Gość: poszukujący IP: *.magma-net.pl 02.11.05, 10:07 w towarzystwie kobiety.Chodzi mi o jakiś lokal, który nie jest kosmicznie drogi, a w którym można mile spędzić wieczór z ukochaną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: W którym lokalu można zjeść kolację IP: 83.147.131.* 02.11.05, 13:24 Zalezy czego oczekujesz..jakiej kuchni...jakiego klimatu.Ogolnie wszystkie restauracje w Rynku reprezentuja jakis poziom i mozna spokojnie isc cos zjesc.:))Ja ze swojej strony moge polecic Akropolis na Solnym(pysznosci z grilla) www.akropolis.wroc.pl. Inspirację -takze na Solnym. www.inspiracja.wroc.pl/ Kiedys bylo dosc dobrze w Casa Patio na Odrzanskiej ale dawno tam nie bylam wiec nie daje za nich glowy;)) Jesli masz zarezerwowany wiekszy budzet to moze Jadka na Rzezniczej- www.jadka.pl ale to juz naprawde spory wydatek. Dobre jedzonko daja takze w Metaforze na Wieziennej- www.metafora.com.pl Poogladaj sobie stronki tycn restauracj,moze akurat cos wybierzesz:)) Aha.Jesli niekoniecznie chcesz zjesc ta kolacje w centrum miasta to goraco polecam Epoke na Wyscigowej na Oltaszynie.Jedzenie naprawde wysmienite:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: dziękuję za pomoc :) IP: *.magma-net.pl 02.11.05, 14:21 Ktoś ma jeszcze jakies propozycje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: W którym lokalu można zjeść kolację IP: *.magma-net.pl 02.11.05, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: IP: *.magma-net.pl 02.11.05, 14:34 Piramida, Sphinx???Myślicie że to dobre miejsce na kolacje z kobietą ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: IP: *.magma-net.pl 02.11.05, 15:36 czy Piramida albo Sphinx są godne uwagi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 15:45 Witaj! Kiedys jednak wolałam Sphinksa jednak porcję się zmniejszyły ceny wzrosły a obsługa fatalna i stworzyło się coś tam na miarę fast foodu. Natomiast polceam piramidę a w szczególności sałatki. Duże porcje, sałatka zawsze z bułką i to dobra propozycja na kolację dla kobiety która dba o linię ;-). Fajna atmosfera tylko kelnerki mają ruchy jak w smole ale da się na to nie zwracac uwagi;-). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re:Piramida IP: *.magma-net.pl 02.11.05, 16:32 Tylko zastanawiam sie czy to jest odpowiedni lokal na uczczenie rocznicy z moją kobietą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re:Piramida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 16:36 zarezerwuj sobie mały stolik w zaciszu i popros i obróz i odświętny wystrój :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewinia12 Re:Piramida 02.11.05, 17:14 Gość portalu: stokrotka napisał(a): > zarezerwuj sobie mały stolik w zaciszu i popros i obróz i odświętny wystrój : Po co prosić w takich miejscach o obrus i odświętny wystrój?To knajpy przeznaczone do szybkiego nażarcia ewentualnie spotkania przy piwie a nie na romantyczne kolacje.Jak chce uczcić jakaś okazję to ide w jakieś inne miejsce. Pozatym w Piramidzie nie maja obrusow i zdziwiliby się twoimi wymaganiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re:Piramida IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.05, 19:23 Oczywiscie, ze to miejsce do świętowania romantycznych chwil:) A jeśli chodzi o obrus świeczki itp. wystarczy poprosić nie raz widziałam jak kelnerki tak ozdabiały stół :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re:Piramida IP: *.akron.wroc.pl / *.akron.wroc.pl 04.11.05, 20:05 tylko nie piramida i brudne talerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susi OREGANO IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 17:33 przyzwoite ceny, bardzo dobre jedzonko i duza sala dla niepalących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: OREGANO IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.05, 17:50 ale to bar ? susi czy ty jestes od pr ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re:Metafora IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.11.05, 10:12 Polecam Mataforę . Bardzo nastrojowy lokal . Atmosfera wręcz intymna . Jedzenie na dobrym poziomie. Ceny przyzwoite . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re:Metafora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 13:58 Jakie sa ceny w metaforze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: IP: *.magma-net.pl 02.11.05, 20:23 Dalej nie wiem który lokal wybrać... :( Odpowiedz Link Zgłoś
ewinia12 Re: 02.11.05, 20:31 Idz do Metafory. Jedzenie super i ceny nie są kosmiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:40 Oregano Metafora Pod Gryfami (!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: IP: *.magma-net.pl 02.11.05, 21:59 widze coraz wiecej propozycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: IP: 83.147.131.* 03.11.05, 00:30 nio...i Metafora pojawia sie czesto:))Ja tez polecam.Zobacz sobie menu na ich stronce -www.metafora.com.pl/.I zdecyduj sie wreszcie;))) A gdzie jest Pod Gryfami??I co dobrego tam maja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: IP: *.magma-net.pl 03.11.05, 08:12 Ktoś jeszcze ma jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 08:18 Wieża cisnień na Wiśniowej. Nowiutkootwarta. Super wystrój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 08:58 Pod Gryfami znajduje się w Rynku, a mają tam wszystko co najlepsze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: W którym lokalu można zjeść kolację IP: *.winuel.com.pl 03.11.05, 09:42 Mexico bar na Rzeźniczej jedzenie super, ceny dostepne- jedyny problem to z miejscami- proponuje rezerwacje dzien lub dwa dni przed, ale jak dla mnie najlepsza knajpka na faja kolacyjke www.mexicobar.com/remki.html Odpowiedz Link Zgłoś
metnia Tak tak!!! 04.11.05, 02:01 Mexico bar jest pyyycha :) czasem tam z moim lubym chadzamy na kolacyjki, jest bardzo miło :) tylko trzeba wczesniej zarezerwować albo czekać przy barze polijajac tequile na wolny stolik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: IP: *.magma-net.pl 03.11.05, 13:32 A co sądzicie o restauracji "Złoty Pies" ??? czy jest godna uwagi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: IP: *.winuel.com.pl 03.11.05, 15:15 Złoty pies też jest super jedzonko maja bardzo dobre-szczególnie polecam "patelnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: IP: *.magma-net.pl 03.11.05, 13:42 Wciąż mam dylemat, bo ma być to uroczysta kolacja (to bedzie nasz rocznica) i nie jestem do końca przekonany który z tych lokali będzie odpowiedni na takie święto?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.11.05, 14:00 mam takie wrazenie,ze nie poszukujesz, a chcesz nas naprowadzić na jakąś konkretną restaurację,jako tą jedyną nadającą się do uroczystych kolacji(pseudoreklama malutka??).O co Ci chodzi chłopie,ludzie zaproponowali Ci mnóstwo lokali,może zrób sobie mały rekonesans i zajrzyj do kilku wybranych po prostu, a nie oczekuj od nas, że za Ciebie wybierzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: IP: *.magma-net.pl 03.11.05, 14:24 przemilcze twoją wypowiedz pseudo***** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukujący Re: IP: *.magma-net.pl 03.11.05, 20:19 a ja mam wrażenie że masz jakiś chory sposób myślenia, bo inaczej nie można nazwać tego co napisałeś.żal mi ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: IP: 83.147.131.* 03.11.05, 22:48 Hej Poszukujacy!!:)) Gdzie idziesz na ta kolacje?Wybrales juz cos? Ja mam pytanie do tych ktorzy byli juz w Wiezy Cisnien na Wisniowej-warto sie tam wybrac?Jakie maja ceny?Maja jakas strone internetowa? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
neti13 Re: W którym lokalu można zjeść kolację 03.11.05, 23:18 Zjadles juz ta kolacje ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL WIEZA CISNIEN IP: *.skane.se 04.11.05, 06:40 Czy ktos juz tam byl.Tzn w wiezy cisnien. Do poszujacego.Podejrzewam, ze z forsa u ciebie krucho.Najlepiej kupic dobre wino i zorganizowac sobie mily domowy wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: im lovin it Re: W którym lokalu można zjeść kolację IP: 194.146.216.* 04.11.05, 07:34 MCDONALD rządzi..najlepsze miejsce dla zakochanej pary. Ja to tam uwielbiam np se Big Maka wsysnąć...a jak fajnie byłoby gdyby jakaś dama obok mnie też sie zajadlała pysznym cheeseburgerkiem...mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: W którym lokalu można zjeść kolację 04.11.05, 11:11 Kiedyś nył Bałtyk, ale zamknęli. A w ogóle to będziesz miał problem, jeśli nie udasz się w porę. Po północy w centrum Wrocławia już tylko się pije, a zjeść nie bardzo jest gdzie. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xman Pułka poleca Wieżę IP: *.plusgsm.pl 04.11.05, 13:10 W "Panoramie Dolnosląskiej" możesz poczytać nową rubrykę kulinarną Pułki. Na topie była Wieża Cisnień, Pani Dulska przy Kiełbasniczej. Ja lubię Art Hotel - moja kobietka też. Nie zbankrutujesz. Odpowiedz Link Zgłoś