IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.08, 13:44
witam!
kiedy zaczelam moje pierwsze opakowanie pigulek nie bylo zadnych objawow niepozadanych, dopiero w dniu w ktorym powinnam wziac ostatnia tabletke, pojawila sie lekka opuchlizna na prawej lydce.nie jestem w grupie ryzyka, jestem mloda, nie pale papierosow. lekarz zasugerowal rozpoczęcie jeszcze jednego opakowania w celu wykluczenia przypadkowości tamtych objawów. dziś znów one się pojawiły tzn.obrzek jest minimalny ,momentami pojawia sie chwilowy niezbyt silny bol w roznych czesciach nogi ,bardzo lekkie dretwienie uczucie podobne do hm...tego jakby cos w niej bylo za krotkie i probowalo sie rozciagnac. przepraszam za 'dziwnosc' opisu, ale to trudne. jestem po 5 tabletce, zaczelam w 7 dniu cyklu (nie ma ryzyka ciazy). zastanawiam sie czy przerwac zazywanie tabletek i co z krwawieniem w takim wypadku. najblizszy mozliwy termin wizyty u ginekologa to niestety dopiero przyszly tydzien. chcialam tez zapytac czy istnieje badanie ktore mogloby okreslic czy rzeczywiscie w moim przypaku tabletki przyczyniaja sie do problemow z krazeniem i branie ich jest niemozliwe;] z góry dziekuje za odp.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka