Dodaj do ulubionych

Błędy w ofertach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.05, 23:58
TYLKO NIE ZIAJKA!
Szanowni Urzednicy, do jasnej cholery, ile razy trzeba spieprzyc robote,
zebyscie w koncu sie czegos nauczyli?! To jest juz nie tyle zalosne, co
wybitnie podejrzane.
Obserwuj wątek
    • Gość: bikhart bał Ziajka - zmień nazwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 18:38
      dlaczego ta firma nie zmieniła nazwy? przecież to chyba logiczne - większość
      mat-o-łów w tym mieście nie ma pojęcia o budownictwie i wypisują bzdury na
      temat Ziajki - prawda jest taka, że Ziajka nie opłaca urzędasów i ci chca ich
      wykończyć... O losie słodki ;-)
      pozdro dla ekipy poPis we Wro ;p
      • brody Re: Ziajka - zmień nazwę 29.10.05, 19:07
        Gość portalu: bikhart bał napisał(a):

> dlaczego ta firma nie zmieniła nazwy? przecież to chyba logiczne - większość
        > mat-o-łów w tym mieście nie ma pojęcia o budownictwie i wypisują bzdury na
        > temat Ziajki - prawda jest taka, że Ziajka nie opłaca urzędasów i ci chca ich
        > wykończyć... O losie słodki ;-)
        > pozdro dla ekipy poPis we Wro ;p

ja nie jestem matolem, jak rowniez nie jestem specjalista od budowy drog, ale
        jestem KIEROWCA i widze ogromne bledy przy budowie drog przeprowadzanych przez
        firme Ziajka (np. zle zrobione studzienki).
        i zeby bylo jasne: ja nie jestem urzednikiem miejskim
        • Gość: STEFAN Re: Ziajka - zmień nazwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 19:52
          a widzieliście gniota na 1szego maja? od strony sw mikołaja jak się przejezdza
          skrzyzowanie dalej w strone legnickiej to te szyny tramwajowe wystają chyba z 5
          cm!!! a SKANSKA sie przechwala jaka to super firma nie jest! tylko ceny mają z
          kosmosu a wykonanie jak Ziajka ... w sumie po co przepłacać
          • Gość: ziajki ziajka Re: Ziajka - zmień nazwę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.05, 20:47
            Nie ma układów? hehehehehehehehehehehehe. Ale jaja. Ziajka i brak układów?
            hehehehehehehehehehe
            • Gość: zygzag Re: Ziajka - zmień nazwę IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.05, 16:12
              No właśnie chodzi o to, że rzeczywiście nie mają układów i dlatego mają tak
              duży problem z urzędasami. To jest w tym wszystkim najśmieszniejsze. Gdyby
              mieli układy, to tego rodzaju negatywnych komentarzy pewnie by tutaj nie
              było.Byliby postrzegani jako bardzo solidna i dobra firma.
              A posty takie jak wyżej świadczą o tym, że nie wiecie, jak to w rzeczywistości
              wygląda. A szkoda
    • Gość: tad ODP: Ziajka IP: 213.199.196.* 30.10.05, 10:17
      Ta sytuacja z przetargami, to konsekwencja idiotycznej ustawy o zamówieniach
      publicznych, która NARZUCA wybór najtańszej oferty, niekoniecznie najlepszej.
      Jaka cena - takie wykonanie, bo faworyzowane jest ocinanie kosztów, stosowanie
      niskiej jakości materiałow, itp.

A pamiętacie jak to było z przetargiem na parkomaty kilka lat temu. Wygrała
      firma która nie postawiła ani jednego.

Gdyby ustawa o zamowieniach publicznych była mądrzej sformułowana, to i Ziajka
      budowałby lepiej. Musiałby!
      • Gość: kaska Re: ODP: Ziajka IP: *.ar.wroc.pl 31.10.05, 07:37
        Jak pisza Ziajka to jedno przypomina się hasło.
        Co by tu jeszcze spieprzyć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka