Dodaj do ulubionych

Śląsk Wrocław - Unia Tarnów 79:48

14.10.05, 21:46
Śląsk schodzi na psy a będzie jeszcze gorzej.
Obserwuj wątek
    • qbekq Ale wstyd! 500 osób na meczu! Brawo! /nt 14.10.05, 21:51
      • qbekq Chyba czas zacząć znów rozdawać bilety za darmo :) 14.10.05, 21:53
        Chyba czas zacząć znów rozdawać bilety za darmo aby zwiększyć frekwencję :)
        • qbekq 40-proc. skuteczności :))) 14.10.05, 22:00
          Taką skuteczność mają dzieci w przedszkolu. My z kolegami jak gramy to o wiele
          częściej trafiamy.
          • Gość: JasnePełne Re: 40-proc. skuteczności :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 22:05
            Trafiasz z lepsza skuteczność? a w co ? w żyłę? W takim razie rozcieńcz towar,
            bo ci mózg prochy przeżarły! Nie pozdrawiam!
            • qbekq Re: 40-proc. skuteczności :))) 15.10.05, 09:23
              > Nie pozdrawiam!

Ale ja cię pozdrawiam! I to z języczkiem mój koteczku ;P
      • Gość: ikar Re: Ale wstyd! 500 osób na meczu! Brawo! /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.10.05, 15:07
        A ty byles wogle na meczu ???? bo ponad 3/4 miejsc bylo zajete !!! czy z
        wloclawka piszesz ???
    • raminerez Re: Śląsk Wrocław - Unia Tarnów 79:48 14.10.05, 22:06
      Brawo, przeciwnik beznadziejny ale ja i tak będe się cieszył z każdego zwycięstwa i trzymał kciuki. Łatwo dopingować i uważać się za wielkiego kibica w latach tłustych a przecież właśnie teraz pomoc nas kibiców jest najważniejsza! Niestety zmuszony byłem wyprowadzić się z Wrocławia więc nie mogę już bywać na meczach tak często jak bym chciał. Za to z niecierpliwością czekam na przyjazd Śląska do Koszalina:)
      Pozdrawiam wszystkich wiernych i prawdziwych kibiców Śląska
      • Gość: 78 Kolejki do kas a pustki na hali IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 14.10.05, 23:02
        Jak to jest? 10 minut przed meczem stoje w megakolejce do kasy! Dostaję dwa
        bilety za 25zeta w boczny sektorze P, bo te po 15zl juz sie skonczyly. Wchodzac
        do hali mysle: ojej musi byc komplet, ale trudno sie dziwic bo to poczatek
        sezonu. Tymczasem hala jest wypelniona zaledwie w 3/4!

To ja sie pytam gdzie sie rozeszly te bilety??? Rozdawali je w szkolach czy w
        firmach i nikt ich nie chcial wykorzystac?!
        SKANDAL!
      • qbekq Re: Śląsk Wrocław - Unia Tarnów 79:48 15.10.05, 08:59
        raminerez napisał:

> zmuszony byłem wyprowadzić się z Wrocławia

I nie wracaj. Kiboli i dresiarzy nam tutaj nie potrzeba.
        • franziskanernonne Re: Śląsk Wrocław - Unia Tarnów 79:48 15.10.05, 13:56
          Smiech na sali. Kibice sa potrzebni, bez nich kluby umieraja.
    • qbekq Za takie numery będzie sikał na was cały Wrocław 15.10.05, 09:13
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=30433001
      • Gość: Sunna bilety IP: *.wroclaw.mm.pl 15.10.05, 11:13
        moze sie ockna i dadza ceny biletow adekwatne do poziomu :] bo inaczej beda
        pustki na takich meczach
        • qbekq bilety najlepiej za darmo 15.10.05, 11:15
          Najlepiej niech Grześ znów zacznie je rozdawać za darmo wtedy to będzie
          najlepsza cana dla "wiernych" kibiców
    • Gość: mumin Re: Śląsk Wrocław - Unia Tarnów 79:48 IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.10.05, 17:47
      swiete slowa!!
      kosza we wrocku na przyzwoitym poziomie juz nie ma!!! koniec naszej
      dominacji!!! :(
    • Gość: Dallas Kiepska próba prowokacji qbekq. IP: *.pai.net.pl 16.10.05, 18:49
      Jestes tak samo żenujący jak cała ta Unia Tarnów. Wstyd że w ogóle dopuścili
      takie coś do rozgrywek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka