Dodaj do ulubionych

Kto po Pardzie

IP: *.daminet.pl 26.10.05, 21:30
Rafał Kubacki jest najbardziej kompetentnym, odpowiedzialnym i merytorycznie
przygotowanym politykiem Sejmiku, któremu należy się stanowisko
Przewodniczącego tego gremium.
Obserwuj wątek
    • Gość: mruczek Re: Kto po Pardzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 23:23
      Tak.Myśle, że rzutem na taśme zostanie nowy przewodniczącym:]
      • Gość: tomek Re: Kto po Pardzie IP: *.studby.uio.no 27.10.05, 00:57
        a może rzutem na matę? :)

A na poważnie to Pan Kubacki w moich oczach nie ma zbyt wielkiej wiarygodności (patrz: ilość partii i klubów w których był oraz ich odmienność ideowa) i przewodniczącym Sejmiku być nie powinien.

Mam nadzieję, że tym razem znajdzie się ktoś bardziej kompetentny niż Pan Parda, bo jego przewodniczenie wołało o pomstę do nieba. Dzięki Ci ziemio świętokrzyska za ten wybór!
        • Gość: do tomka Re: Kto po Pardzie IP: *.daminet.pl 27.10.05, 07:04
          Kubacki to przede wszystkim społecznik, przynależność partyjna jest rzeczą
          wtórną - bo jak np. przy takim Frasyniuku czy też Franczaku mógł się Kubacki
          realizować prospołecznie.
          • Gość: tomek Re: Kto po Pardzie IP: *.studby.uio.no 27.10.05, 12:59
            Dla mnie nie jest rzeczą "wtórną" czy ktoś wspiera tą czy inną formację polityczną nawet jeżeli jest społecznikiem (jak Ty chcesz określać Pana Kubackiego). Dla mnie jest karierowiczem! Za tym przemawia jego doychczasowa ścieżka polityczna. A jakie Ty masz argumenty na popracie tezy o jego społecznym zaangażowaniu? Bardzo chciałbym móc się z nimi zapoznać.

I jeszcze jedna "drobna" nieścisłość w Twojej wypowiedzi, na którą nie dało się nie zwrócić uwagi. Skoro Pan Kubacki nie mógł się przy nich (Frasyniuku, Franczaku) realizować prospołecznie, to czemu wstępował do partii, którym Ci panowie przewodzili? I jak Ci panowie uniemożliwiali mu jego prospołeczną samorealizację?

Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
    • Gość: znudzony Zakochanej we Frasyniuku "Wyborczej" przypominam IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.10.05, 10:18
      że UW od jakiegoś czasu już nie istnieje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka