Dodaj do ulubionych

szukam przyjaciółki

16.11.05, 10:49
Witam!

Szukam przyjaciółki, ok. 30+, z którą można fajnie pogadac lub pomilczec.
Są takie momenty, że czuję się bardzo osamotniona wśród bliskich i chciałabym
żeby ktoś pomógł mi złapac dystans do codziennych problemów.

Mój mail: mmmw5@gazeta.pl

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • edit123 Re: szukam przyjaciółki 16.11.05, 15:09
      Też mi tego potrzeba , mam 32 lata mogłybyśmy czsem pogadać :]
      edit123@gazeta.pl
      pozdr
      • kaska733 Re: szukam przyjaciółki 17.11.05, 11:19
        Co jest z nami 30-stkami? Piszcie to pogadamy. Pozdrawiam trzymajcie się ciepło.
        • edit123 Re: szukam przyjaciółki 17.11.05, 16:33
          właściwie nie wiem co z nami 30-stkami jest , może coś nie tak a może odwrotnie
          , nie zastanawiałam się , ale milo będzie kogoś nowego poznać , szczególnie
          jesli jest mniej więcej w moim wieku , czasem śledzę to forum i odważyłam się
          coś napisać heh ! może coś z tego wyniknie :]
          pozdr
          • kaska733 Re: szukam przyjaciółki 17.11.05, 16:39
            Jestem w twoim wieku rocznik 73.
            • edit123 Re: szukam przyjaciółki 17.11.05, 16:52
              no tak '73 hahahha dla mnie pechowy , stukneło mi 32 latka i czuje sie chyba
              staro , dołuje sie wiekiem , że własciwie nic nie mam takiego aby być z siebie
              dumną :[
              pozdr edyta
              • kaska733 Re: szukam przyjaciółki 20.11.05, 10:39
                Ja jestem zadowolona,że mam 3o+. Marzy mi się jednak czasami żeby mieć 20+ i
                ten rozum co teraz.
                • edit123 Re: szukam przyjaciółki 20.11.05, 12:52
                  Ano właśnie mieć 20 parę latek i rozum 30 stki , cóż za fantastyczne połączenie
                  , niestety nie możliwe ............. pozostaje więc czasem marzyc jedynie ... ;]
                  ;] ;]
                  • kaska733 Re: szukam przyjaciółki 21.11.05, 22:41
                    Jak tam dzisiaj piękne 30- stoletnie bo u mnie o.k.
                    • edit123 Re: szukam przyjaciółki 22.11.05, 15:22
                      wczoraj oki a dzisiaj nawet, nawet ; może życie zaczyna się po trzydziestce co ?
                      hahahaa pozdr
                      edyta
                      • inga-g Re: szukam przyjaciółki 23.11.05, 11:49
                        Witajcie 30-tki ja mam 30 i ciut większy plusik ale podobnie jak Wy poznalabym
                        kogos tym bardziej ,że z mężem i 4,5 letnim synkiem i obecnie 25t.c. jesteśmy
                        we Wrocławiu od 4 lat ale nie mamy znjomych nie licząc tych z pracy męża ja
                        obecnie na zwolnieniu. Wszyscy w koło zabiegani , zapracowani na kontakty ,
                        spotkania czasu nie mają a MY całą rodzinkę ,przyjaciół, znajomych zostawiliśmy
                        w innym wielkim mieście daleko stąd. A teraz tylko cisza bynajmniej na czas
                        kiedy 4,5 latek jest w przedszkolu.
                        Pozdrawiam stęskniona rozmów .
                        • Gość: mmmw5 Re: szukam przyjaciółki IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.11.05, 12:50
                          Witaj inga-g!

Jesteśmy w podobnej sytuacji. Ja też mam męża i dwoje dzieci w wieku szkolnym i
                          przedszkolnym.
                          Jestem z Wrocławia ale nie mogę powiedzieć, że mam znajomych, z którymi
                          spotykam się w wolnych chwilach. Wszyscy są teraz tacy zabiegani i wiecznie nie
                          mają czasu. Ja co prawda też:) ale od czasu do czasu chciałabym wyrwać się z
                          domu i poświęcić czas tylko sobie. Niestety nie mam z kim. Dlatego odważyłam
                          się założyć ten wątek i jak widzę nie tylko ja jestem w takiej sytuacji.
                          Może napiszesz do mnie, wydaje mi się, że znajdziemy kilka tematów do obgadania

Pozdrawiam
                          • kaska733 Re: szukam przyjaciółki 24.11.05, 18:57
                            Widzę,że nas przybywa. Ja też mam dwoje dzieciaków jedno w podstawówce, a
                            drugie ma dopiero dwa latka więc jestem z nią w domu.
                            • Gość: inga-g Re: szukam przyjaciółki IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 25.11.05, 08:41
                              witam !!
                              Mam problem z komputerem i narazie nie jestem uchwytna ale pozdrawiam wszystkie
                              30, 30+ i odezwe sie jak tylko go naprawią.
                            • mmmw5 Re: szukam przyjaciółki 26.11.05, 17:58
                              To fajnie, że jest nas coraz więcej. Czy w tym codziennym zamęcie macie czas
                              tylko dla siebie? Ja się staram ale zwykle z miernym skutkiem.
                              • kaska733 Re: szukam przyjaciółki 28.11.05, 10:17
                                Dlaczego tak od razu kto ma męża i dzieci? W wieku 30+ to raczej norma, to
                                forum ma być plotkarskie tylko pięć minut dla nas.
                                • mmmw5 Re: szukam przyjaciółki 28.11.05, 11:35
                                  No przecież Ty też napisałaś o dzieciach. Możemy plotkować również o nich:)

Pozdrowienia
                                  • inga-g Re: szukam przyjaciółki 29.11.05, 16:12
                                    witaaj !!mmmw i inne 30 nie wiem jak wy ale dla mne okres przed Świetami to
                                    czas zabiegany maluch mój 4,5 roku choruje i nie chodzi do przedszkola a prace
                                    z nim nie zawsze idą tak szybko i sprawnie. wiecej mam sprzątania po nim niż z
                                    nim. a do tego mój brzuchol ( 25 tc. ) nie pozwala na zajęcie się wszystkim .
                                    Ale ogólnie jest super ja kocham i jestem kochana a to bardzo dużo i
                                    milusio.Pozdrawiam
                                    • malgorzata_wik Re: szukam przyjaciółki 01.12.05, 12:46
                                      Witajcie!
                                      Ja jeszcze nie czuję atmosfery Świąt, może dlatego, że rzadko bywam w centrum i
                                      nie widzę tych wszystkich pięknych dekoracji. Chyba nie będę się w tym roku
                                      przemęczać wielkim sprzątaniem bo u mnie za chwilę i tak bajzel. Muszę za to
                                      pomyśleć o prezentach - straszna męka:))
                                      Co Wy chciałybyście dostać?
                                      Inga to fajnie że już wkrótce będzie Was czworo a nie troje!!! Nie myśl o
                                      porządkach, w końcu najważniejsze jest dobre samopoczucie i miła atmosfera.
                                      Pozdrawiam ciepło
                                      • Gość: inga-g Re: szukam przyjaciółki IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 02.12.05, 10:35
                                        Witajcie 30-tki!!!
                                        Świeta i Świeta i ..... ale wczesniej właśnie - prezenty zawsze mam z nimi
                                        problem czym obdarować bliskich ( staram sie by prezenty były praktyczne by
                                        przypominały bliskich ) a teraz z rodzinką tak żadko sie widzę mieszkamy w
                                        innym mieście i widzimy sie na święta,że nie wiem co już mają co
                                        potrzebują.Pocieszam sie jednak ,że jeszce pare dni i sie zobaczymy przy
                                        współnym stole i poza nim a tak naprawdę czekam na ta chwilę bycia z nimi
                                        blisko a prezentyyyyyyyyyy to tylko dodatek najważniejsze by dzieci były mile
                                        zaskoczone a myślę ,że tak będzie( list do Mikołaja juz napisany)
                                        Pozdrawiam i życze dużo optymizmu , cierpliwości i siły.
    • krasavitza prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie 02.12.05, 23:10
      hej trzydziestki poszukuję pomocy, w tej całej bezsenności staram się
      skonstruować bloga, ale.... instrukcje dotyczące wklejania zdjęć przerastają
      mnie, tzn. instrukcja nakazuje kliknąć na coś co nie istnieje.....
      czy ktoś mi pomoże....
      jak mam wkleić zdjęcie do nowej notatki?
      skoro nie możecie spać to może pomożecie?
    • pablo4981 Re: szukam przyjaciółki 24.12.05, 07:35
      Obsługuję mężczyzn całodobowo 0713126578

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka