz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.02, 11:18
        Gość portalu: asd napisał(a):

> wyrwikutas napisał:
        >
        > > Zbiorowy gwałt? molestowanie przez wychowawcę w sierocińcu? Stosunek z jak
        > imś
        > > zwierzęciem? kastracja? Nie wiem ale przejrzyjcie jego wpisy a odkryjecie
        >
        > > wokół jakich tematów się obraca. Skoda tego czegoś.
        >
        > widzisz szczawiku, kolejny przyklad na to ze jestes zwyklym gejowatym
        frajerem
        > i tchorzem. umiesz sie tylko napinac na forum w realu sralbys ze strachu w
        > majty poczwaro. spotkaj sie ze mna w realu i wtedy zobaczymy jaki z ciebie
        > kozak mendo gejowska!

Asd jestes tchorzem! Ilekroc wrzucales cos na nasze forum proponowalem tobie
        wypowiedzenie tych slow w cztery oczy. Podawalem mejla.... jestes tchorzem i
        szydze z Ciebie -masz mnostwo pryszczy na czole i zaczynasz lysiec... (czyz
        nie?) hehehehehhehe
    • pacjent3.5 Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 16:55
      Wygląda, że to dziedziczne.Kastraci nie maja takich problemow.
      • Gość: asd Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 16:59
        pacjent3.5 napisał:

> Wygląda, że to dziedziczne.Kastraci nie maja takich problemow.

klonuj sie dalej wyrwikutasie, ale nie zmienia to tego ze jestes ciota i
        tchorz. wez lopate i zacznij sobie kopac dol!
        • pacjent3.5 Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 17:01
          Gość portalu: asd napisał(a):

> pacjent3.5 napisał:
          >
          > > Wygląda, że to dziedziczne.Kastraci nie maja takich problemow.
          >
          > klonuj sie dalej wyrwikutasie,
          Pomyłka!! :)))))Dla niego też jest miejsce na naszym oddziale.
          • waldek.s Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 17:22
            Ja wiem : w dzieciństwie pokazali mu zdjęcie isis i dlatego zwariował. W
            szpitalu zajęcia z muzykoterapii prowadził ... nie kto inny jak...isis. Sprawa
            jasna.
            • morfea Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 18:05
              hmm chyba waldki mają rację, te 250 kg blond i z dużym....głosem, to po prostu
              zwariować można. Ale czemu tak obrażacie asd? nie wiem? to znaczy nijak się
              nieorientuję....
              • kiwas Morfea! 14.09.02, 22:26
                morfea napisała:

> hmm chyba waldki mają rację, te 250 kg blond i z dużym....głosem

ty jestes poje..na na serio,myslalem,ze tylko zartujesz.
            • pacjent3.5 Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 18:31
              waldek.s napisał:

> Ja wiem : w dzieciństwie pokazali mu zdjęcie isis i dlatego zwariował.
              Ty sie, waldku.s, zakochałeś w tej Kobiecie. I to niestety przeszło
              w ""natręctwo"".Myślisz o Niej w dzien i w nocy.W śnie i na jawie.U nas na
              oddziale próbują to leczyć.Czym? Oczywiście -LEWATYWOM!!!!Ale rezultaty są
              marne.Bardzo Ci współczujemy. x 5
    • Gość: Lolo Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie głupkowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 19:23
      Nick sam mówi za siebie. Jaja nie zeszły do moszny, a resztkę przez nieuwagę
      wyplewiono. No i teraz beczy cienkim głosem. Dobrze, że jeszcze kłopotów z
      trawieniem jak Fredzio nie ma.
      • Gość: Lolo Re:Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie głupkowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 22:04
        Wyrwikutas. To było oczywiście do ciebie. Głupszego na tym forum nie
        znajdziesz.:(((
    • Gość: Rafis Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 21:21
      wyrwikutas napisał:

> Zbiorowy gwałt? molestowanie przez wychowawcę w sierocińcu? Stosunek z
      jakimś
      > zwierzęciem? kastracja? Nie wiem ale przejrzyjcie jego wpisy a odkryjecie
      > wokół jakich tematów się obraca. Skoda tego czegoś.

no wiesz Twój nick też chyba o czymś swiadczy.No nie? he he
      • wyrwikutas Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 21:31
        pomyśl sobie o sile ( był Wyrwidąb).
        • wyrwikutas Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 21:37
          wyrwikutas napisał:

> pomyśl sobie o sile ( był Wyrwidąb).

Jeśli mowa o znaczeniu nicków to weź pod uwagę np
          zwujdrutu- z czym to sie kojarzy?
          albo kiwas nie lepiej by było stojący jak maczuga , a tak Eric Clapton lub W
          pół do szóstej.
          • Gość: Gej-divers Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 21:49
            nie macie racji asd za malolata zgubił sie w lasku rędzinskim ;))))))))
            • Gość: Agata Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.02, 22:17
              I co się potem stało? Jakaś trauma?
          • zwujdrutu Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 22:31
            wyrwikutas napisał:

> wyrwikutas napisał:
            > Jeśli mowa o znaczeniu nicków to weź pod uwagę np
            > zwujdrutu........
            Mnie, ze zwojem.Ale zawsze moge sie rozwinac.I wtedy z rozwojem.a np.Tobie z
            czym???
            • waldek.s Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 22:33
              Jeśli możesz sie rozwijac to spoko.
              • rafis1 Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 22:34
                waldek.s napisał:

> Jeśli możesz sie rozwijac to spoko.

chciałoby sie żeby wiecej osób było rozwinietych ;-)
                • waldek.s Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 14.09.02, 22:38
                  słusznie prawisz.
                  • Gość: ... Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: 62.233.154.* 15.09.02, 09:00
                    Zostawcie asd w spokoju. On jest taki śliczny i ma taki słodki tyłeczek...
                    • pacjent3.5 Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? 15.09.02, 09:19
                      Gość portalu: ... napisał(a):

> Zostawcie asd w spokoju. On jest taki śliczny i ma taki słodki tyłeczek...
                      Jego miejsce jest u nas.Czekamy.!!!Zawsze to nowa "twarz" w tej monotonii.
    • Gość: bollo Re: Jaka krzywdę zrobiono w dzieciństwie asd? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.02, 15:41
      Najwiekszą ze go zrobiono!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka