operator.walca 17.11.05, 18:43 Ciekawe, kto jest kim. Zapewne ksywka daje swobodę wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kokon pajaka Re: KTO JEST KIM NA FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:47 a ty co psu brat w SB pracowałes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: KTO JEST KIM NA FORUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 18:58 uderz w stół, a agent się odezwie. Nawet pod stołem siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryjcew Re: KTO JEST KIM NA FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 19:06 ot JWP Hrabio wot swołocz igraet z ogniom.Biczowat psu brata 25 kijów na biełaju dupu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: KTO JEST KIM NA FORUM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.05, 19:59 JWP Hrabio. Oto dobra rada asesora Ryjcewa. Przy okazji batozenia zdjac kufajke i watowane sztany, ktore z wdziecznoscia z uwagi na przewidywana ostra zime, przyjme. O gumofilcach nie wspominam bo byc moze kandydat do batozenia w lakierkach chodzil. Salonowiec znaczy. Przypominajac swoja skromna osobe klaniam sie unizenie do stupiczek, jak zwykle oddany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa Re: KTO JEST KIM NA FORUM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:53 Emerycie Wielce Szanowny! Pisz i nie stiesniaysa, że masz na myśli po prostu zwykłego dupnioka Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: KTO JEST KIM NA FORUM 18.11.05, 01:55 Złudną. Jak się komuś nudzi, to może się dużo domyśleć o kimś, kto dużo pisze. Pókdzie sie po linkach, cycatach i się trafi gdzie trzeba. Mnie na przykład jeden się dokopał - z imieniem, nazwiskiem i miejscem pracy włącznie. Ale to akurat nie było trudne - ja się nie chowam, bo się nie mam czego wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o [...] IP: 82.94.251.* 18.11.05, 02:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabiaa autocenzura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 21:47 Tę informację usunąłem samm, zgodnie z mym domowym regulaminem Odpowiedz Link Zgłoś
chata.wolna Re: autocenzura 19.11.05, 00:03 ja też usunąłęm. Cenzor domowy zabronił/ Odpowiedz Link Zgłoś