Gość: bzzzz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:58 TYLKO NIE ZIAJKA! Szanowni Urzednicy, do jasnej cholery, ile razy trzeba spieprzyc robote, zebyscie w koncu sie czegos nauczyli?! To jest juz nie tyle zalosne, co wybitnie podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bikhart bał Ziajka - zmień nazwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 18:38 dlaczego ta firma nie zmieniła nazwy? przecież to chyba logiczne - większość mat-o-łów w tym mieście nie ma pojęcia o budownictwie i wypisują bzdury na temat Ziajki - prawda jest taka, że Ziajka nie opłaca urzędasów i ci chca ich wykończyć... O losie słodki ;-) pozdro dla ekipy poPis we Wro ;p Odpowiedz Link Zgłoś
brody Re: Ziajka - zmień nazwę 29.10.05, 19:07 Gość portalu: bikhart bał napisał(a): > dlaczego ta firma nie zmieniła nazwy? przecież to chyba logiczne - większość > mat-o-łów w tym mieście nie ma pojęcia o budownictwie i wypisują bzdury na > temat Ziajki - prawda jest taka, że Ziajka nie opłaca urzędasów i ci chca ich > wykończyć... O losie słodki ;-) > pozdro dla ekipy poPis we Wro ;p ja nie jestem matolem, jak rowniez nie jestem specjalista od budowy drog, ale jestem KIEROWCA i widze ogromne bledy przy budowie drog przeprowadzanych przez firme Ziajka (np. zle zrobione studzienki). i zeby bylo jasne: ja nie jestem urzednikiem miejskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STEFAN Re: Ziajka - zmień nazwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 19:52 a widzieliście gniota na 1szego maja? od strony sw mikołaja jak się przejezdza skrzyzowanie dalej w strone legnickiej to te szyny tramwajowe wystają chyba z 5 cm!!! a SKANSKA sie przechwala jaka to super firma nie jest! tylko ceny mają z kosmosu a wykonanie jak Ziajka ... w sumie po co przepłacać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziajki ziajka Re: Ziajka - zmień nazwę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:47 Nie ma układów? hehehehehehehehehehehehe. Ale jaja. Ziajka i brak układów? hehehehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzag Re: Ziajka - zmień nazwę IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 16:12 No właśnie chodzi o to, że rzeczywiście nie mają układów i dlatego mają tak duży problem z urzędasami. To jest w tym wszystkim najśmieszniejsze. Gdyby mieli układy, to tego rodzaju negatywnych komentarzy pewnie by tutaj nie było.Byliby postrzegani jako bardzo solidna i dobra firma. A posty takie jak wyżej świadczą o tym, że nie wiecie, jak to w rzeczywistości wygląda. A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad ODP: Ziajka IP: 213.199.196.* 30.10.05, 10:17 Ta sytuacja z przetargami, to konsekwencja idiotycznej ustawy o zamówieniach publicznych, która NARZUCA wybór najtańszej oferty, niekoniecznie najlepszej. Jaka cena - takie wykonanie, bo faworyzowane jest ocinanie kosztów, stosowanie niskiej jakości materiałow, itp. A pamiętacie jak to było z przetargiem na parkomaty kilka lat temu. Wygrała firma która nie postawiła ani jednego. Gdyby ustawa o zamowieniach publicznych była mądrzej sformułowana, to i Ziajka budowałby lepiej. Musiałby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: ODP: Ziajka IP: *.ar.wroc.pl 31.10.05, 07:37 Jak pisza Ziajka to jedno przypomina się hasło. Co by tu jeszcze spieprzyć Odpowiedz Link Zgłoś