Dodaj do ulubionych

Wrocławski hotel na prestiżowej liście

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:09
no i co z tego? to jest w ogole bez sensu
Obserwuj wątek
    • Gość: Z Sopotu Re: Wrocławski hotel na prestiżowej liście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:23
      Sopot gora, czysciejszy, ladniejszy, przyjemniejszy. A Haffner to super hotel z
      wysmienita obsluga.
      • Gość: bart Re: Wrocławski hotel na prestiżowej liście IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.11.05, 23:47
        Tratatata Sopot ładniejszy i przyjemniejszy? Akurat, przecież Sopot jest mały i
        jest Kurortem,tylko tyle i nic więcej.
    • Gość: tiararum Re: Wrocławski hotel na prestiżowej liście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 23:27
      ta,i pewnie pijarowcy z Nowej sikają w gacie z zachwytu ze o tym napisano. Niech
      tylko ktos wreszcie publicznie ujawni,jakie sa sposoby "kreowania" takiego rankingu
    • Gość: smakoszka Restauracja "art" IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.11.05, 18:06
      hej, nie nocowałam wprawdzie w hotelu, ale miałm przyjemność kilkakrotnie zjeść
      obiad i deser w restauracji "art". Dania są pyszne, menu urozmaicone i jak się
      dowiedziałam dostosowane do pory roku. Dzięki zwinnej obsłudze mimo pełnej sali
      miałam wrażenie, że jestem tam sama.
      pozdrawiam i polecam
      • Gość: -ja Re: Restauracja "art" IP: *.inet.polhost.pl 18.11.05, 15:02
        Popieram! Moi znajomi obcokrajowcy po ponad tygodniowym pobycie byli zachwyceni
        wszystkim! Już zapowiedziali, że następnym razem znowu sobie życzą ten
        przytulny, a jednocześnie elegancki hotel, bo wszystkie te sieciowe hotele są
        na całym świecie takie same, a ten ma swój klimat - i to się liczy:)
        Pozdrawiam "Art" Hotel
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka