Gość: ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 16:19 Choć tekst dotyczy głównie Goleniowa i Łodzi, to na końcu też jest o naszej podwrocławskiej Oławie... Poczytajcie sobie: www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=5613725&postcount=181 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lll Re: Podkradanie inwestorów IP: *.media4.pl 03.10.05, 18:45 Ten art. ma z DŚ o wiele więcej wspólnego niz ci się wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Podkradanie inwestorów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 19:03 ??? A coś więcej? :) Ja mam tylko nadzieję, że praca wielu osób nad tą inwest motoryzacyjną nie zostanie przekreślona. Szkoda by było, bo już dużo przy niej zrobiono... Odpowiedz Link Zgłoś
preslaw Re: Podkradanie inwestorów 03.10.05, 19:55 O jaką firmę chodzi? Wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Podkradanie inwestorów IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 03.10.05, 20:12 wymienimy Della na zakład motoryzacyjny? ;) Szczerze to nie miałbym nic przeciwko gdyby nastąpiła taka zamiana. W kazdym razie mam nadzieje ze nie dojdzie do takiej sytuacji ze Dell pójdzie do Łodzi a samochody do Goleniowa a my zostaniemy z kwitkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Podkradanie inwestorów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 20:15 Ja równiez, tym bardziej, że sprawa z Oława jest już mocno zaawansowana... (przynajmniej takie docierały informacje). Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Re: Podkradanie inwestorów - to normalka! 04.10.05, 00:08 Sam byłem świadkiem jak przedstawiciel Karpacza udowadniał inwestorom zachodnim, że lokowanie basenów termalnych w Jeleniej Górze to błąd, ze najlepiej w Karpaczu (choc u nich nie ma źródeł wód termalnych, a w Jeleniej są).Robił to przy przedstawicielach Jeleniej Góry. Nic sie nie krępował, a potencjalni inwestorzy byli obok! Zasada każdy wuj na swój strój (nie chodzi mi o wójta!:-) pokutuje w gminach i miastach Polski. Nie potrafią sie skrzyknąć dla wspólnej promocji, działań przyciągania kompletną ofertą! Im mniejsza gmina, tym mniejszy kompleks kurdupla! Im wieksza gmina z tym większą pogardą odnosi się do mniejszej! Ciekawe kiedy wypracujemy zasadę, że razem można więcej!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musaszi Re: Podkradanie inwestorów - to normalka! IP: 5.6.1D* / 195.75.14.* 04.10.05, 09:17 Jestem bardzo ciekawy jak to sie zakonczy. Teoretycznie Goleniow ma porownywalne polozenie + bliskosc portow morskich (jesli produkcja ma byc gdzies eksportowana z UE). Z drugiej strony latwiej chyba zaufac lokalizacji na Dolnym Slasku, biorac pod uwage marki dotychczas tutaj inwestujace. Szale moze przewazyc dofinansowanie rzadowe...ciekawe, ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Podkradanie inwestorów - to normalka! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.05, 09:58 A ja zastanawiam się co pewne szkodniki na wysokich stołkach zrobią jeszcze przed 19 pażdziernika? Jak uwalą tą inwestycję i jeszcze jedną dużą inwestycję z branży podzesp dla motoryzacji na DŚ.........to życzę tym szkodnikom wszystkiego co najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś