qbekq 14.10.05, 21:46 Śląsk schodzi na psy a będzie jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qbekq Chyba czas zacząć znów rozdawać bilety za darmo :) 14.10.05, 21:53 Chyba czas zacząć znów rozdawać bilety za darmo aby zwiększyć frekwencję :) Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq 40-proc. skuteczności :))) 14.10.05, 22:00 Taką skuteczność mają dzieci w przedszkolu. My z kolegami jak gramy to o wiele częściej trafiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasnePełne Re: 40-proc. skuteczności :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:05 Trafiasz z lepsza skuteczność? a w co ? w żyłę? W takim razie rozcieńcz towar, bo ci mózg prochy przeżarły! Nie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: 40-proc. skuteczności :))) 15.10.05, 09:23 > Nie pozdrawiam! Ale ja cię pozdrawiam! I to z języczkiem mój koteczku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: Ale wstyd! 500 osób na meczu! Brawo! /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.05, 15:07 A ty byles wogle na meczu ???? bo ponad 3/4 miejsc bylo zajete !!! czy z wloclawka piszesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
raminerez Re: Śląsk Wrocław - Unia Tarnów 79:48 14.10.05, 22:06 Brawo, przeciwnik beznadziejny ale ja i tak będe się cieszył z każdego zwycięstwa i trzymał kciuki. Łatwo dopingować i uważać się za wielkiego kibica w latach tłustych a przecież właśnie teraz pomoc nas kibiców jest najważniejsza! Niestety zmuszony byłem wyprowadzić się z Wrocławia więc nie mogę już bywać na meczach tak często jak bym chciał. Za to z niecierpliwością czekam na przyjazd Śląska do Koszalina:) Pozdrawiam wszystkich wiernych i prawdziwych kibiców Śląska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 78 Kolejki do kas a pustki na hali IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.10.05, 23:02 Jak to jest? 10 minut przed meczem stoje w megakolejce do kasy! Dostaję dwa bilety za 25zeta w boczny sektorze P, bo te po 15zl juz sie skonczyly. Wchodzac do hali mysle: ojej musi byc komplet, ale trudno sie dziwic bo to poczatek sezonu. Tymczasem hala jest wypelniona zaledwie w 3/4! To ja sie pytam gdzie sie rozeszly te bilety??? Rozdawali je w szkolach czy w firmach i nikt ich nie chcial wykorzystac?! SKANDAL! Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Re: Śląsk Wrocław - Unia Tarnów 79:48 15.10.05, 08:59 raminerez napisał: > zmuszony byłem wyprowadzić się z Wrocławia I nie wracaj. Kiboli i dresiarzy nam tutaj nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
franziskanernonne Re: Śląsk Wrocław - Unia Tarnów 79:48 15.10.05, 13:56 Smiech na sali. Kibice sa potrzebni, bez nich kluby umieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq Za takie numery będzie sikał na was cały Wrocław 15.10.05, 09:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=30433001 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunna bilety IP: *.wroclaw.mm.pl 15.10.05, 11:13 moze sie ockna i dadza ceny biletow adekwatne do poziomu :] bo inaczej beda pustki na takich meczach Odpowiedz Link Zgłoś
qbekq bilety najlepiej za darmo 15.10.05, 11:15 Najlepiej niech Grześ znów zacznie je rozdawać za darmo wtedy to będzie najlepsza cana dla "wiernych" kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumin Re: Śląsk Wrocław - Unia Tarnów 79:48 IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.10.05, 17:47 swiete slowa!! kosza we wrocku na przyzwoitym poziomie juz nie ma!!! koniec naszej dominacji!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dallas Kiepska próba prowokacji qbekq. IP: *.pai.net.pl 16.10.05, 18:49 Jestes tak samo żenujący jak cała ta Unia Tarnów. Wstyd że w ogóle dopuścili takie coś do rozgrywek. Odpowiedz Link Zgłoś