Dodaj do ulubionych

Sylwester w Rynku

IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.05, 21:34
TOTALNE DNO SKODA KASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Yarek Sylwester w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:58
      Znowu na środku Rynku wywalą sektor dla przyjaciół i znajomych królika szumnie zwanynych VIP -ami. Wrocławian zaś zwyczajem wcześniejszych imprez upchną w bocznych uliczkach . + Agata Młynarska jako prowadząca a więc szykuje się napradę wysmienita zabawa. Pozostaje ominąć Rynek szeroki łukiem lub na sylwestra pojechać w góry
      • almac Re: Sylwester w Rynku 04.10.05, 03:11
        Gość portalu: Yarek napisał(a):

> Znowu na środku Rynku wywalą sektor dla przyjaciół i znajomych królika
        szumnie
        > zwanynych VIP -ami. Wrocławian zaś zwyczajem wcześniejszych imprez upchną w
        boc
        > znych uliczkach . + Agata Młynarska jako prowadząca a więc szykuje się
        napradę
        > wysmienita zabawa. Pozostaje ominąć Rynek szeroki łukiem lub na sylwestra
        pojec
        > hać w góry
        "Razem z telewizyjną Dwójką imprezę organizuje Radio Eska oraz miasto."
        W tym składzie najbardziej mnie przeraża Radio Eska - czyli RdSI (Radio dla
        Sprawnych Inaczej)......
    • Gość: yarek Re: Sylwester w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:02
      Znowu na środku Rynku wywalą sektor dla przyjaciół i znajomych królika szumnie zwanynych VIP -ami. Wrocławian zaś zwyczajem wcześniejszych imprez upchną w bocznych uliczkach . + Agata Młynarska jako prowadząca a więc szykuje się napradę wysmienita zabawa. Pozostaje ominąć Rynek szeroki łukiem lub na sylwestra pojechać w góry
    • Gość: WIOCHA Re: Sylwester w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:07
      WIOCHA i znowu Młynarska, ta kobieta powinna prowadzic program weterynaryjny a
      nie takie imprezy, nie moge patrzec na nia juz...
    • Gość: czas Re: Sylwester w Rynku IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 03.10.05, 22:52
      Szerokim lukiem i do cienia, Panie Hrabio.
      Komu potrzebne takie fanaberie?
      • Gość: Jasio Re: Sylwester w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:01
        Jak czytam te wasze wypowiedzi, to się tak zastanawiam, czy może lepiej nie
        robić nic..., najzwyczajniej ... nic! Najlepiej zabić rynek dechami i "omijać
        szeroki łukiem" cytując jedną z wypowiedzi. A może tak..., wyprowadzić się z
        Wrocławia, bo to słabe miasto..., słabo się tu dzieję..., a jak już coś się
        dzieję to waszym zdaniem ... do du_py się dzieje..., a może warto zaryzykować
        tezę, że to autorzy takich nadwyraz analitycznych i wielce rozwojowych recenzji
        na forum są po prostu słabi i do du_py i to ich powinno "omijać się szerokim
        łukiem"???
        Mam taką propozycję..., zastanówcie się co oznacza dla miasta taka impreza w
        sensie promocji ogólnopolskiej, z transmiją w TVP na żywo, z miesięczną
        promocją w prasie radiu i tv..., zastanówcie się, czy to nie świetny chwyt
        marketingowy i ile Wrocław i my wszyscy na tym zyskamy, dla porządku przypomnę,
        że w zeszłym roku na tej samej imprezie w Krakowie było 170 tysięcy ludzi i
        była to największa impreza po Owsiakowym Przystanku w 2004 roku w Polsce.
        Jeszcze raz gratuluję błysku inteligencji i czekam na wasze kretyńskie,
        obraźliwe wypowiedzi bez odrobiny argumentu.

• Gość: Trener Re: Oooo!!! Misiak znowu "zarobi"! IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.10.05, 00:09
          • Gość: Keji Re: Oooo!!! Prokuratura apolityczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:44
            Aplikant prokuratury Trener jest apolityczny.
            • Gość: Trener Re: Oooo!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.10.05, 13:10
              Rzeczywiście na temat
        • Gość: Łoś_bimbacz Re: Sylwester w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:11
          Same malkontenckie, zakompleksione bezguścia tu zaśmiecają forum. Młynarska,
          Krawczyk, Kombi, Doda to pierwszoligowe ponadczasowe gwiazdy. Niedawno ratusz
          ogłosił rywalizację o turystów z Pragą i Wiedniem. Zapowiedziana konstelacja
          gwiazd z " kochani kocham was" na czele, to pierwszy wygrany etap w tym
          wyścigu. TV2 trzyma poziom i warto płacić abonament, by z czystym
          sumieniem uczestniczyć w tym wydarzeniu.
        • Gość: qban Re: Sylwester w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:16
          Jak ma być taki chłam, to lepiej, żeby nic nie było. Mieszkam w Rynku, różne
          rzeczy już widziałem, ale po przeczytaniu spisu "gwiazd" szykuję się do
          ewakuacji na kilka dni, już wolę imrezę w remizie strażackiej. Autentyczna
          wiocha ma swój urok, wiocha na wrocławskim rynku służy tylko wyrwaniu kasy
          przez "krewnych i znajomych królika".
          • Gość: Łoś_bimbacz z ostatniej chwili! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:18
            swój udział potwierdzili Karel Got oraz zespół Modne Tłoki
        • Gość: Realistka Gorąco popieram! IP: *.neurosoft.pl 04.10.05, 13:14
          Popieram Jasia !
          Nawet pomimo tego, że nie lubię Młynarskiej... Ale może inni ją lubią, w
          przeciwnym razie nie trzymaliby jej chyba w tej telewizji...

Pzdr.
        • Gość: czas Re: Sylwester w Rynku IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 04.10.05, 17:56
          Panie Jasiu, jak piszesz hamstwu?. Tego rodzaju mas-imprezy nie maja nic
          wspolnego z promocja miasta, i swiadome spoleczenstwo powinno omijac to
          szerokim lukiem i do cienia, jak Pan Hrabia radzi. Na gole posladki nie ma co
          liczyc, wystaw swoje ma mroz i zobaczysz kto jest d..a. Hamstwu daj spoko.
    • settembrini Re: Sylwester w Rynku 04.10.05, 00:06
      biorac pod uwage te "gwiazdy" (hue hue) ktore w sylwestra maja wystapic na
      waszym rynku, to serdecznie wam wspolczuje. to raczej bedzie antyreklama dla
      wroclawia.
      • Gość: desperados a lodowisko na rynku bedzie??? IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 04.10.05, 07:16
        bedzie czy nie? bo jak beda takie tlumy :D to chyba trzabedzie je zdemontowac
        <lol>
    • Gość: anka Re: Sylwester w Rynku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.05, 08:04
      Szkoda forsy, dajcie głodującym. Byłam widziałam te wrocławskie sylwestry.
      • Gość: Kim Re: Sylwester w Rynku IP: 195.117.149.* 04.10.05, 11:39
        ... o qrwa, jacy tu wszyscy dobroduszni, hue hue, rozdajmy biednym, itd., no to
        czemu sami nie rozdajecie swojeje kaski?!!! A zestaw gwiazd? Proponuję zaprośmy
        Lacrimosę, Stereolab, Napalm Death i może jeszcze C.Evorę, albo inną "artystkę"
        z jakiejś wyspy z końca świat, o której słyszał tylko mój wujek, a już
        najlepiej by było zaprosić under,under, very undergrandową wokalistkę nurtu
        muzyki folk typu fado albo fako..., coś w tym stylu..., ale wiecie o co chodzi -
        wszyscy się snobują, że byli i widzieli koncert, a tak na prawdę po 15
        minutach wszyscy wyszli, bo nie dało się tego słuchać. Ludzie, qrwa, to
        sylwester jest! Znaczy, że ludziska się bawią, są w wesoło alkoholowych
        nastrojach, są serpentyny i kolorowe baloniki, a nie nawiedzony spektalk dla
        grupki niedowartościowanych snobów z forum GW. Tak czy inaczej sądzę, że i tak
        będzie full ludzi, bo zawsze na rynku w sylwka są, a jak będzie dla nich
        jeszcze impreza to będzie ich 5 razy więcej niż zwykle i może wreszcie w tym
        roku nie napiszą artykułu w stylu..., znowu władze Wrocławia nie zapewniły
        mieszkańcom sylwestrowej zabawy. A wy malkontenci z forum zostańcie w domach
        i ... kontestujcie przed telewizorami i narzekajcie na za mały, a może za duży
        biust Dody, albo że było za dużo ludzi, albo że takie imprezy są bez sensu, i
        że czemu ci wszsycy ludzie w telewizorze są weseli, a nie siedzą samotnie w
        chacie przed kompem i nie plują na wszystko do okoła jak my..., a idźcie wy
        wszyscy w ....
        • diabelek2 zgadzam się! 04.10.05, 12:00
          czesc Kim!
          zgadzam sie z Twoimi słowami, może nie są to moi ulubienie wykonawcy ale
          właśnie na sylwestra w Rynku nadają sie znakomicie,wszyscy ich znają, znają
          słowa ich piosenek i będą sie bawić i tańczyć. to jest impreza masowa a nie dla
          garstki ludzi sluchającej nietuzinkowej muzyki.
          pozdrawiam serdecznie wszystkich
          aga.
          • Gość: kopiszon dno juz minelismy, okazalo sie dziurawe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.05, 13:04
            za taka kase naprawde moznaby sprowadzic wykonawcow prezentujacych jakiekolwiek
            wartosci artystyczne. kombi, doda..? zwykli kotleciarze, symbole muzycznego
            obciachu. niestety po raz kolejny okazuje sie, ze wszelakie vipy zasiadajace we
            wladzach nie znaja sie kompletnie na muzyce i tak jak wiekszosc polakow cierpia
            na syndrom inz.mamonia - "mi sie podobaja kawalki, ktore juz kiedys slyszalem".
            co z tego, ze wystapilby jakis mniej znany wykonawca (mniej znany nie oznacza
            wcale "nieznany", taki polski paradoks), skoro bylby w stanie zapewnic o wiele
            lepsza impreze niz obszczymury z kombi, ktore na bank przyhalturza z playbacku,
            a przy okazji gralby na prawde do rzeczy? ludzi i tak przyjdzie tyle samo, "bo
            to przeciez najwieksza biba w miescie".
            szkoda, ze w polsce "rynek fonograficzny" nie moze byc pisany inaczej niz w
            cudzyslowiu, bo prawdziwego rynku nie ma, jest tylko jakas jego parodia
            kreowana przez beztalencia i bezguscia pracujace w tzw. majorsach i mediach,
            ktore racza nas co rusz produktami typu zespolu virgin czy tez innymi
            mandarynami, nakrecaja na nie marketing w mediach i potem "cala sala spiewa z
            nami", bo nie ma wyjscia - najwieksza radia to graja, hipermarkety to graja,
            komorki polifoniczne na kazdym kroku to graja... kazdy kto choc troche sie zna
            na muzyce, potwierdzi te slowa. fu.
            ps: nie zaprosili tej zaby jamby czy jak jej tam? axela f? skandal!
            • diabelek2 Re: dno juz minelismy, okazalo sie dziurawe 04.10.05, 13:07
              wymień proszę jakich Ty wykonawców za takie pieniądze byś widział i chciał
              zaprosić, podaj proszę konkrety??
              pozdrawiam
              aga
              • Gość: kopiszon Re: dno juz minelismy, okazalo sie dziurawe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.05, 12:44
                takich, ktorzy wzieliby nawet mniej kasy niz te tzw. gwiazdy, a nie odwaliliby
                haltury i zagrali na zywo (nie z playbacku). mozna bez trudu znalezc i w polsce
                i za granica takie kapele. a jesli nie znasz lepszych rodzimych wykonawcow niz
                kombi i doda elektroda to pozostaje mi tylko wspolczuc i zyczyc milego odsluchu
                rmf fm i podobnych stacji.
                z nieco innej beczki: przypomniala mi sie sytuacja z zeszlorocznego sylwestra w
                krakowie - cala plejada polskich gwiazd estrady, a tylko t.love (jedyny zespol
                na poziomie w tej ekipie) zagral bez playbacku... bez komentarza.
                pozdrawiam.
                • diabelek2 Re: dno juz minelismy, okazalo sie dziurawe 05.10.05, 12:54
                  drogi kapiszonie!
                  ja może i znam o niebo lepszych wykonawców niż kombi i doda, ale to ja Ciebie
                  raz jeszcze uprzejmnie zapytuje w drugi juz poście o tych lepszych bo jakoś
                  trudno Ci idzie wymina tychże gwiadz?
                  dalej nie wymieniłeś żadnej konkretnej osoby czy zespołu więc ponawiam pytanie,
                  kto, jaki zespół???
                  nie jestem absolutnie zwolenniczką żadnego z tych zespołów i osób które mają
                  zagrać w noc sylwestrową ale wydaje mi się że na wszystko jest czas i miejsce a
                  sylwester to właśnie miejsce dla tych wykonawców.

również nie słucham rmf i podobnych stacji ( oczywiście nie obrażając słuchaczy
                  tychże rozgłośni)

a poza tym o gustach sie nie dyskutuje!
                  serdecznie pozdrawiam największego malkontenta jakiego znam i oczekuje na
                  szybką odpowiedź!
                  agnieszka
                  • Gość: kopisz Re: dno juz minelismy, okazalo sie dziurawe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.05, 12:42
                    po pierwsze - kopiszonie, nie "kapiszonie".
                    po drugie - moze i znasz, a moze i nie znasz. ale prosze bardzo, rozejrzyjmy
                    sie po polskim "rynku". rock? zapraszamy t.love zamiast dody - potrafia grac na
                    zywo na duzych imprezach i trzymaja kontakt z publika. pop? moze zostac
                    stachursky, o ile wystepuje z calym zespolem, ma w nim paru naprawde niezlych
                    muzykow (nie lubie stachurskiego ale widze jakies pozytywy, wiec wypraszam
                    sobie tytul najwiekszego malkontenta). kombi bym pogonil bo nie lubie facetow
                    ktorym zalezy tylko i wylacznie na zrobieniu na imprezie kasy, poza tym ich
                    muzyka jest mniej wiecej na poziomie ich troje.
                    swietnie koncertowo wypada zespol raz dwa trzy. do tego dorzucilbym moze
                    sistars, coby troche pomieszac stylami - rowniez swietni muzycy w skladzie.
                    zauwaz ze nie popadam w zadne radykalizmy i rzucam nazwami wykonawcow, ktorzy
                    beda sie podobac tzw. masowce. chcesz wiecej?
                    sciagnalbym z pobliskich niemiec np. culcha candela (fenomenalne polaczenie
                    reggae, hip-hopu i soca) - wielonarodowosciowy zespol rozkrecajacy kazda, nawet
                    najbardziej dretwa impreze. co oni by mogli pokazac w rynku... mozna tez
                    siegnac po yellow umbrella - swietne ska z deciakami, rowniez idealne na
                    wielkie koncerty. tudziez jakies latino ska, np. zespol wystepujacy dzisiaj w
                    lykendzie, polecam sprawdzic.
                    ma pni jeszcze jakies zapytania, pani agnieszko?
                    milego dzionka.

ps: a wlasnie ze o gustach powinno sie dyskutowac. nie mozna zbywac kazdej
                    szmiry tym sformulowaniem.
                    • diabelek2 Re: dno juz minelismy, okazalo sie dziurawe 06.10.05, 13:41
                      Przepraszam za przekręcenie nicka, to moje roztargnienie, mam nadzieję ze nie
                      uraziłam.
                      zgadzam sie z Panem co do wymienionych zespołów, zdecydowanie t.love zamiast
                      dody.
                      uwielbaim raz dwa trzy ale nie wiem czy oni akutar są tacy skoczni i dobrzy na
                      wielką imprezę sylwestrową. sistars oczywiście jak najbardziej.
                      nie zdadzam sie natomiast co do zapraszanaia zespołów wykonywujących ska
                      ponieważ ten gatunek muzyczny niekoniecznie podoba się szerokiej grupie a ten
                      sylwester właśnie ma być skierowany właśnie do potencjalnego Kowalskiego.

a tak wogóle Drogi Panie Kopiszonie to ja się zgadzam z gustami muzycznymi z
                      Panem w 100% jedyne co chciałam powiedzieć że takich jak my to jednak jest
                      mniejszość i sylwester organizowany przez wrocław i TVP 2 nie pozwoli sobie na
                      mniejszość tylko postawi na wiekszość i wydaje mi się że trzeba się z tym
                      zgodzić.
                      wiadomo że ani Pan ani ja nie przyjdziemy się bawić w noc sylwestrową na nasz
                      Rynek tylko spędzimy go gdzieś gdzie grać będą muzykę nam odpowiadającą.
                      i to chyba tyle na ten temat.
                      ale bardzo dziękuje za poważną merytoryczną dyskusje ( rzadkość na naszym forum)
                      serdecznie pozdrawiam i miłego popołudnia życzę
                      agnieszka
                      • Gość: kopish Re: dno juz minelismy, okazalo sie dziurawe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.10.05, 04:15
                        a widzi pani, moja droga, co do raz dwa trzy - tez tak myslalem, dopoki nie
                        zobaczylem ich na ostatnich juvenaliach na polach marsowych - naprawde
                        koncertowo rewelka, zwlaszcza na duzej imprezie.
                        co do ska - jesli mowisz o typowym europejskim ska - nie nadaje sie. jesli
                        mowisz o typowym polskim ska, osadzajacym sie glownie w punku - nie nadaje sie
                        po stokroc. ale zespoly typu yellow umbrella chociazby, kierujace sie bardziej
                        klasycznym, jamajskim nurtem ska - jak najbardziej. ze juz nie wspomne o tym,
                        jakie show moglaby zapodac grupa madness (swoja droga wlasdnie wydala nowa
                        plyte).
                        ale takie latino ska - wyobraz sobie polaczenie skocznego ska z rytmami
                        latynoskimi! nie bylem na dzisiejszym koncercie, ale jestem pewien, ze nuda tam
                        nie wialo:)
                        mysle, ze w polsce ludziom organizujacym imprezy masowe brakuje wiedzy
                        muzycznej, gustu, polotu, szeroko pojetych szerokich horyzontow ;) i odwagi.
                        wszyscy kieruja sie zasada "to wszyscy znaja wiec to musi sie sprawdzic". taki
                        typowo polski syndrom inz.mamonia. a wcale nie zaszkodziloby zaprosic
                        wykonawcow malo znanych, ale robiacych na koncertach taka bibe, ze nawet trupy
                        podryguja w pobliskich kostnicach (przepraszam za to odniesienie). i tak na
                        sylwka w rynku przyjdzie tyle samo osob, niezaleznie od tego czy zagra tam
                        michal wisniewski, czy kapela ze wsi warszawa. po prostu przypelzna wszyscy ci,
                        ktorzy w masowkach gustuja, a nic lepszego do roboty miec nie beda.
                        w kazdym razie ja rowniez sie nie wybieram :D
                        pozdrawiam serdecznie
                        t/k
                        • diabelek2 z innej beczki! 07.10.05, 09:27
                          ja przepraszam że pytam ale czy Pan ma może na imię Szymon, bo ten nick
                          przypomniał mi pewnego znajomego jeszcze z czasów szkoły podstawowej.\pozdrawiam
                          agnieszka
        • Gość: Realistka Wykorzystać okazję. IP: *.neurosoft.pl 04.10.05, 13:23
          Gość portalu: Kim napisał(a):
          [...]
          > Ludzie, qrwa, to
          > sylwester jest! Znaczy, że ludziska się bawią, są w wesoło alkoholowych
          > nastrojach
          [...]

O bosche, co za nietuzinkowe potrzeby! Łatwo Ci dogodzić.
          Taką alkoholową zabawę nietrudno zorganizować w każdym miejscu i o każdej porze.
          Ja popieram pomysł wykorzystania wieczoru sylwestrowego na promocję miasta.
          Przynajmniej słowo "Wrocław" będzie odmieniane przez wszystkie przypadki w
          telewizji ogólnokrajowej. To zapada w pamię. To też promocja.

Pzdr.
    • Gość: xs A ja bym chciała jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 13:24
      do tego znamienitego zestawu gwiazd rodzimej estrady Papa Dance i Bartka Wronę!
      Wow, ale klimaty. To by się dopiero działo!
    • Gość: rzulw Re: Sylwester w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:32
      A Rodowiczki nie będzie ?

hłe hłe
    • Gość: dobra wiadomość Re: Sylwester w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 23:36
    • Gość: zostało 73 dni do. Re: Sylwester w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:25
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka