Gość: mefisto IP: *.e-wroc.com 04.10.05, 22:35 z cmentarza do śląska. kiepsko to wróży... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 78 Re: Lalić w Śląsku IP: 62.233.176.* 05.10.05, 09:07 Czy to znaczy, ze zaden duzy Amerykanin nie dolaczy do druzyny? Jesli to koniec transferow to kiepskawo to widze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer optymistycznie prosze IP: 212.127.66.* 05.10.05, 10:16 juz 14.10 pierwszy mecz ... wukaes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceolk odrzut z Noteci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.05, 10:25 i Kotwicy fajnie CPwCŚ kurtka jego mać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marqin troche optymizmu! IP: *.gazownia.pl 05.10.05, 10:34 skoro facet mial w kiepskiej druzynie srednio prawie 10 oczek i ponad 7 zbiorek to nie jest taki kiepski! Kiedys wzielismy faceta z Komfortu i potem bylo z niego duzo pozytku! Moze Lalic pojdzie w slady Jozka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunna Re: troche optymizmu! IP: *.wroclaw.mm.pl 05.10.05, 10:39 moze by i poszedl ale nie w takim wieku, no i do konca mnie wiem czy dobrze by bylo gdyby poszedl w jego slady bo juzek zbladzil bedzie sie musial ostro napocic zeby przekonac ludkow, narazie jestem na stanowcze nie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryt do sunny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 12:03 A ch.. z tobą sunna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STURMGRAZ HAJNSZA NA DRZEWO - TO CIOTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 14:23 Jak widze tego ĆPUNA , wiecznie uśpionego i bez jaj to mam dosyć płacenia za oglądanie tego matoła. To jest zawodowy sport a nie ochronka dla kretynów , niech idzie do milicyjnej III ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: HAJNSZA NA DRZEWO - TO CIOTA IP: *.magma-net.pl 05.10.05, 15:07 ojciec mu załatwił to "gra" w Śląsku... ale prawda jest taka, że jest wielkim kaleczniakiem i nieudacznikiem... co on niby potrafi??? ma jakieś atuty??? nie wiem po co ściągali go do Śląska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KARMELEK A kim żesz jest ten jego ojciec ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 16:36 Trzecioligowym klepaczem, z milicji, b.ZOMOLEm na usługach UBECJI. Mam nadzieję że ten BUC wyleci ze składu bo szkoda płacić bil.etów by tego Ćpuna oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacekq Re: troche optymizmu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.05, 18:26 Co ty tu porównujesz Lalicia do McNaulla - Wzięliśmy go z Komfortu po tym, jak w poprzednim sezonie Józek wybił nam z głowy walkę o medale. Mówienie, że w słabym zespole dużo rzucał, to dobra wiadomość jest również pomyłką. Pozytywne jest że raczej jest zdrowy, a wtedy ciągle narzekał na kolano, więc teraz mogą być lepsze staty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: odrzut z Noteci IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.10.05, 15:34 nie widziales goscia jak gra a oceniasz - zastanow sie Odpowiedz Link Zgłoś