Gość: kotek IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.10.05, 18:16 Szukam dobrego i możliwie nie za drogiego fryzjera... Polecice kogoś??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adf Re: GDZIE FRYZJER WE WROCŁAWIU... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.10.05, 19:55 Ul. Górnickiego, miły salon, bardzo przystępne ceny. polecam panią Kasię, taka krótko obcięta brunetka. Doradza, mówi w czym ona nas widzi:] No i pięknie wszystko robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: GDZIE FRYZJER WE WROCŁAWIU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 20:20 ja polecam salon "MEJ" na al.Pracy i Panią Anię. Bardzo dobe usługi i przystępne ceny.Chodzę tam od dwóch lat. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! 11.10.05, 22:43 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agulka Re: GDZIE FRYZJER WE WROCŁAWIU... IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.10.05, 10:34 Wejdź na forum "po godzinach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: GDZIE FRYZJER WE WROCŁAWIU... IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.10.05, 15:56 Dzięki Agulka:))) Ja troszku ślepawa, więc tam nie dopatrzyłam... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: GDZIE FRYZJER WE WROCŁAWIU... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 16:24 Po co wchodzic w "po godzinach" jak tam tylko TWA z Carlo Biani "robi sobie dobrze".nie dowiesz sie z tego forum niczego obiektywnego. Odpowiedz Link Zgłoś