Dodaj do ulubionych

Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2:0

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:54
ups, trzeba było trwać przy tej decyzji zapewniającej obustronny walkower...
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek.wro Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.10.05, 22:14
      Jasne Śląsk nic nie grał. Takich mamy w Polsce dziennikarzy. Tylko pogratulować. Może ŁKS miał więce jsetek, ale mecz nie był tak jednostronny.
      • Gość: widz Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.rev.vline.pl 21.10.05, 23:22
        Mecz nie był jednostronny ale LKS miałprzewagę i na pewno dużo lepszą
        organizację gry w środku boiska, częśćiej i szybciej grali z klepki. pozdrawiam
    • Gość: VVV Wygłup dziennikarza - autora tego artykulu IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 21.10.05, 22:42
      i kto tu sie wyglupil! moim zdaniem obserwator pzpn i dziennikarz ktory napisal
      ten artykul, pozdrowienia dla kibicow ogladajacych mecz w spokoju przez kwadrans
    • Gość: maciek nd Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.10.05, 09:43
      jak czarnuchy chodza w koszulkach black power to wszystko jest w porzadku jebac pzpn
      • Gość: pluck u nas na Oporowskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 09:56
        u nas na ostatnim meczu też wisiały flagi white power i nikomu to nie
        przeszkadzało. Goście wywiesili nawet flage z napisem KKK i facetem w białym
        kapturze... i .... NIC.

coś dziwni ci obserwatorzy.

www.vsport.pl
    • Gość: rufus71 Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 10:42
      w cieni wyglupow kibicow!!!o czym ty baranie piszesz?kibice ŁKS i SLASKA
      zachowywali sie wzorowo.zadnych tekstow pod adresem druzyny przeciwnej nie bylo
      doping klasa tylko baranowi z pzpn flagi sie nie podobaja.dlaczego dopiero po
      kilku minutach a nie od poczatku.jestem juz zmeczony tym co odwala pzpn.zrobcie
      porzadek na miodowej z waszymi przekretami.pzpn do paki.
      • Gość: Apasz to jest tak .. IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.10.05, 19:12
        Najlepiej nakrecic afere z flagami z huliganami aby gazety o tym ryczały ... a
        wtedy łatwiej ludzie przełkną afery PZPNu ... sprzedaz biletów na anglie do
        zaprzyjaznionych biur podruzy itp. itd

komus smierdzi poprostu dobra atmosfera na stadionie

• Gość: Pierre Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.wroclaw.mm.pl 22.10.05, 11:31
      Jestem zbulwersowany, aby nie powiedzieć wk. Uważam, że wyganiana już ze
      stadionu przy Oporowskiej flaga skinheads oraz biała siła i towarzystwo ją
      adorujące przegięło totalnie pałę. Trzeba być zdrowo stukniętym, brudnym i
      śmierdzącym, bez honoru i godności, bez wiary w swoją siłę żebrakiem, aby
      kilkukrotnie wyganianym z salonów wpychać się tam po raz kolejny. A na dowód
      tego że to prawda, wspomnę tylko o forach internetowych, rozmowach kibiców,
      działaczach klubu zignorowanych podczas meczu, w końcu wydawało się skutecznej
      publikacji w GW. I niestety, bardzo tego żałuję, ale wdam się w polemikę.
      Sprowokowaliście mnie, osiłki. A to dlatego, że wasze działania wpływają
      destrukcyjnie na dobro klubu WKS Śląsk Wrocław!!! Skutecznie zawracacie z drogi
      na stadion ojców z dziećmi, moich przyjaciół, skutecznie karzecie wstrzymywać
      się sponsorom z wejściem w klub z kasą. Skutecznie przeszkadzacie naszym
      piłkarzom skoncentrować się podczas wyjazdowego meczu. Wolałbym, aby nikt nie
      kibicował Śląskowi podczas wyjazdów jak macie to robić wy! My kibice, czujemy
      do was pseudokibice pogardę i wstydzimy się, że jesteście na meczach Śląska. I
      choć nie wierzę w wasze puste głowy, zaapeluję: stadion to nie miejsce do
      manifestowania swoich poglądów!!! Zrozumcie, to patologia. Wasza subkultura
      przekształciła się w bandycką. Wy nie jesteście patriotami. Wywodzicie się ze
      slumsów. Wielu z was powinno się leczyć. Nie bójcie się, idźcie do księdza lub
      szkolnego psychologa, opowiedzcie mu o waszych problemach. O tym jak ważna jest
      dla was Polska dla Polaków - bez cudzoziemców. Opowiedzcie o waszych
      marzeniach, czyli skopaniu geja. I o tym że agresja was podnieca, na
      koncertach, na meczach. Działacze! Zróbcie coś!!!

• Gość: kk Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.05, 11:43
        Pierre, obrazasz mnie. Nie wywodze sie ze slamsow, skonczylem studia, mam fajna
        prace, a mimo wszystko popieram kibicow Slaska, ktorzy pojechali do Łodzi i tak
        sie zachowali. Lesne ludki z PZPN niszcza wszystko. I to PZPN jest winny ze na
        stadionach jest taka a nie inna frekwencja. Niech sie zajma aferami i korupcja
        a nie czepiaja flag. Jezeli uwazasz, ze za mala frekwencja na stadionach stoja
        szalikowcy i ich falgi, to gratuluje. Zapytam sie, kiedy ostatnio na
        Oporowskiej byla awantura? A falgi Skinheads, Legiony Wroclawia i inne wisza.
        Jezeli Ci sie nie podoba to spadaj z Oporowskiej. To jest pilka nozna, to jest
        stadion, a nie teatr czy inna siatkowka.
        Nie pozdrawiam Cie i mam nadzieje ze Twoja noga na Oporowskiej nie stanie.
        A dla prawdziwych kibicow Slaska - HEJ SLASK!!!!
        J...ć PZPN!
        • Gość: jedrek Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.wroclaw.mm.pl 22.10.05, 12:35
          mam debile do was pytanie: czy mogę na nabliższym meczu na oporowskiej wywiesić flagę z napisem "Gay power"?? albo np. "Nienawidzę rasistów"?? skoro wy uważacie, że wasze flagi nikogo nie obrażają i nie propagują żadnych treści niedowzolonych w Polsce, to może ja też mogę?? I myślę, że za te napisy z pzpn-u pretensji by nie miał
          albo inne pytanie: jakbym pojechał na mecz do Łodzi pokibicować Śląskowi, to też musiałbym wyjść na znak prostestu?? A jak chciałbymjednak zostać to co?? Osobiście mam w dupie te flagi, bo mnie interesuje mój klub, moja drużyna i od tego jaka flaga wisi na płocie na pewno nie zależy jej gra. Ale rozumiem, że zostałbym zmuszony do wyjścia, bo flaga jest ważniejsza, niż mecz. I nie ważne, że ja przychodzę obejrzeć widowisko sportowe i kibicować mojej drużynie, żeby lepiej grała. Pojechałbym ponad 200 kilometrów i nawet nie mógłbym obejrzeć meczu i kibicować, dlatego, bo dla kilku bezmózgów najważniejsza jest flaga.

a poza tym - to już do Pierra - słuszie zauważyłeś, że niepotrzebnie podjąłeś polemikę. To tak, jakbyś chciał polemizować z Giertychem albo innym Lepperem. Ale ja też nie wytrzymałem
          • Gość: FOka Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 22.10.05, 12:52
            Bardzo CIE prosze, a właściwie Was (Ciebie i Perra) przyjdź jutro na 15.30 na
            niskie łąki, tam gra b klasowa drużyna ŚLĄSKA, tam może powiedzieć co myślisz i
            jestem pewien, że nikt Ci nic nie zrobi, no chyba, że będziesz kogoś obrażał i
            wmawiał, że pochodzi ze slamsó. W każdym razie zapraszam, ciekawe czy starczy
            ci odwagi.
            • Gość: jedrek Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.wroclaw.mm.pl 22.10.05, 13:18
              dziękuję, nie skorzystam
              a własnie co do tej waszej śmiesznej drużyny to zapomniałem o niej wspomnieć, a mam propozycję, żebyście może pozostali przy niej i na mecze drugo- (a w przyszłości mam nadzieję pierwszoligowego) zespołu nie przychodzili. Tam możecie sobie wywieszać flagi, jakie chcecie, możecie krzyczeć co chcecie i robić sobie z tą druzyną, co chcecie. Bo jest Wasza. Możecie sobie pokrzyczeć Śląsk to my, albo nawet w ósmej lidze Śląska się nie wstydzę. A prawdziwy Śląsk to jest nas Wszystkich kibiców, a nie tylko skinheadów, rasitów, karków, czy innych debili. A tacy jak Wy, głównie temu Śląskowi szkodzą!
              • a7 PZPN 22.10.05, 13:36
                -PZPN!
                -CO???
                -TY KU..!
              • Gość: Jacek dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 15:42
                jedrek, mówisz o rzeczach, o których nie masz pojęcia. a na stadion wybierzesz
                się dopiero na pierwszą ligę. ty to jestes chyba z tych co przestali chodzić na
                kosza. zostań w domu i nie mieszaj się do dyskusji, które cie nie dotyczą.
              • Gość: Wiktor Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.05, 20:58
                Jesteś chory, bardzo chory...
                Rozdwojenie jaźni trzeba leczyć pierre vel jedrek...
                Chłopaki grają w B-klasie i dlatego są śmieszni? Popisz sobie jeszcze,
                ostatecznie tylko tyle możesz...
              • Gość: maciek nd Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.10.05, 10:54
                ty je..a swinio 15 lat jezdze na slask jak bym cie spotkal to bym cie zabil
                • Gość: robb Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: 212.160.172.* 24.10.05, 11:39
                  ty je..a skinowska ku..
                  • Gość: Apasz ile odwagi w tobie buhahahah IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.10.05, 21:48
                    najłatwiej nachuczec na necie :(
                    a na ulicy ???
                    pamietaj
                    - uciekanie z wygrazeniem jest karalne ;)

• rozko Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: 25.10.05, 18:08
                    White Power ND
                    • Gość: Apasz :) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.10.05, 23:21
          • Gość: Apasz ślepy czy co ??? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.10.05, 19:21
            Czy widziesz gdzies w słowach skin heads słowo nienawidze ?? czy ogolnie na
            oporowskiej widziesz jakąs flage z hasłami nawołującymi do nienawisci ???

moze wizyta u psychologa ci pomoze ...
            czy wczesniej tez tak miałes ???
            czy nienawidzisz rowniez ludzi ktorzy są ogoleni na łyso ???
            cos mi sie wydaje ze masz problem ze sobą
            moze cie ktos skrzywdził bardzo mocno w dziecinstwie w pozniej młodosci
            czy rozmawiałes o tym ze swoim ojcem ?
            budzisz sie w nocy i czujesz ciezki oddech na swoich plecach .. ?

huuu huuu stary lecz sie ... profilaktyka juz nic nie pomoze
            napewno na muchoborze małym jest jakas dobra przychodnia

z pokojowym pozdrowienie Siegl Hail ;) heheheh

• Gość: pomyśl, to nie bo Do:Apasza IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 22.10.05, 20:49
              Samo znaczenie slowa "skinheads" jest tożsame z nietolerancją, nienawiścią i
              przemocą. Twój łysy, szeroki i równy z potylicą kark też o tym świadczy. Raczej
              instynkty, emocje i afekty - nie myślenie, analiza i dylematy. Taka jest
              różnica między nami - mowię o kibicacvh którzy przez takich jak Wy (powinno się
              pisac z małej litery, ale ja zawszebędę uważał człowieka za coś innego niźli
              zwierzę, ale jak patrzę i slucham to tej różnicy nie widzę). Od 8 lat nie
              chodze na stadion futbolowy, bo mnie mierzicie - a na Oporowskiej bywałem od
              1968 roku, jeszcze jako mały chlopiec, z ojcem; teraz strach zabrać syna bądź
              wnuka na to widowisko, bo brzydzę się łysymi, prymitywnymi karkami, wrednymi i
              ohydnymi przyśpiewkami, chamstwem, nienawiścia czy zwykłym zbydlęceniem. Jeśli
              prawdziwi sponsorzy nie zrobia porządku z tym bydłem, to frekwencja będzie taka
              jak jest - popatrzcie na Niemcy, Francję, Rosję czy Anglię - ilu tam chodzi
              kibiców, jakie tam są pieniądze i jak tam policja traktuje takich bydlakow(tak
              jak na to zasługują ) ? I zapytajcie się siebie - czy dla prywatnego inwestora
              lepiej jest aby na meczu było 100 niby-wiernych i oddanych troglodytów czy 15 -
              20 tys "spokojnych" ? I czy reklama danej firmy jest lepsza przy pierwszej czy
              drugiej sytuacji ? To pytanie kieruję do tych "zwierząt" wymachujących na tym
              forum papierem wyższej uczelni - pewnie"pokupnej" czy telewizyjnej, bo to teraz
              w modzie, skończyć studia platne pracując w warsztacie czy sklepie mając nadal
              mentalność "ciecia" a szpanować na intelgenta (to się ma, a studiato tylko
              modelują, z gown a bicza nigdy nie ukręcicie bałwany) - co na pewno nic nie
              zmoienia. Cham chamem jak mowił Zagloba. Was trzeba izolować, tępić i zgodniez
              prawem eliminować. Jeśli jeden z drugim nie rozumiesz prawa, przepisów - te
              k..wskie napisy wieszane na płocie obrażają innych ludzi i dlatego są
              zabronione- to won na Księżyc. I ponieważ bando głupków tego nie rozumiecie, to
              jest jak jest na polskiej lidze. Frekwencja o tym, świadczy. A do "b. studentów-
              troglodytow" - słownik by się Wam przydal bo pewnie nie zrozumieliście 73 %
              tego o czym pisalem. Nie pozdrawiam bandytów - POZDRO dla normalnych ludzi.
              • Gość: Apasz uffff ... tyle trudnych słów .. tyle nienawisci IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.10.05, 22:58
                Przyznaj sie szczerze dostałem kiedyś od łysych lub kibiców ..
                musieli cie mocno zbić ... a teraz sfrustrowany do szpiku kości zepsuty z
                nienawiści siedziesz wycinasz ludziki z gazety zbierasz figurki ..
                no i inscenizujesz sobie jak to twoj "SUPER KIBIC" a moze marzy cie sie "SUPER
                ZOMOWIEC" jedyny sprawiedliwy z papierami z wyższej uczelni ( zastrzegam nie
                kupionymi na bazarze ) bije do krwi tych wszystkich huliganow ,odcina im ręce ..
                skalpelem .. przypala zapałkami .
                Masz ok. 41 lat i ciagle trzymasz w sercu tą zadre .. a tutaj trafia cie sie
                okazja wyrzuć to z siebie no dalej stary popłacz sobie .. rycz .. !!!

a od nas i naszych poglądów od.... sie !!
                strasznie długo byłem tolerancyjny na twoje idiotyczne posty
                szkoda gadac jestes psychol :(

starczy ide sie napic pifka :)
      • Gość: Apasz poluzuj tam gdzie cie cisnie IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.10.05, 19:04
        Jest cos takiego jak przywiązanie do braw i flagi , no ale ty tego nie
        zrozumiesz ,generalizujesz z tym slamsem karkami i skinami ,to jest fajne ze na
        WKS mogą sobie przyjść wszyscy nie wygania sie skina nie wygania karka .. to Ty
        i tobie podobni spoceni , przestraszeni z pryszczem na nosie jesteście
        najbardziej nietolerancyjni siedzisz w domu lejesz ten swój nienawistny jad z
        komputera , no jasne tak najłatwiej . Z historią WKS i całego ruchu kibice
        nieodłącznie w kazdym miescie jest związana jakas historia u nas było kiedys
        troche łysych jest wielu sympatyków tego ruchu i tych pogladów.
        tu juz nie chodzi o konkretnie flage skinhead's tylko
        nie bedzie nam nikt dyktował jakie falgi mają wisiec na płocie
        z czasem rozdadzą nam pewnie śpiewniki ze swoimi textami

co do innych flag to jest tak jak w zyciu
        chcesz rozwiesić flage Geye spróbuj .. do odważnych swiat należy ;)

na koniecz przytocze tutaj bardzo fajny text ze starej piosenki

„ przyjaciół nikt nie będzie mi wybierał , wrogów poszukam sobie sam
        Dlaczego kó… mać bez przerwy poucza ktoś w co wierzyć mam …. „

• Gość: VVV Re: poluzuj tam gdzie cie cisnie IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 22.10.05, 22:03
          hej Apasz podaj tytul piosenki moze warto posluchac calej ;) pozdro dla
          wszyszystkich niepierrowatych
      • Gość: korek Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: 5.6.2R* / 24.66.94.* 23.10.05, 00:21
        Brawo Pierre. Masz racje , niestety probujesz dialogu z gowniarzami
        o waskich horyzontach zascianka. Z nimi nie da sie dyskutowac , tylko trzeba
        za kark i won ze stadionu. Te prymitywy powoduja , ze porzadni ludzie
        nie chca miec nic wspolnego z pilka nozna, nie mowiac juz o stratach finansowych
        klubu. Dopoki bydlo bedzie krolowalo na stadionach kluby beda biedne a poziom
        sportowy na szarym koncu Europy. To wlasnie kluby pilkarskie musza podjac
        decyzje jakich kibicow chca miec na trybunach. Garstke zapyzialych idiotow
        czy tez tlumy spragnione prawdziwej pilkarskiej rozrywki.
        • Gość: Apasz ...... no i pogadali IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 23.10.05, 09:49
          Nie potrafisz z nami dyskutować ... nie przyjdziesz na stadion skonfrontować
          swoich poglądów ... nie wiem juz o co wam chodzi
          bijecie piane i tylko tyle
          podejrzewam ze jak juz wypędzicie .. co ja gadam wy wypędzicie (czyimiś rekami
          bo sami potraficie tylko narzekać) tych chuliganow jak nazywacie tą grupe
          wiernych kibiców to i tak nie przyjdziecie wy obaj pierr-dzibąk i ty bo wam sie
          nie bedzie chciało ... bo na działke trzeba bedzie pójść z zoną albo do
          supermarketu pospacerować ... i tak to pewnikiem bedzie :(

• cancro Re: ...... no i pogadali 23.10.05, 12:45
            No poczytałem sobie i musze przyznać, że bliżej mi do pogladów reprezentowanych
            przez pierre'a. Największym sponsorem każdego klubu są kibice. W przypadku tzw.
            "najwierniejszych kibiców Śląska" uważam, że wyrządzają swemu klubowi
            niedźwiedzią przysługę, bo odstraszajają tych, którzy może nie chodzą na
            wszystkie mecze, ale za to jest ich nieporównywalnie więcej. "Kopanka"
            zwyczajnie mnie nie kręci, ale oglądając wiadomości sportowe w tv bez
            czyjegokolwiek komentarza potrafię wyrobić sobie zdanie na temat tego, co dzieje
            się na piłkarskich stadionach. Groźby w stylu "przyjdź na Niskie Łąki", "spróbuj
            wywiesić swoją flagę", albo "ciekawe, czy starczy ci odwagi", utwierdzają mie w
            przekonaniu, że tak naprawdę w tym wszystkim nie o sport chodzi. Rozmawiałem
            kiedyś z synem mojego kolegi, mieszkańca Opola i przysięgłego kibica Odry, takim
            co to na mecz pójdzie nawet przykuty do kaloryfera. Spytałem go mniej więcej
            tak: "rozumiem co to znaczy być kibicem, bo sam nim jestem, ale o co chodzi z
            tymi burdami na stadionach?". Odpowiedź brzmiała następująco: "wie pan, jak nic
            nie dzieje sie na boisku, to dymimy!". Od siebie dodam jeszcze: po co takim
            Andrzejom i jemu podobnym sport? Przecież organizujescie sobie "ustawki"? Na
            stadion chodzi się ogladać mecze.
            Wiem, że ten wpis nic nie zmieni, ale podobnie jak kilku moich przedmówcow - nie
            wytrzymałem...
            • Gość: jedrek Re: ...... no i pogadali IP: *.wroclaw.mm.pl 23.10.05, 13:05
              Widzę, że dyskusja osiągnęła bardzo merytoryczny poziom, znalazłem same odpowiedzi na moje pytania. Uprzedzę - nie oczekiwałem po Was, że tak się stanie.
              Ale mam kolejne. Bardzo deklarujecie miłość do klubu. Zastanawiam się zatem, czy wbiegając na płytę boiska (wielu z was) w meczu z Polonią Słubice pomogliście klubowi? Mecz został przerwany, walkower (na szczęście nie było to decydujące spotkanie), kar finansowych chyba nie było, ale na trybunach siedziało wielu potenmcjalnych sponsorów. Czy pomogło to klubowi? Na pewno pomogło to podjąć ewentualnym sponsorom decyzję, jak zobaczyli taką dzicz.
              Czy jeżeli wielu z was wchodzi na mecz przez płot, albo daje w łapę znajomym ochroniarzom, to pomaga klubowi, który tak podobno kocha? Ja kupuję bilet dla siebie, dla syna (w III lidze też regularnie chodziłem, jakby to kogoś obchodziło), choć nie zarabiam wielkich pieniędzy. Ale nie w głowie mi okradanie mojego klubu! A później czytam, że na trybunach było 8 tysięcy ludzi, a biletów sprzedano 3 tysiące. Pozostałe 5 to na pewno nie sami zasłużeni, czy kobiety (podobno mają za darmo).
              Czy wychodząc w Łodzi ze stadionu pomogliście drużynie, którą tak podobno kochacie? Czy jak ktoś od was chciałby zostać i jednak pokibicować, obejrzeć mecz, to mógłby, czy zostałby zmuszony do wyjścia?
              Deklarujecie, że zrobilibyście wszystko dla zespołu, a nie tylko nie pomagacie, ale wręcz szkoedzicie jej w najprostszych sytuacjach. A to tylko niektóre sytuacje z ostatniego pół roku.
              Nie używam argumentów typu ludzie ze slamsów, czy po zawodówkach, bo zdaję sobie sprawę z tego, że nie każdy z Was to człowiek, który skończył trzy klasy. Zresztą nawet taki Giertych maciej jest podobno profesorem, a ma syf zamiast mózgu (to chyba dziedziczne), więc poziom wykształcenia, to nie jest argument w dyskusji, jak to niektórzy (po mojej stronie) próbowali podjąć. Po prostu uważam, że wasze zachowania w większości szkodzą klubowi, drużynie. Dla was nie liczy się dobro Śląska, tylko jakaś flaga, albo jakaś chora duma. A to trzeba ju ż niestety leczyć i to z dala od tego klubu.
              ps.
              to, że dwie osoby piszą z tego samego adresu nie oznacza od razu cymbale, że ktoś ma rozdwojenie jaźni. Myślisz, że jedna osoba we Wrocławiu ma internet przez multimedia?
              ps2.
              kończę dyskusję
              • Gość: Apasz pozytywnie IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 23.10.05, 13:54
                Cieszę sie ze zaczełes rozmawiać normalnie niepotrzebne były te wyzwiska to nie
                pomagało w dyskusji ... po drugiej stronie tez są ludzie mają inne poglądy jak
                ty ale uszanuj to , myślę ze ani ja ciebie nie przekonałem do swoich poglądów
                ani ty mnie , nie szkodzi nie wszyscy musimy byc przyjaciółmi ale szanujmy sie
                jak biali ludzie.

pozdro dla tzw. Pseudo kibiców !
      • Gość: wierzący w Śląsk Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 14:53
        Jakoś ojców z dziećmi(a nawet Kobiet)na Oporowskiej nie brakuje.Ale skąd ty to
        możesz wiedzieć Pierre(czyżbyś miał korzenie francuskie?;hm to tłumaczyłoby
        twoją lewicowość i umiłowanie kochających inaczej...)skoro informacje o Śląsku
        czerpiesz z artykułów w GW?Pozdrawiam wszystkich,którzy wierzą że Polska to
        jednak wolny kraj i można manifestować swoje poglądy nawet gdy nie podobają się
        one Pierrowi i jemu podobnym leseferystom i miłośnikom relatywizmu moralnego.A
        historii tej flagi i tak byś nie zrozumiał.Nadmieniam że nie jestem skinheadem
        i mam poglądy w wielu kwestiach różniące się od tej grupy,ale dla Pierra i tak
        będę rasistą,więc skończę już.Precz z lewactwem!Wierzący w Śląsk.
      • Gość: maciek nd Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.10.05, 10:48
        ty nie jestes kibicem tylko zwykla parowa i napewno byles glosowac na kaczora
    • Gość: Jagiellonia Fan Debile. Niech nigdy nie wracaja na zaden stadion.. IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 23.10.05, 16:12
      Forza JAGA!
    • Gość: stah Do Pierra i innych takich IP: *.magma-net.pl 23.10.05, 21:48
      Gdyby Sląsk składał się z takich poprawnych politycznie kibiców jak wy to teraz
      byłby tak szanowaną potęgą jak Groclin czy Amica, bo niestety netowi napinacze
      marki klubu nie wyrabiają tylko Ci, którzy telepią się za Śląskiem na drugi
      koniec Polski i są z nim i na dobre i na złe.
      PS.Kibice wyszli ze stadionu,bo prezesik Sobański /PANU JUŻ DZIĘKUJEMY/
      stwierdził, że nie chce takich kibiców.Drugi Zygo się szykuje...
    • Gość: tajemniczydonpedro Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.orange.pl 23.10.05, 23:07
      1. do momentu przerwania meczu swietna atmosfera
      2. Czy wygonienie przez PZPN kibicow ze stadionu ma mniejszsza szkodliwosc
      spoleczna niz flagi, ktorych tresc i tak nie ma wplywu na rozwoj czlowieka??
      3. Zal bylo ogladac swietnie zapowiadajacy sie pojedynek przy braku dopingu
      KTO WYGRAL??? NAPEWNO NIE PILKA!!!
      • Gość: gość Re: Kłótnie o flagi: ŁKS Łódź - Śląsk Wrocław 2: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.05, 20:50
        fanslask.aha.pl/modules.phtml?name=News&file=article&sid=1745&mode=thread&order=0&thold=0
        • Gość: Apasz nic dodać nic ując :) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 24.10.05, 21:30
          • Gość: jsjjsjjsj Re: nic dodać nic ując :) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 25.10.05, 17:52

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka