Dodaj do ulubionych

PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:22
Czas, by pozostali zrozumieli, że z Wrockiem, to nie żarty. Za 4 lata nasza
partia ma 35% notowań. Dlaczego by nie ?
Innym, niedouczonym i nawiedzonym można ? A, nam - inteligentom forumowym
NIE ? No, to zobaczymy
Obserwuj wątek
    • Gość: Erudyta Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:23
      Czekałem na podobną inicjatywę. Piszę się na to. Super+
      • Gość: Evka Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:24
        Też się zapiszę. Myślę, że coś wspólnie podziałamy
        • Gość: PROGRAM Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:25
          Chciałbym poznać program przed decyzją.
          • Gość: Heretyk Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:30
            program sami stworzymy
            Żadnych nienawiści i obietnic, ale wiele miłości - jak Hippiesi
            • Gość: Koza z Nosa Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:34
              Piszę się. Fajna perspektywa.
              • Gość: Bambina Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:35
                Mnie przyjmiecie też ? Z chęcią podziałam
                • Gość: Homo Vratislaviens Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:36
                  Wszystkich, z wyjątkiem "porąbanych" i mających niezdrowe ambicje
                  • Gość: Sekretarz Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 20:37
                    Będzie rejestracja ? Może coś fajnego z tego wyjdzie
                    • Gość: Homo Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 21:00
                      Jeśli będzie poparcie, to czemu nie ma być rejestracji. Wtenczas żadna PO I PiS
                      niepotrzebne nam
                      • Gość: Los Alamos Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 22:04
                        No, prawda. Przykładam rękę. Raz kozie śmierć
                        • Gość: daber Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 07:45
                          Kozie z Nosa ?
    • jahreshka Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA 12.11.05, 07:55
      To ja też! Mój dziadek należał do Klubu Miłośników Wrocławia - tradycje w
      rodzinie są!
      • Gość: Element Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 10:44
        A mój dziadek też należał do TMW. Ja piszę się na tę partię rownież
        • Gość: marco-van-basten Re: PARTIA PRZYJACIÓŁ WROCŁAWIA IP: *.media4.pl 12.11.05, 11:07
          ;-)
          fajnie
          • Gość: drinks A bez tradycji rodzinnych też przyjmą? IP: *.magma-net.pl 12.11.05, 12:14
            bo nie mam dziadka, co był wrocławianinem, więc nie wiem, czy mogę :-))
            Ale jakby co to się piszę i POpieram!
            • Gość: Taksówka Re: A bez tradycji rodzinnych też przyjmą? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:34
              Też piszę się. Ruszamy na Ratusz (po wyborach)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka