Gość: gosc1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 09:08 Gdzie we wroclawiu istnieja poradnie, do ktorych mozna sie udac zeby ratowc swoje malzenstwo. Czy to w ogole ma sens? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marysia Re: ratowac malzenstwo IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.10.05, 12:18 Małżeństwa miewają swoje kryzysy, a czy warto je ratować? Myślę, że to jest sprawa bardzo indywidualna - chyba zależy od ran, jakie sobie zadaliście i jak „bolą”. Ale skoro pytasz to chyba w waszym związku nie jest tak beznadziejnie. Poradnia małżeńska ul. Rybnicka 39 Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: ratowac malzenstwo 03.10.05, 12:31 a moze pogadaj z przyjaciolka? mama Laury ur.22 marca 2004 kliknij na LAURA [img]snugglepie.com/tickers/tdb.php?tid=249854[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
rupnosia Re: ratowac malzenstwo 03.10.05, 12:35 Witam Cię! jeśli pytasz o miejsce to warto walczyć! ja nie walczyłam i nie ma dnia abym tego nie żałowała- nie chodzi o to że żałuję że nie jestem z mężem bo nagle odkryłam że jest tym jedynym, ale nie umiem pogodzić się z tym że nie dałam z siebie wszystkigo, teraz jest mi bardzo trudno budować jakikolwiek nowy związwek gdyż chodzi za mną cień przeszłości- polecam ci poradnie na ul popowickiej- świtna bab prowadzi jak będziesz chciała to daj znać to poszukam w domu namieray na nią Odpowiedz Link Zgłoś
marlenkamc Re: ratowac malzenstwo 03.10.05, 12:40 Zawsze warto !!! Powodzenia życze i trzymam kciuki by się udało :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 1 Re: ratowac malzenstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:36 Dzieki za odpowiedz. Interesuje mnie ten adres bo mieszkam przy Lesnicy i byloby mi po drodze.Jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: ratowac malzenstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:40 Dziekuje. Bardzo mi zalezy na tym adresie przy Popowickiej bo mam po drodze do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyhy Re: ratowac malzenstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:47 Olej ją. Bo to zła kobieta jest... Odpowiedz Link Zgłoś