Dodaj do ulubionych

HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!!

IP: *.midltn01.ct.comcast.net 13.10.05, 01:52
majac MBA z NYU, 4 jezyki za pasem plus chinski mandarynski zaoferowali mi
4500 pelenow na pozycje project managera finansowego, wstyd smiech, zalosc,
popukac w glowe pani Smietankowskiej z Krakowskiego HP HR....rodacy nie dajmy
siem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dfhgdfhdfh Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.10.05, 08:20
      I bardzo dobrze że olałeś. Takich wyzyskiwaczy trzeba kopać w d...
      Już nie długo jak wszyscy fachowcy wyjadą do pracy za granicę to pracodawcy
      będą musieli płacić 4 razy więcej albo zwinąć interes. Nie dawać się naciągać
      bandytom.
    • Gość: HR manager Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: 195.20.110.* 13.10.05, 08:20
      I've got a hunch you're just yet another shitty corporate rat's ass. Who gives
      a fuck about your alleged command of Chineese if this is outside of their
      interest. Keep a lower profile and don't sell your pathetic crap here.
      • elbereth11 Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! 13.10.05, 09:14
        cool :-)
      • Gość: Jazzek Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 13.10.05, 11:28
        'Chinese' się pisze. Poza tym ładny tekst.
      • Gość: jarek Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.midltn01.ct.comcast.net 13.10.05, 14:59
        Please find below response in Chinese and also do not use foul language:

wo shu iga hanyu, nin shi i diar mamahuhu, nin bu dzidao nin shou bu nan!

So this is in "pinyin" if you know a little of languages, besides this i di not
        use my Chines as selling point. Thank You!!!
        • Gość: HR Manager Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: 195.20.110.* 18.10.05, 09:48
          Notwithstanding your smart-alecky Chinese utterances, I remain unimpressed as
          these signify nothing to me. The point is that you are a misfit under the
          existing circumstances. This HP clearing/posting centre simply quoted their bid
          and that's all. You don't like it - you don't take it. You have a right to
          pride yourself on the qualifications held, but HP and the likes seek cost
          effective environments and in earnest they don't care about your super ego -
          EBIDTA and market capitalisation are the key indicators here, not your Chinese,
          Portugese or a profound insight into the corporate abyss that you fret about so
          much.
          • Gość: chcemy chleba!!!!! Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.10.05, 10:33
            tea who you!!!!
            chcemy chleba!!!
          • Gość: impressed! Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 22:21
            Stary, poducz mnie słownictwa!
          • iniemamocna1 Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! 21.10.05, 07:07
            eeeeeeeeeeeh HR MANAGER idiot u r and buffon nothing else...go back to USA mo-fo
      • Gość: Łoś_bimbacz do pani kadrowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 10:43
        Sugeruje dyskusję na forum w jezyku urzędowym, wasze korporacyjne narzecze
        zna większość dyskutantów i pani tyrady nie robią wrażenia, merytorycznie
        to i tak śmieci. Przewaga Jarka nad panią polega na tym, że nie odpisał
        po chińsku:))))
    • Gość: obserwator Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.magma-net.pl 13.10.05, 10:05
      bijcie sie :)
    • Gość: wydra Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 13.10.05, 12:50
      a w Wyborczej drukowanej napisali, że żeby się do nich dostać do pracy to
      trzeba skończyć dwa kierunki, najlepiej prawo i ekonomię i znać dwa języki
      obce. A póżniej powiedzą, że w Polsce "brak wykształconych ludzi", bo przecież
      chcieli dać pracę, tylko że ludzi z kwalifikacjami im brakuje. W czasach kiedy
      bilet do Londynu można kupić za 150 zł. niech się w główkę popukają.
      • Gość: inż z dużym dośw. Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.10.05, 13:39

Mnie po dwóch fakultetach, trzy języki obce, kilka kursów specjalistycznych,
        opatentowane dwa wynalazki + gł. księgowego dali 4000 brutto - praca hen, hen
        za Wrocławiem, a o moich kwalifikacjach decydował taki jeden gamoń aż myślałem,
        że go w końcu kopnę w dupę i trzasnę drzwiami (ale jak się ma rodzinę to
        człowiek musi cicho siedzieć i wysłuchiwać nieuków).
      • Gość: Oj! sama Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.europe.hp.net 13.10.05, 13:45
        Niestety ja sie dalem, 5 jezykow, ale zaden chinski, 3 uniwersytet i zaiwaniam
        invoicy w HP-ku za 1500 zeta na lapke. Maja racje, ktorzy pisza: there is only
        one way from here - the way away!
        • Gość: A n g l i k Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.energis.gsi.gov.uk 13.10.05, 14:31
          Re: "Maja racje, ktorzy pisza: there is only one way from here - the way
          away!" - raczej nie bo to nie jest poprawnie po Angielsku!

Surely you mean "- the way out!". :-)))
    • skarolina Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! 13.10.05, 14:45
      Gość portalu: jarek napisał(a):

> majac MBA z NYU, 4 jezyki za pasem plus chinski mandarynski zaoferowali mi
      > 4500 pelenow na pozycje project managera finansowego, wstyd smiech, zalosc,
      > popukac w glowe pani Smietankowskiej z Krakowskiego HP HR....

Hmmmm, to kto miał to MBA i 4 języki?
      Oni?
      Skoro mają sami takie kwalifikacje, to po co im ktoś, kto po polsku się dobrze
      wysławiać nie umie? :P
      • Gość: jarek Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.midltn01.ct.comcast.net 13.10.05, 15:05
        leniwy jestem i nie przelaczam z EN na PL, p[oza tym jestem finansista
        niepolonista, tak wlasnie szkolono naszych rodzicow dobrzy z wszystkiego po
        troche ale tak naprwde to nic nie umieli.....
        caluski dla wszystkich HP niewolnikow
        • Gość: inż.mgr Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.10.05, 16:28
          Jarek dwadzieścia lat temu ukończyłem pierwszy fakultet - studia dzienne na PWr,
          w ubiegłym roku zrobiłem drugi na tejże uczelni i wiesz co ze ok.120 osób -
          młodych na ostatnim roku zostało zaledwie kilkadziesiąt ok.20 osób, dodam że ja
          niby stary byłem jednym z najlepszych, to do mnie moi młodzi koledzy z roku
          wydzwaniali i prosili o pomoc a nie odwrotnie. Te studia dały mi głównie
          pewność siebie to, że jednak dużo się musicie uczyć, aby nam dorównać. Jedno
          jest pewne poziom dzisiejszych studiów jest niestety dużo niższy od poziomu z
          przed lat i czym się tu chwalić.
          • Gość: jarek Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.midltn01.ct.comcast.net 13.10.05, 21:10
            cokolwiek Karolcia, ja mowie o traktowaniu nas Polakow jak murzynow a ty o
            bledach gramatycznych.....
        • skarolina Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! 13.10.05, 19:22
          Gość portalu: jarek napisał(a):

> leniwy jestem i nie przelaczam z EN na PL,

Akurat nie o to chodziło :D a o rażący błąd gramatyczny.
          Zakładam, że jednak rodzimym językiem posługujesz się najbieglej, zatem psu na
          budę te cztery pozostałe, bo pewnie bykami najeżone :D
          • Gość: mariusz Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.73.* 14.10.05, 11:29
            dziewczyno chyba pomylilas fora
            przeczytaj temat a potem udzielaj porad
            • Gość: marysia Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.10.05, 11:51
              Jarek słusznie zauważył, że jesteśmy Polakami a nie Chińczykami po wyrokach i
              żądamy (nie mylić z prośbą)godnych zarobków, adekwatnych do naszyc
              umiejętności.
              Zarobki inżynierów, lekarzy, ekonomistów czy ludzi o innych zawodach to śmiech
              na sali – mamy się uczyć, uczyć najlepiej na własny koszt, ale przy
              zatrudnieniu pracodawca jakoś tego nie docenia proponując nam pensję (jałmużnę)
              a praca często od rana do wieczora, bez obiadu, kontaktu z rodziną.

Dobrze, aby ten wątek poszedł w tym kierunku, a nie zbaczać na tematy; typu
              ort. Jarka.
              • Gość: 1000 netto Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.10.05, 11:58
                > Dobrze, aby ten wątek poszedł w tym kierunku, a nie zbaczać na tematy; typu
                > ort. Jarka.

Słusznie
              • Gość: Łoś_bimbacz hydraulik pozdrawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:01
                mój sąsiad hydraulik zataczał się ze śmiechu jak mu przypomniałem, że
                wątek HP dalej żyje, a absolwenci dwóch fakultetów (magister ^2) oraz
                lingwiści stosowani zarabiają 1500 zł. Dzisiaj dzień edukacji i lepiej
                zamilknijmy chwilowo, bo dziatwa nie będzie się uczyć.
                • Gość: Rafis Re: hydraulik pozdrawia IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.10.05, 12:36
                  wyjechał do Francji? ;)
                  • Gość: ŁOŚ OSZUST A polski inzynier sprząta w Irlandii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:42
              • skarolina Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - 14.10.05, 15:44
                Gość portalu: marysia napisał(a):

> Dobrze, aby ten wątek poszedł w tym kierunku, a nie zbaczać na tematy; typu
                > ort. Jarka.

Jarek zauważył tylko, że pracodawca, mający MBA i znający 4 języki, w tym
                chiński mandaryński chciał zatrudnić Jarka za 4500 zł. Pracodawca ma przyzwoite
                kwalifikacje, nie powiem :P, nadal nie wiem tylko, jakie kwalifikacje ma Jarek :D
                • Gość: Jarek-Jacek-Placek Karolciu idź w h.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 16:36
                  • skarolina Re: Karolciu idź w h.... 14.10.05, 16:54
                    H... pisze się przez ch :)))))))))
                    • Gość: Paweł Z. Re: Karolciu idź w h.... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 17:58
                      W sumie nieźle to świadczy o człowieku, że nie wie, jak to słowo się pisze. :-)
                      • Gość: marysia Re: Karolciu idź już sobie, nie przeszkadzaj !!! IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.10.05, 18:28
                        Karolciu idź już sobie, nie przeszkadzaj !!! Miło nam, że nauczyłaś się
                        ortografii, ale tu ludzie chcą rozmawiać na inny temat niż zasady pisowni.
                        Szkoda, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, a to też jest bardzo
                        ważna umiejętność.
                      • kklement A może byś tak odpowiedział na pytanie z innego 14.10.05, 23:44
                        wątku ?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=30206513&a=30282189
                • Gość: Paweł Z. Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 17:57
                  Jarek popełnił błąd gramatyczny. Ale czy trzeba aż tak się z niego natrząsać? W
                  tym natrząsaniu się ginie meritum sprawy, tj. kiepski poziom zarobków polskich
                  pracowników. Na zachodzie byle cieć zarabia więcej niż w Polsce ktoś, kto zna
                  kilka języków obcych i ma wyższe wykształcenie. To jest smutne.
                  • Gość: moi Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.10.05, 22:47
                    ehhh moze jestem mloda i niedoswiadczona..ale dla mnie 4500 to szczyt
                    marzen ... mam pierwsza prace , dopiero 1 miesiac i ten 1000 to wydaje mi sie
                    duzo :) chyba jestem jednak niedoswiadczona
                    • Gość: marysia Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.10.05, 23:21
                      Chyba tak, za te 1000 zł to nie opłacisz kilkupokojowego mieszkania, nie
                      utrzymasz auta, (bo go nawet nie kupisz z tego 1000-ca), którym jedziesz do
                      pracy gdzieś na drugim końcu miasta, nie zapewnisz dziecku dobrej edukacji i
                      nie będziesz ubierać siebie i dzieci w sklepach tylko na bazarach.
                      Ludzie dorośli powinni już zarabiać na siebie, swoje pociechy, a utrzymanie na
                      dobrym poziomie, a to kosztuje, w końcu po to się uczyli, uczą, zdobywają
                      doświadczenie zawodowe. Chyba nic w tym złego, że chcą za to odpowiedniej
                      zapłaty, (za dobrą pracę po kilkanaście godzin dziennie) aby podnieść standard
                      życia sobie i swoim bliskim. Ty się godzisz i Ci to odpowiada twoja sprawa.
                      • Gość: Rafis Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 14.10.05, 23:28
                        Gość portalu: marysia napisał(a):

> Chyba tak, za te 1000 zł to nie opłacisz kilkupokojowego mieszkania, nie
                        > utrzymasz auta, (bo go nawet nie kupisz z tego 1000-ca), którym jedziesz do
                        > pracy gdzieś na drugim końcu miasta, nie zapewnisz dziecku dobrej edukacji i
                        > nie będziesz ubierać siebie i dzieci w sklepach tylko na bazarach.
                        > Ludzie dorośli powinni już zarabiać na siebie, swoje pociechy, a utrzymanie
                        na
                        > dobrym poziomie, a to kosztuje, w końcu po to się uczyli, uczą, zdobywają
                        > doświadczenie zawodowe. Chyba nic w tym złego, że chcą za to odpowiedniej
                        > zapłaty, (za dobrą pracę po kilkanaście godzin dziennie) aby podnieść
                        standard
                        > życia sobie i swoim bliskim. Ty się godzisz i Ci to odpowiada twoja sprawa.

a za 4500? :)
                    • Gość: Paweł Z. Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.10.05, 23:39
                      Dla mnie te 4500 to także niewiele. Ale takie są realia.
                      Za komuny wszyscy żyliśmy średnio. Dzisiaj są tacy, którzy nie mają prawa do
                      zasiłku i żyją z nieregularnych zapomóg i tacy, którzy zarabiają po 50000 i
                      więcej. Różnica ta wcale nie musi wynikać z wykształcenia czy jakichś cech
                      charakteru. Po prostu jeden nie dostosował się do nowej sytuacji, a drugi
                      dzięki koneksjom, łapówkom i bezwzględności wkręcił się na jakiś stołek.
                      Tak, jak ktoś Ci napisał, dla utrzymania rodziny na przyzwoitym poziomie 1000
                      złotych to mało. Pozostaje zatem emigracja lub przeczekanie. Może jeśli
                      będziesz sprytna, za kilka lat te 4500 stanie się dla Ciebie bardziej realne.
                  • Gość: Anu Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:41
                    Jak się chcę związać z firmą to w wymiarze finansowym ważne są dwie rzeczy:
                    1. Ile dostanę na dzień dobry.
                    2. Ile dostanę później - gdy pokażę swoją wartość.
                    Jeżeli firma stworzy warunki do rozwoju i kariery - to nie widzę problemu z
                    zatrudnieniem się. Wiem ile jest warta moja praca i nie boję się weryfikacji.
                    • Gość: Gość Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.client.insightBB.com 15.10.05, 00:42
                      Obawiam się, że to zbyt ambitne stwierdzenie w tym wątku. Jakie perspektywy? Kto
                      na to patrzy, jak na starcie dostaje tylko XXX zł! ;-) Przecież nie będziemy
                      pracować za takie psie pieniądze! 4500 dla niedoświadczonego pracownika? Phi.
                      ;-) Wszyscy ludzie w Polsce za mało zarabiają. Szczególnie wykształceni. :-)...

Szkoda tylko, że Ci wykształceni, którzy się tu produkują zapomnieli spróbować
                      zrozumieć choć trochę podstaw ekonomii. Wtedy wiedzieliby, że stwierdzenia
                      "Polacy powinni zarabiać więcej" można bezkarnie wykrzykiwać może do ukończenia
                      6 roku życia. Dalej, niestety, jest już to kompletnie niepoważne ;-).
                      • Gość: Łoś_bimbacz Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 00:48
                        "Polacy powinni zarabiać więcej" można bezkarnie wykrzykiwać może do ukończenia
                        > 6 roku życia. Dalej, niestety, jest już to kompletnie niepoważne ;-).

Z szacunkiem i powagą należy natomiast odniesć się do liberalnych opinii o
                        konieczności harmonizacji cen: samochdów, ubezpieczeń, paliwa itp.
                        Głęboko niemoralne jest przecież, że wv polo kosztuje w Polsce aż o 5%
                        taniej niż w Niemczech, w sytuacji gdy w obu krajch średnia płaca
                        wynosi 1500 ( pln/E)
                        • Gość: Gość Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.client.insightBB.com 15.10.05, 04:04
                          O te 5% nikt się akurat czepiać nie będzie. Oczywiste jest, że koszty
                          dystrybucji są różne w różnych krajasz (szczególnie, jeżeli porównuje się Polskę
                          i Niemcy). A z drugiej strony, to jak ma być? Ceny samochodów nie mają być
                          regulowane, a rynkowe. A czemu płaca w Polsce nie ma być rynkowa?

Nawiasem mówiąc nacisk na ujednolicanie cen ma chyba akurat na celu ich
                          obniżanie, po to, aby w bogatszych krajach marże nie były sztucznie obniżane. A
                          to, że za naszą pensję, nie kupi się samochodu... to raczej oczywiste. Bo
                          używając argumentu średnich płac to nowe Polo powinno w Polsce kosztować 15000zł
                          (10 pensji). Fajne, ale mało realne ;-).
                          • Gość: jarek Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: 69.177.197.* 18.10.05, 04:01
                            dziekuje za opinie
                            • Gość: Bajera Rynek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 14:59
                              Ceny rynkowe? A kto je ustala?

W US zajmuje się tym rynek, u nas na razie politycy i mafia,
                              więc HP może, pobrawszy miliony dotacji rządowej, proponować
                              1000zł dla polskich kretynów.
                            • Gość: wydra Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! - IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 21.10.05, 10:10
                              Ej. Jarek!! na pewno znajdziesz dużo lepszę, ciekawszą pracę, która da Ci
                              więcej satysfakcji. Dobrze, może że z góry się okazało, że HP to taka
                              wyzyskiwacza firma, ktra szuka tanich niewolników. Zawsze lepiej od początku
                              poznać firmę niż obudzić się po latach i żałować poświęconych dla niej lat
                              życia.
                              PS. Komentarze coniektórych z Państwa na tym wątku są tak żałosne, że świadczą
                              wyłącznie o ich autorach o niczym więcej.
    • Gość: mariusz Re: hydraulik pozdrawia IP: 195.205.73.* 14.10.05, 14:10
      podziekujmy tym przez ktorych stal w miejscu dobre 50 lat
      teraz robimy za troche lepszych chinczykow
      i na jednym pokoleniu sie nie skonczy niestety
      • Gość: Kronospan Podziękujmy AWS-owi, UW i AWS - gó.. zrobili IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 15:13
      • Gość: Gość Re: hydraulik pozdrawia IP: *.client.insightBB.com 15.10.05, 00:35
        Kolego, byłeś kiedyś w Chinach? Wiesz, jaki jest średni poziom życia ludzi tam?
        Chyba powinieneś trochę ostrożniej te porównania rzucać, bo nie bardzo wiesz,
        jaki sobie odpowiednik wybrałeś.
    • Gość: czepialski Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.05, 19:13
      jeżeli ktoś pisze, że "mając MBA z NYC i 4 języki za pasem zaproponowali mi..."
      to ja rozumiem, że ci, co zaproponowali pracę mieli te studia MBA z NYC itd, a
      nie ten, komu pracę proponują...
      W związku z tym uważam, że zaproponowana kasa wcale niemała była, jak na
      takiego kandydata...
      • wtc2004 Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! 18.10.05, 20:02
        czepialski napisał:

> jeżeli ktoś pisze, że "mając MBA z NYC i 4 języki za pasem zaproponowali
        mi..."

Jarek napisal MBA z NYU a nie z NYC. Ty tez robisz bledy wiec to co napisales
        nie liczy sie.

Poza tym, ten punkt mysmy juz przerobili tutaj wiec panstwu dziekujemy.
        • Gość: hrabiaa Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 22:25
          z 8 językami weżmę Jarka do siebie. Będzie myszkom bajki opowiadać. A. że mendy
          chcą tylko w zachodniobengalskim, to chłopak będzie mieć pole do popisu. Poza
          tym, będzie biegać do sklepu po fajki. Ambitna cholera z niego
    • Gość: mariusz Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.05, 15:53
      podobno placa w towarze
      • Gość: Marta HP _ DNO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 16:22
        Faktycznie to jest HIPERMARKET wśród pracodaweców - zwykły SHIT - SZukam pracy
        od 3-ech miesięcy - mam już dość tego badziewia
    • Gość: Anu dlaczego boicie się pójś do pracy za 4,5 tysiąca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:11
      Uważacie, że znajdziecie lepszą pracę?
      Dlaczego nie wierzycie w siebie i swoje możliwości przebicia się?
      • Gość: Rob Re: dlaczego boicie się pójś do pracy za 4,5 tysi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:28
        A dlaczego nie mają da więcej?
    • Gość: zuzanka Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:57
      wiesz, bo oni wymagali też polskiego, a że z tym u ciebie kiepsko, to i taka
      marna pensyjka.
      • Gość: deputamierda Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: 195.136.150.* 22.10.05, 00:09
        szkoda tylko ze znam osoby ktore pracuja w HP, bez doswiadczenia, z wyzszym
        zawodowym, 2 jezykami, nie na suer poziomie za fajna kase jak na osobe 22
        letnia, po 3 miesiacach juz awnas i szkolenia za darmo za granica...a polaczki
        tylko umieja narzekac...zle wam?? wiec rzeczywiscie sie wyniescie bo tu za
        rzadow blizniakow sytuacja sie nie poprawi napewno..a moze gdyw polsce zmieni
        sie sposob myslenia ludzi ktorzy szukaja pracy to wkoncu cos drgnie w tym kraju...
        • Gość: Znawca Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 13:53
          A ile dopłacają do pracy?
          • mareb1 Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! 03.11.05, 18:08
            mamjuz prace staralem sie u HP ale oni szkoda gadac mniej niz zero
        • mareb1 Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! 09.11.05, 00:04
          puste burki ten HP bez klasy wyzyskiwacze
    • gogotwi Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! 13.12.05, 17:04
      Nie umiales sie sprzedac kolego ;)
    • gogotwi Re: HP PRACA ---SMIECH!!!!!!!!!!!!! 13.12.05, 17:06
      Moze nie miales doswiadczenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka