Dodaj do ulubionych

lekcje rysunku - GDZIE?

IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 20:05
Ktoś kto uczy rysować, może jakaś grupa, ognisko plastyczne (tylko nie te przy pl. Wolności) Nie chcemy zdawać na ASP czy architekturę. Takie malunki dla przyjemności. (za rozsądną cenę). Help
Obserwuj wątek
    • neti13 Re: lekcje rysunku - GDZIE? 06.11.05, 20:19
      Zobacz na Dzialkowej , tam jest cos takiego .
      • Gość: susi z koleżanką Re: lekcje rysunku - GDZIE? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 20:58
        dzięki, spróbuję tam jutro zadzwonić. Mam nadzieję, że będą jeszcze jakieś wolne miejsca. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś namiary bardzo bym prosiła
    • Gość: susi Re: lekcje rysunku - GDZIE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 18:36
      czy jest jeszcze jakieś inne miejsce (osoba), gdzie można uczyć się rysunku i malunku??? Plis. Na działkowej nie ma wolnych miejsc.
      • neti13 Re: lekcje rysunku - GDZIE? 09.11.05, 18:51
        hej
        Popytam jutro wsrod artystycznej braci. Jak czegos sie dowiem napisze :)
    • Gość: susi Re: lekcje rysunku - GDZIE? IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:53
      gdzie?
    • neti13 Re: lekcje rysunku - GDZIE? 13.11.05, 20:00
      MDK na Kollataja , gdzies na Reja ( nie znam adresu) i na ASP . ;)
      • michell Re: lekcje rysunku - GDZIE? 13.11.05, 20:22
        Jesli jeszcze jestescie zainteresowane lekcjami rysunku/malunku, moge ich Wam
        udzielac. Jestem absolwenetem ASP, obecnie wciaz zajmuje sie malarstwem i
        rysunkiem.

Podaje namiary na mnie:

mmarek80@o2.pl

piszcie - polecam sie

pozdrawiam - Michal
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka