Dodaj do ulubionych

UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW

IP: 217.96.51.* 20.09.02, 14:24
STUDENCI ZASTANOWCIE SIĘ NA CO WYDAJECIE PIENIĄDZE
Obserwuj wątek
    • Gość: DOKTOR Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 20.09.02, 14:27
      SAM WIDZIAŁEM JAK JEDEN Z DOKTORÓW WYDZIAŁU PRAWA I ADMINISTRACJI WPISYWAŁ
      ZALICZENIE Z EGZAMINU STUDENTOWI NA JEDNEJ Z IMPREZ WE WROCŁAWIU .UKŁADY SĄ
      IBĘDĄ.STUDENT-TO BEZCZELNOŚĆ
      • Gość: drum Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.02, 14:54
        Bo widzisz kiczka...,Ty biedaku nie masz układów,ale za to będziesz więcej
        wiedział od lesera który dostaje zaliczenie za pół litra.Bo tak naprawdę dyplom
        można sobie w buty wsadzic jak jest się dupą.Dyplom warto mieć,ale bigla to
        trzeba mieć,bo inaczej klops.Wniosek:brykaj kiczka na imprezę,a będą z Ciebie
        jeszcze ludzie:)
        • Gość: doktor Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 20.09.02, 15:50
          masz racje
    • Gość: koko Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.02, 16:21
      Gość portalu: kiczka napisał(a):

> STUDENCI ZASTANOWCIE SIĘ NA CO WYDAJECIE PIENIĄDZE
      A o co Ci własciwie chodzi? Wyjaśnisz?
      • Gość: ANIA Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 21.09.02, 07:47
        MASZ RACJE
        • Gość: syntax Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: *.tvk.pl / 10.0.2.* 21.09.02, 19:28
          ale wstyd rany jak sie ubawilem - brawo za spostrzegawczosc , masz rozdwojenie
          jazni czy brakuje ci przyjaciol??
      • Gość: rafal Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 29.09.02, 09:01
        jestem studentem socjologi UW jestem zadowolony ze studiów ale tak naprawdę to
        co sie dzieje tu na uniwerku to święta prawda wykładowcy chamscy kasę uniwerek
        ściąga i przeznacza na bzdurne cele wiekszosci jestem obużony a to co sie
        dzieje na wydziale prawa i administracji to chore co oni sobie myślą ci zasrani
        prawnicy ze sa panami chlerne dupki dziekana nie umiją wybrać .Jeden profesor
        już się nachapał i trudno mu ze stołka ustąpic cześc.
        • Gość: Alis Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.09.02, 19:12
          tia... co do socjologii... tez tam studiuje zaocznie. szlag mnie trafia jak
          przez caly semestr zamiast na uczelni mam zajecia w szkole podstawowej...w
          laweczkach dla 4-to klasistow... nie mam 150 cm wzrostu i to cholerny
          dyskomfort... poza tym zeby dostac plan zajec trzeba zaplacic kolejna kase...
          no a co z pieniedzmi (i to sporymi), ktore place co semsetr????
          tylko czlowiek boi sie odezwac... bo jeszcze wyleci ze studiow... byl juz taki
          przypadek, prawda?
    • Gość: M Adresy IP:) IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.09.02, 10:10
      Doktor, Kiczka, Anna... zdecyduj się na jedną ksywkę, Twoje IP i tak widać obok
      Twoich postów, hihi:)
      • janusz.cieszynski Re: Adresy IP:) 29.09.02, 11:48
        Super M! Gratuluje spostrzegawczości. Kiczka to niezła
        cipa. Hahahahahahaha
        • Gość: MICHAL Re: Adresy IP:) IP: *.skane.se 30.09.02, 01:31
          Sami wybraliscie sobie bzdurne kierunki studiow i jeszcze marudzicie.
          Te wszystkie politologie, socjologie i prawa studiowane zaocznie.
          Czego wy sie tam nauczycie.Kto was zatrudni.Nasbijacie kase cwaniakom,
          ktorzy bez was bylibi bezrobotni.
          • Gość: basia Re: Adresy IP:) IP: 217.96.51.* 30.09.02, 06:19
            mzsz racje
            • Gość: rafal Re: Adresy IP:) IP: 217.96.51.* 03.10.02, 12:49
              tak jest niestety burdel
    • ladyblue Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW 03.10.02, 17:37
      i gdzie cię biedactwo ten straszny uniwersytet okłamał??? potrafisz podać choć
      JEDEN przykład?
    • Gość: rrrrr Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 09.10.02, 17:50
      tak oklamuje wredne
      • Gość: tadek Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 10.10.02, 07:31
        samowolka wydzialu prawa szlag mnie trafia jak widze te zakazane mordy na
        wydziale prawa.chaltura
    • Gość: WARSZAWIAK Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 14.10.02, 15:32
      WY WE WROCLAWIU NA UNIWERKU TO CIOTY
    • Gość: rrrr Re: UNIWERSYTET WROCŁAWSKI OKŁAMUJE STUDENTÓW IP: 217.96.51.* 15.10.02, 06:42
      zgadzam sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka