Gość: Wars IP: *.matrix.pl 11.04.01, 12:17 Wszyscy wrocławianie to buraki. Wielkie mi miasto z poniemieckimi domami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomza Re: Buraki z Wrocławia! IP: *.lo3.wroc.pl 11.04.01, 13:03 Powiedzał burak, który przedwojennych budynków na oczy nie widział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Buraki z Wrocławia! IP: *.matrix.pl 11.04.01, 13:07 Ty dolnośląski śmieciu...do kopalni węgla brunatnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolny Re: Buraki z Wrocławia! IP: *.waw.prokom.pl 11.04.01, 13:13 Gość portalu: Hans napisał(a): > Ty dolnośląski śmieciu...do kopalni węgla brunatnego! A to co za gnida? Hans nie masz szans ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stopper IGNORUJCIE DURNIA IP: *.chem.uni.wroc.pl 11.04.01, 13:12 Tomza, synku! Nie wdawaj sie w dyskusje z ludzmi ponizej pewnego poziomu umyslowego, bo nie warto. Prosze wszystkich, ktorzy przeczytaja taki post jak tego przypierdka, zeby go po prostu OLALI i w ogole nie pisali zadnych komentarzy. Przypierdek sie w koncu znudzi, bo to jedna z cech charakterystycznych dla przypierdkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajca Re: Buraki z Wrocławia! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.01, 13:19 Gość portalu: Wars napisał(a): > Wszyscy wrocławianie to buraki. Wielkie mi miasto z poniemieckimi domami. Bardzo niewiele tych poniemieckich domów zostało, ale... i tak więcej niż przedwojennych warszawskich. Ergo - może u nas są buraki, ale w Warszawie to już wielkie, buraczane pole. I jeszcze jedno, do Wrocławia przyjechało po Powstaniu Warszawskim bardzo wielu prawdziwych Warszawiaków, tu się osiedlili i jakoś do nowej stolicy nie wyjechali. Dziwne prawda. Tak we Wrocławiu znalazła się moja rodzina - jest mi wstyd za te "stołeczne" posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: Buraki z Wrocławia! IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 13:55 Oj! Nie poszło Warsowi i Hansowi w szkole. Infantylność intelektualna jest na miarę miejsca ich pochodzenia. Szkoda, że nie idą do przodu. Następnym razem, jeśli prezyjdzie wam ochota na pisanie, to winniście po 1000 razy napisać: "Nie będę się moczył w nocy". Może to wam ulży i zwolni ok. 100 komórek od ciężkiej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Re: Buraki z Wrocławia! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.01, 14:01 Oni tam mają kompleksy bo pewnie ktoś im wyjaśnił (narysował!!!), ze miejscowość bez ratusza nie jest miastem. I penie dlatego tak im się porobiło ;-::::: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: Buraki z Wrocławia! IP: 212.244.45.* 14.04.01, 12:11 Gość portalu: rwt napisał(a): > Oni tam mają kompleksy bo pewnie ktoś im wyjaśnił (narysował!!!), ze > miejscowość bez ratusza nie jest miastem. I penie dlatego tak im się > porobiło ;-::::: W Warszawie jest juz ratusz - jakos ze dwa albo trzy lata. Ale tam nie wiedza do czego sluzy ratusz, wiec sa w nim jakies banki czy inne takie "fyrmy" z podswietlanymi sufitami. Jedna uwaga: Hans i Wars pisali z domeny matrix.pl. Przychodza stamtad tez i inne posty uwlaczajace dobremu smakowi. Moze Szanowny Redaktor by tak "przyblokowal" te domene? :=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: Buraki z Wrocławia! IP: 156.24.231.* 11.04.01, 14:41 Przyjmuje to z litoscia ale i z cieniem satysfakcji. Nie macie bowiem wrazenia ze od tych objawow agresji Warsa wieje frustracja i bezradnosc? Widac robimy tu na Dolnym Slasku kawal dobrej roboty, a to wywoluje rozne reakcje, zaleznie od klasy obserwatora :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speedy Re: Buraki z Wrocławia! IP: 38.144.151.* 14.04.01, 10:31 Gość portalu: Wars napisał(a): > Wszyscy wrocławianie to buraki. Wielkie mi miasto z poniemieckimi domami. Żal mi człowieka zawiść odebrała mu rozsądek,o ile kiedykolwiek używał głowy do czegoś więcej jak noszenia czapki... WROCŁAW IST ONLY THE BEST!!!!!!!!!! Po przerwie - pozdrowienia dla wszystkich wrocławian ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Buraki z Wrocławia! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.02, 22:25 Gość portalu: Wars napisał(a): > Wszyscy wrocławianie to buraki. Wielkie mi miasto z poniemieckimi domami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Buraki z Wrocławia! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.01.02, 22:50 Zdziwiony jestem bo w cukrowniach sezon juz się zakończył. Po co komu buraki. Chyba, że wielbiciel ćwikły się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś