Dodaj do ulubionych

Podkradanie inwestorów

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 16:19
Choć tekst dotyczy głównie Goleniowa i Łodzi, to na końcu też jest o naszej
podwrocławskiej Oławie... Poczytajcie sobie:

www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=5613725&postcount=181
Obserwuj wątek
    • Gość: lll Re: Podkradanie inwestorów IP: *.media4.pl 03.10.05, 18:45
      Ten art. ma z DŚ o wiele więcej wspólnego niz ci się wydaje :)
      • Gość: ! Re: Podkradanie inwestorów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 19:03
        ??? A coś więcej? :) Ja mam tylko nadzieję, że praca wielu osób nad tą inwest
        motoryzacyjną nie zostanie przekreślona. Szkoda by było, bo już dużo przy niej
        zrobiono...
        • preslaw Re: Podkradanie inwestorów 03.10.05, 19:55
          O jaką firmę chodzi? Wiadomo?
          • Gość: Rafis Re: Podkradanie inwestorów IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 03.10.05, 20:12
            wymienimy Della na zakład motoryzacyjny? ;)
            Szczerze to nie miałbym nic przeciwko gdyby nastąpiła taka zamiana.
            W kazdym razie mam nadzieje ze nie dojdzie do takiej sytuacji ze Dell pójdzie
            do Łodzi a samochody do Goleniowa a my zostaniemy z kwitkiem.
            • Gość: ! Re: Podkradanie inwestorów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.10.05, 20:15
              Ja równiez, tym bardziej, że sprawa z Oława jest już mocno zaawansowana...
              (przynajmniej takie docierały informacje).
              • kazimierzp Re: Podkradanie inwestorów - to normalka! 04.10.05, 00:08
                Sam byłem świadkiem jak przedstawiciel Karpacza udowadniał inwestorom
                zachodnim, że lokowanie basenów termalnych w Jeleniej Górze to błąd, ze
                najlepiej w Karpaczu (choc u nich nie ma źródeł wód termalnych, a w Jeleniej
                są).Robił to przy przedstawicielach Jeleniej Góry. Nic sie nie krępował, a
                potencjalni inwestorzy byli obok!
                Zasada każdy wuj na swój strój (nie chodzi mi o wójta!:-) pokutuje w gminach i
                miastach Polski. Nie potrafią sie skrzyknąć dla wspólnej promocji, działań
                przyciągania kompletną ofertą!
                Im mniejsza gmina, tym mniejszy kompleks kurdupla!
                Im wieksza gmina z tym większą pogardą odnosi się do mniejszej!
                Ciekawe kiedy wypracujemy zasadę, że razem można więcej!?!?
                • Gość: Musaszi Re: Podkradanie inwestorów - to normalka! IP: 5.6.1D* / 195.75.14.* 04.10.05, 09:17
                  Jestem bardzo ciekawy jak to sie zakonczy. Teoretycznie Goleniow ma
                  porownywalne polozenie + bliskosc portow morskich (jesli produkcja ma byc
                  gdzies eksportowana z UE). Z drugiej strony latwiej chyba zaufac lokalizacji na
                  Dolnym Slasku, biorac pod uwage marki dotychczas tutaj inwestujace. Szale moze
                  przewazyc dofinansowanie rzadowe...ciekawe, ciekawe.
                  • Gość: ! Re: Podkradanie inwestorów - to normalka! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.05, 09:58
                    A ja zastanawiam się co pewne szkodniki na wysokich stołkach zrobią jeszcze
                    przed 19 pażdziernika? Jak uwalą tą inwestycję i jeszcze jedną dużą inwestycję
                    z branży podzesp dla motoryzacji na DŚ.........to życzę tym szkodnikom
                    wszystkiego co najgorsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka