Gość: kiczka IP: 217.96.51.* 20.09.02, 14:24 STUDENCI ZASTANOWCIE SIĘ NA CO WYDAJECIE PIENIĄDZE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DOKTOR Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 20.09.02, 14:27 SAM WIDZIAŁEM JAK JEDEN Z DOKTORÓW WYDZIAŁU PRAWA I ADMINISTRACJI WPISYWAŁ ZALICZENIE Z EGZAMINU STUDENTOWI NA JEDNEJ Z IMPREZ WE WROCŁAWIU .UKŁADY SĄ IBĘDĄ.STUDENT-TO BEZCZELNOŚĆ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drum Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.02, 14:54 Bo widzisz kiczka...,Ty biedaku nie masz układów,ale za to będziesz więcej wiedział od lesera który dostaje zaliczenie za pół litra.Bo tak naprawdę dyplom można sobie w buty wsadzic jak jest się dupą.Dyplom warto mieć,ale bigla to trzeba mieć,bo inaczej klops.Wniosek:brykaj kiczka na imprezę,a będą z Ciebie jeszcze ludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 20.09.02, 15:50 masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.02, 16:21 Gość portalu: kiczka napisał(a): > STUDENCI ZASTANOWCIE SIĘ NA CO WYDAJECIE PIENIĄDZE A o co Ci własciwie chodzi? Wyjaśnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 21.09.02, 07:47 MASZ RACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syntax Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 21.09.02, 19:28 ale wstyd rany jak sie ubawilem - brawo za spostrzegawczosc , masz rozdwojenie jazni czy brakuje ci przyjaciol?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 29.09.02, 09:01 jestem studentem socjologi UW jestem zadowolony ze studiów ale tak naprawdę to co sie dzieje tu na uniwerku to święta prawda wykładowcy chamscy kasę uniwerek ściąga i przeznacza na bzdurne cele wiekszosci jestem obużony a to co sie dzieje na wydziale prawa i administracji to chore co oni sobie myślą ci zasrani prawnicy ze sa panami chlerne dupki dziekana nie umiją wybrać .Jeden profesor już się nachapał i trudno mu ze stołka ustąpic cześc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alis Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.02, 19:12 tia... co do socjologii... tez tam studiuje zaocznie. szlag mnie trafia jak przez caly semestr zamiast na uczelni mam zajecia w szkole podstawowej...w laweczkach dla 4-to klasistow... nie mam 150 cm wzrostu i to cholerny dyskomfort... poza tym zeby dostac plan zajec trzeba zaplacic kolejna kase... no a co z pieniedzmi (i to sporymi), ktore place co semsetr???? tylko czlowiek boi sie odezwac... bo jeszcze wyleci ze studiow... byl juz taki przypadek, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Adresy IP:) IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.09.02, 10:10 Doktor, Kiczka, Anna... zdecyduj się na jedną ksywkę, Twoje IP i tak widać obok Twoich postów, hihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.cieszynski Re: Adresy IP:) 29.09.02, 11:48 Super M! Gratuluje spostrzegawczości. Kiczka to niezła cipa. Hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Adresy IP:) IP: *.skane.se 30.09.02, 01:31 Sami wybraliscie sobie bzdurne kierunki studiow i jeszcze marudzicie. Te wszystkie politologie, socjologie i prawa studiowane zaocznie. Czego wy sie tam nauczycie.Kto was zatrudni.Nasbijacie kase cwaniakom, ktorzy bez was bylibi bezrobotni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Adresy IP:) IP: 217.96.51.* 03.10.02, 12:49 tak jest niestety burdel Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW 03.10.02, 17:37 i gdzie cię biedactwo ten straszny uniwersytet okłamał??? potrafisz podać choć JEDEN przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrrr Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 09.10.02, 17:50 tak oklamuje wredne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 10.10.02, 07:31 samowolka wydzialu prawa szlag mnie trafia jak widze te zakazane mordy na wydziale prawa.chaltura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WARSZAWIAK Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 14.10.02, 15:32 WY WE WROCLAWIU NA UNIWERKU TO CIOTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 15.10.02, 06:42 zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś