Gość: bożenka Re: Szukam dobrego alergologa - pediatrę IP: *.hist.uni.wroc.pl 10.10.02, 09:49 Nie mam 100 % pewności,że są dobre. Ale moim dzieciom nie zaszkodziły, jak do tej pory. Jedna pani nazywa się Anna Łątkowska, przyjmuje w prywatnej przychodni na Bulwarze Ikara 18, telefon do rejstracji 78-100-30, -31. Młoda, aktywna, pracuje(chyba jeszcze nadal)na klinikach na alergologii dziecięcej, co ma swoje zalety, jak trzeba coś załatwić. Druga starsza, energiczna przyjmuje w przychodni na Bończyka, dr Ziemiańska. Obie specjalizują się w dzieciach. Jak na razie walka z alergią u dzieci, to przynajmniej dla mnie walka z wiatrakami. Jak by się Wam trafił jakiś kompetentny ktoś,albo cudowny sposób na alergięi skórną i górnych dróg oddechowych, to dajcie znak, też bym spróbowała. bgust@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jumbo Re: Szukam dobrego alergologa - pediatrę IP: *.anest.am.wroc.pl 11.10.02, 00:43 Ruda (ale nie fałszywa) i dość młoda - nazywa się Ewa Willak-Janc, pracuje w Klinice Pediatrii i Alergologii (przyjmuje tam w Poradni)i ma też gabinet na Sępolnie. Polecam - na chorobach się zna ale czy wyleczy to już zupełnie inna sprawa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cherman Re: Szukam dobrego alergologa - pediatrę 11.10.02, 15:21 dzięki za info. Jumbo czy mógłbyś mi podać jakis kontakt (adres lub tel.) do wspomnianej Kliniki Pediatrii i Alergologii. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
starykot Kliniki 11.10.02, 08:51 Dobrzy alergolodzy pracują w klinice na ul.Wrońskiego. Miałam kontakt z panią dr Domanasiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś